RunnersGear » Tillbehör » Pannlampor

Märken på pannlampor:

Pannlampor

När man springer nattetid eller på de mörka timmarna på dygnet vill man gärna ha pannlampa. Här finns ett urval av bra pannlampor för löpning.

 • TrailCool

  TrailCool väger endast 59 gram exklusive batteri (batteri ingår ej). Det unika pannbandet fungerar även som svettband och i nacken sitter en röd lampa som varnar bakomvarande. (Detta är ett krav på vissa löptävlingar) Lampan har ett bländningsskydd som kan dras ner för att inte blända mötande löpare eller trafikanter. Det finns tre vita ljuslägen samt ett rött. Vattenskyddad enligt IPX6 innebär att du inte behöver vara orolig för att använda den även i kraftigt regn. Klarar temperaturer ner till -30° Celcius.Vitt ljus starkt: 140 lumen = 6 timmarVitt ljus medel: 50 lumen = 11 timmarVitt ljus svagt: 4 lumen = 96 timmarRött ljus starkt: 170 timmarRött ljus = ett lägeVattenskyddad enligt IPX6Fungerar i temperaturer ner till -30° CelciusRött varselljus i nackenLED diod från marknadsledande CREEDrivs med 1 st AA batteri (ingår ej) och 1 st CR1632 batteri (ingår ej) för den röda lampan bak
 • Mila Orion trail Pannlampa

  Lanserad i september 2016:Milas nyaste pannlampsmodell med samma fantastiska ljusteknik som Vega, men i lite mindre format. Lätt och smidig. Ingår batteri 6Ah samt automatladdare och huvudställ...Mycket lämpad för Traillöpning alla typer av arbete och träning i mörker. Pannlampa Orion är även perfekt till skidåkning och har batterikapacitet som klarar en Nattvasa...Skillnaden mot Orion är att denna lyser något längre, med en mer samlad ljusbild.
 • Max Trail Headlamp

  Låg effekt: 12 meter - 150 timmarHög effekt: 125 meter - 3 timmarRött ljus bak för bättre synlighet bakifrån och i trafikenDiod: 1 XML2 U2Batterityp: 2xAA 1x18650 (ingår)Lägsta temperatur: -30ºC
 • Skistart Pannlampspaket CrossCountry HL40 II 1000 Lumen Nattvasan

  Skistart Pannlampspaket CrossCountry HL40 1000 Lumen Nattvasan..Lampa på hela 1000 Lumen med riktigt bra batterikapcitet, lyser 4-5 timmar i full effekt med batteriet på huvudställningen.Batteriet går att ta bort och ersätta med batteripaket vilket gör att det lyser ca 18-30 timmar på full effekt...HL 40 har en zommfunktion som tillsammans med 1000 Lumens gör perfekt lyse under skidpasset, kanon att kunna zooma bredden på ljuset efter bredden på spårgatan...Detta kommer bli min (Henrik) lampa när jag åker nattvasan!
 • Skistart CrossCountry HL60-Pannlampa För Skidåkning och Orientering

  Pannlampspaket HL60 3500 Lumen..7,2 timmar på full effekt 3500 Lumen och 36 timmar på låg effekt 700 Lumen.8 st egna inställningar för effekt. ..Perfekt paket för bland annat nattvasan, orientering och mycket annat.En kraftfull, lätt och laddningsbar skidåkarlampa till rimligt pris.Dubbla LED-strålkastare på hela 3500 Lumen!Kraften är helt enastående och lyser upp totalt på 217 meter.
 • Trail Runner 3

  Komfortabel, lätt, uppladdningsbar pannlampa speciellt designad för löpning. Pannlampan ger 250 lumen, givetvis med Silvas Intelligent Light och ljusbild optimerad för löpning. Stor på och av-knapp som är lätt att använda med handskar på. Pannlampan kommer med batteripack anpassat för 3xAAA batterier. Detta är en favorit hos många löpare givet kombinationen av låg vikt, skön passform och optimalt ljus. • 3xAAA batteri • Batteriindikator• Intelligent Light• Batteritid – c: a 30-90h beroende på ljusstyrka och yttertemperatur • Ljusbild 70m• Ljusstyrka - 250 lumen• Vikt 118g
 • XEO19R

