Fotvalvsstöd

Skoinlägg med specifikt stöd för fotvalvet kallas för fotvalvsstöd. De stabiliserar fotvalvet och kan avhjälpa problem med smärta i plantar fascia.

Populärt inom fotvalvsstöd

 • Skoinlägg fotvalvsstöd

  Skoinlägg fotvalvsstöd
  Skoinlägg fotvalvsstöd (2st)Ett par högkvalitativa skoinlägg med stöd för fotvalvet som är framtagna speciellt för att motverkapronation. Inläggen stödjer plantar fascia och fotvalvet, vilket&hellip:
 • Balance

  Balance
  Upplev omedelbar lättnad och optimal fotkomfort med vår sula med stöd för mellanhögt fotvalv. Denna sula är speciellt utformad för att bekämpa smärta och obalans i foten, så att du kan gå och&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv S 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor fotbädd & fotvalv ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska trycket som orsakats av nedsjunkna fotvalv tillsammans med en dämpande kupol för framfoten. Kliniskt beprövad tryckavlastning.Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Small passar skor med storlek 37 - 39,5
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv M 2 st
  Scholl Sulor Fotbädd & Fotvalv är iläggssulor som ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska det tryck som nedsjunkna fotvalv kan orsaka. Inläggen har en dämpande kupol för framfoten och stabiliserar foten för att underlätta en naturlig gång. Inläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Medium skor med storlek 40 - 42.

Fler tips på fotvalvsstöd

 • Comfort

  Comfort
  Välkommen till vår sula med stöd för lågt fotvalv - den perfekta lösningen för att lindra smärta och obehag som kan uppstå när du har ett lågt fotvalv. Med det stabila yttre skalet av nylon&hellip:
 • Support

  Support
  Maximera din komfort och få enastående stöd för ditt höga fotvalv med vårt premiumval av inläggssulor specifikt utformade för högt fotvalv. Denna avancerade sula erbjuder ett stabiliserande yttre&hellip:
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv L 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor fotbädd & fotvalv ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska trycket som orsakats av nedsjunkna fotvalv tillsammans med en dämpande kupol för framfoten. Kliniskt beprövad tryckavlastning.Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Large passar skor med storlek 42,5-45