Massageprylar

Som löpare finns det flera muskler man kan behöva massera ibland. Här listar vi massageprylar man kan använda före och efter löpning. Det kan vara för att mjuka upp stela senor och muskler inför ett löppass eller för att öka cirkulationen i musklerna efter tävling för ökad återhämtning.

Massageprodukter: Massagepistoler | Massagerullar | Massagebollar | TENS

Populärt inom massageprylar

 • Massagepistol inkl. väska

  Massagepistol inkl. väska
  Painhunter har knäckt koden för hur du på bästa sätt blir av med din smärta.På grund av otroligt stor efterfrågan är massagepistolen tyvärr slutsåld.Förbeställ nu och få 200 SEK rabatt, dessutom får du en massageborste gratis!Förväntad leveranstid 4-7 arbetsdagar.Med vår massagepis
 • FitNord Spiky Ball Massage Stick, Massageboll

  FitNord Spiky Ball Massage Stick, Massageboll
  Massagerulle med bollarna är ett massageredskap som kombinerar två knogbollar. Bollarna roterar när pinnen rör sig. Massagerullen hjälper till att frigöra muskelspänning, och man kan till exempel använda den för att gnida musklerna mot en träningsmatta eller trycka rullen framåt med händerna. Knogbollarna kan hjälpa till att stimulera ytblodcirkulation och därmed släppa giftiga avfallsprodukter från kroppen.
 • FitNord Pro Massage Gun massagepistol

  FitNord Pro Massage Gun massagepistol
  Massagepistol som lindrar muskelspänning och förbättrar rörlighet. 30 vibrationsnivåer, 6 massagehuvuden samt snygg väska som gör verktyget lätt att ta med.
 • Gymstick Massage Ball Set (3pcs), Massageboll

  Gymstick Massage Ball Set (3pcs), Massageboll
  Tre olika och lättanvända Gymstick-massageverktyg i ett paket. Smart design som aktiverar ämnesomsättningen och ger lättnad för trötta och trånga muskler. Den släta fascia-bollen har utvecklats för muskelmembran-behandling och muskelmassage. Storlek: röd boll 9,1 cm, svart boll 7,7 cm, svart slät boll 6,5 cm Material: spikey bollar (pvc), slät boll (tpr)

Fler tips på massageprylar

 • Hyperice Relaxroll Achillx, Massageroller

  Hyperice Relaxroll Achillx, Massageroller
  AchillX utvecklades för att tillgodose de fysiska behoven hos toppidrottare, idrottsläkare och fysioterapeuter. AchillX är ergonomiskt utformat för vader, fötter, underarmar och Achillessenor. Använd AchillX före och efter träningen för att minska ömheten och återhämta sig snabbare.
 • Theragun Massager Pro, Black

  Theragun Massager Pro, Black
  Professionell behandling gjord för alla! Theragun Massager Pro är en mycket kraftfull och tyst massagepistol. Med teknologi och appar är den personifierad så du ska kunna få ut så mycket det bara går av produkten.
 • FitNord Tube Roller massagerulle, 14 x 33 cm

  FitNord Tube Roller massagerulle, 14 x 33 cm
  Massagerullen Tube Roller (Rumble Roller) har ett skiftande mönster med både jämnare mer räfflade partier. Kolla in FitNords Tube Roller (Rumble Roller) på Sportproffsen!
 • Theragun Massager mini, Black

  Theragun Massager mini, Black
  Mini från Theragun är massagepistolen i fickformat. Den kompakta massageenheten är fylld med kraft och är utan tvekan den smidigaste varianten att ta med sig!
 • Gymstick Fascia Roller, Massageroller

  Gymstick Fascia Roller, Massageroller
  Till skillnad av en traditionell slät rulle, är Fascia-rullens yta full med knölar som främjar blodcirkulationen och ger elasticitet till vävnader på ett mer effektivt sätt. Fascia-rullen sköter bindvävnader, förbättrar muskelflexibilitet och tillför hjälp till ömma muskler. En rulle med kompakt storlek är händig att förvara och lätt att ta med sig. Specifikationer: Diameter: 13 cm Längd: 32 cm
 • Massage Ball 7cm, Turqouise, Onesize, Casall

  Massage Ball 7cm, Turqouise, Onesize, Casall
  Material: PVC Casall's massageboll lindrar muskelvärk och stelhet i händer, rygg, nacke och fötter.Storlek: 7,0 x 7,0 x 7,0 cmVikt: 0,053 kilo Rulla bollen mot ömma muskler och leder,&hellip:
 • Gymstick Massage Hook, Massageroller

  Gymstick Massage Hook, Massageroller
  Massage Hook är avsedd för egenvård av muskler och är lätt att bära och använda. Hook placeras på den önskade muskeln i nedre eller övre ryggdelen eller någon annanstans och därefter masseras. Med hjälp av rullen kan man dessutom utföra rullande massage. Färg: svart-röd.
 • Hyperice Relaxroll Spherex, Massageroller