  Ljusstyrka: 200-2000 lumenBatteritid: 4-20 timmarRäckvidd: 100-300 meterAvancerat fokusSmart Light teknologiTemperaturkontroll
 • Silva Trail Speed Pannlampor Kampanj

  Silva Trail Speed är en extremt lätt och kompakt pannlampa.Perfekt ljusstyrka och idealisk för avancerade skidåkare,löpare och cyklister...Batterier ingår.
 • Skistart Pannlampspaket CrossCountry HL08II 220 Lumen

  Skistart Pannlampspaket HL08II 220 Lumen..Perfekt paket för bland annat nattvasan och mycket annat...CrossCountry-lampan har en stark mittpunkt belysning på ca 3m samtidigt som du har en stor yttercirkel med lite svagare ljus på ca 15m på 10 m håll.Du ser ca 150 m framåt.
 • Neo

  Led Lenser Neo är pannlampan som är framtagen för löpning och liknande aktiviteter. Lätt och sitter suveränt på huvudet. Neo är också försedd med en röd blinkande lampa bakåt, som ökar säkerheten om du tar en kvällsrunda. Lampan väger endast 90 g inklusive batterier och du kommer inte ens märka att du har den på dig. Den unika 16:9 breda ljusstrålen gör att ljuset hamnar precis där du behöver det som mest.
 • Exceed 2X

  SILVAs mest ljusstarka pannlampa med 1500 lumen, designad för den som behöver riktig mycket ljus till aktiviteter som MTB, downhill-cykling, skidåkning, orientering, etc. Mycket kraftig lampa med extremt bra ljus i maxläget och en ny funktion för super-low mode när du vill spara på batteritiden. Pannlampan kommer med både SILVA Intelligent Light och SILVA Flow Light som ger anpassad ljusbild beroende på din aktivitet. Brett, kortare ljus för långsammare aktiviteter och längre spotlight för snabbare aktiviteter. Stor på och av-knapp som är lätt att använda även med handskar på. Batteriet är uppladdningsbart med USB-kabel och du fäster batteriet på huvudplattan eller på cykelramen med hjälp av förlängningskabel (möjliggör även placering av batteriet i ryggsäcl, löparväst, skidbälte eller i jackfickan). Förutom p
 • Tikka

  Brinntid max/ekonomi: 240h/60hVikt inklusive batterier: 86 gramBatterityp: 3st AAA eller CORE laddningsbart batteri
 • Petzl- DUO LED 5 Pannlampa

  Petzl- DUO LED 5 Pannlampa
 • LedX Mamba 4000 Pannlampspaket

  MAMBA 4000..LEDX Mamba är en kraftfull pannlampa som med sin låga vikt och kompakta format blir en braföljeslagare när höstmörkret faller. LEDX Mamba har 4 st LED, Cree XM-L2 och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad...Paketet innehåller: Pannlampa, huvudställning, batteri och laddare
 • Skistart CrossCountry HL60-Pannlampa För Skidåkning och Orientering

  Pannlampspaket HL60 3500 Lumen..7,2 timmar på full effekt 3500 Lumen och 36 timmar på låg effekt 700 Lumen.8 st egna inställningar för effekt. ..Perfekt paket för bland annat nattvasan, orientering och mycket annat.En kraftfull, lätt och laddningsbar skidåkarlampa till rimligt pris.Dubbla LED-strålkastare på hela 3500 Lumen!Kraften är helt enastående och lyser upp totalt på 217 meter.
 • Petzl- DUO LED 5 Pannlampa

  Petzl- DUO LED 5 Pannlampa
 • Swenor Lightning F1 (v2) Pannlampa

  Swenors Lightning F1 (v2) pannlampa, uppdaterad variant av föregångaren F1.
 • LedX Cobra 6500 Pannlampspaket

  Nya LEDX Cobra ger 6 500 lumen, mer ljus än de ?esta billjus (halv och helljus tillsammans).Detta tack vare 8 st LED, Cree XM-L3,  och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Destora kyl?änsarna gör att vi kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen underkontroll. Cobra 6 500 kan via vår MC-kabel även kopplas till ett 12 V elsystem på t.ex.endurocykel eller snöskoter.
 • Silva Ninox 2 Pannlampa Kampanj

