Shokz sporthörlurar

SHOKZ har två modeller av hörlurar som vi tycker är bra för löpning. OpenRun använder benledningsteknik för att ge bättre ljud och OpenFit är bekväma och stilrena designvalet.

Populärt inom Shokz sporthörlurar

 • Shokz OpenRun Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenRun Trådlösa hörlurar
  OpenRun är ett par trådlösa hörlurar som använder benledningsteknik (Bone conduction-system) för att producera ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som sitter säkert även under springturen och IP67-klassade för träning i alla väder. Förstärkt bas och mindre ljudläckage än sina föregångare med helt nydesignade vibrationselement. Lång batteritid på 8 timmar för musik och samtal.
 • Shokz OpenFit Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenFit Trådlösa hörlurar
  Bekväma och stilrena hörlurar med öppen design för total närvaro när du lyssnar på musik, podcast och ljudböcker. IP54-klassade för träning i alla väder och de bekväma silikonbyglarna sitter säkert även under springturen. Intelligent AI-baserad brusreducering som framhäver din röst för tydliga samtal, även i bullriga miljöer. 7 + 21 timmar batteritid via laddfodralet. Levereras med USB-C till USB-A-kabel.
 • Shokz OpenRun Pro Mini Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenRun Pro Mini Trådlösa hörlurar
  OpenRun Pro Mini är ett par trådlösa hörlurar som använder benledningsteknik (Bone conduction-system) för att producera ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som sitter säkert även under springturen och IP55-klassade för träning i alla väder. Lång batteritid på 10 timmar, samt snabbladdning för 1,5 timmar speltid efter endast 5 minuter laddning.
 • Shokz OpenRun Pro Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenRun Pro Trådlösa hörlurar
  OpenRun Pro är ett par trådlösa hörlurar som använder benledningsteknik (Bone conduction-system) för att producera ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som producerar ett kraftfullt ljud och som sitter säkert även under springturen. IP55-klassade för träning i alla väder. Lång batteritid på 10 timmar, samt snabbladdning för 1,5 timmar speltid efter endast 5 minuter laddning.

Fler tips på Shokz sporthörlurar

 • Shokz Laddkabel till OpenRun

  Shokz Laddkabel till OpenRun
  Extra laddkabel till Shokz OpenRun. Passar OpenRun (65292), OpenRun Pro (65173), OpenRun Pro Mini (65273) och OpenRun Mini (65633).
 • Shokz OpenRun Mini Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenRun Mini Trådlösa hörlurar
  OpenRun Mini är ett par trådlösa hörlurar som använder benledningsteknik (Bone conduction-system) för att producera ljud via vibrationer. Hörlurarna blockerar därför inte hörselgångarna, vilket ger ökad säkerhet och närvaro vid exempelvis cykling och träning. Bekväm design som sitter säkert även under springturen och IP67-klassade för träning i alla väder. Förstärkt bas och mindre ljudläckage än sina föregångare med helt nydesignade vibrationselement. Lång batteritid på 8 timmar för musik och samtal. Samma fantastiska funktionalitet som OpenRun (65292) i ett mindre, smidigare format.
 • Shokz OpenFit Air Trådlösa hörlurar

  Shokz OpenFit Air Trådlösa hörlurar
  Hörlurarna OpenFit Air med Shokz öppna design har förbättrad passform och ökad stabilitet tack vare den unika och anpassningsbara Shokz Air-öronbygeln. Lyssna på dina spellistor med ett välbalanserat ljud både i vardagen och när du tränar – för mer komfort och mindre krångel.
ilead