  Hyperice Relaxroll Spherex, Massageroller
  Hyperice SphereX är en lätt massagekula tillverkad av 100% återvinningsbart EPP-material som kan massera specifika områden med mer djupgående massage till exempel på rygg, höft, axlar, fötter och andra koncentrerade platser på kroppen för att lindra spänningen. Hyperice SphereX är den ideala lilla massagekulan för att lossa myos nacke och rygg. SphereX är tillverkad av ultralätt EPP-material som är 100% återvinningsbart och fritt från skadliga ämnen och kemikalier. KORT OCH GOTT OM HYPERICE RELAXROLL SPHEREX: Liten och lätt massageboll Perfekt för specifika områden Lindrar spänningar och myoser Bra för rygg, nacke, axlar och fötter 100% återvinningsbart EPP-material Vikt: 32 g Tillverkad i Tyskland
 • Theragun Elite massagepistol, svart

  Theragun Elite massagepistol, svart
  Den världsberömda Therabodys Theragun Elite massagepistol kommer upp till 60% djupare in i muskler jämfört med andra massagepistoler. Theragun Elite möjliggör nu professionell kroppsvård även i hemmasoffan! Theragun Elites 16 mm slaglängd skötar musklar effektivt och stöder förberedelse innan idrottsprestationer samt återhämtning. Theragun Elite har en unik, ergonomisk design och fem inbyggda vibrationsnivåer (1750, 1900, 2100, 2200, 2400 slag per minute). Motorn som är utrustad med Quiet Force teknologin är även 70 procent tystare än andra massagepistoler. Driftstid på Theragun Elites batteri är 120 minuter och laddningstid endast 80 minuter. Tack vare det trådlösa laddningssystemet laddar du det inre litiumjonbatteriet smidigt och snabbt. Produktinformation Kolborstfri motor med Quiet Force teknologin Kan anslutas till Therabody-applikation via Bluetooth, vilket ger dig tillgång till Smart Percussive Therapy 3 förinställda massageprogram, som kan redigeras med applikationen Ergonomiskt byggt handtag OLED-skärm Färg: Svart 5 olika vibrationsnivåer (1750, 1900, 2100, 2200, 2400) Maximal kraft: 18 kg Laddare, bärväska och 5 olika massagehuvuden medföljer i förpackningen Trådlös laddare Batteri: 12V litiumjonbatteri Vikt: 1 kg Mått: 240 x 170 x 74 mm Garanti: 1 år från inköpsdatumet Beställ nu den högklassiga Theragun Elite massagepistolen från Sportproffsen!
 • Massagepistol Abilica MassageGun Pro

  Massagepistol Abilica MassageGun Pro
  Abilica MassageGun Pro är en handhållen massagepistol som är utmärkt för att värma upp musklerna före aktivitet och för att skapa god blodcirkulation till musklerna efter träning, vilket minskar?
 • Theragun Attachments - Wedge, Tillbehör Massagepistol

  Theragun Attachments - Wedge, Tillbehör Massagepistol
  Theragun Wedge är unikt utformad för användning på axelblad och IT-band (vid knäet), och används ofta för skrapning och sköljning. Rörelser som hjälper till att spola mjölksyra ut ur musklerna. Tillverkad av PU-skum med sluten cell Lätt att rengöra Tar inte upp svett, krämer eller oljor Kompatibel med PRO, Elite, Prime, Mini, G3PRO och G3.
 • Bluetens pack Of 12 Electrodes S, TENS

  Bluetens pack Of 12 Electrodes S, TENS
  Elektroder i hög kvalitet för bättre ledningsförmåga och effektspridning. Placera elektroderna på den del av kroppen du vill och följ instruktionerna i appen. Elektroderna i storlek S passar för alla delar av kroppen.
 • Hyperice Venom Back V2, Massageroller

  Hyperice Venom Back V2, Massageroller
  Vila dina ryggmuskler och leder med Hyperice Venom Back vibrerande ryggvärmare. Ryggvärmaren kombinerar värme- och vibrationsbehandling för att mjuka upp spända senor, värma upp dina muskler innan träning och lindra värkande leder. Digital touchscreen låter användaren skräddarsy temperatur, vibrationer, riktningar och tid efter behov. Används för att mjuka upp atleter under träning eller tävling. Gjord i plysch-neoprene för att kunna justera passform efter behov. Nano-teknologi värmer upp VENOM på 90 sekunder. Pods med tre olika vibrationslägen.
 • Theragun Attachments - Dampener, Tillbehör Massagepistol

  Theragun Attachments - Dampener, Tillbehör Massagepistol
  Theragun Dampener är speciellt utformad för allmän användning och behandling med låg påverkan runt ömma eller beniga områden. Den breda basen maximerar ytan för större och effektivare kontakt med kroppen. Tillverkad av skum med slutna celler Lätt att rengöra Tar inte upp svett, krämer eller oljor Kompatibel med PRO, Elite, Prime, Mini, G3PRO och G3.
 • Swedish Posture TENS-EMS electro stimulation, PowerDot & TENS

