Hälinlägg

Har du fått rådet att prova hälinlägg eller hälkopp i dina skor? Här kan du hitta ett urval av hälinläggen du kan beställa online. Det finns inlägg i kork, gelfyllda hälinlägg och kominerade stöd för både hälparti och hålfot.

Populärt inom hälinlägg

 • Hälinlägg för hälsporre

  Hälinlägg för hälsporre
  Avlastande och behagligt skoinlägg mot hälsporreEtt par mjuka hälinlägg som avlastar dina hälar och minskar smärta vid exempelvis hälsporre. Inläggen är mjuka och tillverkade i silikongel. De&hellip:
 • Skoinlägg - medi Hälsporre Pro

  Skoinlägg - medi Hälsporre Pro
  Ortopediskt hälsporreinlägg avlastar tryck i hälpartiet och längs med plantarsenan för att lindra smärta på grund av hälsporre eller plantarfasciit. Modellen finns även utan metatarsalpelott,&hellip:
 • Skoinlägg för hälen

  Skoinlägg för hälen
  Stabiliserande skosula för hälenEtt par bekväma skosulor som ska placeras under dina hälar. Sulan är tre centimeter hög vilket gör att du ser längre ut när du använder dem. Hälinläggen stabiliserar&hellip:
 • Hälinlägg

  Hälinlägg
  Skoinlägg mot hälsporreEtt par mjuka och bekväma skoinlägg för dig som har ont i hälarna. Inläggen är idealiska för exempelvis hälsporre. Hälinläggen passar alla typer av skor från sneakers&hellip:

Fler tips på hälinlägg

 • Mabs Hälinlägg Medium

  Mabs Hälinlägg Medium
 • Hälinlägg gel

  Hälinlägg gel
  Hälinlägg gelEtt par fantastiskt mjuka och bekväma hälinlägg som knappt väger någonting alls. Tack vare att undersidan är tillverkad som en bikupa med luftspalter är inläggen väldigt lätta&hellip:
 • Mabs Hälinlägg Small 1-pack

  Mabs Hälinlägg Small 1-pack
 • Skoinlägg hälsporre

  Skoinlägg hälsporre
  Inlägget minskar smärta vid hälsporreEtt par fantastiskt sköna skoinlägg som tar bort smärta vid hälsporre. Inläggen är tillverkade i hundra procent silikon och förebygger att du får ont i&hellip:
 • Hälinlägg i silikon

  Hälinlägg i silikon
  Hälinlägg i silikonEtt par bekväma hälinlägg i silikon som minskar hälsmärtor såsom hälsporre. Inläggen placeras längst bak i skon och ger fötterna stötdämpning och hälen en behaglig yta&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg M 2 st
  Scholl Sulor Hälinlägg minskar stötar på ledband och senor för att på så vis bidra till att lindra smärta i hälen. Inläggen anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar. Hälinläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Medium passar skor med storlek 40-42.
 • Bauerfeind ViscoSpot Hälsporreinlägg - S

  Bauerfeind ViscoSpot Hälsporreinlägg - S
 • Hälinlägg läder

  Hälinlägg läder
  Hälinlägg i läderEtt par (2st) mjuka hälinlägg i äkta läder som skyddar smärtande hälar. Hällinläggen avlastar hälarna samt skyddar mot påfrestningar från hårda underlag. Genom att använda&hellip:
 • Hälkuddar för hälsmärta | HP - 35-38

