Hjälp vid löparskador och sår

Ibland är olyckan framme och du måste plåstra om din löparkropp. Här guidar vi till allt från första förband till plåster och knäskydd.

Kategorier: Plåster | Första Förband | Skydd | Skoinlägg & sulor

Populärt inom skadeprodukter

 • Knästöd sport

  Knästöd sport
  Elastiskt knästöd för idrott svartEtt rundstickat elastiskt knäskydd speciellt konstruerat för effektiv avlastning och stöd av en smärtande knäled. Knästödet kan exempelvis användas av dig&hellip:
 • Knästöd basic

  Knästöd basic
  Ett stabiliserande knästödEtt knästöd som stabiliserar din knäled varje dag. Knäskyddet avlastar din knäled genom att ge kompression, stabilitet och värme till ett smärtande knä. Stabiliserande&hellip:
 • Knäskydd

  Knäskydd
  Knäskydd för att stabilisera knäEtt stabiliserande knäskydd som passar alla. Hög kvalitet med fästen av kardborre. Ger ett bra stöd åt och avlastning för din knäled. Kan med fördel användas&hellip:
 • Fotledsstöd

  Fotledsstöd
  Två bekväma fotledsstöd :Ett par skonsamma ankelskydd som stabiliserar dina anklar. Fotledsskydden ger förutom stabilitet även värme och ökar blodflödet genom foten. Lämpliga för skador&hellip:

Fler tips på skadeprodukter

 • First Aid Traveller

  First Aid Traveller
  First Aid Traveller har utformats tillsammans med erfarna läkare för att den självständiga resenären ska klara sig på resan. Kitet är särskilt passande om du ska resa till exotiska platser. Kitet innehåller alla grundläggande saker för att behandla mindre och några allvarligare skador.Tillverkad i slitstark ripstop med vattentät dragkedja.Quick Find System uppdelat i 3 fickor som sitter ihop och kan hängas upp så att du snabbt och lätt hittar det du söker.Innehåller:Innehåller totalt 32 delarFörsta hjälpen broschyr (engelska)SaxPincettSäkerhetsnålarOlika bandageGasbindorAntiseptiska servetterTermometerTejpVinyl handskarSårstripsPlåster
 • Innetofflor

  Innetofflor
  Innetofflor rosaEtt par varma, mjuka och sköna innetofflor för kyliga höst, vinter och vårdagar. Att sätta på sig ett par innetofflor på morgonen är helt underbart. Njut av varma fötter även&hellip:
 • Strumppådragare lyx

  Strumppådragare lyx
  Hjälpmedel för att sätta på strumpornaMed hjälp av denna strumppådragare kan du enkelt sätta på dig strumporna utan att behöva böja dig ner. Smart strumppådragare Dra på strumpor enkelt&hellip:
 • Tåskydd flip-flop

  Tåskydd flip-flop
  Tåskydd för flip-flop (2st)Slipp skavsår och smärta mellan dina tår när du går i flip-flops. Dessa skydd tar bort friktionen mellan tårna samtidigt som skyddet ger en mjuk yta för hela framfoten.&hellip:
 • Compeed Plåster För Skavsår Och Blåsor Small

  Compeed Plåster För Skavsår Och Blåsor Small
  Compeed Plåster För Skavsår Och Blåsor Small är plåster i en smal modell som du smidigt och enkelt applicerar på blåsan eller på skavsår. Plåstrets unika egenskaper gör att de fungerar som ett extra hudlager som avlastar det ömmande området och minskar smärtan. Plåstret skyddar även mot vatten, smuts och bakterier och bidrar så att läkningsprocessen blir snabbare. Desto snabbare du applicerar plåstret på blåsan eller skavsåret, desto snabbare blir läkningsprocessen. Skavsårsplåstret har en unik hydrokolloidteknik som förbättrar återfuktningen och hjälper den naturliga fuktbalansen att tryckavlasta och skydda mot friktion och förhindrar att skorpor bildas. En förpackning innehåller 6 stycken plåster.  Användning: Applicera plåstret på ren och torr hud, undvik att röra den självhäftande delen av plåstret. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna av sig själv. Om du är diabetiker bör du rådfråga din läkare innan användning, plåstret får inte användas på infekterade sår. Compeed är produkter som har skapats för att ge snabbt, diskret och effektiv lindring till olika fotproblem och besvär. Allt från att lindra liktornar till att behandla hälsprickor och blåsor. Compeed har helt enkelt skapats för att både lindra och behandla olika besvär som just kan drabba fötterna. 
 • First Aid Kit Active

