Skoinlägg & Sulor

Inlägg och sulor för löpning finns i många utföranden. Vi listar iläggssulor som passar bra för löparskor och andra fritidsskor. Inläggen kan vara av lite olika karaktär och passa för olika ändamål. En del är hårda och fokuserar på hälen medan andra kan vara mjuka som Scholl skoinlägg med Gel Activ.

Speciella typer av skoinlägg: Hålfotsinlägg | Fotvalvsstöd | Hälinlägg | Framfotsinlägg

Populärt inom skoinlägg & sulor

 • Skoinlägg pronationsstöd

  Skoinlägg pronationsstöd
  Skoinlägg med pronationsstödEtt par stabilaskoinläggsom hämmarpronationi fotlederna. Skoinläggen har en följsam höjning för hålfoten vilket ger stabilitet och avlastar fötterna. Inläggen kan&hellip:
 • Mjukt framfotsinlägg

  Mjukt framfotsinlägg
  Mjuka och avlastande framfotsinlägg (2st)Ett par behagliga framfotsinlägg som förebygger och lindrar smärtor i framfoten. Dessa inlägg har en mjuk silikongel insydd vid framfoten,vilket hjälper&hellip:
 • Hålfotsinlägg

  Hålfotsinlägg
  Hålfotsinlägg för hålfoten (2st)Ett par underbara hålfotsinlägg som avlastar dina fotvalv och gör att du slipper ha ont i fötterna. Du som ofta får ont under fötterna, exempelvis som resultat&hellip:
 • Skoinlägg pronation

  Skoinlägg pronation
  Skoinlägg mot pronationEtt fjäderlätt skoinlägg som hämmarpronationi fotleden. Skoinlägget har även en bekväm längsgående kudde som stödjer plantar fascia och metatarsalvalvet. Hälen på dessaskoinläggär&hellip:

Fler tips på skoinlägg & sulor

 • Mabs Hälinlägg Medium

  Mabs Hälinlägg Medium
 • Skoinlägg för padel

  Skoinlägg för padel
  Padelsulor - Skoinlägg för padelEtt par stötdämpande och fjäderlätta skoinlägg för padel. I padel är fotarbetet viktigt, med snabba rörelser och förflyttningar både fram till nät och i sidled&hellip:
 • Skoinlägg - medi Comfort

  Skoinlägg - medi Comfort
  Medi Comfort är ett ortopediskt skoinlägg för dig som behöver extra stötupptagning och tryckfördelning som den diabetiska eller reumatiska foten. medi Comfort är utan metatarsalpelott för framfoten&hellip:
 • 2GO Filtsula helsula

  2GO Filtsula helsula
 • Air flow 4.5-5 mm

  Air flow 4.5-5 mm
  Air-Flow: En Iläggssula som Revolutionerar ditt GångmönsterAir-Flow är mer än bara en iläggssula &ndash: det är en teknologisk innovation inom fotvård. Denna unika iläggssula är utrustad med&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl Large stl. 42,5-45 1-par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl Large stl. 42,5-45 1-par
 • Sula polyester/fin ull

  Sula polyester/fin ull
  Upplev ultimat komfort med vår premium fotbädd av memory foam, perfekt formad för att din fot ska sjunka bekvämt på plats. Klädd i en lyxig blandning av polyester och fin ull, erbjuder denna fotbädd&hellip:
 • 2GO Alu

  2GO Alu
  2GO Alu-Igloo är en sula vars undersidan består av isolerande aluminiumfilm. Den förhindrar kylan att tränga upp underifrån. Sulans mellanskikt är gjord i stötdämpande polyetenskum och ovanskiktet har en värmande och fukttransporterande filt.Sulorna håller fötterna varma och torra. Passar de flesta typer av skor.
 • 2GO Lammull sula

  2GO Lammull sula
  2GO Lammull sula har en ovandel i lammull och en undersida av filt som håller fötterna varma och torra samt ger bra komfort. Sulan passar bra som utfyllnadssula alternativt att man ersätter skornas originalsula med 2GO lammull.På baksidan av sulan finns ett mönster man kan klippa efter för önskad storlek.Passar bäst till grövre skor och vinterskor.
 • Skoinlägg vital

