Massagerullar

En foam roller (massagerulle) är helt enkelt en rulle uppbyggd av skum. Den kan du använda för att mjuka upp senor och muskler du använder vid löpning. En del rullar är bara helt cylindriska medan andra har trigger points som ger lite djupare massage.

Populärt inom massagerullar

 • FitNord Massagerulle

  FitNord Massagerulle
  Massagerulle avsedd för djupmassage som du kan utföra på egen hand. Massagerullens kärna består av en hård plast täckt av eva-skum, och ytans piggar är utformade för att ge god effekt. Längden är 32,5 cm, diametern 13,5 cm, vikten 840 g.
 • Blackroll Medical Massage Roller

  Blackroll Medical Massage Roller
  En mjukare massage roller i god kvalitet som kan användas för yoga och pilates samt massage. Köp utrustning för träning och välmående på Sportproffsen.se
 • FitNord Fascia Rulle för djupmassage

  FitNord Fascia Rulle för djupmassage
  Deep Tissue Massage Roller, Fitnord, är avsedd för effektiv djupmassage på egen hand. Kolla in FitNords Deep Tissue Massage Roller på Sportproffsen!
 • Inredarens massagerulle, FitWood M-ROLL 85

  Inredarens massagerulle, FitWood M-ROLL 85
  Inredarens massagerulle, FitWood M-ROLL 85 FitWood of Scandinavia KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR

Fler tips på massagerullar

 • Blackroll Mini Massage Roller

  Blackroll Mini Massage Roller
  Kompakt liten massagerulle för effektiv för behandling av hela kroppen, men särskilt lämplig för fötter och händer. Ökar blodcirkulation och lösgör muskelknutor.
 • Terapirulle 14 x 38 cm, rödsvart

  Terapirulle 14 x 38 cm, rödsvart
  Terapirullen är ett bra och behagligt hjälpmedel för massage. Rullen har en tandad yta som gör att rullen biter bättre på muskelspänningar än Pilatesrullen. De sex hårdare tandade cellplastskikten på terapirullen ökar rullens masserande effekt. Genom att att vrida på bitarna får du olika ytmönster på rullen. Förpackningen inkluderar illustrerade beskrivningar av flera användbara rörelser du kan göra med redskapet. Pilatesrullen är tillverkad i Finland och materialet är Nomalen polyetencellskum. Mått: - Längd 38 cm - Diameter 14 cm
 • Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart

  Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart
  Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart Plast-Team Oy KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR
 • Pilatesrulle 14 x 40 cm, rödsvart

  Pilatesrulle 14 x 40 cm, rödsvart
  Pilatesrullen är ett bra och trevligt redskap för massage, träning av kroppshållning och rehabilitering. Denna 40 cm rulle är en mindre storlek av den mest populära Pilatesrulle 14cm x 94cm i röd och svart. Pilatesrullen är tillverkad i Finland och materialet är Nomalen polyetencellskum, som är behagligt mjukt och hållbart. Den här rullen är perfekt för olika pilatesövningar och massage. Den är mjukare än vanliga massagerullar, så den passar för dem som vill ha mjukare massage och för nybörjare. Förutom videofilmerna i förpackningen finns det massor av instruktionsvideor på YouTube om rörelser du kan göra med Pilatesrullen. Använd sökordet foam roller. Mått: - Längd 40 cm - diameter 14 cm
 • Pure2Improve Pure Cold, Massageroller

  Pure2Improve Pure Cold, Massageroller
  Pure2Improve Cold Muscle Rolle har en rostfri stålboll som håller sig iskall. Bekvämt, ergonomiskt gummihandtag. Smidig rullning. Efter frysning av den rostfria bollen håller den sig kallare längre än is och smälter inte. Du kan rulla ut muskelsmärta utan att det blir blött. Cryo-terapi har länge använts för att minska svullnad och inflammation efter träning.
 • Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller

  Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller
  Active Cold Recovery Roller är ett effektivt redskap för rehabilitering nacke, rygg, händer och ben. Rullen är tillverkad av stål och kan frysas. Behandling med kyla lindrar inflammation och svullnader efter träningsrelaterade skador. Med kallbehandling förebygger man ytterligare skador samt rehabiliterar muskler för bättre elasticitet, rörlighet och prestation. Specifikation Material: Stål och kylgel Mått: 4,8 x 43 x 4,8 cm Färg: Krom-svart
 • Casall Tube roll bamboo 32 x 13 cm - Natural

  Casall Tube roll bamboo 32 x 13 cm - Natural
  Minska risken för skador och öka rörligheten genom att rulla Tube Roll längs varje enskild muskelgrupp. Ägna lite extra tid åt särskilt ömma punkter. Producerad med 25% Bamboo?
 • SKLZ Massage Bar, Massageroller

  SKLZ Massage Bar, Massageroller
  Till skillnad från andra stavar som är svåra att hålla, ger SKLZ Massage Bar dig mer tryckkontroll över massagen med sitt mountainbike-inspirerade grepp. SKLZ Massage Bar är utformad med unika kullagerrullar och är rullspår för djupare hantering av vävnaden, vilket hjälper till att öka muskeloxideringen, öka flexibiliteten och stimulera aktiv muskelåterhämtning. SKLZ Massage Bar ger myofascial frisättningsterapi för att bli av med knutar och hjälpa ömma muskler att återhämta sig snabbare. Använd före och efter träning för att öka blodflödet och påskynda muskelåterhämtningen
 • Gymstick Active Mini Massager, Massageroller

  Gymstick Active Mini Massager, Massageroller
  Lätta på smärta och trötta fötter med denna kompakta mini massager. Den är specifikt designad för fot och underarm men kan även bli användas för andra kroppsdelar. Ergonomisk form ger en komfortabel design och den lilla massagern är enkel att transportera. Specifikationer: Mått: 13,8 x 3,2 cm
 • Non-brand - Hydro-Roller

  Non-brand - Hydro-Roller
  Vattenflaska och foamroller i samma produkt. 0,8 l i rostfritt stål.En vattenflaska som kan användas för att mjuka upp stela muskler och ta bort slaggprodukter. Passar perfekt i träningsväskan.
 • Wave - Fotmassagerulle

  Wave - Fotmassagerulle
  JobOut Fotmassagerulle är ergonomiskt utformad för att lindra smärta i trötta och hårda fötter. Rullen ger full kontakt med fotsulan och stimulerar omedelbart blodcirkulationen. Kan användas både&hellip:
 • Beurer MG 35 Massagerulle

  Beurer MG 35 Massagerulle
  Beskrivning av artikelDjupverkande massagerulle med triggerpunkterErgonomiskt design3 intensitetsnivåerVibrerande massagerulle för massage av triggerpunkter. 3 roterande rullaggregat för flexibel användning. Djupverkande tack vare en speciell soft-touch yta. Massageläge för en intensiv massage. Kan användas när du står, sitter eller ligger. Mångsidig - hemma och på resande fot. Ergonomiskt formad. Litium jon batteri.
 • Abilica - FoamRoller 60 cm

  Abilica - FoamRoller 60 cm
  Denna FoamRoller är tillverkad av EPP-material och har en längd på 60 cm och diameter på 15 cm. Trots sin längd väger den endast 300 gram, vilket gör den lätt att bära med dig till din yogastudio&hellip:
 • Abilica - FoamRoller Pro

  Abilica - FoamRoller Pro
  Abilica FoamRoller Pro är en mångsidig foamroller med en medium hårdhet och olika strukturer som kan användas för att massera och sträcka ut hela kroppen, samt lindra muskelspänningar. Den har&hellip:
 • Gymstick Cold Massager, Massageroller

  Gymstick Cold Massager, Massageroller
  Massageterapi och kylbehandling i samma redskap. Cold Massager lindrar och förebygger svullnader och andra symptomer som inflammationer och träningsskador åstadkommit. En avkylad stålboll håller sig kall länge och man slipper bekymra sig över smältande is och våta kläder. Specifikation Inkluderar: Cold Massager med ergonomiskt handtag och avkylande gel inuti den rostfria stålbollen. Bollens diameter: 5 cm. Frysningstid: max 5 timmar före användning.
 • Massagerulle