  First Aid Kit Active
  Innehåll1x kompressionsbandage M, sterilt1x kompressionsbandage G, sterilt1x triangulär armslinga, fleece1x gasbindbandage1x fleece sårkudde, steril1x Leinaplast WSV-Set, 20 stycken1x Mediaplast-starr (Tejp) med skydd1x tygsax, metall/liten1x par latexhandskar1x larmpipaOBS: Ovanstående fyllning är en grundläggande utrustning som du kan komplettera enligt destinationen i samråd med din läkare.
 • Stödstrumpor hjärtan

  Stödstrumpor hjärtan
  Stödstrumpor med hjärtanEtt par ljusblåa härliga stödstrumpor i ett färgglatt mönster med symboler av hjärtan. Stödstrumpor ger kompression för benen vilket gör att blodcirkulationen ökar.&hellip:
 • Innetofflor röd

  Innetofflor röd
  Innetofflor röd (rand)Ett par randiga och mjuka tofflor för inomhusbruk. Fodret är tillverkat av mjuk bomull för extra komfort som värmer fötterna. Innetofflorna har en rundad tå och en dra på-design,&hellip:
 • Fotledsortos - Mueller Lite

  Fotledsortos - Mueller Lite
  Fotledsortos som används för att stabilisera fotleden, skyddar svaga eller skadade vrister. Skyddet väger lite och tar igen plats i skon samtidigt som den inte är skrymmande runt vristen. Rekommenderas?
 • Light Traveller First Aid Kit

  Light Traveller First Aid Kit
  Innehåller:4 alkoholfria våtservetter12 vattentäta plåster2 skavsårsplåster2 brännskadeplåster2 icke vidhäftande förband
 • Fotfil

  Fotfil
  Denna fotfil ger dig enkel och effektiv borttagning av hård hud och hudavlagringar på fötterna. :Genom att fila dina fötter med fotfil och smörja dem regelbundet så håller du dem lena samt&hellip:
 • Lifesystems Mountain Whistle

  Lifesystems Mountain Whistle
  Lifesystems Mountain Whistle är en tålig, lättviktig visselpipa gjord för nödsituationer eller för att påkalla uppmärksamheten hos dina följeslagare ifall ni kommer ifrån varandra. Den är också för...
 • Självlåsande skosnören

  Självlåsande skosnören
  Självlåsande skosnören (2st)Ett par smarta skosnören som låser sig själva utan att du behöver knyta dem. De fäster ordentligt och du slipper knyta om skorna gång på gång. Perfekt för bland&hellip:
 • Elastiskt knäbandage - Genumedi Plus

  Elastiskt knäbandage - Genumedi Plus
  Genumedi Plus är tillverkad i behaglig resor som är vävd utan sömmar. Den är framtagen och baserad på medi´s mångåriga kunskap i design och produktion av kompressions produkter. Kompressionen?
 • First Aid Kit Bike Essential

  First Aid Kit Bike Essential
  Egenskaper:innehåll: 1x liten första hjälpen förband; 1x kompress (10 x 10 cm); 1x fixeringsbandage (4 x 6 cm); 6x klisterremsa (1,9 x 7.2cm); förslutningsremsor; 4x spritkompressbandagematerialutgångsdatum 20 årYttertyg: 100% Polyamid; Nätfoder: 100% PolyesterVikt: 150 gVolym: 0,300 L
 • Hallux valgus nattskena