  Skoinlägg vital
  Skoinlägg för löpning och power-walk.Ett par ortopediskaskoinläggsom passar utmärkt för dig som tycker om aktiviteter så som löpning, vandring eller power-walks. Dessa typer av fritidsaktiviteter&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv S 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor fotbädd & fotvalv ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska trycket som orsakats av nedsjunkna fotvalv tillsammans med en dämpande kupol för framfoten. Kliniskt beprövad tryckavlastning.Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Small passar skor med storlek 37 - 39,5
 • Air flow 3.5-4 mm

  Air flow 3.5-4 mm
  Air-Flow är en helt unik iläggssula. Med inbyggda luftkuddar för att ge dynamisk stötdämpning och avlastning för hela kroppen samt anpassa stödet för just din hålfot.Stötdämpande sula för vardaglig&hellip:
 • Skoinlägg - medi Hälsporre

  Skoinlägg - medi Hälsporre
  Ortopediskt skoinlägg avlastar tryck i hälpartiet och längs med plantarsenan för att lindra smärta på grund av hälsporre eller plantarfasciit. Modellen finns även med metatarsalpelott för stöd&hellip:
 • Skoinlägg för vardagen

  Skoinlägg för vardagen
  Skoinlägg med stötdämpning & hålfotsstödEtt par bekväma skoinlägg med mjuk och bekväm stötdämpning i hälen samt en lätt höjning under hålfoten för extra stöd. Sulan fungera utmärkt att&hellip:
 • Scholl Insoles Liquiflex Extra Support L 1 par

  Scholl Insoles Liquiflex Extra Support L 1 par
 • Hälkuddar för hälsmärta | HP - 35-38

  Hälkuddar för hälsmärta | HP - 35-38
  Sorbothane® stötdämpande hälkuddar för hälen Dedikerad stötdämpning för hälen. Se även Single Strike-modellen, som också ger lätt stötdämpning i resten av foten. Minskar stötar och vibrationer som normalt kan orsaka smärta eller öka smärta genom till exempel hälsporrar eller andra sjukdomar som framkallar hälsmärta, vilket förstärks av stötar och vibrationer från att springa eller gå. Lindrar knä och höfter när de absorberas av stötar och vibrationer. Produktinformation Sorbothanes unika viskoelastiska polymermaterial absorberar 94,7% av vibrationerna genom stötar innan det sprids i senare led. Nytt antibakteriellt toppskikt förhindrar lukt från att bildas inuti skon. Innersulan är slim, lätt och har ventilerad design, och är därför väl lämplig för t.ex. löparskor eller fotbollsskor. Används ovanpå den befintliga innersulan. Hälkuddarna har ett halkfritt material som säkerställer att hälkuddarna förblir på samma plats i skon. Kan användas i både vanliga vardagsskor eller sportskor. Designad för aktiviteter där hälen utsätts för flest stötar, såsom golf och promenader. Hälkuddarna är gjorda av viskoelastisk polymer, som avhåller 94,7% av vibrationerna genom stötar och förbättrar kroppens naturliga försvarsmekanismer. Innersulan är klädd i ett antibakteriellt toppskikt, vilket förhindrar lukt från att bildas i skon. Dessa hälkuddar kan användas utöver den befintliga innersulan. Tack vare halkfritt material förblir hälkuddarna på samma plats i skon. Om Sorbothane® Sorbothane® är ett engelskt varumärke som tillverkar innersulor. Sorbothane har gjort innersulor i över 10 år, och idag används deras sulor av både konsumenter och yrkesverksamma. Sorbothane ägs av Performance Health®, som är ledande inom konsumenthygien och den största globala tillverkaren och distributören av produkter för rehabiliterings- och sportmedicinska marknader. Företagets produkter säljs till ledande hälsoinrättningar och utövare som sjukgymnaster, idrottstränare och kiropraktorer, samt direkt till konsumenter. Hälkuddar finns också på Sorbothane® internationella hemsida här. Lämplig för följande sporter Alla sporter där det finns risk för stora vibrationer i framfoten och hälen – handboll, volleyboll, basket, tennis osv. Innehåll i paketet 1 uppsättning Sorbothane® Stötdämpande hälkuddar för hälen Manual Skötsel och rengöring Denna innersula kan rengöras med ljummet vatten. Kom ihåg och torka av innersulan efter rengöring. Låt sulan torka före användning. Använd inte värmekällor, såsom radiatorer eller hårtorkare, vilket kan skada stötdämpande struktur. Produktmaterial Viskoelastisk polymer Latexfri
 • Skoinlägg

