Sporthörlurar

Trådlösa hörlurar för löpning

Det speciella med hörlurar för löpning och sport i allmänhet är att de tål svett och sitter stabilt i örat när du rör dig. Många trådlösa hörlurar är av typen in ear, det vill säga en hörsnäcka som du stoppar in i örat. För att de ska sitta fast när du springer finns lite olika lösningar med bågar.

Populärt inom sporthörlurar

 • Linocell TWS Sport Trådlösa hörlurar för träning

  Linocell TWS Sport Trådlösa hörlurar för träning
  Helt trådlösa sporthörlurar med bekväm passform och öronkrokar som håller lurarna på plats under löprundan eller träningspasset. Inbyggda mikrofoner för samtal på språng. Klarar svett, regn och stänk (IPX4-klassade) och förvaras i det medföljande laddetuit när de inte används. Hörlurarnas batteritid på 5 timmar förlängs med etuit till totalt 20 timmar. Inkluderar USB-C-kabel för laddning samt 2 par krokar, 2 par öronstöd samt 3 par pluggar i olika storlekar för perfekt passform. Laddas via USB, laddare säljes separat. Laddtid: ca 2 timmar.OBS: Feltryck i manualen. Vid återställning av hörlurarna, se guide nedan.
 • Nomadelic True Wireless Sport Earbuds Active 650

  Nomadelic True Wireless Sport Earbuds Active 650
  Några reps till på gymmet. Ett varv till i spåret. Få ut mer av din träning med rätt musik i lurarna och rätt lurar i öronen – Nomadelic Active 650. True wireless stereo-hörlurar med laddningsetui. Sköna att bära, sitter kvar när du rör dig. Detaljrikt ljud med balanserad bas. Tål regn och svett. 4 timmars batteritid på en laddning och 12 extra timmar från laddningsetuiet. Knutit skorna? Valt spellista? Bra. 3-2-1. Kör!
 • Supra Nitro-X2 Trådlösa hörlurar Svart

  Supra Nitro-X2 Trådlösa hörlurar Svart
  Supra Nitro-X2 är svettsäkra trådlösa in-ear-hörlurar som ger frihet och klarar extrema aktiviteter. X2 är en vidareutveckling av originalet med längre batteritid, IPX7-klassning, snabbare parkoppling tillsammans med Bluetooth 5.0 och en ytterligare förstärkt konstruktion med hjälp av titanaluminid och kolfiber. Kabeln är tillverkad av militärklassat kompositmaterial vilket gör det väldigt lätt och extremt tåligt. Egenutvecklade element för att kunna leverera djup distinkt bas och klar diskant.
 • Nomadelic Active 630 Trådlösa hörlurar för träningen

  Nomadelic Active 630 Trådlösa hörlurar för träningen
  Nomadelic Active 630 är ett par trådlösa hörlurar som är perfekta för träningen. Med benledningsteknik (Bone conduction-system) producerar de ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som sitter säkert även under springturen. Med en nätt vikt på endast 30 g och tålig IPX4-design är de alltid redo. Utrustad med mikrofon och lättillgängliga kontroller för att enkelt hantera musik och samtal. Ansluts via Bluetooth till din enhet och har en batteritid på cirka 4 timmar. Levereras med USB-C till USB-A-kabel för laddning. För lämplig laddare, se (90218).

Fler tips på sporthörlurar

 • Supra NERO-TX TWS trådlösa hörlurar Grå

  Supra NERO-TX TWS trådlösa hörlurar Grå
  Supra Nero-TX TWS är ett par True Wireless-hörlurar helt utan kablar och fullt av funktioner, bl.a. knappar för styrning av musik och samtal och aktivering av röstassistent. Klart och kraftfullt ljud tack vare egentutveckade, 8 mm stora högtalarelement. Upp till 5 h batteritid, med hela 15 extra laddningar från fodralet som även kan ladda mobilen. Snäckornas extremt låga mått och vikt (3,8 g per snäcka) gör att de knappt märks i öronen.
 • Nomadelic Solo 300 Brusreducerande True Wireless-hörlurar Svart

  Nomadelic Solo 300 Brusreducerande True Wireless-hörlurar Svart
  Bekväma True Wireless-hörlurar med aktiv brusreducering (ANC) och smidiga touch-reglage för kontroll av musik och samtal. Perfekt för att ostört njuta av musik, ljudböcker eller samtal under promenad och träning. Utrustade med IPX4-klassning för säker användning även i regn. Laddas via medföljande USB-C till USB-A-kabel. Batteritid: 6 + 24 h (med laddetui).
 • Jabra Elite 4 Trådlösa hörlurar Navy