  Hallux valgus nattskena
  Nattskena för Hallux valgus (2st)Två stycken korrigerande stöd för hallux valgus. Stöden skall användas under natten för att räta ut lederna i dina stortår. Stöden stabiliserar lederna vid dina&hellip:
 • Varma strumpor

  Varma strumpor
  Varma strumpor till höst och vinterFem varma strumpor i härligt murriga färger. Finns det något bättre än att ta på sig ett par varma och mjuka strumpor när man är lite frusen om fötterna?&hellip:
 • Ankelsockor stöd

  Ankelsockor stöd
  Ankelsockor med kompressionEtt par stödjande ankelsockor som ger kompression till fotleden och som ger ett extra stöd till dina fötter. Dessa ankelsockor passar utmärkt för löpning eller idrott.&hellip:
 • Antiperspirant fotspray

  Antiperspirant fotspray
  Antiperspirant fotspray :Använd detta fotspray för att eliminera fotsvett och oönskad lukt. Fotsprayet absorberas snabbt och ger huden en mild och härligt doft av mint. : Snabbabsorberande :&hellip:
 • Lifesystems Light & Dry Nano First Aid Kit

  Lifesystems Light & Dry Nano First Aid Kit
  Lifesystems Light & Dry Nano First Aid Kit är ett lätt, vattentätt första hjälpen kit som inte tar upp mycket utrymme. Light & Dry Nano First Aid Kit kommer i en tålig, lätt förvaringsväska gjord a...
 • RX Knee Sleeve 5mm - Kamouflage/Svart

  RX Knee Sleeve 5mm - Kamouflage/Svart
  Rehband RX Knee Sleeve 5 mm - anatomiskt format knäskyddRehband RX Knee Sleeve 5 mm passar utmärkt för träning och aktiviteter med hög rörlighet där du behöver extra stabilitet till ditt knä.?
 • Hälkudde

  Hälkudde
  Hälkudde mot hälsmärtaMinska smärta i hälarna med hjälp av dessa stötdämpande hälkuddar. Hälkuddarna är mjuka och behagliga och ger en mjuk och behaglig avlastning för dina hälar. Mjuk dämpning&hellip:
 • Springyard Gel Heel Cushion

  Springyard Gel Heel Cushion
  Diskret hälkudde i gel från Springyard som passar de flesta typer av skor. Skoinlägget absorberar stötar och ger dämpning för hälen. Självhäftande. One size. Veganvänlig Material:  100% PU gel  En förpackning innehåller 2st hälkuddar. Skosulor och skoinlägg speciellt utformade för hälen som tillgodoser många olika behov. Exempelvis hälsporre, annan smärta i hälen samt benlängdsskillnad. 
 • Värmande sockor

  Värmande sockor
  Sockor med turmalin-kristallerStrumpor med turmalinkristaller är inte bara värmande för fötterna utan har även en lindrande effekt av svullnad och värk. Sockorna förbättrar blodcirkulationen och&hellip:
 • Rehband Knee Sleeve Patella Open Jr UD. Knäskydd Ungdom 5 mm. strl S

  Rehband Knee Sleeve Patella Open Jr UD. Knäskydd Ungdom 5 mm. strl S
  Rehband UD Knee Sleeve Patella Open Junior är ett knäskydd för ungdomar. Ger kompression, värme och support för lättare belastning. Anatomisk design för optimal passform.
 • Skoskydd i gummi

  Skoskydd i gummi
  Skoskydd i vattenavvisande gummiEtt par smarta och vattentåliga skoskydd till dina skor. Undvik att få dina favoritskor förstörda av regnvatten eller smutsiga av lera med dessa skoskydd. Genom att&hellip:
 • Hålfotsinlägg