  Skoinlägg
  Skoinlägg (sportEtt par bekväma sportsulor som ger en behaglig stötdämpning och maximal komfort. Sulorna lindrar och förebygger smärta i fot, knä och häl, samt stabiliserar och stödjer foten&hellip:
 • Skoinlägg

  Skoinlägg
  Skoinlägg med magneter ger hälsofördelarSulornas elva strategiskt placerade magneter stimulerar dina viktigaste reflexzoner under fötterna. Dessa fantastiska skoinlägg med magneter bygger på metoden&hellip:
 • Hålfotsinlägg

  Hålfotsinlägg
  Hålfotsinlägg med mjuk dämpningEtt par (2st) fantastiska hålfotsinlägg som avlastar dina fötter genom att lätta på trycket under hålfoten. Hålfotsstödet träs över foten som en strumpa och&hellip:
 • Skoinlägg mot fotsvett

  Skoinlägg mot fotsvett
  Skoinlägg mot fotsvettDessa skoinlägg är supereffektiva mot fotsvett. Genom att använda skoinläggen i dina skor försvinner den dåliga lukten om fötterna. Materialet är specialframtaget för anti-odör&hellip:
 • Skoinlägg framfotsstöd

  Skoinlägg framfotsstöd
  Skoinlägg framfotsstödEtt par förfotsstöd som ger ett skönt stöd för foten men även dessutom ger ett mjukt stöd för hälen. Passar utmärkt för tålösa, öppna skor. Skoinlägg för högklackat&hellip:
 • Mabs Hälinlägg - Flera storlekar - Mot hälsporre

  Mabs Hälinlägg - Flera storlekar - Mot hälsporre
  Dämpa smärtan vid hälsporre med Mabs Hälinlägg. Dessa hälinlägg är perfekta för att lindra obehaget och ge dig den komfort du behöver. Med en särskilt utformad design som riktar sig mot hälsporren hjälper Mabs Hälinlägg till att absorbera stötar och ge en avlastande effekt. Glöm smärtan och fokusera på att njuta av dina dagliga aktiviteter igen.Viktigt att lägga inlägg i bägge skorna även om man bara har problem med en fot.
 • Varma skoinlägg

  Varma skoinlägg
  Varma skoinlägg med uppvärmningTrött på stelfrusna fötter under hela hösten och vintern? Slipp kalla fötter med dessa smarta skoinlägg som värmer upp fötterna även under de kyligaste dagarna.&hellip:
 • Skoinlägg

  Skoinlägg
  Individanpassade skoinlägg till hela familjenEn smidig rulle med stötdämpande skoinläggsmaterial som ger dig och hela familjen möjligheten att skapa perfekt anpassade skoinlägg hemma. Varje rulle&hellip:
 • Mjuka skoinlägg barn

  Mjuka skoinlägg barn
  Mjuka skoinlägg till barn med stöd mot pronationDessa smidiga skoinlägg är speciellt anpassade för barn. Skoinläggen ger ett mjukt stöd till barnens fötter. De är anpassade för att ge ett vardagligt&hellip:
 • Framfotsinlägg

  Framfotsinlägg
  Mjuka framfotsinläggEtt par behagliga framfotsinlgg i mjukt silikon som förebygger stötar och lindrar smärtor i framfoten och i ger stötdämpning till dina tår.Framfotsinläggen hjälper dig att&hellip:
 • Skoinlägg hälkudde

  Skoinlägg hälkudde
  Mjuka skoinlägg med hälkuddeEtt par mjuka skoinlägg med en extra upphöjning för hälarna. Inläggen fungera utmärkt att använda såväl i arbetsskorna som i vardagsskorna (typ sneakers/converse).&hellip:
 • Skoinlägg - medi Comfort Pro

