Massagerullar

En foam roller (massagerulle) är helt enkelt en rulle uppbyggd av skum. Den kan du använda för att mjuka upp senor och muskler du använder vid löpning. En del rullar är bara helt cylindriska medan andra har trigger points som ger lite djupare massage.

Populärt inom massagerullar

 • FitNord Fascia Rulle för djupmassage

  FitNord Fascia Rulle för djupmassage
  Deep Tissue Massage Roller, Fitnord, är avsedd för effektiv djupmassage på egen hand. Kolla in FitNords Deep Tissue Massage Roller på Sportproffsen!
 • FitNord Eva Massagerulle 90 cm

  FitNord Eva Massagerulle 90 cm
  Massagerulle för att mjuka upp, massera och stretcha kroppen, gärna i samband med din träning. Eva-materialet gör massagerullen lagom mjuk och behaglig och är ett mer följsamt material än epe-skumplasten som ofta används i rullarna.
 • FitNord Massagerulle

  FitNord Massagerulle
  Massagerulle avsedd för djupmassage som du kan utföra på egen hand. Massagerullens kärna består av en hård plast täckt av eva-skum, och ytans piggar är utformade för att ge god effekt. Längden är 32,5 cm, diametern 13,5 cm, vikten 840 g.
 • Massagerulle med bollar, Gymstick

  Massagerulle med bollar, Gymstick
  Massagerullen med bollar är ett massageredskap med två piggbollar som rullar på massagetullen. Mjukgöt spända muskler eller massera musklerna till exempel mot träningsmattan eller genom att skjuta framåt med händerna. Bollen ökar den ytliga blodcirkulationen och frigör därmed giftiga slaggprodukter i kroppen.   Ta hand om din kropp och beställ din egen massagerulle!  

Fler tips på massagerullar

 • Inredarens massagerulle, FitWood M-ROLL 85

  Inredarens massagerulle, FitWood M-ROLL 85
  Inredarens massagerulle, FitWood M-ROLL 85 FitWood of Scandinavia KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR
 • Pilatesrulle 14 x 40 cm, rödsvart

  Pilatesrulle 14 x 40 cm, rödsvart
  Pilatesrullen är ett bra och trevligt redskap för massage, träning av kroppshållning och rehabilitering. Denna 40 cm rulle är en mindre storlek av den mest populära Pilatesrulle 14cm x 94cm i röd och svart. Pilatesrullen är tillverkad i Finland och materialet är Nomalen polyetencellskum, som är behagligt mjukt och hållbart. Den här rullen är perfekt för olika pilatesövningar och massage. Den är mjukare än vanliga massagerullar, så den passar för dem som vill ha mjukare massage och för nybörjare. Förutom videofilmerna i förpackningen finns det massor av instruktionsvideor på YouTube om rörelser du kan göra med Pilatesrullen. Använd sökordet foam roller. Mått: - Längd 40 cm - diameter 14 cm
 • Gymstick Piggrulle

  Gymstick Piggrulle
  Piggrulle, Gymstick Spike Roller är precis vad det låter som: en massagerulle med piggar! Spike Roller bygger på konceptet med spikmatta som framgångsrikt används för avslappning, avlägsnande av muskelsmärtor och ökning av ämnesomsättningen.    De 10 000 piggarna i piggrullen är skonsammare än en spikmatta, så rullningen är säker och behaglig. De små piggarna aktiverar effektivt den ytliga blodcirkulationen och ämnesomsättningen, så piggrullen är till stor hjälp för återhämtning, stabilisering och borttagning av slaggprodukter och svullnader!  Piggrullens användningsområden Avslappning Eliminering av muskelspänningar och frigörande av spänningstillstånd Smärtlindring Lindrar huvudvärk och migrän Påskyndar återhämtning efter fysisk ansträngning Energisering Förbättrar blodcirkulationen Stimulerar ämnesomsättningen och bränner fett Förbättrar sömnkvaliteten Lindrar stress Sänker blodtrycket Förstärker motståndskraften Piggrullen är lämplig för användare i alla åldrar. Undvik användning om det finns inflammationer, skadad hud eller stora födelsemärken på hudområdet som ska behandlas. Särskilt på överkroppen och i början rekommenderas att ha ett tunt tyg mellan rullen och huden för att ge huden tid att vänja sig. Användningen bör inledas försiktigt och med lätt tryck. Öka trycket lite i sänder genom att känna efter. Beställ en Gymstick piggrulle nu och ta din kroppsvård till en ny nivå!
 • FitWood HALLA massagerulle

  FitWood HALLA massagerulle
  Ett multifunktionellt, snyggt och enkelt redskap för dig som behöver få bukt med stela muskler eller öka rörligheten. Rullen är gjord av 100 procent återvunnen naturkork.
 • Terapirulle 14 x 38 cm, rödsvart