  Jabra Elite 4 Trådlösa hörlurar Navy
  Jabra Elite 4 är ergonomiskt utformade för en bekväm passform – hela dagen. Med ett rikt, kraftfullt ljud och avancerad 4-mikrofonteknik för kristallklara samtal, oavsett situation. Skräddarsy din ljudupplevelse med appen Sound+. Snabb sammankoppling med Fast Pair (Android 6.0 och senare) och Swift Pair (Windows 10 och senare) och lång batteritid med upp till 22 timmar med ANC.
 • JBL Tour Pro 2 Trådlösa hörlurar

  JBL Tour Pro 2 Trådlösa hörlurar
  JBL Tour Pro 2 med True Adaptive-brusreduceringen som tar bort oväsen för en helt uppslukande ljudupplevelse och Smart Ambient som är perfekt när du vill vara uppmärksam på din omgivning - allt med legendarisk och enastående JBL Pro-ljudkvalitet! Upp till 40 timmars speltid med laddningsfodralet som även låter dig styra dina hörlurar direkt via den inbyggda touch-skärmen. Anpassa hela din lyssningsupplevelse med JBL Headphones App. Levereras med USB-C-laddkabel och 3 par örontoppar i olika storlekar.
 • Nomadelic Solo 300 Brusreducerande True Wireless-hörlurar Vit

  Nomadelic Solo 300 Brusreducerande True Wireless-hörlurar Vit
  Bekväma True Wireless-hörlurar med aktiv brusreducering (ANC) och smidiga touch-reglage för kontroll av musik och samtal. Perfekt för att ostört njuta av musik, ljudböcker eller samtal under promenad och träning. Utrustade med IPX4-klassning för säker användning även i regn. Laddas via medföljande USB-C till USB-A-kabel. Batteritid: 6 + 24 h (med laddetui).
 • Jabra Elite 4 Trådlösa hörlurar Beige

  Jabra Elite 4 Trådlösa hörlurar Beige
  Jabra Elite 4 är ergonomiskt utformade för en bekväm passform – hela dagen. Med ett rikt, kraftfullt ljud och avancerad 4-mikrofonteknik för kristallklara samtal, oavsett situation. Skräddarsy din ljudupplevelse med appen Sound+. Snabb sammankoppling med Fast Pair (Android 6.0 och senare) och Swift Pair (Windows 10 och senare) och lång batteritid med upp till 22 timmar med ANC.
 • Nothing Ear (a) Svart

  Nothing Ear (a) Svart
  Nothing Ear (a) är utformad för alla musikälskare som lyssnar hela dagen. Med en unik design och fullmatad ljudbild. Utformade för en perfekt passform och med en total batteritid på 42,5 timmar är de en självklar följeslagare genom hela dagen. Skapa din unika ljudprofil och finjustera EQ med den tillhörande appen Nothing X (iOS/Android).
 • Jabra Elite 4 Active Trådlösa hörlurar Black

  Jabra Elite 4 Active Trådlösa hörlurar Black
  Jabra Elite 4 Active – hörlurarna som sitter kvar i öronen när du tränar. Med aktiv bullerdämpning (ANC) HearThrough-teknik och en IP-klassning som tål att användas (IP57) för fullt fokus på din träning. Ljudet kan skräddarsys i appen MySound (iOS/Android) för att hitta ditt unika sound. 4 mikrofoner för klara samtal och en batteritid på 7 + 21 timmar (med laddfodralet) samt snabbladdning, där 10 minuter ger dig en extra timme. Levereras med USB-kabel för laddning.
 • Nothing Ear Svart

  Nothing Ear Svart
  Nothing Ear är vår bästa ljudupplevelse någonsin. Ear är ett bevis på yrkesskicklighet på hög nivå. Vi har handplockat de bästa materialen, som keramik, för att få ut det mest autentiska ljudet. Utformad för alla musikälskare som lyssnar hela dagen. Med en unik design och fullmatad ljudbild. Utformade för en perfekt passform och med en total batteritid på 40,5 timmar är de en självklar följeslagare genom hela dagen.
 • Shokz OpenRun Pro Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenRun Pro Trådlösa hörlurar
  OpenRun Pro är ett par trådlösa hörlurar som använder benledningsteknik (Bone conduction-system) för att producera ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som producerar ett kraftfullt ljud och som sitter säkert även under springturen. IP55-klassade för träning i alla väder. Lång batteritid på 10 timmar, samt snabbladdning för 1,5 timmar speltid efter endast 5 minuter laddning.
 • Shokz OpenFit Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenFit Trådlösa hörlurar
  Bekväma och stilrena hörlurar med öppen design för total närvaro när du lyssnar på musik, podcast och ljudböcker. IP54-klassade för träning i alla väder och de bekväma silikonbyglarna sitter säkert även under springturen. Intelligent AI-baserad brusreducering som framhäver din röst för tydliga samtal, även i bullriga miljöer. 7 + 21 timmar batteritid via laddfodralet. Levereras med USB-C till USB-A-kabel.
 • Apple AirPods 2019 med laddningsetui

