Mobilhållare

Att kunna ha med sig sin mobil på träning är viktigt för många. Med en mobilhållare på armen kan du ha din smartphone med dig när du joggar, promenerar eller annan träning.

Populärt inom mobilhållare

  • Linocell Sportarmband för iPhone 6, 7, 8 och SE

    Linocell Sportarmband för iPhone 6, 7, 8 och SE
    Sportarmband för iPhone 6, 6s, 7 och 8. Tillverkat i superelastiskt Lycra-material. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Justerbar kardborreknäppning. Försett med nyckelficka samt öppningar för 3,5 mm- och Lightning-anslutning. Passar även iPhone SE (2020).
  • Linocell Sportarmband universal

    Linocell Sportarmband universal
    Sportarmband för mobiler som iPhone 11, 12, Galaxy S20, S21 och större mobiler som iPhone 13 Pro Max (upp till 6,7 tum). Passar perfekt till löprundan! Tillverkat i superelastiskt Lycra-material som tål svett och regn. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Med justerbar kardborreknäppning passar den alla armar och den gömda fickan på insidan håller dina nycklar och kort i säkert förvar.

Sportarmband för mobilen

En smartphone med GPS och 4G kan vara en bra träningskompis. Det finns många appar man kan installera för att se löphastighet, distans, se kartor över löprundan med mera.

Några av de bästa träningsapparna tycker vi är Strava, Runkeeper, Fitbit och Endomondo. De kan också ta emot data från pulsband kompatibla med smartphones. Det gör att du kan se pulsen i realtid och anpassa din löpträning utifrån pulsdata.

Man kan bära med sig sin mobil på olika sätt när man springer. Det finns träningstights med mobilficka, löparryggsäckar och midjebälten. Eller så kan man ha ett sportarmband med plats för mobil och nycklar.

ilead