  Swedish Posture TENS-EMS electro stimulation, PowerDot & TENS
  Unik kombinerad TENS—EMS apparat som får spända muskler att slappna av och lindrar smärta genom att använda modern bioelektrisk teknik, helt utan biverkningar. TENS påverkar nerver och EMS arbetar mot muskler. Använd elterapi vid ryggont, mensvärk, graviditet, kronisk smärta, ledvärk, migrän, depression och för att stimulera musklerna. TENS = Elektroimpulser på nervsystemet för smärtlindring och nervträning. TENS avbryter smärtsignalen i det perifera nervsystemet. EMS = Elektroimpulser på musklerna för muskelstimulering och återhämtning. Snabbar på läkning av skador och återställande/förbättring av kroppsfunktioner Enkel att använda i hemmet för smärtlindring (TENS) och för muskelåterhämtning (EMS) 12 program. 6 TENS program för smärtlindring + 6 EMS program för muskelstimulering 4 gel pads Uppladdningsbar Livstidsgaranti
 • Gymstick Hot & Cold Massage Set

  Gymstick Hot & Cold Massage Set
  Gymstick Hot & Cold Massage Set är en kraftfull relaxer av dagliga smärtstillstånd och muskelstyvhet. Den ergonomiskt utformade rullen är perfekt för hantering av fotens sula och spikbollen ger en trevlig massagebehandling för hela kroppen. Tack vare den vätska som finns i produkterna håller kyla och heta produkter sin temperatur till 20 minuters behandling. Uppvärmning: i varmt eller varmt vatten (inte i kokande vatten, inte mikrovågsugn) - Kall: i frysen (max 5 timmar i taget ).
 • Gymstick Active Massage Hook, Massageroller

  Gymstick Active Massage Hook, Massageroller
  Massage kroken är en lättvikts verktyg för egen-massage som är både hållbar och enkel att använda. Kroka den över dina axlar eller runt din kropp för att massera stela och smärtande muskler för lindring direkt. Kroken har även en rulle vid slutet vilket innebär att du även kan rulla dina muskler.
 • Blackroll Medical Massage Roller

  Blackroll Medical Massage Roller
  En mjukare massage roller i god kvalitet som kan användas för yoga och pilates samt massage. Köp utrustning för träning och välmående på Sportproffsen.se
 • vidaXL Massageboll svart och röd

  vidaXL Massageboll svart och röd
  Massagebollen från Pure2Improve har en unik design och hjälper till att lindra stress och spänning genom att sprida tryck, så att du känner dig avkopplad! Denna massageboll är hållbar, enkel att använda och kan användas både blöt och torr. Massagebollen fungerar genom att använda en väldigt effektiv massageteknik och har en rörlig massagekula som sprider tryck. Färg: Svart och röd Material: Polypropen, harts och TPR-gummi Mått: 7 x 11 cm (Diameter x H) Multifunktionell massageboll Kan användas våt eller torr
 • Gymstick Fascia Gun Mini, massagepistol

  Gymstick Fascia Gun Mini, massagepistol
  Gymstick Fascia Gun hjälper till att lindra spända muskler, ömhet och stel rygg i COMPACT storlek vart du än går. Fascia gun erbjuder fem skräddarsydda massagehuvuden, som ger en avslappnande massageupplevelse som påskyndar muskelåterhämtningen och minskar risken för sportskador. Enheten erbjuder 3 olika vibrationsnivåer, så att den inte tröttnar även vid en kraftigare massagebehandling; mellan 1400rpm till 2800rpm. Levereras med 4 olika huvudfästen för enkel att använda och helkroppsåterhämtning. Specifikationer Antal vibrationsnivåer 3 st RPM 1400-2800 Antal huvudfästen 4 st
 • vidaXL Handmassageapparat HM 886 vit

  vidaXL Handmassageapparat HM 886 vit
  Handmassageapparaten HM 886 från Medisana är inte bara väldigt smidig att använda, den lindrar även smärta, förbättrar blodcirkulationen och skapar en känsla av välbefinnande. Handmassageapparaten har 2 intensitetsnivåer som låter dig välja den perfekta och mest behagliga massageintensiteten för dina muskler. Massageapparaten är särskilt lämplig för personer som alltid sitter ner och har trötta eller värkande händer och nacke på kvällen. Massageapparaten med praktisk och portabel design kan dessutom tas med på resor. Färg: Vit Material: Syntetiskt Mått: 41,1 x 10,2 x 12,2 cm (L x B x H) Strömförsörjning: 220-240 V~, 50/60 Hz Effekt: 6,5 W Med röd ljus- och värmefunktion 2 valbara intensitetsnivåer Justerbara massagevinklar Praktisk design Praktisk för självmassage Lätt i vikt och enkel att hantera Inklusive 5 massagetillbehör
 • vidaXL Muskelstimulator BT 850 40 mm