  Silva Ninox 2: Extremt mycket lampa för pengarna, för den tuffe användaren.
 • Skistart CrossCountry HL40II - Pannlampa för längdskidåkning och orientering

  ÄNTLIGEN!!En kraftfull, lätt och laddningsbar skidåkarlampa till rimligt pris ? och man slipper trasselmed sladdar och batteriväst. Det finns ingen utförsbacke där det går så fort att CrossCountry HL40II inte hinner med!..HL 40II har en zommfunktion som tillsammans med 1000 Lumens ger perfekt lyse under skidpasset batteriet räcker till 4-5 timmar i full kapacivitet, kanon att kunna zooma bredden på ljuset efter bredden på spårgatan...Körde nattvasan med denna lampa, är en favorit hos oss på Skistart.
 • XEO 19R Rechargeable with accessories

  XEO19R har två kraftfulla lysdioder som ger ett ljusflöde på upp till hela 2000 lumen och en räckvidd på 300m. Smidig fokusering av ljuskäglan så du kan välja mellan brett eller långt ljus. Perfekt för multisporten, promenaden eller löpturen i mörkret. IPX6 vattenskyddad, Uppladdningsbart batteri som också fungerar som power bank så du kan ladda telefonen vid behov.
 • Iota

  1 DoublePower LED med 150 lumen (max inställning) projicerar en stark, oval stråleDrivs av ett litiumjonbatteri (3-timmars USB laddningstid)Inställningar inkluderar full styrka, mörkläggning och strobePowerTap Technology möjliggör snabb och enkel övergång mellan full och nedtonade belysning Tre nivåer, effektmätare visar återstående batteritid i tre sekunder efter påslagning av strålkastareIPX4: Stormsäker, tåla regn och slask från alla vinklar.
 • Astro

  1 TriplePower LED med 150 lumens3 AAA batteriesInställningar för full styrka, dimmning och blinkningLjusminne gör att du ta stänga av lampan och sedan sätta igång den igen med samma ljusstyrka.
 • Mila pannlampspaket Mira 8.8ah

  Mila Pannlampspaket Mira: Prisvärt och smidigt pannlampspaket från Mila.
 • Silva Otus 2 Pannlampor

  Silva Otus 2..Outdoor lampa som är helt vattentät IPX7.Upp till 100 timmars batteritis och enkel att använda även med vantar på. 
 • Petzl- e+Lite Pannlampa

  Petzl- e+Lite Pannlampa Ultra kompakt nödlampa på 50 lumen.
 • Skistart HL08II - Pannlampa för längdskidåkning

  Den perfekta pannlampan för längdskidåkning
 • LedX Kaa 2000 Pannlampspaket

  KAA 2 000..LEDX Kaa 2 000, den lilla lampan med det stora ljuset. Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet).
 • LedX Mamba 4000 Pannlampspaket

  MAMBA 4000..LEDX Mamba är en kraftfull pannlampa som med sin låga vikt och kompakta format blir en braföljeslagare när höstmörkret faller. LEDX Mamba har 4 st LED, Cree XM-L2 och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad...Paketet innehåller: Pannlampa, huvudställning, batteri och laddare
 • Skistart Pannlampspaket CrossCountry HL50 2200 Lumen

  Skistart Pannlampspaket CrossCountry HL50 2200 Lumen..Perfekt paket för bland annat nattvasan och mycket annat.En kraftfull, lätt och laddningsbar skidåkarlampa till rimligt pris...Dubbla LED stålkastare på hela 2200 Lumen 4,3 timmars brinntid! Kraften är helt enastående och lyser upp totalt på 200 meter.
 • Petzl Tikka Plus Pannlampa

  Petzl Tikka Plus 2014 Liten och lätt pannlampa med LED diod
 • Trail Runner 2

  Trail Runner II är en uppgraderad och kraftfullare version av den bästsäljande löparpannlampan Trail Runner - nu med en ljuseffekt nu på 140 Lumen. Trail Runner II är ett lättviktsval för löpning och låter dig träna var som helst och när som helst. Det ergonomiska huvudbandet är extra brett och anti-halkbehandlat, för en bekväm passform på huvudet när du springer. Det lilla batteripacket med 3 AAA-batterier sitter på pannbandet. Silva Trail Runner II använder ljusspridningsteknologin Silva Intelligent Light®, en unik kombination av samtidig strålkastare med lång räckvidd och vidvinkelflodljus på nära håll – ljus där du behöver det.
 • Cross Trail 3X