  Massagerulle
  Vi har tagit fram den här massagerullen för att du ska kunna massera dig själv efter träningen. Få en djupgående muskelmassage med hjälp av din kroppsvikt.
 • Foam Roller, Massagerulle Hård - Orange

  Foam Roller, Massagerulle Hård - Orange
  Det är viktigt med återhämtning. Låt hela kroppen återhämta sig effektivt! Rullen massera flera av kroppens zoner.
 • Massagerulle

  Massagerulle
  Vi har tagit fram den här massagerullen för att du ska kunna massera dig själv efter träningen. Få en djupgående muskelmassage med hjälp av din kroppsvikt.
 • Gymstick Active Massage Hook, Massageroller

  Gymstick Active Massage Hook, Massageroller
  Massage kroken är en lättvikts verktyg för egen-massage som är både hållbar och enkel att använda. Kroka den över dina axlar eller runt din kropp för att massera stela och smärtande muskler för lindring direkt. Kroken har även en rulle vid slutet vilket innebär att du även kan rulla dina muskler.
 • Massagekit: Massagerulle, -Boll Och Stick

  Massagekit: Massagerulle, -Boll Och Stick
  Behöver du slappna av musklerna efter träningen? Unna dig dessa tre kompletterande tillbehör och upptäck egenmassage
 • Gymstick Foot & Hand, Massageroller

  Gymstick Foot & Hand, Massageroller
  Lindra och spänn av muskelsmärta, träningsvärk och trötta fötter med denna kompata massagerollern. Gymstick Foot & Hand massager är specifikt designad för anvädning på fötter och underarm men kan användas på hela kroppen. Speciellt hjälpsam för hälsporre, kroniskt trötta fötter, stela benmuskler och dålig blodcirkulation. Dess ergonomiska form ger en komfortabel men effektiv massage. Specifikationer Material: PVC, EVA och PP Mått längd: 17 cm Mått diameter: 7 cm
 • Gymstick Fascia Roller, Massageroller

  Gymstick Fascia Roller, Massageroller
  Till skillnad av en traditionell slät rulle, är Fascia-rullens yta full med knölar som främjar blodcirkulationen och ger elasticitet till vävnader på ett mer effektivt sätt. Fascia-rullen sköter bindvävnader, förbättrar muskelflexibilitet och tillför hjälp till ömma muskler. En rulle med kompakt storlek är händig att förvara och lätt att ta med sig. Specifikationer: Diameter: 13 cm Längd: 32 cm
 • Slät Massagerulle

  Slät Massagerulle
  Vårt designteam har tagit fram denna foamroller för massage efter sportaktiviteter. Öka rörligheten och massera stela muskler med hjälp av din egen kroppsvikt.
 • Rollin´ - Massagerulle

  Rollin´ - Massagerulle
  JobOut Massagerulle ger en avkopplande massage som stimulerar blodcirkulationen och sänker stressnivån i kroppen. Gummipiggarna masserar effektivt specifika tryckpunkter och löser upp muskelspänningar&hellip:
 • Ecobody ZenRoller Massagerulle, Massageredskap

  Ecobody ZenRoller Massagerulle, Massageredskap
  EcoBody ZenRoller är en motoriserad massagerulle. ZenRollerin darrningsfunktion stimulerar effektivt blodcirkulationen och nervsystemet, och kroppens enzymer frigörs och sprider välmående till hela kroppen. Förpackningen innehåller mångsidiga rullningsinstruktioner på både svenska och finska. Skäm bort dig själv eller din vän med Zen Rollern. Till vem passar ZenRollern? De som jobbar sittande (öppnar ryggstagnationer). Slappnar av och minskar stress. Hjälper vid insomning.
 • Massagerulle Mjuk - Foam Roller - Blå

  Massagerulle Mjuk - Foam Roller - Blå
  Perfekt för att massera och slappna av i flera områden av kroppen (rumpa, rygg, vader...). Att alltid bära med sig i träningsväskan.
 • Foam roll 64 cm - Casall

