Märken på tillbehör

Tillbehör för löpare

Förutom skor och kläder finns det en del tillbehör och hjälpmedel som en löpare kan ha nytta och glädje av. På den här sidan skriver vi några rader om dessa och ger tips på bra köpval.

Typer av tillbehör: Vätskesystem | Löparklockor | Löparstrumpor | Löparkepsar | Pannlampor | Sår & Skador

Vårt urval av tillbehör

 • Exceed 2X

  SILVAs mest ljusstarka pannlampa med 1500 lumen, designad för den som behöver riktig mycket ljus till aktiviteter som MTB, downhill-cykling, skidåkning, orientering, etc. Mycket kraftig lampa med extremt bra ljus i maxläget och en ny funktion för super-low mode när du vill spara på batteritiden. Pannlampan kommer med både SILVA Intelligent Light och SILVA Flow Light som ger anpassad ljusbild beroende på din aktivitet. Brett, kortare ljus för långsammare aktiviteter och längre spotlight för snabbare aktiviteter. Stor på och av-knapp som är lätt att använda även med handskar på. Batteriet är uppladdningsbart med USB-kabel och du fäster batteriet på huvudplattan eller på cykelramen med hjälp av förlängningskabel (möjliggör även placering av batteriet i ryggsäcl, löparväst, skidbälte eller i jackfickan). Förutom p
 • A300 HR

  Polar A300 - Made to move En snygg vardagsklocka för en aktiv och hälsosam livsstil * Daglig aktivitetsmätning med aktivitetsmål och hälsoeffekt * Inaktivitetsvarning med vibrationsalarm * Sömn och sömnindex * Steg och distans * Kaloriförbrukning * Träna smartare efter pulsen * Vattentät och mäter din puls även i vatten med H7 pulssensor * Polar träningsprogram * Träningseffekt * Utbytbart armband i starka färger för att matcha din stil eller ditt humör * H7 pulssensor ingår Mer info på polar.com/a300
 • eddy .75L

  En spillsäker vattenflaska med sugfunktion som passar såväl till träningspasset som i väskan till arbetet. Lätt att bära med integrerad ögla för karbinhake och munstycke som underlättar påfyllning och rengöring.Snygg design och form som passar i handen och de flesta mugghållare. Flaskan är helt fri från BPA, BPS och BPF. 0,75 liter
 • Wiz

  Två SinglePower LED lampor ger tillsammans 30 lumen när lampan är på full ljusstyrka. Det går även dimma ljuset eller ha strobeljusLampan går tilta åt båda hållen så att den kan användas även uppochnerCPSIA certifierad med barnsäker skruvförslutning och elastiskt band som går sönder om barnet fastnarRäckvidd:Låg ljusstyrka 5 mHög ljusstyrka 20 mMax brinntid:Hög ljusstyrka 20 timmarLåg ljusstyrka 120 timmar
 • eddy .75L

  En spillsäker vattenflaska med sugfunktion som passar såväl till träningspasset som i väskan till arbetet. Lätt att bära med integrerad ögla för karbinhake och munstycke som underlättar påfyllning och rengöring.Snygg design och form som passar i handen och de flesta mugghållare. Flaskan är helt fri från BPA, BPS och BPF. 0,75 liter
 • Garmin Forerunner 35 Svart

  Garmin Forerunner 35 Svart..Det har aldrig varit så enkelt att träna..Forerunner 35 är slimmad och lätt – perfekt för daglig löpning, träning och tävling. Den har inbyggd Garmin Elevate pulsmätning vid handleden samt GPS som håller reda på distans, tempo, intervall och mycket mer. Eftersom all den här statistiken fångas upp av klockan är klockan allt du behöver. Ingen telefon, inget pulsband - sätt bara på din Forerunner 35 och ge dig iväg.
 • T1 Flow Swoosh Water Bottle 24oz

  En hård transparent vattenflaska med drickmunstycke och sugrör i flaskan. Vik enkelt ner drickmunstycket och flaskan är stängd och håller tätt. Flaskan rymmer cirka 625 milliliter. BPA-Fri.
 • Garmin Fenix 5 Svart Sapphire Med Svart Band

  Garmin Fenix 5 Svart Sapphire Med Svart Band..Bli bättre för var dag. f?nix 5 är en förstklassig multisportklocka med GPS och pulsmätning vid handleden1, avancerade träningsfunktioner och utbytbara armband som gör att du kan gå från arbetet till träningen utan att tappa fart. Oavsett vilken sport du vill utföra har f?nix 5 det som krävs, tack vare inbyggda aktivitetsprofiler och avancerad prestationsdata som gör att du bättre kan kontrollera effektiviteten hos din träning, plus smartaviseringar2.
 • LedX Kaa 2000 Pannlampspaket