  Terapirulle 14 x 38 cm, rödsvart
  Terapirullen är ett bra och behagligt hjälpmedel för massage. Rullen har en tandad yta som gör att rullen biter bättre på muskelspänningar än Pilatesrullen. De sex hårdare tandade cellplastskikten på terapirullen ökar rullens masserande effekt. Genom att att vrida på bitarna får du olika ytmönster på rullen. Förpackningen inkluderar illustrerade beskrivningar av flera användbara rörelser du kan göra med redskapet. Pilatesrullen är tillverkad i Finland och materialet är Nomalen polyetencellskum. Mått: - Längd 38 cm - Diameter 14 cm
 • FitNord Eva Massagerulle 60 cm

  FitNord Eva Massagerulle 60 cm
  Massagerulle för att mjuka upp, massera och stretcha kroppen, gärna i samband med din träning. Eva-materialet gör massagerullen lagom mjuk och behaglig och är ett mer följsamt material än epe-skumplasten som ofta används i rullarna.
 • Massagerulle, FitWood M-ROLL 35

  Massagerulle, FitWood M-ROLL 35
  Massagerulle, FitWood M-ROLL 35 FitWood of Scandinavia KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR
 • Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart

  Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart
  Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart Plast-Team Oy KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR
 • Medisana Medisana Bubbelmatta BBS vit

  Medisana Medisana Bubbelmatta BBS vit
  Med bubbelmattan BBS från Mediana kan du enkelt och smidigt få en spakänsla hemma. Denna bubbelmatta skapar en känsla av välbefinnande och avkoppling efter en hektisk dag. Den individuellt justerbara bubbelfunktionen slappnar av spända muskler. Dessutom resulterar den justerbara värmen och den integrerade doftbehållaren bidrar till ännu mer avkoppling! Färg: Vit Material: Plast Mått: 120 x 36 cm (L x B) Effekt: 570 W Effekt: 220-240 V~ Stimulerar blodcirkulationen och lindrar musklerna Massage/bubbelfunktion med 3 intensitets-, nivå- och kombinationsprogram Med fjärrkontroll Justerbar värme Valfri användning av aromatiska oljor
 • Rumble Roller Rumble Roller Beastie Bar, Massagerulle

  Rumble Roller Rumble Roller Beastie Bar, Massagerulle
  DEEPER MASSAGE, DEEPER RELIEF The Beasties’ firm high-profile bumps penetrate deeper to relieve pain and restore mobility like no other massage bar can. THE MOST VERSATILE MASSAGE BAR ON THE MARKET Yes, it can be used as a hand-held tool, but don’t stick to your legs alone! Mount it on the stand and use it on the back, neck, shoulders, quads, feet or anywhere you need an intense deep tissue massage. PORTABLE Removable stands make it prefect size to take on the road. Hight-strength fiberglass makes it virutually unbreakable, no matter what else is in your bag.
 • Fitwood HALLA massage roller

  Fitwood HALLA massage roller
  HALLA massagerulle är det perfekta hjälpmedlet för kroppsvård, massage och pilatesövningar. Tack vare den kompakta storleken får du enkelt plats med den i väskan. Du kan också ha den inom snabbt räckhåll hemma eftersom massagerullen har ett vackert korkmaterial som i sig är en snygg inredningsdetalj i hemmet. En massagerulle fungerar effektivt för att värma upp och varva ner efter ett träningspass. Med den multifunktionella massagerullen kan du slappna av i spända muskler, förbättra din rörlighet och träna magmusklerna. Den kan även bidra till att minska skador. Rullen är också perfekt för att lindra ryggsmärta och för att få olika delar av kroppen att slappna av. HALLA är tillverkad av 100% återvunnen och återanvändbar kork, ett miljövänligt och förnybart naturmaterial som går i linje med våra värderingar. Korkmaterialet gör rullen kompakt och tålig och ger bättre motstånd vid rullning än traditionella rullar av skumplast. Om du vill ha ett lättare tryck av rullningen kan du linda in rullen i en exempelvis en tunn yogamatta eller handduk. HALLA massagerulle kan också köpas tillsammans med ALAVA balansbräda. Med ALAVA kan du förbättra kroppskontrollen, koordinationen och balansen och öka svårighetsgraden för vanliga övningar du kan göra hemma. Läs mer om ALAVA via den här länken . Bredd 35 cm Djup 10 cm Höjd 10 cm
 • Medisana Medisana Fotvärmare FW 150 grå

