Märken på tillbehör

Tillbehör för löpare

Förutom skor och kläder finns det en del tillbehör och hjälpmedel som en löpare kan ha nytta och glädje av. På den här sidan skriver vi några rader om dessa och ger tips på bra köpval.

Typer av tillbehör: Vätskesystem | Löparklockor | Löparstrumpor | Löparkepsar | Pannlampor

Vårt urval av tillbehör

 • Suunto Spartan Sport Wrist HR All Black Pulsklocka

 • Garmin Fenix 5 Skiffergrå Med Gult Armband

  Garmin Fenix 5 Skiffergrå Med Gult Armband..Bli bättre för var dag. f?nix 5 är en förstklassig multisportklocka med GPS och pulsmätning vid handleden1, avancerade träningsfunktioner och utbytbara armband som gör att du kan gå från arbetet till träningen utan att tappa fart. Oavsett vilken sport du vill utföra har f?nix 5 det som krävs, tack vare inbyggda aktivitetsprofiler och avancerad prestationsdata som gör att du bättre kan kontrollera effektiviteten hos din träning, plus smartaviseringar2.
 • Distance Run Belt

  Bältet är elastiskt, lätt att justera och har mesh på baksidan för en bekväm passform. Medan den är liten och flexibel tillåter Distance Run fortfarande dig att bära mer än vad ögat kan se. Två enkla fickor, en vattentålig och expanderbar ficka som töjer sig för att passa till större telefoner eller extra tillbehör, såsom bars eller geler. De reflekterande områdena bidrar till ökad synlighet och tillsammans med SILVA Tyto ljushållare ger säker träning i mörker.
 • Run Belt 2Water

  Med detta löparbälte bär du med dig vätska under långdistansträningen. Bältet i stretchig elastan med bekväm passform och halkfri yta hålls på plats med ett snäppspänne när du ger allt du har. Fickor med dragkedja skyddar värdesaker. Två utvändiga fickor för flaskor.
 • Large Flask Belt 20oz

  Löparbältet med perfekt passform och som är designat för att hålla flaskorna stabilt och stilla när man springer, 1 flaska som är lätt att hålla i och rymmer 20oz. Ficka med en dragkedja och en reflex Swoosh. Lätt att justera längden som gör att den passar de flesta.
 • Training Bottle 0.75L

  Håll vätskenivån på rätt nivå med den här vattenflaskan för terränglöpare. Den är lätt att hålla i och har en löstagbar pip, så att du slipper sakta ned på stegen. Den stora öppningen gör flaskan lätt att fylla på och volymmarkeringarna gör att du enkelt håller koll på hur mycket vätska du får i dig under träningen.
 • Sport Water Bottle

  Sport Water Bottle, Nikes mest populära vattenflaska med en automatisk stängning av drickmunstycket. Båda sidor är klädda i gummi så att den blir extremt greppvänlig. Lätt böjd för att underlätta att fylla flaskan med vatten. 600 ml.
 • Flow Water Bottle 16OZ

  En hård transparent vattenflaska med drickmunstycke och sugrör i flaskan. Vik enkelt ner drickmunstycket och flaskan är stängd och håller tätt.
 • Ion

  Extremt kompakt och kraftfull. Den helt omgjorda Black Diamond Ion-pannlampan ger 100 lumen trots sitt lilla format. En tryckknapp huset gör att du enkelt växla från full effekt till nedtonat, strobe eller rött ljus för mörkerseende. Ion har funktionaliteten som en större lampa, med inget av den extra vikten.En DoublePower LED som ger upp till 100 lumen på max inställningModernt hus körs på två vanliga AAA, alkaliska batterierIPX8: Vattentestad för att fungera i upp till 1,1 meter under vattnet i 30 minuter. Om nedsänkt, kan vatten tränga in i batterifacket och det kommer fortfarande att fungera, dock bör det torkas ut helt efteråt
 • Nao +

  Med den nya tekniken förlänger man lampans batteritid upp till tre gånger och dessutom slipper du att bli bländad eller mista sitt mörkerseende när du lyser med lampan mot något närliggande föremål. Petzl Nao kan användas som en traditionell pannlampa med konstant ljus eller med den nya ljustekniken reaktivt ljus. Lithium-Ion uppladdningsbart batteri samt USB-laddkabel ingår. Nytt för denna modell är att du kan med hjälp av appen MyPetzl Light anpassa brinntid och ljusbild efter just den aktivitet du ska utföra. Du ansluter lampan enkelt till telefonen via Bluetooth. För att använda appen krävs iO7 / Android 4.3 eller senare versioner. Det finns även en röd diod baktill på lampan för att du ska synas ännu bättre!
 • Storm 350 Lm