  Apple AirPods 2019 med laddningsetui
  Nya AirPods kombinerar smart design med banbrytande teknik och kristallklart ljud. AirPods drivs av det nya Apple H1-chippet som ger dig upp till tre timmars samtalstid på en enda laddning.
 • Philips TAA4205BK Wireless In-ear Headset

  Philips TAA4205BK Wireless In-ear Headset
  Philips TAA4205BK Trådlösa In-ear-hörlurar Sporthörlurar6 timmars speltidIPX5 vilket gör den vattentät och svettåligUpplev musiken på ett helt nytt sätt med Philips TAA4205BK trådlösa sporthörlurar. Dessa in-ear-hörlurar är perfekta för träning och aktiva livsstilar. Med en IPX5-certifiering är de vattentäta och svettåliga, så du kan träna med fullständig frihet utan att behöva oroa dig för varken regn eller svettdroppar. Dessutom går det utmärkt att bära hörlurarna i duschen. Anslut enkelt genom Bluetooth och njut av musiken!Speltid på 6 timmarHörlurarna har en speltid på upp till 6 timmar, vilket ger dig möjlighet att njuta av din favoritmusik eller podcast under längre pass. Inbyggd pulsmätareDen inbyggda pulsmätaren, som är placerad i öronproppen, ger dig möjlighet att övervaka din träning och prestationsnivåer på ett smidigt sätt.Välj passformMed flera storlekar på öronkuddar kan du anpassa passformen för optimal komfort och stabilitet. Öronkrokarna och vingspetsarna gör användningen stabilare och är perfekt för rörlighet samt träning. Ta kontroll med appenDu kan använda Philips Headphones-appen för att anpassa volymen, mäta din puls och justera andra ljudinställningar efter dina preferenser.SnabbladdningSnabbladdningsfunktionen ger dig 1 timmes speltid på bara 15 minuters laddning, och en fullständig laddning tar endast 2 timmar. Dessutom har hörlurarna en inbyggd mikrofon som gör det möjligt för dig att ta emot samtal utan att behöva ta av dig hörlurarna.Teknisk specifikation:- Hörlurstyp: In-ear- Bluetooth-version: 5.0- Batteritid för musik: Ca. 6 tim- Batteritid för samtal: Ca. 8 tim- Batterikapacitet: 140 mAh- Laddningstid: 2 tim- Mikrofon: Ja, inbyggd- Högtalardiameter: 10 mm- Impedans: 16 ohm- Känslighet: 98 dB +/-3 dB (1 000 kHz)- Maximal ineffekt: 5 mW- Högtalartyp: Dynamisk- Frekvensomfång: 20–20 000 HzAllmänna egenskaper:- Modell: TAA4205BK- Skydd: IPX5- I förpackningen:Philips TAA4205BK Öronkuddar 3 par (S/M/L)Löstagbara vingspetsar 1 parLaddningskabel USB-CSnabbstartguide - Färg: Vit, svart och grå
 • JBL Tune Buds Svart

  JBL Tune Buds Svart
  Ta dig an dagen en låt i taget med JBL Tune Buds. Helt trådlösa öronsnäckor med 48 timmars fantastiskt JBL Pure Bass-ljud i en ergonomisk, vatten- och dammtålig design som sitter bekvämt hela dagen i alla väder. Med aktiv brusreducering och Smart Ambient kan du välja om du vill filtrera bort världen utanför eller interagera med omgivningen. Med ett enkelt tryck kan du hantera och njuta av perfekta samtal var som helst, utan oväsen från omgivningen.
 • Jabra Elite 10 Trådlösa hörlurar Cream

  Jabra Elite 10 Trådlösa hörlurar Cream
  Jabras mest avancerade hörlurar för arbete och fritid. För första gången någonsin kombinerar vi Jabra ComfortFit-teknik med Spatial Sound och Dolby Head Tracking för en mer omslutande Dolby Atmos-upplevelse för att skapa hörlurar med otroligt ljud som du kan bära hela dagen.
 • JBL Tune Beam Trådlösa hörlurar med Aktiv Brusreducering Svart

  JBL Tune Beam Trådlösa hörlurar med Aktiv Brusreducering Svart
  Ta dig an dagen en låt i taget med JBL Tune Beam. Helt trådlösa öronsnäckor med 48 timmars fantastiskt JBL Pure Bass-ljud i en ergonomisk, vatten- och dammtålig design som sitter bekvämt hela dagen i alla väder. Med aktiv brusreducering och Smart Ambient kan du välja om du vill filtrera bort världen utanför eller interagera med omgivningen. Med ett enkelt tryck kan du hantera och njuta av perfekta samtal var som helst, utan oväsen från omgivningen.
 • JBL Tune 130NC Svart