  Skoinlägg - medi Comfort Pro
  medi Comfort Pro är ortopediska skoinlägg för patienter som behöver extra stötupptagning och tryckfördelning som den diabetiska eller reumatiska foten. Modellen finns med metatarsalpelott för stöd&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl S 1 par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl S 1 par
  Lindrar spänningar i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. 1. Dämpar omedelbart de stötar som går genom nedre delen av kroppen när du går2. Anpassar sig till fötternas form så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar3. Stabiliserar foten och underlättar en naturlig gångrörelse.Medicinteknisk produkt.
 • RUCK® AVLASTNING Smartgel, Framfotsskydd - 1 par

  RUCK® AVLASTNING Smartgel, Framfotsskydd - 1 par
  RUCK® AVLASTNING Smartgel framfotsskydd ger dig skydd mot tryck och friktion i metatarsalområdet. Med en extremt tunn gelplatta och ett textilhölje kan du bära detta skydd även i moderiktiga skor. Det hjälper dig att lindra "brännande" framfot och Mortons neuralgi, samt förhindrar förhårdnader.
 • Hälinlägg i silikon

  Hälinlägg i silikon
  Hälinlägg i silikonEtt par bekväma hälinlägg i silikon som minskar hälsmärtor såsom hälsporre. Inläggen placeras längst bak i skon och ger fötterna stötdämpning och hälen en behaglig yta&hellip:
 • Comfort

  Comfort
  Välkommen till vår sula med stöd för lågt fotvalv - den perfekta lösningen för att lindra smärta och obehag som kan uppstå när du har ett lågt fotvalv. Med det stabila yttre skalet av nylon&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl M 1 par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl M 1 par
  Lindrar spänningar i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. 1. Dämpar omedelbart de stötar som går genom nedre delen av kroppen när du går2. Anpassar sig till fötternas form så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar3. Stabiliserar foten och underlättar en naturlig gångrörelseMedicinteknisk produkt.
 • Varma skoinlägg

  Varma skoinlägg
  Varma skoinlägg med USB (batteridrivna)Dessa härliga varma skoinlägg ger värme till frusna fötter under kalla höst och vinterdagar. Skoinläggen ska kopplas till din powerbank via USB och ger på&hellip:
 • Icebug Icebug Insoles SLIM MEDIUM

  Icebug Icebug Insoles SLIM MEDIUM
  Icebug Insoles SLIM är en extra tunn version av våra innersulor. Slim passar perfekt till skor som är anpassade för till exempel löpning och fotboll, men även för dina vardagssneakers. Slim-sulorna ger lika mycket stöd som Comfort-sulorna men kommer med lite mindre dämpning. Sulorna är 2 mm höga och finns i tre olika versioner; Low, Medium och High, som är anpassade efter olika typer av fotvalv. Höjden på det längsgående fotvalvet är 33 mm i SLIM MEDIUM.
 • Skoinlägg - medi Active

  Skoinlägg - medi Active
  Medi Active ortopediska skoinlägg ger bra stötdämpning och lätt stöd i hålfoten. Ett perfekt inlägg för den aktiva patienten som behöver komfort och lätt stöd mot pronation. Extra mjuk i häl&hellip:
 • Skoinlägg barn

  Skoinlägg barn
  Skoinlägg till barnDessa skoinlägg är speciellt anpassade för barn. Skoinläggen ger ett bekvämt stöd till barnens fötter. De är anpassade för att ge en naturlig position till fötterna vid varje&hellip:
 • Epitact Comfortact Plus L 2 st

  Epitact Comfortact Plus L 2 st
 • Hälinlägg läder

  Hälinlägg läder
  Hälinlägg i läderEtt par (2st) mjuka hälinlägg i äkta läder som skyddar smärtande hälar. Hällinläggen avlastar hälarna samt skyddar mot påfrestningar från hårda underlag. Genom att använda&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg L 2 st
  De nya In-Balance från Scholl har utvecklats i samarbete med experter inom biomekanik. De hjälper till att få korrekt fotställning genom att stabilisera foten. Sulan ger ett behagligt stöd genom att trycka lätt på fotvalvet. Detta hjälper till att fördela kroppsvikten jämnare över foten, vilket minskar belastningen på ryggen.Sulorna har stötdämpande effekt och främjar din naturliga gång.Finns i flera storlekarStorleksguide:Storlekar SkostorlekSmall 37,5-39,5Medium 40-42Large 42,5-45Användning:Se till att sulorna sitter korrekt i skon. Sulans häl placeras på bak på skon.För vissa kan det ta lite tid att vänja sig vid sulorna. Börja sulorna några timmar per dag och öka gradvis tills du känner att du kan gå i dem en hel dag.OBS:Om du lider av diabetes eller dålig cirkulation kan du utveckla fotrelaterade komplikationer. Vi rekommenderar att du konsulterar din vårdgivare innan du använder produkten.
 • Sportiga skoinlägg