  Foam roll 64 cm - Casall
  Casall Foam Roll är ett mångsidigt träningsredskap.Lägg dig antingen på rygg eller mage och rulla fram o tillbaka för att öka din flexibilitet, stärka dina muskler eller för?
 • Gymstick Active Fascia Massager, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Massager, Massageroller
  Active Fascia Massager ger snabb rehabilitering och lindring av muskelvärk. Redskapet består av två rullande massagebollar med sitt stabila ställ. Halkfri för bekväm behandling av händer, vader, nacke och rygg. Regulär användning förbättrar rörlighet och kroppshållning samt försnabbar återhämtning av träningspass. Specifikation Material: Tpr Mått: 19 x 13 x 11,5 cm Färg: Svart-blå
 • American barbell - Land Mine

  American barbell - Land Mine
  Land Mine passar perfekt på alla olympiska eller bumperskivor och erbjuder en enkel och snabb installation och förvaring av en av de mest mångsidiga träningsenheterna på marknaden. Med en eller&hellip:;;American barbell;1999.00;99.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Famerican-barbell-land-mine%2F374373;https://www.traningspartner.se/media/9c/22/d4/1679301011/LAND%20MINE.png;0;;;1999.00; Abilica FoamRoller Wave;Foam Roller,Massage - Stretch,Massage & Rehab;374467;7051943744677;Foam roller i EPP-material och med ihålig kärna, gör den mycket lätt i vikt. Vågig struktur och hård textur. Rollern används för massage, för stretching och för att lindra muskelspänningar.&hellip:;;Abilica;399.00;99.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Fabilica-abilica-foamroller-wave%2F374467;https://www.traningspartner.se/media/69/51/af/1706278038/Abilica%20Foamroller.jpg;1;;;399.00; Abilica PopSocket;Varumärke,Abilica;374555;7051943745551;;;Abilica;179.00;99.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2FAbilica-PopSocket%2F374555;;1;;;179.00; Abilica - The Earth Collection;Kroppsviktsträning,Basträning,Övrig kroppsviktsträning;374556;7051943745568;Earth Collection Bundle innehåller allt du behöver för en hälsosam livsstil när du är på språng. Denna samling är i begränsad upplaga. Köp din innan det är för sent.Paketet/paketet innehåller:Abilica&hellip:;;Abilica;1649.00;99.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Fabilica-the-earth-collection%2F374556;https://www.traningspartner.se/media/89/e0/c3/1678976225/The%20Earth%20Collection.jpg;1;;;1649.00; Abilica - DumbBell Rack 2.0;Styrketräning,Bänkar & ställningar,Vikt/Hantelställ;374563;7051943745636;Perfekt stativ för att visa eller förvara Abilica DumbBells 1 kg till 10 kg. Med detta stativ undviker du röran i hantlarna och gör det enkelt för kunden att se vilka hantlar som ska plockas ut.&hellip:;;Abilica;3399.00;199.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2FAbilica-DumbBell-Rack-2.0%2F374563;https://www.traningspartner.se/media/9b/97/1c/1705503271/373321_1920x1920.jpg;1;;;3399.00; Abilica - FloorPads ECO 4 pcs set;Kondition,Tillbehör kondition,Underlagsmattor;374572;7051943745728;Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter. Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt&hellip:;;Abilica;149.00;99.