  vidaXL Muskelstimulator BT 850 40 mm
  Med den nya appstyrda elektriska muskelstimulatorn BT 850 från Medisana är det enkelt att mjuka upp särskilda muskelgrupper när du är på språng eller stimulera dem som kompletterande träning. Du kan rikta in dig på specifika områden som utsätts för mycket ansträngning som axlar, nacke, armar och ben för att mjuka upp eller stärka dessa områden genom att använda den lokala effekten på de självhäftande elektroderna. Den här muskelstimulatorn har 7 intensitetsnivåer och 5 olika massageprogram, som klappande massage, shiatsumassage, tryckmassage, knådande massage och ett automatiskt val. Den är kompatibel med Bluetooth Smart 4.0 (från iPhone 4s och Android 4.3 och framåt). I leveransen ingår en muskelstimulator, 4 självhäftande elektroder, 1 förvaringslåda och 2 batterier. Färg: Vit Material: Plast Elektrodernas diameter: Cirka 40 mm Kabelns längd: Cirka 40 cm Batteri: 1 x 3 V (CR2032) Perfekt för att massera midja, axlar, nacke, rygg, armar och ben 7 intensitetsnivåer 5 olika massageprogram: Klappande massage, shiatsumassage, tryckmassage, knådande massage och ett automatiskt val Med timerfunktion Kompatibel med Bluetooth Smart 4.0 (från iPhone 4s och Android 4.3 och framåt) I leveransen ingår: 1 x Muskelstimulator 4 x Självhäftande elektroder 1 x Förvaringslåda 2 x Batterier
 • FitNord Ultimate Pro Massage Gun, Massagepistol

  FitNord Ultimate Pro Massage Gun, Massagepistol
  FitNord Ultimate Pro massagepistol slappnar av musklerna och påskyndar återhämtningen efter träning. Fitnord Ultimate Pro massagepistol är en utmärkt hjälpare för muskelåterhämtning och massage. Muskelunderhåll är en väldigt viktig aspekt av träning ändå är det lätt att förbise detta behov. Uppmjukning och återhämtning av musklerna efter tuffa träningspass är avgörande för muskelutvecklingen. För trånga muskler orsakar ett brett spektrum av smärta i axlar, rygg och andra stora som små muskelgrupper. FitNord Ultimate Pro massagepistol masserar och slappnar av musklerna effektivt var som helst! Du kan justera armens position genom att trycka på justeringsknappen och vrida armen samtidigt. Det vridbara massagehuvudet hjälper dig att hitta en ergonomisk position när du masserar dig. Den lätta och kompakta massagepistolen skickar snabba vibrationsvågor djupt in i muskeln, tar bort spänningar och mjukar upp musklerna. Massagepistolen är också ett utmärkt verktyg för att värma upp och påskynda återhämtningen efter all sorts träning. FitNord Ultimate Pro massagepistol levereras med upp till 8 olika massagehuvuden för massage av olika muskel-, led- och senområden. Du kan välja mellan olika vibrationsnivåer för att anpassa din muskelintensitet. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger massagepistolen tre timmars användning på en enda laddning, så du behöver inte alltid ha med dig laddaren. Massagepistolen FitNord Ultimate Pro är väldigt tyst, så den kan användas utan avbrott, till exempel i ett omklädningsrum eller när du tittar på TV. Specifikationer: Förutom enheten innehåller paketet en laddare, en förvaringsväska och 8 olika massagehuvuden Vikt 1,5 kg Slagdjup: 16 mm Justerbar arm i 3 lägen Avtagbart och uppladdningsbart litiumjonbatteri 24V 2600mAh Batterilivslängd vid en enda laddning: 3-5 timmar beroende på användning Laddningstid: Cirka 1 timme Märkspänning: 100-240V Nominell frekvens: 50-60Hz Garanti för hemmabruk 1 år exklusive batteri (batterigaranti 6 månader) Enheten rekommenderas inte för användning på ömtåliga områden som ansiktet eller baksidan av handflatan. Enheten rekommenderas inte för användning av barn eller gravida kvinnor. Om du är osäker på om du kan använda enheten, kontakta din läkare. Sluta använda enheten omedelbart om du märker några negativa effekter som illamående.
 • Fascia Roller

  Fascia Roller
  Gymstick Fascia Roller är en grovmönstrad triggerpunktsrulle som erbjuder en mer djupgående stimulans och massage än de traditionella produkterna i samma kategori.
 • vidaXL Handhållen massageapparat

  vidaXL Handhållen massageapparat
  Denna högkvalitativa massageapparat hjälper dig att slappna av spända muskler, förbättra blodcirkulationen och stimulera nybildning av vävnader. Den är idealisk för att stimulera, slappna av och ta bort smärta i nerver och muskler. Denna handhållna enhet fungerar enligt tappmassageprincipen. Den har två massagehuvuden som kan röra sig ombytligt med en frekvens på 2000/min till 3000/min. Denna massageapparat har ett rött ljus vilket kan skapa en mycket behaglig värmebehandling och öka de positiva effekterna av massage. Det ger dig en annorlunda och behaglig njutning. Strömförsörjning: 220-240 V, 50 Hz Strömförbrukning: ca. 35 W Kortdrift: 20 minuter Intensitet: Justerbar från 2000/min till 3000/min Vikt: ca. 1,7 kg Mått: 44 x 14 x 13 cm (L x B x H)
 • FitNord Ultimate Pro Massage Gun massagepistol