  Storm är helt omgjord med 350 lumens ljusstyrka, en väderbeständig konstruktion och en hel hög med funktioner. Black Diamond Storm pannlampa lämpar sig perfekt till klättring, skidåkning och andra utomhusaktiviteter där ljus, i kompakt format är av största vikt. Stor specialanpassade batterihus är helt tätad från både damm och vatten (IP67) och har en säkerhetsspärr, vilket garanterar skydd mot väder och vind på även de regnigaste, mest krävande äventyren. PowerTap tekniken tillåter snabba förändringar mellan full och nedtonad belysning genom att helt enkelt knacka på sidan av huset. Rött och gröns ljus ger ökad flexibilitet.En QuadPower LED och en DoublePower vita LED som ger upp till 250 lumenPowerTap-teknik gör det enkelt att byta mellan olika ljuslägenRöd och grön led för nattlägeHus i elegant och modern design.
 • Suunto WCT Bike Adaptor

  Fäst din Suuntoklocka på cykeln!Så kan du eneklt ha koll på dina värden. 
 • Phantom Pak

  Fullt justerbart, passar de flesta
 • Garmin Fenix 5X Skiffergrå Sapphire Med Svart Armband

  Garmin Fenix 5X Skiffergrå Sapphire Med Svart Armband..f?nix 5X är ultramultisportklockan med GPS för idrottare och äventyrare. Det är den första klockan i f?nix-serien som har europeiska fritidskartor i fullfärg för navigering med en enda blick samt positionsreferens – så att du kan slå gårdagens resultat och vara säker på att hitta tillbaka. Du får träningsfunktioner som Elevate™ teknik för pulsmätning vid handleden2, inbyggda aktivitetsprofiler, avancerade prestationsdata och träningsstatusvärden som gör att du kan träna mer effektivt. Smartaviseringar1 hjälper dig att hålla dig uppkopplad var du än är. Med 
 • Spartan Trainer Wrist Hr

  KOMPAKT OCH HÅLLBARBatteritid på upp till 10 timmar med bästa GPS-noggrannhet (upp till 30 timmar i energisparläge)14 dagars batteritid i tidslägePraktisk pulsmätning från handledenKompakt storlek och optimal passform för sport och daglig användningVattentät till 50 mFÖR MÅNGSIDIG TRÄNING UTOMHUS OCH INOMHUSRedo för alla dina sporter: simning, löpning, cykling, styrketräning, vandring och merGPS-spårning med hastighet, tempo och distansAnpassningsbara sportlägen med diagram och automatiska varvSkapa intervaller och följ vägledningen på skärmenHitta tillbaka säkert med vy för brödsmulespår av den tillryggalagda ruttenAKTIVITETSSPÅRNING & MOBILAVISERINGARRegistrering av dagliga steg, kalorier och sömn* dygnet runtRegistrera din dagliga vilopuls för att ta reda på om du är stressad eller övertränadAnpassa din klocka med skräddarsydda urtavlorFå aviseringar om inkommande samtal, sms och kalenderhändelser på klockanNoggrannhet för pulsmätning på handledenNoggrannhet för dataövervakningSömnregistrering är tillgänglig INNEHÅLLSpartan Trainer Wrist HR, USB-kabel, snabbguide, garantihäfte
 • Camelbak Antidote™ Vattenblåsa 2L

  Vätekssystem från Camelbak. Stor öppning, lätt att rengöra
 • Water Bottle

  Snygg tålig vattenflaska. Rymmer 750ml
 • SEO7R Box

  Förpackningen innehåller: Lampa, pannband, Uppladdningsbart batteri, USB kabel, laddare, instruktionsbok.
 • Cosmo 200 Lm

  LED typ: 1 TriplePower LED, 1 DoublePower vit LED och 1 DoublePower röd LEDFunktioner: närhetsläge, distansläge, dimfunktion, strobe, rött mörkerläge och låst lägeKompatibel med 3 st AAA batterier (medföljer)
 • Hydraulics LT 2.5L Reservoir Red

  Mjuk och smidig vätskeblåsa på 2,5 liter som är kompatibel med de flesta ryggsäckar förberedda för vätskesystem. En bredare öppning gör det enkelt att både fylla och rengöra blåsan. Bitmunstycke, slang med magnetiskt clip och Quick Connect. Tillverkad i tåligt och hållbart TPU-material.
 • Neo

  Led Lenser Neo är pannlampan som är framtagen för löpning och liknande aktiviteter. Lätt och sitter suveränt på huvudet. Neo är också försedd med en röd blinkande lampa bakåt, som ökar säkerheten om du tar en kvällsrunda. Lampan väger endast 90 g inklusive batterier och du kommer inte ens märka att du har den på dig. Den unika 16:9 breda ljusstrålen gör att ljuset hamnar precis där du behöver det som mest.
 • Polar M400 HRM Pulsklocka Svart