  Hälkuddar för hälsmärta | HP - 35-38
  Sorbothane® stötdämpande hälkuddar för hälen Dedikerad stötdämpning för hälen. Se även Single Strike-modellen, som också ger lätt stötdämpning i resten av foten. Minskar stötar och vibrationer som normalt kan orsaka smärta eller öka smärta genom till exempel hälsporrar eller andra sjukdomar som framkallar hälsmärta, vilket förstärks av stötar och vibrationer från att springa eller gå. Lindrar knä och höfter när de absorberas av stötar och vibrationer. Produktinformation Sorbothanes unika viskoelastiska polymermaterial absorberar 94,7% av vibrationerna genom stötar innan det sprids i senare led. Nytt antibakteriellt toppskikt förhindrar lukt från att bildas inuti skon. Innersulan är slim, lätt och har ventilerad design, och är därför väl lämplig för t.ex. löparskor eller fotbollsskor. Används ovanpå den befintliga innersulan. Hälkuddarna har ett halkfritt material som säkerställer att hälkuddarna förblir på samma plats i skon. Kan användas i både vanliga vardagsskor eller sportskor. Designad för aktiviteter där hälen utsätts för flest stötar, såsom golf och promenader. Hälkuddarna är gjorda av viskoelastisk polymer, som avhåller 94,7% av vibrationerna genom stötar och förbättrar kroppens naturliga försvarsmekanismer. Innersulan är klädd i ett antibakteriellt toppskikt, vilket förhindrar lukt från att bildas i skon. Dessa hälkuddar kan användas utöver den befintliga innersulan. Tack vare halkfritt material förblir hälkuddarna på samma plats i skon. Om Sorbothane® Sorbothane® är ett engelskt varumärke som tillverkar innersulor. Sorbothane har gjort innersulor i över 10 år, och idag används deras sulor av både konsumenter och yrkesverksamma. Sorbothane ägs av Performance Health®, som är ledande inom konsumenthygien och den största globala tillverkaren och distributören av produkter för rehabiliterings- och sportmedicinska marknader. Företagets produkter säljs till ledande hälsoinrättningar och utövare som sjukgymnaster, idrottstränare och kiropraktorer, samt direkt till konsumenter. Hälkuddar finns också på Sorbothane® internationella hemsida här. Lämplig för följande sporter Alla sporter där det finns risk för stora vibrationer i framfoten och hälen – handboll, volleyboll, basket, tennis osv. Innehåll i paketet 1 uppsättning Sorbothane® Stötdämpande hälkuddar för hälen Manual Skötsel och rengöring Denna innersula kan rengöras med ljummet vatten. Kom ihåg och torka av innersulan efter rengöring. Låt sulan torka före användning. Använd inte värmekällor, såsom radiatorer eller hårtorkare, vilket kan skada stötdämpande struktur. Produktmaterial Viskoelastisk polymer Latexfri
 • Rehband QD Bone spur pad - Hälsporreinlägg - S

  Rehband QD Bone spur pad - Hälsporreinlägg - S
 • Hälinlägg längd

  Hälinlägg längd
  Hälinlägg för extra längd (4cm)Ett par skoinlägg för hälen som gör att du blir fyra centimeter längre utan att det syns att du använder inläggen. Hälinläggen håller hög kvalitet och passar&hellip:
 • Skoinlägg - medi Hälsporre

  Skoinlägg - medi Hälsporre
  Ortopediskt skoinlägg avlastar tryck i hälpartiet och längs med plantarsenan för att lindra smärta på grund av hälsporre eller plantarfasciit. Modellen finns även med metatarsalpelott för stöd&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg L 2 st
  Scholl Sulor Hälinlägg minskar stötar på ledband och senor för att på så vis bidra till att lindra smärta i hälen. Inläggen anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar. Hälinläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Large passar skor med storlek 42,5 - 45.
 • Hälinlägg för längd

  Hälinlägg för längd
  Hälinlägg för längdDetta paket med hälinlägg innehåller fem stycken silikoninlägg som var och ett är 1 cm höga. Lägg in ett eller flera inlägg i skorna för en höjande effekt. Bli upp till&hellip:
 • Mabs Hälinlägg Large 1-pack

  Mabs Hälinlägg Large 1-pack
 • Skoinlägg hälkudde

  Skoinlägg hälkudde
  Mjuka skoinlägg med hälkuddeEtt par mjuka skoinlägg med en extra upphöjning för hälarna. Inläggen fungera utmärkt att använda såväl i arbetsskorna som i vardagsskorna (typ sneakers/converse).&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg S 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor hälinlägg minskar stötar på ledband och senor som därmed hjälper till att lindra smärta i hälen. Kliniskt beprövad tryckavlastning. Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Small passar skor med storlek 37 - 39,5
 • Skoinlägg hälkopp

  Skoinlägg hälkopp
  Skoinlägg (2st) med mjuk hälkoppEtt par fantastiska skoinlägg med extra stöd och komfort för dina hälar. Skoinläggen är ergonomiskt formade och gör att du får en underbar avlastning i varje&hellip:

Inlägg i skor har flera tillämpningsområden. Det kan röra sig om att smärtan vid hälsporre minskas med skoinlägg eller för att undvika återkommande problem i foten.