  JBL Tune 130NC Svart
  JBL Tune 130NC låter dig kontrollera musiken och din omgivning. Med brusreducering och Smart Ambient, väljer du om du vill släppa in omgivningsljud, eller helt isolera dig i din musik. Med 4 dedikerade mikrofoner för samtal, slipper du dessutom överrösta omgivningen, under dina telefonsamtal. Med en total speltid på 40 timmar och snabbladdning, där 10 minuter ger dig 2 timmar, är de med dig i vått och torrt (IPX4).
 • Jabra Elite 8 Active Trådlösa hörlurar Navy

  Jabra Elite 8 Active Trådlösa hörlurar Navy
  Jabra Elite 8 Active är prövade till militära standarder. De är dammtåliga, vattentåliga och svettåliga, samt klarar av att sänkas ned i vatten upp till 1,5 meter. Ultimat passform med Jabra ShakeGrip-teknik gör att ingenting rubbar dem – från en lätt joggingtur till de mest intensiva träningspassen.
 • Linocell True wireless-hörlurar Vit

  Linocell True wireless-hörlurar Vit
  Instegshörlurar från Linocell utformade för total frihet – helt utan kablar. Passar perfekt till dig som vill testa True Wireless med smarta funktioner som knappar för att t.ex. spela eller pausa ljudboken, svara på samtal eller aktivera röstassistenten i mobilen.
 • Baseus Bowie P1 Bluetooth Headset - Svart

  Baseus Bowie P1 Bluetooth Headset - Svart
  Baseus Bowie P1 Trådlösa hörlurar med mikrofon - svartTräningshörlurarInbyggd mikrofonBluetooth 5.2Baseus har skapat det perfekta komplementet för dina träningspass med sina Bowie P1 Trådlösa hörlurar. Dessa hörlurar är inte bara designade för att leverera enastående ljudkvalitet, utan också för att passa perfekt in i din aktiva livsstil.Perfekt träningskompisMed en kort kabel som vilar runt nacken är Baseus Bowie P1 Hörlurar perfekta för träning. Du kan röra dig fritt utan att oroa dig för trasslande sladdar. Lång användningMed en driftstid på upp till 25 timmar behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut mitt i ditt träningspass. Dessutom tar det bara 1,5 timmar att ladda hörlurarna fullt, så du är snabbt redo att ge dig ut på nästa träning.FjärrkontrollFjärrkontrollen med inbyggd mikrofon gör det enkelt att ta emot samtal eller styra din musik utan att behöva ta fram din smartphone.Bekväm hörlursdesignDen speciella och ergonomiska designen på hörlurarna gör att det är format för att passa örat.Mångsidig användningBaseus Bowie P1x Trådlösa Hörlurar är inte bara perfekta för träning, de passar även utmärkt till vardagen. Med enastående ljudkvalitet och bekväm passform kommer du att älska att använda dem varje dag.Bluetooth 5.2Med den senaste Bluetooth 5.2-teknologin ger Bowie P1 en enastående ljudkvalitet och en stabil anslutning. Du kan säkert gå runt och röra dig upp till 10 meter utan att tappa anslutningen till din enhet. Den trådlösa designen ger dig total frihet och bekvämlighet när du njuter av din favoritmusik, poddar eller samtal.Specifikation:- Anslutning: Bluetooth 5.2- Driftstid: Upp till 25 tim- Laddningstid: 1,5 tim- Räckvidd: Upp till 10 m- Batterikapacitet: 170mAh - Material: ABS, PC, silikon, metall- Färg: Svart
 • Linocell True wireless-hörlurar Svart

  Linocell True wireless-hörlurar Svart
  Instegshörlurar från Linocell utformade för total frihet – helt utan kablar. Passar perfekt till dig som vill testa True Wireless med smarta funktioner som knappar för att t.ex. spela eller pausa ljudboken, svara på samtal eller aktivera röstassistenten i mobilen.
 • Nothing Ear Vit

  Nothing Ear Vit
  Nothing Ear är vår bästa ljudupplevelse någonsin. Ear är ett bevis på yrkesskicklighet på hög nivå. Vi har handplockat de bästa materialen, som keramik, för att få ut det mest autentiska ljudet. Utformad för alla musikälskare som lyssnar hela dagen. Med en unik design och fullmatad ljudbild. Utformade för en perfekt passform och med en total batteritid på 40,5 timmar är de en självklar följeslagare genom hela dagen.
 • Jabra Elite 7 Active Trådlösa hörlurar