  Medisana Medisana Fotvärmare FW 150 grå
  Vem har inte haft trötta eller kalla fötter? Efter en lång dag på stan, jobbet eller under kalla dagar finns det inget bättre än att lyxa till det med den här fotvärmaren FW 150 från Medisana. Den stickade fotvärmaren är perfekt för alla som ofta har trötta eller kalla fötter. Tre temperaturinställningar gör det möjligt att ställa in önskad temperatur. Visste du att kalla fötter inte bara orsakas av en kall omgivning? Utmattning, undervikt och försämrad blodcirkulation är också bidragande faktorer. Tack vare denna massageapparat hålls dina fötter stimulerad, blodcirkulationen främjas och du kan slappna av i kropp och själ. FW 150 värms upp omedelbart och gradvis så att du kan använda den direkt utan att vänta. Den extra rymliga fotsektionen ser till att dina fötter har gott om plats. Den mjuka kärnan är avtagbar och kan tvättas i maskin i 30 °C och är därför hygienisk att använda. Säkerhetsfunktionen förhindrar överhettning, så du kan känna dig trygg när du använder den. Färg: Grå Material: Ull Mått: 30 x 30 x 24 cm (B x D x H) Effekt: 100 W Strömförsörjning: 220 V~ För trötta och kalla fötter 3 temperaturinställningar Automatisk avstängning efter 90 minuter Stickad design Passar upp till skostorlek 46 Snabb, gradvis värme Skyddsfunktion mot överhettning Mjuk avtagbar kärna av mikrofiber/plysch Klarar maskintvätt upp till 30 °C
 • Medisana Medisana Massage sätesöverdrag MCN svart

  Medisana Medisana Massage sätesöverdrag MCN svart
  Medisana MCN shiatsu massage-sätesöverdag används för effektiv och intensiv behandling av hela ryggen och är särskilt skonsam mot ryggraden och höftbenen. Du kan välja mellan tre nivåer av massageintensitet. Dessutom kan en vibrationsmassage kopplas på separat i sätesdelen av detta massageöverdrag, och som tillval finns rödljus- och värmefunktioner. Massageapparaten har tre valbara massagezoner: hela, övre och nedre delen av ryggen. Färg: Svart Material: Plast och läder Mått: 118 x 40 x 9 cm (L x B x T) Effekt: 48 W Strömförsörjning: 220-240 V~, 50/60 Hz Längd elkabel: 1,8 m 3 valbara massagezoner: Full, övre och nedre delen av ryggen Shiatsu-massage för ryggen Individuell nackmassage (med avtagbart och tvättbart överdrag) Med ett alternativ för vibrationsmassage Rött ljus och värmefunktion Utmärk design i läderlook Driftstid: Max. 15 min Praktisk fjärrkontroll Demoprogram Skyddsklass: 2 Tvättbart, avtagbart överdrag med max. 30℃ Rekommenderad ålder: 8 år och upp
 • Gymstick Active Cold Massager, Massageroller

  Gymstick Active Cold Massager, Massageroller
  Massage och kall behandling i ett. Minskar svullnaden i musklerna efter träning, sportskador, ledinflamationer och mer. Efter frysning av den rostfria rullbollen håller den sig kall längre än en isbit. Den smälter inte så du kan lindra muskelspänningar utan att bli blöt. Innehåller: Ergonomiskt formade handtag och rostfri stålboll med kylgel inuti. Bolldiameter: 5 cm Frystid: max 5 timmar per gång
 • Gymstick Active Fascia Massager, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Massager, Massageroller
  Active Fascia Massager ger snabb rehabilitering och lindring av muskelvärk. Redskapet består av två rullande massagebollar med sitt stabila ställ. Halkfri för bekväm behandling av händer, vader, nacke och rygg. Regulär användning förbättrar rörlighet och kroppshållning samt försnabbar återhämtning av träningspass. Specifikation Material: Tpr Mått: 19 x 13 x 11,5 cm Färg: Svart-blå
 • Gymstick Drum Massager, Massageroller

  Gymstick Drum Massager, Massageroller
  Drum Massager kan användas förutom på axlar också på andra kroppsdelar, såsom nedre delen av rygg, lår, rumpa etc. Drum Massager ökar blodcirkulationen och avslappnar musklerna effektivt och snabbt. Djupt verkande knackande massage lindrar spänningar även på områden som är svåra att nå. Värmen hjälper att avslappna ännu snabbare och gör att komforten känns länge efteråt. Lätt att använda, lägga undan, hålla rent och förvara. Reglerbar intensitet där högsta nivån är mycket kraftig och bör användas försiktigt om man är känslig i nacke och axlar. Specifikationer: Material: Yta:Textil/Konstläder, Inre del: respirerande halkfri textil Automatiskt program, reglerbar med 10 nivåer i intensitet. Led display visar Power/Mode/Värme Griphandtag i gummi för stimulering av akupunkter i händer och fingrar. Mått (LxBxH): 65 x 35 x 7 cm
 • Medisana Medisana Massageapparat mot celluliter