  KAA 2 000..LEDX Kaa 2 000, den lilla lampan med det stora ljuset. Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet).
 • A370

  Polar A370 är ett tunt och sportigt aktivitetsarmband med många smarta funktioner som hjälper dig att hålla koll på dina aktiviteter och träningar. Vattenresistent, Bra Batteritid, 4 dagar med Kontinuerlig pulsmätning , Högupplöst färgskärm med touch-funktion, avancerad sömnregistering och Polars unika träningsfunktioner. Du kan nu få tempo och distans via din smartphone direkt i A370, såklart hålla koll på samtal och meddelanden och få notis när du varit still för länge och det är dags att röra dig. Hitta balansen: Var aktiv; Vila och Ha kul!
 • Hypercharge Straw Bottle 24 OZ

  Vattenflaska med sugrör som öppnas med ett enkelt tumtryck. Ergonomiskt handtag som gör det enkelt att hålla och dricka ur flaskan med en hand. Rymmer 24 OZ. BPA-fri.
 • Waistbag Bottles

  Praktiskt bälte med 2 st. vattenflaskor som rymmer 170ml. Ficka med plats för mobiltelefon, nycklar, kreditkort osv. Fickan har har också utgång för sladd. Justerbar i midjan.
 • Björn Dählie Drinkbelt Cross 1L - Flag

  Drinkbelt Cross 1L är ett drickarbätle med ett separat förvaringsfack ovanpå. Justerbar för att säkerställa en bekväm passform runt midjan...OBS! Designen är inte helsvart, vi har inte fått rätt bild ännu. Designen heter FLAG.
 • Hyperful Water Bottle 18OZ

  Flaskan med greppzoner och ergonomisk design som gör den enkel att dricka ur. Anti-läckventil som hindrar att allt i träningsväskan blir blött. 18 OZ. BPA-fri.
 • Black Diamond Storm Pannlampa - Utförsäljning

  Black Diamond Storm, 160 lumens pannlampa som är vattentät på 1 meter i 30 minuter.
 • Garmin Forerunner 25 HRM Pulsklocka Svart/Röd

  Ta nästa steg som löpare med den här lättanvända GPS-klockan som mäter hur långt, snabbt och länge du springer. Om den paras ihop med din smartphone kan du fortsätta att vara ansluten och få aviseringar om samtal och sms under löpningen.
 • Skistart Pannlampspaket CrossCountry HL50 2200 Lumen

  Skistart Pannlampspaket CrossCountry HL50 2200 Lumen..Perfekt paket för bland annat nattvasan och mycket annat.En kraftfull, lätt och laddningsbar skidåkarlampa till rimligt pris...Dubbla LED stålkastare på hela 2200 Lumen 4,3 timmars brinntid! Kraften är helt enastående och lyser upp totalt på 200 meter.
 • Swix Vätskebälte med flaska

  Enklare drickabälte från Swix
 • LedX Cobra 6500 Pannlampspaket

  Nya LEDX Cobra ger 6 500 lumen, mer ljus än de ?esta billjus (halv och helljus tillsammans).Detta tack vare 8 st LED, Cree XM-L3,  och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Destora kyl?änsarna gör att vi kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen underkontroll. Cobra 6 500 kan via vår MC-kabel även kopplas till ett 12 V elsystem på t.ex.endurocykel eller snöskoter.
 • Swix Vätskebälte med flaska

