Mobilhållare

Att kunna ha med sig sin mobil på träning är viktigt för många. Med en mobilhållare på överarmen kan du ha din smartphone med dig när du joggar, promenerar eller tränar något annat. Det finns också sportarmband där man har mobilen på underarmen.

Populärt inom mobilhållare

 • Linocell Sportarmband universal XXL

  Linocell Sportarmband universal XXL
  Sportarmband för större mobiler som iPhone 11, 12 och Galaxy S10, S20 som passar perfekt till löprundan! Tillverkat i superelastiskt Lycra-material. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Sportarmbandet har justerbar kardborreknäppning och nyckelficka. Passar mobiler med en skärmstorlek på upp till 6,5 tum eller med mått upp till 160x83x10 mm.
 • Linocell Sportarmband för iPhone 6, 7, 8 och SE

  Linocell Sportarmband för iPhone 6, 7, 8 och SE
  Sportarmband för iPhone 6, 6s, 7 och 8. Tillverkat i superelastiskt Lycra-material. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Justerbar kardborreknäppning. Försett med nyckelficka samt öppningar för 3,5 mm- och Lightning-anslutning. Passar även iPhone SE (2020).
 • Linocell Sportbälte med vattenflaskor

  Linocell Sportbälte med vattenflaskor
  Sportbälte i vattentåligt och töjbart material med två vattenflaskor (170 ml). Utrustat med dragkedja, separata fickor för t.ex. nycklar och mobil samt en vattentät öppning för hörlurskabeln. Universal storlek med ställbart band (70-130 cm). Passar t.ex. iPhone 6 och Galaxy S5.

Smartphones till löpträning

En smartphone med GPS och 4G kan vara en bra träningskompis. Det finns många appar man kan installera för att se löphastighet, distans, se kartor över löprundan med mera.

Några av de bästa träningsapparna tycker vi är Strava, Runkeeper, Fitbit och Endomondo. De kan också ta emot data från pulsband kompatibla med smartphones. Det gör att du kan se pulsen i realtid och anpassa din löpträning utifrån pulsdata.

ilead