  Jabra Elite 7 Active Trådlösa hörlurar
  Jabra Elite 7 Active - ultimat passform och unik Jabra ShakeGrip-teknik med en design som sitter kvar, hur hårt du än tränar. Med aktiv bullerdämpning (ANC) kan du fokusera på musiken och med IP57-klassat vattentätt skydd får du den ultimata friheten när du tränar. MySound skräddarsyr ljudet till din hörsel och med upp till 35 timmars lyssningstid är de små snäckorna perfekta gymkompisar.
 • Jabra Elite 8 Active Trådlösa hörlurar Black

  Jabra Elite 8 Active Trådlösa hörlurar Black
  Jabra Elite 8 Active är prövade till militära standarder. De är dammtåliga, vattentåliga och svettåliga, samt klarar av att sänkas ned i vatten upp till 1,5 meter. Ultimat passform med Jabra ShakeGrip-teknik gör att ingenting rubbar dem – från en lätt joggingtur till de mest intensiva träningspassen.
 • Shokz OpenRun Mini Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenRun Mini Trådlösa hörlurar
  OpenRun Mini är ett par trådlösa hörlurar som använder benledningsteknik (Bone conduction-system) för att producera ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som sitter säkert även under springturen och IP67-klassade för träning i alla väder. Förstärkt bas och mindre ljudläckage än sina föregångare med helt nydesignade vibrationselement. Lång batteritid på 8 timmar för musik och samtal. Samma fantastiska funktionalitet som OpenRun (65292) i ett mindre, smidigare format.
 • Linocell True Wireless-hörlurar Svart

  Linocell True Wireless-hörlurar Svart
  Bekväma True Wireless-hörlurar med smidiga touch-reglage för kontroll av musik och samtal. Perfekt för musik, ljudböcker eller samtal under promenad och träning. Utrustade med IPX4-klassning för säker användning även i regn. Laddas via medföljande USB-C till USB-A-kabel. Batteritid: 6 + 15 h (med laddetui).
 • Jabra Elite 4 Trådlösa hörlurar Lilac

  Jabra Elite 4 Trådlösa hörlurar Lilac
  Jabra Elite 4 är ergonomiskt utformade för en bekväm passform – hela dagen. Med ett rikt, kraftfullt ljud och avancerad 4-mikrofonteknik för kristallklara samtal, oavsett situation. Skräddarsy din ljudupplevelse med appen Sound+. Snabb sammankoppling med Fast Pair (Android 6.0 och senare) och Swift Pair (Windows 10 och senare) och lång batteritid med upp till 22 timmar med ANC.
 • Supra NERO-TX TWS trådlösa hörlurar Vit

  Supra NERO-TX TWS trådlösa hörlurar Vit
  Supra Nero-TX TWS är ett par True Wireless-hörlurar helt utan kablar och fullt av funktioner, bl.a. knappar för styrning av musik och samtal och aktivering av röstassistent. Klart och kraftfullt ljud tack vare egentutveckade, 8 mm stora högtalarelement. Upp till 5 h batteritid, med hela 15 extra laddningar från fodralet som även kan ladda mobilen. Snäckornas extremt låga mått och vikt (3,8 g per snäcka) gör att de knappt märks i öronen.
 • Jabra Elite 5 Trådlösa hörlurar Beige

  Jabra Elite 5 Trådlösa hörlurar Beige
  Jabra Elite 5 med aktiv bullerdämpning (ANC) HearThrough-teknik och en IP-klassning som tål att användas (IP55) gör att du aldrig behöver välja bort din musik, oavsett omgivning och väder. Ljudet kan skräddarsys i appen Jabra Sound+(iOS/Android) för att hitta ditt unika sound. 6 mikrofoner för klara samtal och en batteritid på upp till 36 timmar (med laddfodralet) samt snabbladdning, där 10 minuter ger dig en extra timme. Levereras med USB-kabel för laddning.
 • Nomadelic True Wireless Earphones Solo 125 Svart

  Nomadelic True Wireless Earphones Solo 125 Svart
  Fly från tristessen med Nomadelics True Wireless Earphones. Trådlösa, stilrena. Bra och balanserat ljud. Etuiet är en powerbank och totalt har du 20 timmars skön underhållning att se fram emot. Med touchkontroller på utsidan styr du ljudet, röstassistenten eller samtalet utan att behöva sträcka dig efter telefonen. Finns i två färger. Vilken är du? Poppigt vit eller klassiskt svart? Bluetooth: 5.0. Räckvidd: 10 m. Batteritid: Upp till 5 h batteritid, 15 extra timmar från fodralet. I förpackningen: Hörlurar, laddningsfodral och USB-C-kabel för laddning.
 • Linocell Trådlösa hörlurar Svart