  Medisana Medisana Massageapparat mot celluliter
  Celluliter är något de flesta lider av. Det är helt enkelt en del av människokroppen. Så om vi kan minska dessa små gropar, tackar vi väl inte nej? Dags att jämna ut groparna! AC 950 ger en vitaliserande och uppiggande massage över hela kroppen och hjälper till att reducera celluliter. Apparaten kan användas flexibelt på ben, skinkor, armar och andra kroppsdelar. Apparaten har 3 olika tillbehör: en flerriktad massagerulle, silikonborste med borst, silikonborste. Bekvämlighet är viktigt! AC 950 kan användas trådlöst tack vare ett uppladdningsbart batteri. Perfekt, eller hur? Den främjar också blodcirkulationen och masserar effektivt hudskikten i bindväven. Hejdå celluliter! Färg: Rosa och vit Material: Plast Mått: 23 x 8,5 x 14 cm (L x B x H) Ergonomisk design 2 intensitetsnivåer 2 rotationsriktningar Praktisk upphängningsögla Avtagbart och tvättbart munstycke Stänkskyddad Nödvändigt batteri: 1 x 7,4 V 2200 mAh Li-ion uppladdningsbart batteri (medföljer) I leveransen ingår: 1 x multidirektionell massagerulle 1 x silikonborste med borst 1 x silikonborste 1 x ögla 1 x USB-laddningskabel 1 x USB-laddningsadapter
 • Samarali Cork massage roller, Yoga tillbehör

  Samarali Cork massage roller, Yoga tillbehör
  Tillverkat av 100% naturmaterial av den finaste portugisiska korken, våra Massagerullar är det perfekta tillskottet till din asana. Våra korktillbehör är ett ekologiskt alternativ för plastyogautrustning. Med tanke på att kork är en biologiskt nedbrytbart material kommer användningen av det inte att skada naturen eller skapa något avfall. Våra produkter och förpackningar har minimal påverkan på naturen. Vi använder inte plast för förpackning utan endast kartong och andra hållbara material. SPECIFIKATIONER: Material: kork Storlek: 30 x 15 cm Vikt: 1650 gram RENGÖRING - Rengöring av våra korktillbehör kräver inte omfattande underhåll Att torka av dem med en våt trasa och tvålvatten räcker för att hålla dem rena. HALKFRI YTA - Ytan är mycket behaglig för huden på grund av det naturliga material som används för dess produktion. De halksäkra egenskaperna gör dina övningar bekvämare också, även under aktiva yogaövningar.
 • SKLZ Targeted Massage Ball, Massageroller

  SKLZ Targeted Massage Ball, Massageroller
  SKLZ Targeted Massage Ball har en unik struktur som hjälper till att stimulera cirkulationen, frigör spänningar och muskelknutor. Massagebollen ett viktigt verktyg för total kroppshälsa. SKLZ Targeted Massage Ball är även vattentålig och lätt att rengöra.
 • Abilica Footmassager, Massageroller

  Abilica Footmassager, Massageroller
  Abilica FootMassager kan användas stående och sittande och den mjukar upp strama och trötta muskler i fötterna före och efter träning. Fotmassage kan användas mot många olika problem. Abilica FootMassager har hjul för optimal rörlighet och struktur för goda resultat. Produkten är tillverkad av TPE- och PP-material. Längd 16 cm och 8 cm i diameter.
 • Exceed Massage Roller, Small

  Exceed Massage Roller, Small
  Exceed Massage Roller är ett mångsidigt verktyg som kan användas för myofascial massage och sportmassage för att behandla muskelspänningar och trigger points, används även för pilates och yoga stretching. En mönstrad spårdesign gör att du kan rikta musklerna och styra massage och intensitet för en personiferad upplevelse. Den slitstarka och fasta gummiytan är lätt att rengöra. Den lilla storleken är perfekt för vader, knän och quads, samt övre rygg och axlar.
 • Rumble Roller Rumble Roller Gator Massagerulle

  Rumble Roller Rumble Roller Gator Massagerulle
  Originalet från USA. Mer än bara en vanlig foamroller. Tätare och grundare piggar jämfört med en vanlig Rumble Roller. Perfekt längd för att komma åt hela kroppen Extremt hållbar och lätt att rengöra Fri från latex och ftalater Längd: 55,8 cm
 • Fitwood M-Roll 35, Massageroller