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Fabilica-floorpads-eco-4-pcs-set%2F374572;https://www.traningspartner.se/media/df/b2/3d/1671653202/374572_0.jpg;1;;;149.00; Abilica - FloorPads ECO 6 pcs set;Kondition,Tillbehör kondition,Underlagsmattor;374573;7051943745735;Abilica FloorPads ECO är en utmärkt yta som kan användas tillsammans med löpband. Dessa pads skyddar inte bara golvet från skador, utan minskar också buller och vibrationer som kan orsaka obehag.&hellip:;;Abilica;249.00;99.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Fabilica-floorpads-eco-6-pcs-set%2F374573;https://www.traningspartner.se/media/9e/73/7c/1671653203/374573_0.jpg;1;;;249.00; Masterfit - Adjustable Bench;Träningsbänkar,Styrketräning,Bänkar & ställningar;374574;7051943745742;Masterfit Justerbar Bänk är en kraftfull träningsbänk som är justerbar och passar utmärkt för träning med skivstång eller hantlar.Den justerbara träningsbänken har 8 olika justeringsnivåer&hellip:;;Masterfit;4299.00;199.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Fadjustable-bench%2F374574;https://www.traningspartner.se/media/28/2d/8a/1684158236/Adjustable%20Bench%207.jpeg;1;;;4299.00; Masterfit - FID Bench Träningsbänk;Träningsbänkar,Styrketräning,Bänkar & ställningar;374575;7051943745759;MasterFit FID Bench justerbar bänk med fotstöd är den ultimata träningsbänken för personliga tränare eller avancerade hemmagymmet. Bänken är tillverkad av laserskuret och robotsvetsat stål med&hellip:;;Masterfit;4999.00;199.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Fmasterfit-fid-bench-traeningsbaenk%2F374575;https://www.traningspartner.se/media/fd/d8/6e/1683709723/FID%20Bench%20Träningsbänk.jpeg;0;;;4999.00; FLEX Sensor Kit;Flyttrea;374577;7051943745773;Världens mest avancerade träningsverktyg för skivstångsprestanda. FLEX mäter lyftprestanda och ger kraftfull feedback i realtid via din iPhone, iPad eller Android-enhet.Erbjudandet gäller till&hellip:;;;3125.00;99.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Fgymaware-gymaware-flex-sensor-kit%2F374577;https://www.traningspartner.se/media/a7/66/0a/1714645317/FlexgymAware.jpg;1;;;6990.00; Keiser - M3i Lite FTMS Indoor bike;PRO,PRO Konditionsmaskiner,Spinning;374580;7051943745803;Ny modell av Keiser M3i Lite med Bluetooth-adapter integrerad i datorn. Testa din FTP på cykeln och få gratis träningsuppföljning från den medföljande träningsappen. Keiser M3i Lite är exakt samma&hellip:;;Keiser;20990.00;199.00;SEK;https://click.adrecord.com/?p=324&c=28869&url=https%3A%2F%2Fwww.traningspartner.se%2Fkeiser-m3i-lite-ftms-display-spinningsykkel%2F374580;https://www.traningspartner.se/media/54/5d/e9/1671653203/374580_0.jpg;1;;;27990.00; Everlast Double Mouthguard;Skydd,Kampsport,Boxning;374611;3616423353400;Det rekommenderas att använda munskydd i kontaktsporter (handboll, fotboll, hockey, bandy) och kampsport. Detta munskydd är dubbelt för optimalt skydd med en luftkanal i mitten. Munskyddet har en cook-and-bite"-design&hellip:
 • Gymstick Active Fascia Roll Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Roll Cork, Massageroller
  Med Active Fascia Roll Cork masserar du muskelhinnor för bättre rörlighet och elasticitet i musklerna. Ett perfekt redskap för stretching och mobilisering. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar Hygienisk och hudvänlig Mått: 10,5 x 30 x 10,5 cm
 • Abilica - FoamRoller Mini

