Jaybird sporthörlurar

Jaybird är kända för att göra hörlurar till aktiva sportmänniskor. Deras Tarah, X4, Run XT och Vista har färdats många mil av löpare världen över.

Jaybird Tarah och X4 har in-ear lurar sammankopplade med en kabel som du placerar bakom nacken. Kommunikationen med din iPhone eller Android sker trådlöst.

Jaybirds helt trådlösa hörlurar

Vill du köra HELT trådlöst så väljer du någon av modellerna Vista eller Run XT. De pluggar du in direkt i örat och får fantastiskt ljud i båda öronen. Run XT har bara mikrofon för samtal i höger öronsnacka. Till den modellen följer det även med laddningsfodral som om det är fulladdat räcker till 8 timmars återuppladdning av dina Jaybirds.

För ännu längre batteritid finns Jaybird Vista. De har otroligt bra passform och 16+32 timmars användningstid inklusive laddfodralets laddningskapacitet.

Populärt inom Jaybird sporthörlurar

  • JAYBIRD Vista - Helt trådlösa sporthörlurar - Svart

    JAYBIRD Vista - Helt trådlösa sporthörlurar - Svart
  • Jaybird X4 Trådlösa hörlurar Svart

    Jaybird X4 Trådlösa hörlurar Svart
    Jaybird X4 är ett par vattentäta trådlösa hörlurar som passar perfekt till den aktiva. Headsetet är fukt- och svettsäkert (IPX7) och är designat för att sitta bekvämt och säkert i öronen även under långa träningspass tack vare memory foam-pluggar från Comply samt formanpassade öronkrokar. Sanslöst bra in-ear-lurar och jag är precis hur nöjd som helst! Grymt ljud och briljant app med fantastiska ljudbildsinställningar! 10 poäng av 10 möjliga! – Anders

Inspireras av Jaybirds youtube-kanal

JAYBIRD är duktiga på att skapa videoinspiration. Vi kan starkt rekommendera att följa deras Youtube-kanal där de lägger upp videor som denna:

Produktdemonstrationer på svenska

De har även publicerat en del produktdemos på svenska. Här är en där man får veta allt om JAYBIRD Vista.

ilead