  Fitwood M-Roll 35, Massageroller
  M-ROLL 35 passar i inredningen av ditt hem och fungerar samtidigt som ett praktiskt motionsredskap som främjar muskelkonditionen. Massagerullen som är tillverkad av stadig cellplast är avsedd som hjälpredskap för massage på egen hand. Vid sidan av de goda bruksegenskaperna har massagerullen en elegant design och behöver inte gömmas undan efter användning. Massagerullen är tillverkad av stadiga skivor av grafitgrå polyetencellplast som inte har pressats ihop och som ger rullen en konstruktion som lämpar sig för hållbar och hård användning. M-ROLL består av en stång av trä omkring vilken de staplade cellplastskivorna stramas åt mot varandra med ändarna av trä. Jämfört med de mest populära finländska pilatesrullarna är M-ROLL tillverkad av tredubbelt så tät cellplast. Med andra ord väger och bär samma volymmässiga mängd M-ROLL-material tredubbelt mer jämfört med råmaterialet för en vanlig inhemsk mjukare pilatesrulle. Materialet är även lite elastiskt så att fingertoppen sjunker in några millimeter om du trycker på massagerullen. Ytbeläggning: Massagerullens ändar har stängts till med skivor av björkfaner. I fanerskivans mitt finns en aluminiumbakgrund.
 • Gymstick Foot & Hand, Massageroller

  Gymstick Foot & Hand, Massageroller
  Lindra och spänn av muskelsmärta, träningsvärk och trötta fötter med denna kompata massagerollern. Gymstick Foot & Hand massager är specifikt designad för anvädning på fötter och underarm men kan användas på hela kroppen. Speciellt hjälpsam för hälsporre, kroniskt trötta fötter, stela benmuskler och dålig blodcirkulation. Dess ergonomiska form ger en komfortabel men effektiv massage. Specifikationer Material: PVC, EVA och PP Mått längd: 17 cm Mått diameter: 7 cm
 • Gymstick Active Massage Hook, Massageroller

  Gymstick Active Massage Hook, Massageroller
  Massage kroken är en lättvikts verktyg för egen-massage som är både hållbar och enkel att använda. Kroka den över dina axlar eller runt din kropp för att massera stela och smärtande muskler för lindring direkt. Kroken har även en rulle vid slutet vilket innebär att du även kan rulla dina muskler.
 • Medisana Medisana Nackmassage med vibration NM 868 grå

  Medisana Medisana Nackmassage med vibration NM 868 grå
  Nackmassagen med vibration NM 868 från Medisana kan göra dina muskler mjuka och spänstiga igen. Den har en vibrationsmassage med två justerbara intensiteter och drivs med sladd eller batterier. När du använder den här massageapparaten via kontakten kan du aktivera värmefunktionen för extra komfort och blodcirkulation. Dessutom är enheten mycket funktionell i användning tack vare de praktiska öglorna som används för att placera den ordentligt och för att bestämma önskat tryck. Inställningarna manövreras enkelt med det integrerade kontrollelementet, vilket ger dig friheten att njuta av en massage var som helst. Färg: Grå Material: Polyester Mått: 38 x 33,5 x 17 cm (B x D x H) Effekt: 7 W Strömförsörjning: 140-220 V~ Vibrationsmassage i två nivåer för nacke och axlar Perfekt för hemmet och på språng Värmefunktion Avtagbart, tvättbart nackskydd Nödvändig batteri: 4 x AA batteri (ingår)
 • Gymstick Active Massage Bar, Massageroller

  Gymstick Active Massage Bar, Massageroller
  Gymstick Massage Bar är ett komfortabelt och effektivt verktyg för att lätta på spända muskler i hela kroppen. Piggarna på bollarna aktiverar blodcirkulation och slappnar av musklerna. Det mjuka handtaget ger en komfortabel användning. Specifikationer: Mått: 42 x 6 cm
 • Medisana Medisana Massagepistol pro MG 500 Grå