  Hålfotsinlägg
  Skosulor med håfotsinlägg (2st)Ett par mjuka hålfotsinlägg som ger stöd till dina fotvalv vilket gör att du får en behaglig fotnedsättning i varje steg. När du använder dessa underbara skoinlägg&hellip:
 • Graviditetsstrumpor

  Graviditetsstrumpor
  Stödstrumpor för gravida med tassarEtt par härliga stödstrumpor för dig som är gravid. Graviditetsstrumporna ger kompression för benen och ökar blodgenomströmningen i dina ben när du är gravid.&hellip:
 • First Aid Kit Hike Waterproof

  First Aid Kit Hike Waterproof
  VAUDE First Aid Hike Kit WP är ett första hjälpen-kit med vattentätt fodral och rullstängning. Uttag för att kunna ha det i bältet. Innehåller: 2 st Sterila lindor1 st Elastisk linda1 st 10x10 cm steril kompress1 st Fingertoppsplåster1 förp Tejpstrips1 förp tape 2,5x10 cm4 st tvättservetter10 st plåster2 par gummihandskar1 st värmefilt 210x160 cm1 st pincett1 st sax Mått: 17x15x6 cmVikt: 195 g
 • Tejp mot skoskav

  Tejp mot skoskav
  Tejp mot skoskavSkoskavstejp används för att förebygga eller ta bort smärtan vid skoskav. Tejpen  :är enkel att klippa av vid önskad längd eller storlek och fungerar på samma sätt som ett&hellip:
 • Skrubbsvamp fötter

  Skrubbsvamp fötter
  Skrubbsvamp för fötterEn skrubbsvamp för dina fötter med två olika sidor för fotskrubb. Förhårdnader (callus) är tjocka hårda hudlager av döda hudceller som uppstår på grund av upprepad friktion&hellip:
 • Hälinlägg

  Hälinlägg
  Skoinlägg mot hälsporreEtt par mjuka och bekväma skoinlägg för dig som har ont i hälarna. Inläggen är idealiska för exempelvis hälsporre. Hälinläggen passar alla typer av skor från sneakers&hellip:
 • Lädertofflor

  Lädertofflor
  Lädertofflor (röd)Ett par snygga och bekväma tofflor i röd läder med en mjuk fodring.  :Innetofflorna är väldigt behagliga att stoppa ner fötterna i en kylig morgon, kväll eller efter en&hellip:
 • Knäskydd - Genumedi Pro

  Knäskydd - Genumedi Pro
  Genumedi PRO är tillverkad i behaglig och kraftfull resor som är vävd utan sömmar. Ortosen ökar proprioseptionen vilket hjälper till att förbättra muskelstödet i knät samt öka känslan för?
 • Magnetsmycke

  Magnetsmycke
  Fotledssmycke med magneterEn elegant fotlänk i två olika färger ,med flera magneter, som kan ge dig flera fördelar när det kommer till ditt välmående. Forskning har visat att magnetsmycken kan&hellip:
 • Magnetsmycke

  Magnetsmycke
  Magnetsmycke fotlänkEn stilren och nätt fotlänk med flera magneter som kan ge dig hälsofördelar. Forskning har visat att magnetsmycke kan öka din prestationsförmåga. Bättre blodcirkulation och&hellip:
 • Elastiska skosnören

  Elastiska skosnören
  Elastiska skosnören till båda skornaEtt par elastiska skosnören i gummi som gör det enkelt ta på och av skorna utan att knyta dem. Du tar bort dina vanliga skosnören och fäster sedan varje gummi-snöre&hellip:
 • Hålfotsinlägg

  Hålfotsinlägg
  Hålfotsinlägg med mjuk dämpningEtt par (2st) fantastiska hålfotsinlägg som avlastar dina fötter genom att lätta på trycket under hålfoten. Hålfotsstödet träs över foten som en strumpa och&hellip:
 • Knäbandage - Genu-Hit RS