  Enklare drickabälte från Swix
 • Spartan Sport Wrist Hr Baro

  TÄVLINGSKLARVattentålig till 100m / 300 fot10 timmars batteritid vid full laddning, GPS-fixeringsintervall på 1 sekund för bästa GPS-precisionBatteritid på upp till 40 timmar med alternativ för energisparlägenFärgpekskärm gjord för utomhusbruk och tre åtgärdsknapparSpårminne och ruttnavigering med GPS/GLONASSmed spårvy i realtidmed rutt- och intressepunktsnavigering, och ungefärlig ankomsttidGPS-höjd för mätning av upp- och nedstigning under träningFusedAlti™ kombinerar GPS och barometertryck för mer exakt höjdinformationDigital lutningskompenserad kompassStormvarningTid för soluppgång/solnedgångSPORTEXPERTISPulsen mäts från handleden för bästa möjliga komfortKompatibel med pulsbältet Suunto Smart SensorStöder fler än 80 olika sporter med tävlings- och intervallägenTriathlon- och multisportlägeInställningar för intervallträning på klockanLöpning:varvtabeller i realtid med tempo och puls, FusedSpeed™ för exakt taktkan användas med Stryd-löpeffektmätareCykling:varvtabeller i realtid med puls, effekt och hastighetkan användas med Suunto Bike Sensor och BLE-effektmätareSimning:automatiska intervaller i simbassängpulsbälte med minnesfunktion (valfritt)TRÄNINGSANALYSTräningsbelastning:30-dagars träningssammanfattning på klockanlångtidsanalyser med trender för träningsbelastning, maximal träningseffekt och pulszoner i Suunto MovescountVila & återhämtning:spara känslan efter träningen i klockanlångsiktiga känslotrender i Suunto MovescountSovtid och genomsnittlig puls under nattenFramsteg:rapportering av personbästa och långsiktig uppföljning i Suunto Movescountårsbästa/personbästa med jämförelse inom åldersgrupp i Suunto Movescounttrend för personbästa enligt sport och intensitet i Suunto Movescountlångsiktig utvecklingsanalys i Suunto MovescountPlanera framåt:veckovisa planeringsverktyg för dig själv och din coach i Suunto MovescountDRIVS AV COMMUNITYNCommunity-baserad träningsinformation från träningsgrupper i Suunto MovescountVerktyg för att coacha varandra i Suunto MovescountUpptäck nya rutter med värmekartor och planera dina egna rutter i Suunto Movescount och överför dem till klockan för navigeringDAGLIG ANVÄNDNING OCH UPPKOPPLINGAnpassningsbar urtavlaPulsmätare på handleden för kontroll av aktivitet och kalorier dygnet runt, varje dag.Puls- och kaloriförbrukningsdiagram direktFölj din vilopulsGrafik för steg och kaloriförbrukning de senaste sju dagarna/30 dagarna i Suunto MovescountMobilsynkronisering med Suunto Movescount App för iOS och Android, push-meddelanden direkt till klockanSpråk: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, ZH (Kinesiska finns endast tillgängligt i klockor som utges i Kina.)BERIKA, ÅTERUPPLEV OCH DELAAnvänd Suunto Movescount App för att ta bilder eller skapa en Suunto Movie av ditt Move med 3D-karta, statistiköversikt och fotonDela din upplevelse direkt på sociala medier och följ dina vänner via aktivitetsflödet i Suunto MovescountINNEHÅLLSuunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber, USB-kabel, snabbguide, garantihäfte
 • Sweet Pepsi

 • Distance Run Belt

  Bältet är elastiskt, lätt att justera och har mesh på baksidan för en bekväm passform. Medan den är liten och flexibel tillåter Distance Run fortfarande dig att bära mer än vad ögat kan se. Två enkla fickor, en vattentålig och expanderbar ficka som töjer sig för att passa till större telefoner eller extra tillbehör, såsom bars eller geler. De reflekterande områdena bidrar till ökad synlighet och tillsammans med SILVA Tyto ljushållare ger säker träning i mörker.
 • Large Bottle Belt 22oz

  Löparbälte, lätt att justera i midjan som gör att det passar de flesta. Bältet är designat för att hålla flaskorna stabilt och stilla när man springer, 1 flaska som är lätt att hålla i och den rymmer 20oz. Ficka med en dragkedja och en reflex Swoosh.
 • Distance Run Belt

  Bältet är elastiskt, lätt att justera och har mesh på baksidan för en bekväm passform. Medan den är liten och flexibel tillåter Distance Run fortfarande dig att bära mer än vad ögat kan se. Två enkla fickor, en vattentålig och expanderbar ficka som töjer sig för att passa till större telefoner eller extra tillbehör, såsom bars eller geler. De reflekterande områdena bidrar till ökad synlighet och tillsammans med SILVA Tyto ljushållare ger säker träning i mörker.
 • Petzl Tikka XP Pannlampa

  Kraftfull, liten och lätt pannlampa med LED diod
 • Polar M400 HRM Pulsklocka Svart

  En sportig pulsklocka med bra passform som även passar lite smalare handleder.
 • Salomon Hydro 45 Belt Blå/Gul

  Ett smart bälte med vinklad flaska i 45° för att enkelt få tag på den.
 • Wiz

  Två SinglePower LED med dimfunktion och strobeLampan går att tilta både uppåt och neråtDrivs med två AAA batterierBarnsäkra skruvar och elastiskt band som bryts loss om barnet fastnarVattentåligRäckvidd 20 m
 • Hypercharge Rocker Bottle 16 OZ