  FitNord Ultimate Pro Massage Gun massagepistol
  Massagepistol för muskelåterhämtning, uppvärmning och massage. Batteridriven med 3-5 timmars laddningstid. Köp massagepistol på Sportproffsen.se
 • vidaXL Lacross-/massageboll dubbel rosa

  vidaXL Lacross-/massageboll dubbel rosa
  Lider du av muskelvärk? Vill du slappna av efter ett tungt träningspass? Kanske värma upp för ett besök på gymmet? Den dubbla massagebollen i silikon från Avento är då ett perfekt redskap för dig, särskilt för ryggen. Genom att massera dina muskler före och efter träning säkerställer du att de mjukas upp och att blodcirkulationen ökar. Massagebollen låter dig förbättra din idrottsutövning och förebygger skador! Färg: Rosa Material: 100% silikon Mått: 12,5 x 6,2 x 6,2 cm (L x B x H) Dubbel boll, praktisk för att massera hela muskeln eller ryggkotan
 • Pilatesrulle 14 x 40 cm, rödsvart

  Pilatesrulle 14 x 40 cm, rödsvart
  Pilatesrullen är ett bra och trevligt redskap för massage, träning av kroppshållning och rehabilitering. Denna 40 cm rulle är en mindre storlek av den mest populära Pilatesrulle 14cm x 94cm i röd och svart. Pilatesrullen är tillverkad i Finland och materialet är Nomalen polyetencellskum, som är behagligt mjukt och hållbart. Den här rullen är perfekt för olika pilatesövningar och massage. Den är mjukare än vanliga massagerullar, så den passar för dem som vill ha mjukare massage och för nybörjare. Förutom videofilmerna i förpackningen finns det massor av instruktionsvideor på YouTube om rörelser du kan göra med Pilatesrullen. Använd sökordet foam roller. Mått: - Längd 40 cm - diameter 14 cm
 • Ecobody Fascia DuoBoll 12cm, Massageredskap

  Ecobody Fascia DuoBoll 12cm, Massageredskap
  25 x 12cm, Material: Hårt EPP
 • Casall Pressure point ball 6 cm - Black

  Casall Pressure point ball 6 cm - Black
  Casall Pressure point ball är en massageboll för triggerpunkter är en specialutformad boll som hjälper dig att nå de djupaste muskelvävnaderna för att få bukt med stress och spänningar. Använd?
 • Gymstick Emotion Massage Ball Set 2pcs, Massageboll

  Gymstick Emotion Massage Ball Set 2pcs, Massageboll
  Två lättanvända mobilitetsverktyg som är tillräckligt fasta för att ge en djup vävnadsmassage. Den piggiga designen hjälper till att förbättra cirkulationen och lindra ömma, överarbetade muskler. Diameter: 9 cm (Rosa) och 7 cm (Vit) Material: PVC
 • FitNord FitNord Massage Gun, Massagepistol

  FitNord FitNord Massage Gun, Massagepistol
  FitNord Massage Gun masserar och löser upp stela muskel knutor. Den lätta och kompakta massagepistolen producerar snabba vibrationsvågor som tränger djupt ned i muskeln, löser upp spänningar och mjukar upp musklerna. Massagepistolen är ett utmärkt verktyg för såväl uppvärmning, för maximal återhämtning efter träning som för rehabiliteringsarbete. FitNord Massage Gun erbjuder liknande egenskaper som de dyraste modellerna till ett otroligt förmånligt pris. Fyra olika massagehuvuden medföljer för massage av olika muskel-, led- och sen områden och du kan välja mellan tre olika vibrationsnivåer. Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger massagepistolen en användningstid på över två timmar per laddning. FitNord Massage Gun massagepistol är mycket tyst så den kan användas utan att störa andra runtomkring. Egenskaper: 20 vibrationsnivåer Rotationshastighet 1 800–3 200 RPM Löstagbart och laddningsbart litiumjonbatteri 2 timmar användningstid efter fulladdning. 4 olika massagehuvuden Vikt 1,1 kg Garanti vid hemmabruk 12 månader
 • Core Massage Gun, Massagepistol