  Unik, uppladdningsbar pannlampa med SILVA Flow Light, en utveckling av de unika ljusbilderna med SILVA Intelligent Light. Med SILVA Flow Light kan du enkelt justera ljusbilden genom att röra pannlampan nedåt för bredare ljusbild, då anpassad för långsammare aktiviteter och uppåt för längre ljusbild, då anpassad för snabbare aktiviteter. Lampan ger 400 Lumen och har en stor av/på knapp för enkel hantering även med handskar. Pannlampan kommer med multifästen för att du enkelt ska kunna flytta lampan mellan pannband, hjälm, cykelstyre, etc. • Ljusstyrka 400 Lumen •Uppladdningsbart 0,9 Ah batteri •Batteriindikator •Batteritid ca: 2-6h beroende på ljusstyrka och temperatur • Vikt 90g exkl. batteri •IPX6 • Multifästen för pannband, hjälm, cykeltstyre
 • Trail Speed Elite

  Kraftfull lampa med extremt låg vikt. Lampan ger 660 lumen och är en lampa designad för sporter där du är i rörelse - skidor, löpning, cykel, MTB, multisporter osv. Mycket smidig lampa som ger extremt bra ljus. Givetvis med Silvas Intelligent Light som även ger dig ljus vid fötterna. Stor på och av-knapp som är lätt att använda även med handskar på.Batteripacket är uppladdningsbart via USB och du bär det bäst med forlegningssladd i fickan/ dryckbeltet eller på cykeln. Förutom huvudställning ingår även hjälmfäste och cykelfäste. En favorit hos många på grund av den låga vikten och kompakta konstruktionen. • Uppladdningsbart 3,3Ah• Batteriindikator• Intelligent Light• 2 x High Power LED• Laddtid - 4h via USB• Batteritid – c: a 3-10h beroende på ljus
 • Trail Speed X

  Kompakt, ljusstark lampa med extremt låg vikt. Lampan ger 500 Lumen.Trail Speed X är en lampa designad för dig som gillar att utöva flera - skidåkning, löpning, cykling, MTB, multisport osv. Mycket smidig lampa som ger extremt bra ljus. Givetvis med Silvas Intelligent Light som ger dig den perfekta kombinationen av kort, brett ljus och längre ljus. Stor på och av-knapp som är lätt att använda även med handskar på. Batteriet är uppladdningsbart med USB-kontakt och du fäster det bak på huvudplattan eller på cykelramen (alternativt bär det i din ryggsäck/ficka). Förutom pannband ingår även hjälmfäste och cykelfäste. En favorit hos många på grund av den låga vikten och kompakta konstruktionen.Egenskaper • Uppladdningsbart 0,9Ah batteri• Batteriindikator• Intelligent Light
 • SEO5

  Inkluderat i paketet:Lampa1x uppsättning batterier1x tvättbart pannbandInstruktionsbok
 • Petzl- DUO BELT LED 5 Pannlampa

  Petzl- DUO BELT LED 5 Pannlampa
 • LedX Kaa 2000 Pannlampspaket

  KAA 2 000..LEDX Kaa 2 000, den lilla lampan med det stora ljuset. Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet).
 • Skistart Pannlampspaket CrossCountry HL08II 220 Lumen

  Skistart Pannlampspaket HL08II 220 Lumen..Perfekt paket för bland annat nattvasan och mycket annat...CrossCountry-lampan har en stark mittpunkt belysning på ca 3m samtidigt som du har en stor yttercirkel med lite svagare ljus på ca 15m på 10 m håll.Du ser ca 150 m framåt.
 • Running Headlamp

  Fokuserad ljusspridningMellanHögBredare ljusspridningHögDioder: 1 CREE LED + 1 vit LED + 1 röd LEDBatterityp: 1800m AH Li-PolymerBatteri som är uppladdningsbart via USB medföljer.
 • Petzl- DUO BELT LED 5 Pannlampa