  Vattenflaska med ergonomiskt handtag för ett enkelt grepp. Bred vattenöppning för god vattentillförsel som enkelt öppnas med ett tumtryck. 16 OZ. BPA-fri.
 • Hydraulics LT 2.5L Reservoir Red

  Mjuk och smidig vätskeblåsa på 2,5 liter som är kompatibel med de flesta ryggsäckar förberedda för vätskesystem. En bredare öppning gör det enkelt att både fylla och rengöra blåsan. Bitmunstycke, slang med magnetiskt clip och Quick Connect. Tillverkad i tåligt och hållbart TPU-material.
 • Suunto Traverse Pulsklocka Amber

  Friluftsklocka med GPS och mångsidiga navigationsfunktioner för både kortare och längre vandrgingar.
 • XEO19R

  Ljusstyrka: 200-2000 lumenBatteritid: 4-20 timmarRäckvidd: 100-300 meterAvancerat fokusSmart Light teknologiTemperaturkontroll
 • Petzl- DUO belt LED 14 Pannlampa

  Petzl- DUO belt LED 14 Pannlampa
 • Silva Otus 2 Pannlampor

  Silva Otus 2..Outdoor lampa som är helt vattentät IPX7.Upp till 100 timmars batteritis och enkel att använda även med vantar på. 
 • Mila pannlampspaket Mira 4.4ah

  Mila Pannlampspaket Mira: Prisvärt och smidigt pannlampspaket från Mila.
 • Hypercharge Straw Bottle 16OZ

  Vattenflaska med sugrör som öppnas med ett enkelt tumtryck. Ergonomiskt handtag som gör det enkelt att hålla och dricka ur flaskan med en hand. Rymmer 16 OZ. BPA-fri.
 • Double Flask Belt 20oz

  Löparbältet med perfekt passform och som är designat för att hålla flaskorna stabilt och stilla när man springer, 2 flaskor som är lätta att hålla i och rymmer 10oz/flaska. Ficka med en dragkedja och en reflex Swoosh. Lätt att justera längden som gör att den passar de flesta.
 • Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR Blue

  Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR..Bästa klockan på marknaden, supportar dig i all din träning!..OUTDOOR- OCH MULTISPORT..
 • Garmin Snabbkopplingssats (Forerunner 920XT) Snabbfäste

  Placeholder short description
 • Active X

  Intelligent Light: Silva Intelligent Light: En ljusstråle framför dig och samtidigt en bred ljusstråle nere vid fötterna.
 • Petzl- e+Lite Pannlampa

  Petzl- e+Lite Pannlampa Ultra kompakt nödlampa på 50 lumen.
 • Salomon Hydro 45 Belt Dark Grey

  Ett smart bälte med vinklad flaska i 45° för att enkelt få tag på den.
 • Headlamp Trail Runner 3x

  Drivs av ett laddnigsbart batteripack 1.8Ah LiPo USB
 • Big Mouth Water Bottle

  Snygg vattenflaska från Nike som rymmer 650ml.
 • Polar V800 HRM GPS Sportklocka

  Med Polar V800 GPS Sportklocka håller du koll på din träning
 • USWE Zulo 2 Waist Belt 1L+1L Hydro

 • Mila pannlampspaket Mira 8.8ah

  Mila Pannlampspaket Mira: Prisvärt och smidigt pannlampspaket från Mila.
 • Garmin Fenix USB-/laddningskabel Laddningskabel

  Ladda din Garmin Fenix klocka!
 • Salomon Hydro 45 Belt Bright Red/Iron Drickabälte BRIGHT RED/IRON NOSIZE

 • Double Flask Belt 20oz

  Löparbältet med perfekt passform och som är designat för att hålla flaskorna stabilt och stilla när man springer, 2 flaskor som är lätta att hålla i och rymmer 10oz/flaska. Ficka med en dragkedja och en reflex Swoosh. Lätt att justera längden som gör att den passar de flesta.
 • Wiz

  Två SinglePower LED lampor ger tillsammans 30 lumen när lampan är på full ljusstyrka. Det går även dimma ljuset eller ha strobeljusLampan går tilta åt båda hållen så att den kan användas även uppochnerCPSIA certifierad med barnsäker skruvförslutning och elastiskt band som går sönder om barnet fastnarRäckvidd:Låg ljusstyrka 5 mHög ljusstyrka 20 mMax brinntid:Hög ljusstyrka 20 timmarLåg ljusstyrka 120 timmar