  Core Massage Gun, Massagepistol
  Återhämta dig snabbare med Core Massage Gun! Massagepistolen hjälper till att lindra muskelsårighet och stelhet samtidigt som det förbättrar rörelseomfånget. Många professionella idrottare använder en massagepistol varje dag, och enheten finns på många sjukgymnasters och kiropraktors kontor. Du kan använda massagepistolen för uppvärmning och för återhämtning. Massera dina muskler, senor och leder eller stimulera din blodcirkulation med fyra olika utbytbara massagehuvuden. Du kan sömlöst ändra huvudfästen och justera hastigheter för en anpassad massageupplevelse för maximala resultat på kortast möjliga tid. Ladda batteriet och njut av trådlös massage vart du vill. Core´s massagepistoler kommer också med ett fodral som är det perfekta sättet att förvara och transportera din massagepistol. Produktinformation 20 massage / hastighetsnivåer Fyra utbytbara massagehuvuden Fungerar trådlöst LCD-pekskärm Hastighet: 1200-3300 rpm Slaglängd: 10 mm Inkluderar fodral Batteri: 2500mAh, 12V Laddningstid: 2,5-3h CE- och RoHS-certifierade Nominell effekt: 20-30W
 • Pure2Improve Pure Cold, Massageroller

  Pure2Improve Pure Cold, Massageroller
  Pure2Improve Cold Muscle Rolle har en rostfri stålboll som håller sig iskall. Bekvämt, ergonomiskt gummihandtag. Smidig rullning. Efter frysning av den rostfria bollen håller den sig kallare längre än is och smälter inte. Du kan rulla ut muskelsmärta utan att det blir blött. Cryo-terapi har länge använts för att minska svullnad och inflammation efter träning.
 • Sveltus Mini Grid Roller

  Sveltus Mini Grid Roller
  Mini Grid Roller, Sveltus är en liten och behändig massage/fasciarulle. Den lilla rullen lätt att lägga i en sportväska eller mindre väska och du har alltid en högkvalitativ massagerulle med sig. Mini Grid Roller, Sveltus har en strukturerad yta i två olika stilar för att få den bästa massagekänslan. Mini Grid Roller har en mycket hård kärna, så den behåller sin form även efter den hårdaste användning. Mini Grid Roller är speciellt avsedd för till dig som använder rullen främst för självständig muskelvård och vill ha en rulle i behändig storlek. - Storlek: 14 cm (diameter) x 10 cm - Kärna av hårt plaströr
 • Hyperice Hypersphere Green/Black, Massageroller

  Hyperice Hypersphere Green/Black, Massageroller
  Hypersphere Med hjälp av högintensiva vibrationer hjälper Hypersphere till att lokalisera och lösa upp triggerpunkter snabbare, djupare och mindre smärtsamt än andra SMR / massagebollar på marknaden. Hypersphere är portabel och endast 12.7cm i diameter vilket gör att den mjukar upp spänningar i specifika områden bättre än någon annan roller. Tre högintensiva vibrationslägen Kan användas för att aktivera, lindra och mjuka upp muskler/fascia i: fötter, vader, baksidalår, gluteus, höfter, axlar, rygg och underarmar. Med Hyperspheres högintensiva vibrationer kan du mjuka upp spänningar och nå områdenbättre och djupare än med en vanlig foamroller. Gjord i två olika material (greppvänlig struktur i silikon plus tätt skal)för optimal användning. Tekniska specifikationer och funktioner Tre vibrationslägen: 45, 68, 92 HZ-Uppladdningsbart lithium-ion-batterier som ger över 2 timmars användning per laddning. 12.7cmi diameter, en ideal storlek för att mjuka upp triggerpunkter. Resevänlig –TSA-godkänd för carry-on, lätt och kompakt. Fysiologiska fördelar Mjukar upp triggerpunkter eller ömma områden så snabbt som på 30 sekunder. Kan användas för att lindra inflammerade bindvävshinnor, stela höfter, spänningar i rygg eller träningsvärk i bröstmuskler. Signifikant minskning av smärta associeradmed myofascial release.
 • FitNord Deep Tissue, Massageroller

  FitNord Deep Tissue, Massageroller
  Fascia-rullen är avsedd för effektiv djupmassage på egen hand. Fascia-rullen är hårdare än en standard massagerulle och har stora knogar på ytan som sträcker muskelmembranen, och masseringseffekten går djupare än med släta rullar. Om man inte har använt en massagerulle tidigare, rekommenderar vi att börja och vänja sig att massera ens muskler med en mjukare eller slätare rulle, t.ex. en Tube Roller eller EVA-roller. Denna fascia-rulle är verkligen effektiv och kan orsaka smärta och till och med blåmärken för de ovana. Kärnan i fascia-rullen är tillverkad av hög-densitet EVA-skum och ytan är gjord av PVC. Längd är 31,5 cm och diameter 12,5 cm. Tack vare sin storlek passar rullen i en rymlig träningsväska och man kan ta den med på träningsplatsen.
 • vidaXL Massageboll med hållare grå och svart

  vidaXL Massageboll med hållare grå och svart
  Den här användarvänliga massagebollen från Avento är roterbar i 360 grader och rullar utan problem. Den är perfekt för terapeutisk kroppsmassage. Hartsbollen är dessutom slät medan hållaren är gjord av halkfri TPR för optimalt grepp. Färg: Grå och svart Material: Hartsboll + TPR-hållare Mått: 7,5 x 9,5 cm (diameter x H) Diameter boll: 6 cm Roterbar i 360 grader Slät boll Halkfri hållare Vikt: Cirka 250 gram
 • Swedish Posture Massagepistol Mini, Massagepistol