  Linocell Trådlösa hörlurar Svart
  Trådlösa in-ear-hörlurar med klart ljud för musik, samtal och möten. Tack vare Multi point kan headsetet kopplas till två enheter samtidigt. Har en mikrofon med 3-knappsfjärrkontroll för att styra både musik och samtal.
 • Jabra Elite 3 Trådlösa hörlurar Svart

  Jabra Elite 3 Trådlösa hörlurar Svart
  Jabra Elite 3 är konstruerade för dig som älskar ett rikt, kraftfullt ljud och kristallklara samtal oavsett situation. Den klassledande equalizern och intuitiva Sound + -appen låter dig anpassa ljudet precis som du vill ha det. Ergonomiskt utformade för en bekväm passform och har 4-mikrofonsteknik för tydliga samtal, enastående ljudisolering, HearThrough-funktion, inbyggd Alexa, Google Fast Pair och Spotify-uppspelning med en knapptryckning. Med upp till 28 timmar batteritid med det eleganta fodralet och ett praktiskt monoläge som låter dig använda ena öronsnäckan medan den andra laddar, kommer de att fortsätta spela så länge du behöver.
 • Linocell True Wireless-hörlurar Vit

  Linocell True Wireless-hörlurar Vit
  Bekväma True Wireless-hörlurar med smidiga touch-reglage för kontroll av musik och samtal. Perfekt för musik, ljudböcker eller samtal under promenad och träning. Utrustade med IPX4-klassning för säker användning även i regn. Laddas via medföljande USB-C till USB-A-kabel. Batteritid: 6 + 15 h (med laddetui).
 • Jabra Elite 10 Trådlösa hörlurar Titanium Black

  Jabra Elite 10 Trådlösa hörlurar Titanium Black
  Jabras mest avancerade hörlurar för arbete och fritid. För första gången någonsin kombinerar vi Jabra ComfortFit-teknik med Spatial Sound och Dolby Head Tracking för en mer omslutande Dolby Atmos-upplevelse för att skapa hörlurar med otroligt ljud som du kan bära hela dagen.
 • Nomadelic True Wireless Earphones Solo 125 Vit

  Nomadelic True Wireless Earphones Solo 125 Vit
  Fly från tristessen med Nomadelics True Wireless Earphones. Trådlösa, stilrena. Bra och balanserat ljud. Etuiet är en powerbank och totalt har du 20 timmars skön underhållning att se fram emot. Med touchkontroller på utsidan styr du ljudet, röstassistenten eller samtalet utan att behöva sträcka dig efter telefonen. Finns i två färger. Vilken är du? Poppigt vit eller klassiskt svart? Bluetooth: 5.0. Räckvidd: 10 m. Batteritid: Upp till 5 h batteritid, 15 extra timmar från fodralet. I förpackningen: Hörlurar, laddningsfodral och USB-C-kabel för laddning.
 • Shokz Laddkabel till OpenRun

  Shokz Laddkabel till OpenRun
  Extra laddkabel till Shokz OpenRun. Passar OpenRun (65292), OpenRun Pro (65173), OpenRun Pro Mini (65273) och OpenRun Mini (65633).
 • Jabra Elite 4 Trådlösa hörlurar Dark grey

  Jabra Elite 4 Trådlösa hörlurar Dark grey
  Jabra Elite 4 är ergonomiskt utformade för en bekväm passform – hela dagen. Med ett rikt, kraftfullt ljud och avancerad 4-mikrofonteknik för kristallklara samtal, oavsett situation. Skräddarsy din ljudupplevelse med appen Sound+. Snabb sammankoppling med Fast Pair (Android 6.0 och senare) och Swift Pair (Windows 10 och senare) och lång batteritid med upp till 22 timmar med ANC.
 • Shokz OpenRun Pro Mini Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenRun Pro Mini Trådlösa hörlurar
  OpenRun Pro Mini är ett par trådlösa hörlurar som använder benledningsteknik (Bone conduction-system) för att producera ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som sitter säkert även under springturen och IP55-klassade för träning i alla väder. Lång batteritid på 10 timmar, samt snabbladdning för 1,5 timmar speltid efter endast 5 minuter laddning.
 • Linocell TWS Earphones Trådlösa hörlurar

  Linocell TWS Earphones Trådlösa hörlurar
  Smidiga, kompakta och alltid redo – Linocell TWS låter dig lyssna på musik och ta samtal helt utan sladdar som är i vägen. Batteritiden på 7 timmar förlängs med ytterligare 14 timmar när lurarna laddas i etuit. Stabil trådlös anslutning till mobil, surfplatta och dator via Bluetooth 5.1. Stöd för Siri och Google Assistant. Tål vattenstänk enligt IPX4. Laddas med medföljande USB-C-kabel. Inkluderar även 3 par öronpluggar i olika storlekar.
 • Jabra Elite 4 Active Trådlösa hörlurar Navy