  Sportiga skoinlägg
  Skoinlägg för löpning & idrottEtt par stötdämpande skoinlägg för idrott som är idealiska för dig som tycker om löpning och har en aktiv livsstil. Inläggen är specialanpassade med fokus på&hellip:
 • Scholl Gel Activ Work Women 1-par

  Scholl Gel Activ Work Women 1-par
 • Varma skoinlägg

  Varma skoinlägg
  Varma skoinläggEtt par mjuka och sköna skoinlägg som är underbart värmande för dina fötter. Speciellt under kalla och fuktiga höst eller vinterdagar. Skoinläggen håller kylan borta i alla typer&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv M 2 st
  Scholl Sulor Fotbädd & Fotvalv är iläggssulor som ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska det tryck som nedsjunkna fotvalv kan orsaka. Inläggen har en dämpande kupol för framfoten och stabiliserar foten för att underlätta en naturlig gång. Inläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Medium skor med storlek 40 - 42.
 • Refit Heel Cup Small

  Refit Heel Cup Small
 • Pelott för framfoten

  Pelott för framfoten
  Pelott för framfotenPelotter används för att minska trycket och avlasta undersidan av framfoten. När du känner att dig trött i främre trampdynan och/eller att du får en svidande känsla så är&hellip:
 • Skoinlägg

  Skoinlägg
  Extra mjuka skoinlägg med hälkuddeÄr du trött på hälsmärta? Vill du känna en mjuk komfort i varje steg? Dessa fantastiska skoinlägg har en extra mjuk upphöjning under hälarna som ger en fantastisk&hellip:
 • 2GO Replace Helsula

  2GO Replace Helsula
 • Icebug Icebug Insoles Comfort High - Charcoal

  Icebug Icebug Insoles Comfort High - Charcoal
  Comfort är innersulorna för dig som söker maximal dämpning i kombination med den dynamiska support som Icebug Insoles erbjuder. Comfort-sulorna är 5 mm höga och passar de flesta skorna med uttagbar innersula. Fotbädden finns i tre olika versioner; Low, Medium och High, som är gjorda för att passa olika typer av fotvalv. Med Icebug Insoles korrigeras fotens struktur. Det känns ofta ovant i början – särskilt med pelotten som stöder det främre fotvalvet – och kan innebära att muskler och senor som varit inaktiva en längre tid får börja arbeta igen. Vi rekommenderar därför en gradvis tillvänjning, där man till att börja med bara använder sulan någon eller några timmar per dag, för att successivt öka användningen. När man väl vant sig kan man använda Icebug Insoles både för sportaktiviteter och att ha i skorna hela tiden för arbete/fritid. Höjden på det längsgående fotvalvet är 36,5 mm i Comfort High.
 • Skoinlägg för längd

  Skoinlägg för längd
  Bli fyra centimeter längre med skoinläggSkoinlägg ger dig fyra centimeter extra längd - utan att det syns att du använder dem. Skoinläggen är bekväma och mjuka samtidigt som de gör att du ser&hellip:

Inlägg för korrigering av fotisättning

Om du har varit och gjort en fotanalys kanske du fått höra om begreppen pronation och supination. Kanske fick du också tips på löparskor som korrigerar för överdriven pronering eller supinering. Istället för att köpa helt nya skor kan man korrigera det genom att placera sulor eller skoinlägg som har pronationsstöd - pronationssulor.

I Olofström finns företaget nsula som tillverkar och säljer skoinlägg. De har tre olika ortopediska iläggssulor som förebygger fotproblem. Alla motverkar pronation och med nsula Sport får löparen ett lätt stötdämpande ytskikt.