  Swedish Posture Massagepistol Mini, Massagepistol
  Effektiv massagepistol i miniformat för optimal återhämtning, välgörande för musklerna med 4 massagehuvuden och 4 hastigheter. Recover Massagegun mini är en kraftfull massagepistol, trots sin lilla storlek på 14 cm så kan den ge upptill 3200 slag per minut. Att återhämta musklerna med massagepistol är ett effektivt sätt att öka cirkulationen, få bort slaggprodukter, minska eventuell smärta och övertid förbättra prestation. Underbar, välgörande återhämtande massage över hela kroppen oavsett om du arbetandes på kontor, är en motionär eller elitidrottare. Massagepistolen är lämplig för dem som återhämtar sig med fysioterapi, konditionsträning, sport eller lider av arbetströtthet. Pistolen är en effektiv metod för behandling av smärta i mjukvävnad. Det stimulerar dess funktion och lindrar därmed effektivt muskelspänningar. Uppladdningsbara batterier Produkten har långanvändningstid upp till 5 timmar 4 olika program och 4 olika massagehuvuden Förvaringsväska medföljer Användning: Boll-munstycket passar utmärkt för massage över hela kroppen med sin skonsamma träffyta, perfekt vid ytor med mindre muskelmassa. Det platta huvudet passar även den fantastiskt bra över hela kroppen men ger en tjockare stötvåg som går in djupare än bollen tack vare den bredare träffytan. Används med fördel över stora muskelgrupper. Trigger munstycket är framtaget för att du ska få möjligheten att prickskjuta triggerpunkter. Storlek: 9 x 14 x 5 cm. Material: ABS, Laddningsbart Lithiumbatteri.
 • Gymstick Fasciaboll av kork

  Gymstick Fasciaboll av kork
  Gymsticks fasciaboll av kork är ett behagligt redskap för triggermassage och behandling av fötterna. Med bollen kan du behandla individuella smärtpunkter och djupt liggande muskelsmärta. Fasciabollen av kork passar både nybörjare och proffs. En triggerpunkt är en irriterad punkt i en spänd muskelsträng i en i övrigt normal och avslappnad muskel. Den irriterade punkten finns i antingen muskeln eller i muskelhinnan (fascia) som omger muskeln. Triggerpunkter kan också orsaka reflekterande smärta.
 • Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller

  Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller
  Active Cold Recovery Roller är ett effektivt redskap för rehabilitering nacke, rygg, händer och ben. Rullen är tillverkad av stål och kan frysas. Behandling med kyla lindrar inflammation och svullnader efter träningsrelaterade skador. Med kallbehandling förebygger man ytterligare skador samt rehabiliterar muskler för bättre elasticitet, rörlighet och prestation. Specifikation Material: Stål och kylgel Mått: 4,8 x 43 x 4,8 cm Färg: Krom-svart
 • FitNord Impact massagepistol

  FitNord Impact massagepistol
  FitNord Impact är en populär massagepistol tack vare sin kompakta storlek, mångsidiga massagehuvuden och långa driftstid.
 • Gymstick Emotion Massage Ball, Massageboll

  Gymstick Emotion Massage Ball, Massageboll
  Ett lättanvänt mobilitetsverktyg som är tillräckligt fast för att ge en djup vävnadsmassage. Den piggiga designen hjälper till att förbättra cirkulationen och lindra ömma, överarbetade muskler. Diameter: 9,5 cm Material: PVC
 • Gymstick Active Massage Bar, Massageroller

  Gymstick Active Massage Bar, Massageroller
  Gymstick Massage Bar är ett komfortabelt och effektivt verktyg för att lätta på spända muskler i hela kroppen. Piggarna på bollarna aktiverar blodcirkulation och slappnar av musklerna. Det mjuka handtaget ger en komfortabel användning. Specifikationer: Mått: 42 x 6 cm
 • Swedish Posture Massagepistol Pro, Massagepistol

  Swedish Posture Massagepistol Pro, Massagepistol
  Massagepistolen PRO hjälper till att lindra tighta muskler, smärta och stela ryggar. Perfekt för hemmaanvändning såväl som för professionella användare. Massagepistolen är otroligt effektiv med upptill 3200 slag per minut att variera i 20 olika program med 5 olika massagehuvuden. Pistolen har en extra lång användningstid på 7 timmar. Massgaepistolen är lämplig för dem som återhämtar sig med fysioterapi, konditionsträning, sport eller lider av arbetströtthet. Massagen är en effektiv metod för behandling av smärta i mjukvävnad. Det stimulerar dess proprioceptiva funktion och lindrar därmed effektivt muskelspänningar. Detaljer Mått: 25 x 17.5 x 6.5 cm. Vikt: 1,12 kg. Material: ABS, Laddningsbart Lithiumbatteri Detta medföljer: Praktiskt förvaringsväska 5 st massagehuvuden
 • Gymstick Active Myofascia Ball, Massageboll