  Medisana Medisana Massagepistol pro MG 500 Grå
  Medisana Pro MG 500-massagepistol är utformad för självmassage på olika delar av kroppen, t.ex. axelmusklerna, bröstmusklerna, ryggmusklerna, glutes, lårmusklerna, vadmusklerna osv. Den är lätt och har en ergonomisk form för enkel kontroll och bekväm användning. Denna massagepistol hjälper till med trötta muskler och muskelsmärta, främjar blodflödet och förkortar återhämtningstiden för musklerna. Den har 3 kraftfulla vibrationsnivåer för djup muskelstimulering och 4 massagehuvudfästen i olika formar för flera massageeffekter. Medisana-massagepistol drivs av ett uppladdningsbart Li-ion-batteri på 7,4 V 2600 mAh (medföljer i leveransen). Observera : Massagetiden på samma ställe bör inte överstiga 60 sekunder. Färg: Grå Material: Plast Mått: 23,5 x 6 x 19 cm (B x D x H). Laddningsadapterns effekt: 5 V, 2A Spänning: 100 - 240 V ~ Massage av djupa vävnader 4 massagetillbehör med olika former: Rund : För användning på stora muskelgrupper (aktiverar och främjar blodcirkulationen). Kolv : För att rikta in sig på specifika områden (t.ex. triggerpunkter eller mindre muskelgrupper). Ryggrad : För att slappna av musklerna runt ryggraden Småsten : För behandling av ledområden, djup vävnad, fascia och triggerpunkter. Förkortar återhämtningstiden för musklerna 3 kraftfulla vibrationsnivåer Lätt och ergonomisk form Ergonomiskt handtag i silikon Skyddsklass: 2 Stannar automatiskt efter 10 minuter Lång batteritid (ca 1,5 timmar vid normal användning) Nödvändigt batteri: 1 x 7,4 V 2600 mAh Li-ion uppladdningsbart batteri (medföljer) I leveransen ingår : 4 x Massagetillsats 1 x Liten väska 1 x Laddningsadapter
 • vidaXL Fotmassageapparat FM 888 vit

  vidaXL Fotmassageapparat FM 888 vit
  Medisana fotmassageapparat FM 888 använder en uppfriskande fotmassage för att utföra mirakel. Fotmassage är en traditionell terapi som lindrar smärta, förbättrar blodcirkulationen och ger en allmän känsla av välbefinnande. FM 888 är särskilt lämplig för personer som sitter, står eller går hela dagen och har trötta eller ömma fötter på kvällen. FM 888 kombinerar en shiatsu fotmassage och en tryckmassage på toppen och sidorna av dina fötter vilket resulterar i en känsla av välbefinnande som strålar ut från fötterna genom hela kroppen. Färg: Vit Material: Plast Mått: 41,7 x 35,7 x 22,4 cm (L x B x H) Strömförsörjning: 220-240 V~, 50/60 Hz Effekt: 50 W Intensiv fotmassage 2 valbara massagetyper: Shiatsumassage på fotsula och häl Kompressionsmassage på fotens ovansida och sidor Passar till skostorlekar upp till 12,5 (UK herr)/46 (Euro)
 • Adidas Massage Roller

  Adidas Massage Roller
  Har du mycket mjölksyra i musklerna efter hård träning? Med adidas Massage Roller kan du främja blodflödet före och efter träning. Adidas Massage Roller är ett verktyg för att enkelt massera specifika muskler. Adidas Massage Roller är 49,5 cm lång, bidrar till att främja återhämtning, minimera värk och smärta, och därmed snabbare få dig att träna igen.
 • Gymstick Fascia Roller, Massageroller

  Gymstick Fascia Roller, Massageroller
  Till skillnad av en traditionell slät rulle, är Fascia-rullens yta full med knölar som främjar blodcirkulationen och ger elasticitet till vävnader på ett mer effektivt sätt. Fascia-rullen sköter bindvävnader, förbättrar muskelflexibilitet och tillför hjälp till ömma muskler. En rulle med kompakt storlek är händig att förvara och lätt att ta med sig. Specifikationer: Diameter: 13 cm Längd: 32 cm
 • SKLZ Travel Massage Bar, Massageroller

  SKLZ Travel Massage Bar, Massageroller
  SKLZ Travel Massage Bar hjälper ömma muskler att återhämta sig snabbare genom att frigöra spänning och ömhet. Med sin ergonomiskt utformade handtag och unika stång- och kullagringssystem ger Travel Massage Bar optimal tryckstyrning med en jämn och konsekvent känsla. Den är lätt och passar i nästan vilken väska som helst för återhämtning på språng.
 • Casall Foam roll large - Black

  Casall Foam roll large - Black
  Casall Foam roll medium har en något lägre hårdhet jämfört med exempelvis Casall Tube roll, vilket är lämpligt för de som vanligtvis uppskattar mindre tryck på musklerna även vid traditionell?
 • Medisana Medisana Massagepistol mini MG 150 svart