  Jabra Elite 4 Active Trådlösa hörlurar Navy
  Jabra Elite 4 Active – hörlurarna som sitter kvar i öronen när du tränar. Med aktiv bullerdämpning (ANC) HearThrough-teknik och en IP-klassning som tål att användas (IP57) för fullt fokus på din träning. Ljudet kan skräddarsys i appen MySound (iOS/Android) för att hitta ditt unika sound. 4 mikrofoner för klara samtal och en batteritid på 7 + 21 timmar (med laddfodralet) samt snabbladdning, där 10 minuter ger dig en extra timme. Levereras med USB-kabel för laddning.
 • JBL Tune Buds Vit

  JBL Tune Buds Vit
  Ta dig an dagen en låt i taget med JBL Tune Buds. Helt trådlösa öronsnäckor med 48 timmars fantastiskt JBL Pure Bass-ljud i en ergonomisk, vatten- och dammtålig design som sitter bekvämt hela dagen i alla väder. Med aktiv brusreducering och Smart Ambient kan du välja om du vill filtrera bort världen utanför eller interagera med omgivningen. Med ett enkelt tryck kan du hantera och njuta av perfekta samtal var som helst, utan oväsen från omgivningen.
 • Nothing Ear (a) Vit

  Nothing Ear (a) Vit
  Nothing Ear (a) är utformad för alla musikälskare som lyssnar hela dagen. Med en unik design och fullmatad ljudbild. Utformade för en perfekt passform och med en total batteritid på 42,5 timmar är de en självklar följeslagare genom hela dagen. Skapa din unika ljudprofil och finjustera EQ med den tillhörande appen Nothing X (iOS/Android).
 • Linocell Trådlösa hörlurar Vit

  Linocell Trådlösa hörlurar Vit
  Trådlösa in-ear-hörlurar med klart ljud för musik, samtal och möten. Tack vare Multi point kan headsetet kopplas till två enheter samtidigt. Har en mikrofon med 3-knappsfjärrkontroll för att styra både musik och samtal.
 • Supra NERO-TX TWS trådlösa hörlurar Svart

  Supra NERO-TX TWS trådlösa hörlurar Svart
  Supra Nero-TX TWS är ett par True Wireless-hörlurar helt utan kablar och fullt av funktioner, bl.a. knappar för styrning av musik och samtal och aktivering av röstassistent. Klart och kraftfullt ljud tack vare egentutveckade, 8 mm stora högtalarelement. Upp till 5 h batteritid, med hela 15 extra laddningar från fodralet som även kan ladda mobilen. Snäckornas extremt låga mått och vikt (3,8 g per snäcka) gör att de knappt märks i öronen.
 • Jabra Elite 85t Trådlösa hörlurar Svart

  Jabra Elite 85t Trådlösa hörlurar Svart
  Jabra Elite 85t introducerar aktiv brusreducering till Jabras populära True Wireless-serie. Via appen Jabra Sound+ kan den effektiva brusreduceringen och precisa ljudbilden justeras i flera lägen för att passa just dig. Styr musik, röstassistenten eller aktivera Hearthrough – allt från snäckornas knappar. Kan dessutom vara ansluten till två enheter samtidigt!
 • Nothing Ear (stick)

  Nothing Ear (stick)
  Nothing Ear (stick) med en unik design och fullmatad ljudbild. Utformade för en perfekt passform och med en total batteritid på 29 timmar är de en självklar följeslagare genom hela dagen. Njut av kristallklara samtal via 3 inbyggda mikrofoner med avancerade algoritmer som motverkar störande ljudbilder i din närhet. Skapa din unika ljudprofil och finjustera EQ med den tillhörande appen Nothing X (iOS/Android).
 • Jabra Elite 5 Trådlösa hörlurar Svart

  Jabra Elite 5 Trådlösa hörlurar Svart
  Jabra Elite 5 med aktiv bullerdämpning (ANC) HearThrough-teknik och en IP-klassning som tål att användas (IP55) gör att du aldrig behöver välja bort din musik, oavsett omgivning och väder. Ljudet kan skräddarsys i appen Jabra Sound+(iOS/Android) för att hitta ditt unika sound. 6 mikrofoner för klara samtal och en batteritid på upp till 36 timmar (med laddfodralet) samt snabbladdning, där 10 minuter ger dig en extra timme. Levereras med USB-kabel för laddning.
 • Shokz OpenRun Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenRun Trådlösa hörlurar
  OpenRun är ett par trådlösa hörlurar som använder benledningsteknik (Bone conduction-system) för att producera ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som sitter säkert även under springturen och IP67-klassade för träning i alla väder. Förstärkt bas och mindre ljudläckage än sina föregångare med helt nydesignade vibrationselement. Lång batteritid på 8 timmar för musik och samtal.
 • JBL Tune Beam Trådlösa hörlurar med Aktiv Brusreducering Vit