  Gymstick Active Myofascia Ball, Massageboll
  Kompakt och effektivt redskap för myofasciella övningar och olika sätt att dra ut hopdragna muskler. Bollen är perfekt för att precisera och fokusera på en del av muskeln och massera den djupa vävnaden. Vid regelbunden användning kan du få mjukare muskler, mer rörlighet och bättre hållning. Diameter: 6 cm
 • Gymstick Drum Massager, Massageroller

  Gymstick Drum Massager, Massageroller
  Drum Massager kan användas förutom på axlar också på andra kroppsdelar, såsom nedre delen av rygg, lår, rumpa etc. Drum Massager ökar blodcirkulationen och avslappnar musklerna effektivt och snabbt. Djupt verkande knackande massage lindrar spänningar även på områden som är svåra att nå. Värmen hjälper att avslappna ännu snabbare och gör att komforten känns länge efteråt. Lätt att använda, lägga undan, hålla rent och förvara. Reglerbar intensitet där högsta nivån är mycket kraftig och bör användas försiktigt om man är känslig i nacke och axlar. Specifikationer: Material: Yta:Textil/Konstläder, Inre del: respirerande halkfri textil Automatiskt program, reglerbar med 10 nivåer i intensitet. Led display visar Power/Mode/Värme Griphandtag i gummi för stimulering av akupunkter i händer och fingrar. Mått (LxBxH): 65 x 35 x 7 cm
 • Casall Peanut Ball Back Massage, Massageboll

  Casall Peanut Ball Back Massage, Massageboll
  En specialtillverkad massageboll som hjälper dig att komma åt de djupaste muskelvävnaderna, framförallt längs med ryggraden. Casall peanut back massage boll är den perfekta produkten för att värma upp musklerna före träning eller till återhämtning av muskler som blivit stela av träning.
 • LivePro Targeted Massage Ball 12,4 cm, Massageboll

  LivePro Targeted Massage Ball 12,4 cm, Massageboll
  Den mönstrade ytan på Livepro Targeted Massage Ball hjälper till att stimulera blodcirkulationen och öppnar muskelmembranen och musklerna på ett effektivt sätt. Targeted Massage Ball är ett viktigt verktyg för alla som vill hålla kroppen återfuktad och välmående under och efter träning. Massagebollen är 12,40cm i diameter, vilket är något större än standardstorleken på massagebollar. Den ger dig en ny känsla för hur du tar hand om dina muskler, särskilt större muskelgrupper och ryggen. Tack vare dess storlek är den enkel att använda mot golvet eller väggen. Livepro Targeted Massage Ball är vattentät och enkel att rengöra. Den är också lätt, vilket gör det lätt att ta den med dig när du ska träna.
 • Hyperice HyperVolt Plus Massagepistol Bluetooth

  Hyperice HyperVolt Plus Massagepistol Bluetooth
  Extremt kraftfull, oerhört tyst och nu även Bluetooth uppkopplad! Hypervolt Plus har en uppgraderad motor och är 30% mer kraftfull än Hypervolt. Detta är marknadens ledande massageverktyg som hjälper till att lindra träningsvärk samt främja cirkulationen för snabbare återhämtning.
 • Gymstick Active Fascia Ball Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Ball Cork, Massageroller
  Slappna av spända muskler och få bättre rörlighet och kroppshållning med denna fasciaboll i kork. Passar för behandling av muskler och muskelhinnor i hela kroppen och med bollens kompakta storlek nås även de minsta smärtområden. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork. Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar. Hygienisk och hudvänlig. Mått: 6,5 cm.
 • Bluetens + Accessories Ce, TENS

  Bluetens + Accessories Ce, TENS
  Bluetens har utvecklats av ett franskt team, är medicinskt certifierad och hjälper dig att må bättre. Bluetens genererar en elektrisk ström som, beroende på frekvens, intensitet och längd, kommer att behandla dig, få dig att slappna av och stärka dig - i total frihet. Oavsett om du behöver ett naturligt smärtstillande medel, aktivt återställa eller bara för att koppla av - så är Bluetens lösningen för dig. Avslappning - Efter en tuff fysisk aktivitet eller en stressig tröttsam dag, hjälper Bluetens avslappnande massage dig att varva ner och återställer en känsla av välbefinnande. Lindrar smärta och hjälper kroppen återhämta sig - Sjukgymnastikprogram särskilt skapade av experter, lindrar smärta och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare från skador. En mild, 100% naturlig åtgärd också använd av terapeuter. Specifikationer Behandlar 15 kroppsområden Tre arbetssätt: lindra smärta, avslappna, träna Fem effekter: friktion, knådning, tryck, slående, kontraktion Styrs med app för Apple och Android Liten och portabel - 4 x 6 cm och 25 g En timmes laddning håller upp till 15 dagar 2 års garanti
ileadilead