  Medisana Medisana Massagepistol mini MG 150 svart
  Medisana Mini MG 150-massagepistol med USB-C-laddningsport är utformad för självmassage på olika delar av kroppen, t.ex. axelmusklerna, bröstmusklerna, ryggmusklerna, fotsulorna, lårmusklerna, vadmusklerna osv. Den lilla och lätta designen gör den perfekt för enkel hantering och bekväm användning. Denna massagemaskin hjälper till med trötta muskler och muskelsmärta, främjar blodflödet och förkortar återhämtningstiden för musklerna. Den har 5 kraftfulla vibrationsnivåer för djup muskelstimulering och 6 massagehuvudfästen i olika former för flera massageeffekter. Medisana-massagebryggaren drivs av ett uppladdningsbart Li-ion-batteri på 7,4 V 2600 mAh (medföljer i leveransen). Observera : Massagetiden på samma ställe bör inte överstiga 60 sekunder. Färg: Svart Material: Plast Mått: 15,5 x 4,5 x 13,8 cm (B x D x H) Laddningsadapterns effekt: 5 V, 2 A Massage av djupa vävnader USB-C-laddningsport 6 massagetillbehör med olika former: Platt : För avslappning och uppmjukning av stora muskelområden. Rund : För användning på stora muskelgrupper (aktiverar och främjar blodcirkulationen). Kolv : För att rikta in sig på specifika områden (t.ex. triggerpunkter eller mindre muskelgrupper). Ryggrad : För att slappna av musklerna runt ryggraden Fingrar : För akupressurmassage (ideal för att rikta in sig på triggerpunkter). Palmer : Imiterar den kinesiska massagen Tui Na (för att behandla meridianerna, släta ut ledområden och främja blodcirkulationen). Förkortar återhämtningstiden för musklerna 5 kraftfulla vibrationsnivåer Liten design och låg vikt Ergonomiskt handtag i silikon Skyddsklass: 2 Stannar automatiskt efter 10 minuter Lång batteritid (ca 2-3 timmar vid normal användning) LED-indikatorlampor (för batterinivå och laddningsstatus) Nödvändigt batteri: 1 x 7,4 V 2600 mAh Li-ion uppladdningsbart batteri (medföljer) I leveransen ingår : 6 x Massagefästen 1 x Liten väska 1 x Laddningsadapter
 • Medisana Medisana Fotbad FS 300 vit

  Medisana Medisana Fotbad FS 300 vit
  Medisana FS 300 fotspa kombinerar två funktioner i en fotmassageapparat: det ger ett avkopplande fotbad och en vibrationsmassage. De medföljande avtagbara massagerullarna i mitten av fotbadet vibrerar runt fotsulorna för att massera dem. Det hjälper till att fräscha upp dina trötta, ömma fötter och stimulera blodcirkulationen efter en hård arbetsdag. Dessutom kan detta fotspa även värma upp vattnet. Färg: Vit Material: Plast Mått: 41 x 34 x 17 cm (L x B x H) Effekt: 60 W Strömförsörjning: 230 V ~, 50/60 Hz Avkopplande spa- och vibrationsmassage Intensiv fotreflexmassage Funktion för att värma vattnet Med avtagbara massagerullar Passar upp till skostorlek 47
 • Pure2Improve Pure Cold, Massageroller

  Pure2Improve Pure Cold, Massageroller
  Pure2Improve Cold Muscle Rolle har en rostfri stålboll som håller sig iskall. Bekvämt, ergonomiskt gummihandtag. Smidig rullning. Efter frysning av den rostfria bollen håller den sig kallare längre än is och smälter inte. Du kan rulla ut muskelsmärta utan att det blir blött. Cryo-terapi har länge använts för att minska svullnad och inflammation efter träning.
 • Casall Foam roll medium - Black

  Casall Foam roll medium - Black
  Casall Foam roll medium har en något lägre hårdhet jämfört med exempelvis Casall Tube roll, vilket är lämpligt för de som vanligtvis uppskattar mindre tryck på musklerna även vid traditionell?
 • FitNord Massage Roller 14 X 33 cm, Massageroller

  FitNord Massage Roller 14 X 33 cm, Massageroller
  Massagerullen 14 x 33 cm (Tube Roller / Rumble Roller) är mönstrad med masserande knogar. På ytan finns mjukare och mer räfflade områden, vilket gör det enkelt att rikta in massagen mot det område man vill ha. Denna rulle är robust, men beläggningen är flexibel. I stället för pilates är Tube Roller särskilt inriktad på dem som främst använder den för muskelvård på egen hand. Specifikationer Storlek: 14 x 33 cm Hårt plaströr i kärnan Belagd med EVA-skum Finns i blå eller rosa
 • Pure2Improve Massage Bar, Massageroller

  Pure2Improve Massage Bar, Massageroller
  Pure2Improves ger dig mer kontroll över var, och hur hårt du ska trycka än många andra traditionella Massage Bars. Tack vare dess unika Mountain Bikes-styres design och ett unikt kullager-system kan användaren enkelt massera ömma muskler eller köra myofacial terapi över hela kroppen. Specifikationer: Längd: 53 cm
 • JobOut Fotmassagerulle, Svart

  JobOut Fotmassagerulle, Svart
  JobOut Fotmassagerulle är ergonomiskt utformad för att lindra smärta i trötta och hårda fötter. Rullen ger full kontakt med fotsulan och stimulerar omedelbart blodcirkulationen. Kan användas både&hellip:
 • Medisana Medisana Handmassageapparat mini HM 300vit