  JBL Tune Beam Trådlösa hörlurar med Aktiv Brusreducering Vit
  Ta dig an dagen en låt i taget med JBL Tune Beam. Helt trådlösa öronsnäckor med 48 timmars fantastiskt JBL Pure Bass-ljud i en ergonomisk, vatten- och dammtålig design som sitter bekvämt hela dagen i alla väder. Med aktiv brusreducering och Smart Ambient kan du välja om du vill filtrera bort världen utanför eller interagera med omgivningen. Med ett enkelt tryck kan du hantera och njuta av perfekta samtal var som helst, utan oväsen från omgivningen.
 • Nomadelic TWS Earbuds Solo 170 Vit

  Nomadelic TWS Earbuds Solo 170 Vit
  Snurra fram hörlurarna från laddningsetuiet och var för dig själv en stund. Upp till 5 timmar på en laddning, 20 med etuiet. Njut av din musik i två riktigt bra och snygga lurar från Nomadelic. Kör pop nonstop. Hip hop ’til you drop. Death growl for a night owl. Solo 170. Som tål regnskurar, glädjetårar och champagne också. För livets alla blöta överraskningar.

Bästa hörlurarna för träning

För löpning tycker vi att trådlöst är ett krav. Man vill inte ha en sladd som hänger och slänger till mobilen i mobilhållare eller i löparryggsäck. Bland de trådlösa hörlurarna för löpning finns det de med mjuk sladd mellan hörsnäckorna eller hård bygel som läggs i nacken.

Svett och regn vid löpning utomhus är något som sporthörlurarna måste klara av. Det finns tester och klassning som beskriver hur svett- och vattentålig elektronik är kapslingsklassning.

En tredje faktor som följer med trådlösheten är batteritiden. Här varierar det från 1-2 timmars batteritid på de lite billigare hörlurarna upp till 7-10 timmar på bäst-i-klassen hörlurar. Springer du många långa löppass och inte vill behöva ladda mellan varje träning bör du välja de senare.

Kapslingsklassning på hörlurar (IPX4, IPX7 etc)

Elektronik testas för att se hur tålig de är mot fukt. Det kallas för kapslingsklassning och beskriver hur väl elektroniken är inkapslad och skyddad mot svett och vatten. Vi som tränar löpning i ur och skur utsätter hörlurarna för både och.

IP står för international protection och följs av två siffror och ibland en bokstav. Första siffran säger hur dammskyddad den är (fast partikelskydd) och den andra hur skyddet mot fukt är (vätskeskydd). För båda gäller att ju högre siffra, desto bättre skydd.

För träningshörlurar testas framförallt vätskeskyddet och där bör du åtminstone se till att de är IPX4 eller högre. Nivå 4 betyder att de klarar vatten som strilas över. Hörlurar med IPX7-klass klarar att sänkas ned helt i vatten (upp till 1 m).

Hörlurar/Modell IP-klass
Jabra Elite 7 IP57
Supra Nitro-X2 IPX7
Roxcore Ceptor Sport IPX6
Nomadelic Active 650 IPX4

Vad betyder impedans på hörlurar för löpning, sport och träning?

En del tillverkare och återförsäljare anger impedans i de tekniska specifikationerna för hörlurar. Det är ett mått på hur mycket motstånd som lurarna ger till inkommande ljudström.

Impedans mäts i Ohm och rent generellt är ett lågt värde associerat med högre volym. Så sporthörlurar som du vill ska kunna leverera länge och inte dra allt för mycket batteri, välj lurar med låg impedans.

Bästa brusreducerande in ear hörlurarna för löpare

Vissa miljöer har mer buller och störande ljud än andra. Du som springer mycket i stadsmiljö eller på löpband i ett gym kanske har behov av brusreducering. Det är lättare att stänga ute ljud med over-ear hörlurar men såna är inte så smidiga att springa med.

löpare i stadsmiljö

Några tillverkare har modeller av in ear hörlurar med noice cancelling. Se närmare på till exempel SONY WF-SP800N, Jabra Elite Sport, Sudio ETT och Apple Airpods Pro som alla har aktiv brusreducering.

Vi har hittat två tester gjorda under 2020-22 där Pricerunner korar Jabra Elite Sport som bästa träningshörlurarna.

ilead