  Petzl- DUO BELT LED 5 Pannlampa
 • Mila pannlampspaket Mira 4.4ah

  Mila Pannlampspaket Mira: Prisvärt och smidigt pannlampspaket från Mila.
 • Mila pannlampspaket Mira 8.8ah

  Mila Pannlampspaket Mira: Prisvärt och smidigt pannlampspaket från Mila.
 • Mila Sirius Pannlamppaket

  Mila Sirius pannlampan med rejäl ljuskägla och bra prestanda för dig som orienterar eller åker längdskidor.
 • Silva Otus 2 Pannlampor

  Silva Otus 2..Outdoor lampa som är helt vattentät IPX7.Upp till 100 timmars batteritis och enkel att använda även med vantar på. 
 • Mila Vega II Pannlampa

  Mila Vega II Pannlampor..Upp till 4000 (32W)Lumen ljusstyrka.Extremt bred ljuskägla.Naturlig färg ? samma som solsken.Minimerade skuggeffekter.Lätt och smidig ? 220 gr inkl sladd.Minimerad bländning vid kartläsning.?Kom-hem-ljus? automatiskt extra2 tim på 160 Lumen vid låg batterinivå.Batteriladdnings status visas i lampan.Fjärrkontroll som ingår ger möjlighetatt själv ställa in ljusstyrka/brinntidstegvist
 • Trail Runner 3X

  Komfortabel, lätt, uppladdningsbar pannlampa speciellt designad för löpning. Pannlampan ger 250 lumen, givetvis med Silvas Intelligent Light och ljusbild optimerad för löpning. Stor på och av-knapp som är lätt att använda med handskar på. Batteripacket är uppladdningsbart via USB-kabel. Detta är en favorit hos många löpare givet kombinationen av låg vikt, skön passform och optimalt ljus. • Uppladdningsbart 1,8Ah• Batteriindikator• Intelligent Light• Batteritid – c: a 6-18h beroende på ljusstyrka och yttertemperatur • Ljusbild 70m• Ljusstyrka - 250 lumen• Vikt lampa och batteri 130g
 • Bindi

  Laddas via micro USBTre ljuslägen: Närbelysning, rörelsebelysning, långdistans belysningRödbelysning främjar mörkersynen och förhindrar att du förblindar andraLåsfunktion förhindrar att lampan tänds av misstagKan bäras runt halsen vid behov, lampan kan riktas uppåt680 mAh laddningsbart batteri
 • Skistart CrossCountry HL40II - Pannlampa för längdskidåkning och orientering

  ÄNTLIGEN!!En kraftfull, lätt och laddningsbar skidåkarlampa till rimligt pris ? och man slipper trasselmed sladdar och batteriväst. Det finns ingen utförsbacke där det går så fort att CrossCountry HL40II inte hinner med!..HL 40II har en zommfunktion som tillsammans med 1000 Lumens ger perfekt lyse under skidpasset batteriet räcker till 4-5 timmar i full kapacivitet, kanon att kunna zooma bredden på ljuset efter bredden på spårgatan...Körde nattvasan med denna lampa, är en favorit hos oss på Skistart.
 • Cross Trail 5x

  Cross trail 5X drivs med ett lätt, laddningsbart 1,2 Ah-batteri, placerat i ett fodral med flera fästmöjligheter. De medföljande fästena gör det möjligt att fästa både lampa och batteri på hjälmen, styret eller pannbandet. Med generös brinntid, USB-laddning och en vattentålig konstruktion är Cross Trial 5X en mångsidig och pålitlig följeslagare som lyser upp i mörkret, vare sig det rör sig om löpning, skidåkning eller cykling.
 • Mila Orion Pannlampa

  Lanserad i september 2016:Milas nyaste pannlampsmodell med samma fantastiska ljusteknik som Vega, men i lite mindre format. Lätt och smidig. Ingår batteri 6Ah samt automatladdare och huvudställ...Mycket lämpad för Traillöpning alla typer av arbete och träning i mörker. Pannlampa Orion är även perfekt till skidåkning och har batterikapacitet som klarar en Nattvasa.
 • Petzl Tikka Pannlampa

  Petzl Tikka pannlampa med LED-teknik