Jaybird sporthörlurar

Jaybird är kända för att göra hörlurar till aktiva sportmänniskor. Deras Tarah, X4, Run XT och Vista har färdats många mil av löpare världen över.

Jaybird Tarah och X4 har in-ear lurar sammankopplade med en kabel som du placerar bakom nacken. Kommunikationen med din iPhone eller Android sker trådlöst.

Jaybirds helt trådlösa hörlurar

Vill du köra HELT trådlöst så väljer du någon av modellerna Vista eller Run XT. De pluggar du in direkt i örat och får fantastiskt ljud i båda öronen. Run XT har bara mikrofon för samtal i höger öronsnacka. Till den modellen följer det även med laddningsfodral som om det är fulladdat räcker till 8 timmars återuppladdning av dina Jaybirds.

För ännu längre batteritid finns Jaybird Vista. De har otroligt bra passform och 16+32 timmars användningstid inklusive laddfodralets laddningskapacitet.

Populärt inom Jaybird sporthörlurar

  • JAYBIRD Vista - Helt trådlösa sporthörlurar - Svart

    JAYBIRD Vista - Helt trådlösa sporthörlurar - Svart
  • Jaybird Vista Trådlösa hörlurar Svart

    Jaybird Vista Trådlösa hörlurar Svart
    Jaybird Vista är ett par vattentäta trådlösa hörlurar anpassade för träning och sport. Designade för att sitta bekvämt och säkert i öronen även under långa träningspass. Detaljrik ljudåtergivning tack vare stora 6 mm-element och anpassningsbar ljudprofil via appen (iOS och Android). Upp till 6 h batteritid, med 10 h extra från laddfodralet. ”Årets bästa trådlösa sportlurar” enligt M3!

Inspireras av Jaybirds youtube-kanal

JAYBIRD är duktiga på att skapa videoinspiration. Vi kan starkt rekommendera att följa deras Youtube-kanal där de lägger upp videor som denna:

Produktdemonstrationer på svenska

De har även publicerat en del produktdemos på svenska. Här är en där man får veta allt om JAYBIRD Vista.

ilead