  En sportig pulsklocka med bra passform som även passar lite smalare handleder.
 • Garmin Forerunner® 30, lila

  Garmin Forerunner® 30, lila..Forerunner 30 gör det lätt att hålla sig i form och uppkopplad. Den här lättanvända löparklockan ger dig alla funktioner som du vill ta med dig när du springer, exempelvis pulsmätning vid handleden1 och grundläggande smartaviseringar2. Vad mer? Du kan också utnyttja verktyg för att hålla koll på konditionen samt enkelt registrera aktiviteter och automatiskt överföra data till Garmin Connect, där du verkligen kan grotta ner dig i din personliga statistik...
 • Hypercharge Straw Bottle 24 OZ

  Vattenflaska med sugrör som öppnas med ett enkelt tumtryck. Ergonomiskt handtag som gör det enkelt att hålla och dricka ur flaskan med en hand. Rymmer 24 OZ. BPA-fri.
 • USWE Zulo 2 Waist Belt 1L+1L Hydro

 • Salomon Hydro 45 Belt Dark Grey

  Ett smart bälte med vinklad flaska i 45° för att enkelt få tag på den.
 • Hyperfuel Water Bottle 24oz

  Drickmunstycke som håller tätt automatiskt och med extra stort flöde av vatten när man trycker på flaskan. Greppvänlig form på flaskan som rymmer 709 ml. BPA fri.
 • Fløyen Hydration Belt

  Fløyen Hydration Belt levereras med en ergonomiskt utformad flaska (6 dl) i horisontell position för god viktfördelning. Flaskan hålls på plats i bältet med hjälp av en fästsnodd som du enkelt hanterar med en hand medan du är i rörelse. Toppfacket är anpassat för smartphones och har fönster i TPU-plast som gör det möjligt att hantera pekskärmen utan att ta fram telefonen. Dessutom har bältet ett fack för trygg och ljudlös förvaring av nycklar och andra småsaker.Dragkedjefack på höftbältet med ett litet invändigt fack för tryggoch ljudlös förvaring av nycklar och andra småsaker.Stort telefonfack med fönster i TPU-plast – rymmer bekvämt iPhone 7 PLUS med skal.BPA-fri vattenflaska (600 ml) med ergonomiskt grepp och självstängande ventil. Flaskan kan enkelt tas ur och fästas i bältet med en hand medan du springer. Reflexpanel och nyckelkrok. Produkten innehåller bluesign® approved fabricMaterial: Nylon 100D High Tenacity
 • Polar M600 White

  Pulsbaserad träning har blivit enklare än någonsin – det är bara att dra åt armbandet och köra igång.
 • Swix Vätskebälte med flaska

  Enklare drickabälte från Swix
 • Garmin Fenix 3 HRM Sapphire Outdoorklocka

  Fenix 3 är en robust, välutrustad och smart GPS-klocka för multisport. 
 • LedX Cobra 6500 Pannlampspaket

  Nya LEDX Cobra ger 6 500 lumen, mer ljus än de ?esta billjus (halv och helljus tillsammans).Detta tack vare 8 st LED, Cree XM-L3,  och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Destora kyl?änsarna gör att vi kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen underkontroll. Cobra 6 500 kan via vår MC-kabel även kopplas till ett 12 V elsystem på t.ex.endurocykel eller snöskoter.
 • Astro

  1 TriplePower LED med 150 lumens3 AAA batteriesInställningar för full styrka, dimmning och blinkningLjusminne gör att du ta stänga av lampan och sedan sätta igång den igen med samma ljusstyrka.
 • Ultra Belt

  Ultra Belt är tillverkad av 3D ventilerande mesh för maximalt luftflöde och komfort. En dragkedjeförsedd ficka håller din mobil säkert på plats. Reflekterande detaljer ger ökad synlighet och justerbart midjeband för att passa de flesta.
 • Salomon Active Insulated Belt Black/Process Blue

  Vätskebälte med neopren-flaskisolering och flexibelt SensiFit-bälte som bekvämt sveper om kroppen så att du kan röra sig fritt i kalla förhållanden.
 • Suunto Ambit3 Vertical Black HR Black

  GPS-klocka för multisport med pulsmätare för att planera och hålla koll på dina höjdmeter. 
 • Suunto Spartan Trainer Wrist HR Pulsklocka Gold