  Abilica - FoamRoller Mini
  Abilica FoamRoller Mini är en massagestav med handtag för bra grepp och korrekt tryck. Rulla dina vader och lår, både på undersidan och utsidan. Tryck så hårt som din kropp tillåter och känn skillnaden&hellip:
 • SKLZ Travel Massage Bar, Massageroller

  SKLZ Travel Massage Bar, Massageroller
  SKLZ Travel Massage Bar hjälper ömma muskler att återhämta sig snabbare genom att frigöra spänning och ömhet. Med sin ergonomiskt utformade handtag och unika stång- och kullagringssystem ger Travel Massage Bar optimal tryckstyrning med en jämn och konsekvent känsla. Den är lätt och passar i nästan vilken väska som helst för återhämtning på språng.
 • Ecobody Djupmassagerulle, Massageredskap

  Ecobody Djupmassagerulle, Massageredskap
  Eco Body djupmassagerulle är ett perfekt redskap när du skall öppna en muskelstagnation. Med hjälp av denna masserar du muskeln så den slappnar av. Med denna rulle sköter du även en effektivare kroppsvård.
 • Abilica Vibrating MassageRoller, Massageroller

  Abilica Vibrating MassageRoller, Massageroller
  Abilica Vibrating MassageRoller är perfekt för att lösa upp stela och domnade muskler före och efter träning. Massagerullen har 3 vibrationsnivåer som du enkelt kan styra med en knapp och består av 3 delar som kan rotera oberoende. Ett automatiskt program. Den laddas med den medföljande USB-kabeln och är fulladdad efter 2-2,5 timmar. Fullt batteri ger upp till 2 timmars användning. Mjuk, gummerad yta med struktur. Längd: 16 cm. Diameter: 9 cm.
 • Gymstick Active Massage Bar, Massageroller

  Gymstick Active Massage Bar, Massageroller
  Gymstick Massage Bar är ett komfortabelt och effektivt verktyg för att lätta på spända muskler i hela kroppen. Piggarna på bollarna aktiverar blodcirkulation och slappnar av musklerna. Det mjuka handtaget ger en komfortabel användning. Specifikationer: Mått: 42 x 6 cm
 • Gymstick Drum Massager, Massageroller

  Gymstick Drum Massager, Massageroller
  Drum Massager kan användas förutom på axlar också på andra kroppsdelar, såsom nedre delen av rygg, lår, rumpa etc. Drum Massager ökar blodcirkulationen och avslappnar musklerna effektivt och snabbt. Djupt verkande knackande massage lindrar spänningar även på områden som är svåra att nå. Värmen hjälper att avslappna ännu snabbare och gör att komforten känns länge efteråt. Lätt att använda, lägga undan, hålla rent och förvara. Reglerbar intensitet där högsta nivån är mycket kraftig och bör användas försiktigt om man är känslig i nacke och axlar. Specifikationer: Material: Yta:Textil/Konstläder, Inre del: respirerande halkfri textil Automatiskt program, reglerbar med 10 nivåer i intensitet. Led display visar Power/Mode/Värme Griphandtag i gummi för stimulering av akupunkter i händer och fingrar. Mått (LxBxH): 65 x 35 x 7 cm
 • Massagerulle i Epp-skum

  Massagerulle i Epp-skum
  Unna dig själv en djup muskelmassage med hjälp av kroppsvikt efter träningen. Den här foam rollern är perfekt för rygg, lår och vader.
 • Gymstick Massage Hook, Massageroller

  Gymstick Massage Hook, Massageroller
  Massage Hook är avsedd för egenvård av muskler och är lätt att bära och använda. Hook placeras på den önskade muskeln i nedre eller övre ryggdelen eller någon annanstans och därefter masseras. Med hjälp av rullen kan man dessutom utföra rullande massage. Färg: svart-röd.
 • Gymstick Active Cold Massager, Massageroller

  Gymstick Active Cold Massager, Massageroller
  Massage och kall behandling i ett. Minskar svullnaden i musklerna efter träning, sportskador, ledinflamationer och mer. Efter frysning av den rostfria rullbollen håller den sig kall längre än en isbit. Den smälter inte så du kan lindra muskelspänningar utan att bli blöt. Innehåller: Ergonomiskt formade handtag och rostfri stålboll med kylgel inuti. Bolldiameter: 5 cm Frystid: max 5 timmar per gång
 • Pure2Improve Massage Bar, Massageroller

  Pure2Improve Massage Bar, Massageroller
  Pure2Improves ger dig mer kontroll över var, och hur hårt du ska trycka än många andra traditionella Massage Bars. Tack vare dess unika Mountain Bikes-styres design och ett unikt kullager-system kan användaren enkelt massera ömma muskler eller köra myofacial terapi över hela kroppen. Specifikationer Längd: 53 cm

Ett alternativ till massagerulle är massagebollar, vilka ger mer av djupmassage. Både rullar och bollar är manuella och kräver att du rullar musklerna över de eller tvärtom. En massagepistol tillför vibrationer som kan ha ytterligare mjukgörande effekt.