  Knäbandage - Genu-Hit RS
  Knäskydd Genu-Hit RS - Stabiliserande knäbandageKnäskyddet Genu-Hit RS är ett knäbandage som är tillverkad i behaglig resår och är vävd utan sömmar. Kompressionen från knäortosen ökar proprioseptionen?
 • Skoinlägg - medi Comfort

  Skoinlägg - medi Comfort
  Medi Comfort ett är skoinlägg för dig som behöver extra stötupptagning och tryckfördelning som den diabetiska eller reumatiska foten. medi Comfort är utan metatarsalpelott för framfoten men finns?
 • Scholl In-Balance Smärtlindrande Hälinlägg

  Scholl In-Balance Smärtlindrande Hälinlägg
  Stötdämpande hälinlägg från Scholl In-Balance® Pain Relief. Hälinläggen hjälper till att stabilisera foten och främjar en naturlig och avlastad gångstil, samtidigt som inläggen omedelbart dämpar de stötar som går genom underkroppen när du går. Speciellt framtagna för att motverka smärta i underkroppen som härstammar från fötterna. Hälinläggen anpassar sig efter dina fötter, vilket hjälper till att ge en jämnare fördelning av kroppsvikten, vilket minskar belastningen på fötter, leder och senor. De kan även hjälpa till att lindra smärta i hälen. Hälpartiet är förhöjt och minskar belastning av hälsenan, vilket gör hälinläggen passande vid besvär med hälseneinflammation. Framtagna av Scholl i samarbete med experter på biomekanik - alla smärtlindrande sulor är designade med Motion Control Structure® - en teknologi med en genomtänkt form och kombination av material för att ge optimalt stöd åt specifika områden på foten. Hälinläggen har dubbla lager gel med behaglig stötdämpning för ett flexibelt stöd som också hjälper till att lindra hälsmärta eller besvär med hälsporre eller plantar fasciit. Storleksguide: S - 37-39,5 M - 40-42 L - 42,5 - 45 En förpackning innehåller 1 par sulor.
 • Inlägg mot skavsår

  Inlägg mot skavsår
  Skoinlägg mot skavsår vid hälenFyra  :stycken (två par) skavsårsplåster som du enkelt klistrar fast på skons insida. Exempelvis vid hälen eller på skornas långsidor. Skavsårsinläggen kan&hellip:
 • Inlägg för pronation

  Inlägg för pronation
  Inlägget minskar pronationEtt par fantastiskt sköna skoinlägg som rätar ut ett lätt pronerande steg. Skoinlläggen är tillverkade i hundra procent silikon och förebygger att du får får ett pronerande&hellip:
 • Hammartå förfot

  Hammartå förfot
  Förfotsstöd vid hammartåEtt par mjuka och bekväma förfosstöd som används för att minska besvär vid hammartå. Förfotsstöden är reglerbara och du spänner själv åt inlägget så att de passar&hellip:
 • Innetofflor blå

  Innetofflor blå
  Innetofflor blå (rand)Ett par randiga och mjuka tofflor för inomhusbruk. Fodret är tillverkat av mjuk bomull för extra komfort som värmer fötterna. Innetofflorna har en rundad tå och en dra på-design,&hellip:
 • Benvärmare

  Benvärmare
  Mörkblå benvärmare (2st)Ett par härliga benvärmare i mörkblå färg som håller dina ben varma även under de allra kallaste höst, vinter och vårdagarna. Dessa benvärmare passar lika bra  :till&hellip:
 • Fotledsskydd

  Fotledsskydd
  Fotledsskydd (2st) med kompressionEtt par stödjande fotledsskydd med kompression som ökar blodcirkulationen och ger stabilitet åt fotleden. Skyddet ger ett fantastiskt stöd både som förebyggande&hellip:
 • Hälinlägg läder

  Hälinlägg läder
  Hälinlägg i läderEtt par (2st) mjuka hälinlägg i äkta läder som skyddar smärtande hälar. Hällinläggen avlastar hälarna samt skyddar mot påfrestningar från hårda underlag. Genom att använda&hellip:
ilead