  DEN KOMPAKTA GPS-KLOCKAN FÖR MULTISPORT..Suunto Spartan Trainer är en GPS-klocka med snygg design och optimal passform, redo att träna när du vill – oavsett om du simmar, cyklar, gymmar eller tränar terränglöpning. Med smidig pulsmätning vid handleden spårar Trainer din aktivitet med kalorier och steg, dygnet runt. Mångsidiga funktioner för sport och utomhusaktiviteter gör Spartan Trainer till din självklara träningspartner när du flyttar stadens gränser – och dina egna!
 • CoXa Carry Oisolerat Vätskeblåsa, slidelock. 90 graders munstycke 2 L

  Coxa vätskesystem 2.0:..Coxa´s vätskesystem är designad för användaren.
 • Suunto Ambit3 Run HR Svart

  Suunto Ambit3 Run HR är en löparkompis, tränare och guide som låter dig planera, utvecklas och återhämta dig på ett mer effektivt sätt.
 • Garmin Fenix 5 Svart Sapphire Med Svart Band

  Garmin Fenix 5 Svart Sapphire Med Svart Band..Bli bättre för var dag. f?nix 5 är en förstklassig multisportklocka med GPS och pulsmätning vid handleden1, avancerade träningsfunktioner och utbytbara armband som gör att du kan gå från arbetet till träningen utan att tappa fart. Oavsett vilken sport du vill utföra har f?nix 5 det som krävs, tack vare inbyggda aktivitetsprofiler och avancerad prestationsdata som gör att du bättre kan kontrollera effektiviteten hos din träning, plus smartaviseringar2.
 • Polar M400 HRM Pulsklocka Vit

  En sportig pulsklocka med bra passform som även passar lite smalare handleder.
 • Trailplus

  Trailplus väger bara 59 gram (95 gram inklusive batterier). Den har en design som lyser upp även terrängen närmast framför personen som bär lampan. Två ljusstyrkor med vitt ljus och två ljusstyrkor för rött ljus samt ett varningsläge med blinkande rött ljus. Vattenskyddad enligt IPX6 innebär att du inte behöver vara orolig för att använda den även i kraftigt regn. Klarar temperaturer ner till -30° Celcius. Det upplysta batterihuset underlättar batteribyte i mörker.Vitt ljus starkt: 140 lumen = 5 timmarVitt ljus svagt: 6 lumen = 120 timmarRött ljus starkt: 170 timmarRött ljus svagt: 200 timmarSOS rött blinkande ljusVattenskyddad enligt IPX6Fungerar i temperaturer ner till -30° CelciusUpplyst batterihus för enklare batteribyte i mörkerLED diod från marknadsledande CREEDrivs med 3 st AAA batterier (ingår ej)
 • Suunto Traverse Pulsklocka Amber

  Friluftsklocka med GPS och mångsidiga navigationsfunktioner för både kortare och längre vandrgingar.
 • Silva Otus 2 Pannlampor

  Silva Otus 2..Outdoor lampa som är helt vattentät IPX7.Upp till 100 timmars batteritis och enkel att använda även med vantar på. 
 • Stride

  SinglePower-LED med 25 lumen solid vit ljus gör det möjligt att använda som vanlig strålkastareStrobelägen i både vit och röd, båda med två olika kadensTryckknappslins för enkel tändning/släckning även vid användning av handskarInternt litiumjonbatteri, enkelt laddningsbart via USB (medföljande kabel)Lätt elastisk rem ingår
 • Garmin Forerunner 735XT Svart/grå

  Garmin Forerunner 735XT Svart/grå..Du gör allt, nu kan din klocka också göra det..Bli en bättre idrottare på löparbanan och i vattnet med Forerunner® 735XT. Den här multisportklockan med GPS är till för idrottare som vill ha djupgående information när de tränar och tävlar. Tack vare ett mindre format och ett bekvämt armband är 735XT är den perfekta klockan att förlita sig på under träningspasset och arbetsdagen. Den fungerar även som aktivitetsmätare och räknar dina steg, kalorier och sömn. Få de data du behöver för att slå gårdagens prestation.
 • Salomon Rs Insulated Belt Surf The Web/Acid Lime

  Salomon Rs Insulated Belt: Håller vätskan varm eller kall.
 • Suunto Ambit3 Run HR Lime

  Suunto Ambit3 Run HR är en löparkompis, tränare och guide som låter dig planera, utvecklas och återhämta dig på ett mer effektivt sätt.
 • Petzl Tikka XP Pannlampa

  Kraftfull, liten och lätt pannlampa med LED diod
 • Petzl Tikka XP Pannlampa

  Kraftfull, liten och lätt pannlampa med LED diod
 • Polar M600 Black

  Polar M600 förenar det bästa av två världar: Världsledande pulsmätning och smarta klockfunktioner från Android Wear.
 • Distance Free

  Distance Free är tillverkad av ett starkt och expanderbart tyg för optimal packvolym. De reflekterande områdena gör dig synlig i mörkret. Material: 100% Polyester, Lining: 100% Nylon