  Medisana Medisana Handmassageapparat mini HM 300vit
  Behöver du en omedelbar massage? Denna HM 300 är svaret! Denna mini massageapparat är ideal för att massera dig själv. Tack vare sin kompakta form och lätta vikt kan du ta den här lilla apparaten vart du än går. HM 300 erbjuder en bekväm vibrationsmassage med 3 akupressurpunkter. Redo för variation? Inga problem! Med de 2 massagekuddarna kan du växla mellan intensiv peeling och en behaglig massage. Du kan flexibelt applicera handmassagen på ben, axlar, nacke, armar, fötter och andra kroppsdelar. Den praktiska enheten är också stänksäker, så du kan använda den på våt hud när du kommer ut ur duschen. Färg: Vit Material: Plast Mått: 10,1 x 8 x 8,9 cm (L x B x H) Händig och lätt i vikt Enkel enknappsdrift 3 akupressurpunkter Bekväm vibrationsmassage Intensiv exfoliering Stänkskyddad Nödvändigt batteri: 1 x 1,5 V AAA (ingår) I leveransen ingår: 1 x loofah-munstycke 1 x munstycke i mikrofibertyg
 • Gymstick Active Fascia Roll Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Roll Cork, Massageroller
  Med Active Fascia Roll Cork masserar du muskelhinnor för bättre rörlighet och elasticitet i musklerna. Ett perfekt redskap för stretching och mobilisering. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar Hygienisk och hudvänlig Mått: 10,5 x 30 x 10,5 cm
 • Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller

  Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller
  Active Cold Recovery Roller är ett effektivt redskap för rehabilitering nacke, rygg, händer och ben. Rullen är tillverkad av stål och kan frysas. Behandling med kyla lindrar inflammation och svullnader efter träningsrelaterade skador. Med kallbehandling förebygger man ytterligare skador samt rehabiliterar muskler för bättre elasticitet, rörlighet och prestation. Specifikation Material: Stål och kylgel Mått: 4,8 x 43 x 4,8 cm Färg: Krom-svart
 • vidaXL Massagerulle 53 cm

  vidaXL Massagerulle 53 cm
  Massagerullen från Pure2Improve ger, till skillnad från andra massagerullar som är svåra att hantera, mer kontroll över trycket med sitt handtagsinspirerade grepp. Den har utformats med ett unikt kullagersystem vilket gör att rullen kan rulla mjukt över huden för en djupare massage, vilket gör den perfekt för bindvävsmassage på hela kroppen. Färg: Svart och röd Material: Gummi Total längd: 53 cm
 • Foam roll 64 cm - Casall

  Foam roll 64 cm - Casall
  Casall Foam Roll är ett mångsidigt träningsredskap.Lägg dig antingen på rygg eller mage och rulla fram o tillbaka för att öka din flexibilitet, stärka dina muskler eller för?
 • Gaiam Restore Pressure Point Massager, Yoga tillbehör

  Gaiam Restore Pressure Point Massager, Yoga tillbehör
 • Gymstick Cold Massager, Massageroller

  Gymstick Cold Massager, Massageroller
  Massageterapi och kylbehandling i samma redskap. Cold Massager lindrar och förebygger svullnader och andra symptomer som inflammationer och träningsskador åstadkommit. En avkylad stålboll håller sig kall länge och man slipper bekymra sig över smältande is och våta kläder. Specifikation Inkluderar: Cold Massager med ergonomiskt handtag och avkylande gel inuti den rostfria stålbollen. Bollens diameter: 5 cm. Frysningstid: max 5 timmar före användning.
 • SKLZ Massage Bar, Massageroller

  SKLZ Massage Bar, Massageroller
  Till skillnad från andra stavar som är svåra att hålla, ger SKLZ Massage Bar dig mer tryckkontroll över massagen med sitt mountainbike-inspirerade grepp. SKLZ Massage Bar är utformad med unika kullagerrullar och är rullspår för djupare hantering av vävnaden, vilket hjälper till att öka muskeloxideringen, öka flexibiliteten och stimulera aktiv muskelåterhämtning. SKLZ Massage Bar ger myofascial frisättningsterapi för att bli av med knutar och hjälpa ömma muskler att återhämta sig snabbare. Använd före och efter träning för att öka blodflödet och påskynda muskelåterhämtningen

Ett alternativ till massagerulle är massagebollar, vilka ger mer av djupmassage. Både rullar och bollar är manuella och kräver att du rullar musklerna över de eller tvärtom. En massagepistol tillför vibrationer som kan ha ytterligare mjukgörande effekt.