Massagerullar

En foam roller (massagerulle) är helt enkelt en rulle uppbyggd av skum. Den kan du använda för att mjuka upp senor och muskler du använder vid löpning. En del rullar är bara helt cylindriska medan andra har trigger points som ger lite djupare massage.

Populärt inom massagerullar

 • Blackroll Medical Massage Roller

  Blackroll Medical Massage Roller
  En mjukare massage roller i god kvalitet som kan användas för yoga och pilates samt massage. Köp utrustning för träning och välmående på Sportproffsen.se
 • Abilica Acupoint Duo, Massageroller

  Abilica Acupoint Duo, Massageroller
  Ger effektiv massage av ömma punkter som är svåra att nå. Den hårda bollen har en ergonomisk design anpassad för ryggraden så att tryck skapas på de ömma punkterna på ryggen. Detta ger optimal effekt! Specifikationer Längd: 13 cm Diameter. 6 cm T illverkad i TPR-material.
 • Pilatesrulle 14 x 94 cm, rödsvart

  Pilatesrulle 14 x 94 cm, rödsvart
  Pilatesrulle 14 x 94 cm, rödsvart Plast-Team Oy KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR
 • Gymstick Cold Massager, Massageroller

  Gymstick Cold Massager, Massageroller
  Massageterapi och kylbehandling i samma redskap. Cold Massager lindrar och förebygger svullnader och andra symptomer som inflammationer och träningsskador åstadkommit. En avkylad stålboll håller sig kall länge och man slipper bekymra sig över smältande is och våta kläder. Specifikation Inkluderar: Cold Massager med ergonomiskt handtag och avkylande gel inuti den rostfria stålbollen. Bollens diameter: 5 cm. Frysningstid: max 5 timmar före användning.

Fler tips på massagerullar

 • Massagerulle, FitWood M-ROLL 35

  Massagerulle, FitWood M-ROLL 35
  Massagerulle, FitWood M-ROLL 35 FitWood of Scandinavia KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR
 • Blackroll Groove Ryggrulle

  Blackroll Groove Ryggrulle
  Blackroll Groove ryggrulle är en medelhård rulle som är ett utmärkt hjälpmedel för att rulla ryggen och lösa upp muskelspänningar. Den mönstrade ytan på rullen aktiverar blodcirkulationen och förstärker massageeffekten. Blackroll-produkterna är tysktillverkade kroppsvårdsprodukter av hög kvalitet och passar för användare på alla nivåer. Endast ett material används vid tillverkningen (inga inmonterade plastrullar, inga beläggningar). Produkterna är gjorda av 100 % återvunnet material som sparar miljön. Blackroll-produkterna är hygieniska och fria från kemikalier. Kvaliteten på produkterna bevisas av att de också används av professionella idrottare!
 • Hyperice Vyper 2.0 Black, Massageroller

  Hyperice Vyper 2.0 Black, Massageroller
  Vyper 2 är världens mest kraftfulla vibrerande fitnessroller, den har vunnit flera prestigefulla utmärkelser och används av både vardagsmotionärer och atleter runt om i världen. Använd Vyper 2 för att värma upp inför träningen eller återhämta dig på ett effektivt sätt. Tre intensiva vibrationslägen Värmer upp muskler Lindrar muskelvärk Foam rolling är ett vanligt sätt att både förbereda musklerna och applicera massage efter ett hårt träningspass. Vyper 2 fungerar precis som en foamroller men med fördelen att den har en inbyggd vibrator. Denna gör det möjligt att mjuka upp musklerna på ett mer effektivt sätt, vilket gör den dubbelt så effektiv jämfört med vanliga foamrollers. Du har tre vibrationslägen vilket gör det enklare för dig att hitta ett läge som känns bekvämt. Detta är marknadens mest kraftfulla foamroller med vibration. Vibrationerna, i kombination med trycket från din kropp, gör det möjligt att öka blodcirkulationen, minska träningsvärken och förbättra musklernas flexibilitet. Använd Vyper 2 för att värma upp musklerna inför träning eller efter träningen för att återhämta dig. Det uppladdningsbara batteriet räcker för två timmars kontinuerligt användande. Ytan har områden med ett räfflat mönster vilket gör att du kan variera ditt användande. Det är Hyperice som har utvecklat Vyper 2, ett amerikanskt företag som har specialiserat sig på att utveckla träningsredskap för musklernas återhämtning. Garanti: 1 år
 • Gymstick Active Fascia Ball Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Ball Cork, Massageroller
  Slappna av spända muskler och få bättre rörlighet och kroppshållning med denna fasciaboll i kork. Passar för behandling av muskler och muskelhinnor i hela kroppen och med bollens kompakta storlek nås även de minsta smärtområden. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork. Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar. Hygienisk och hudvänlig. Mått: 6,5 cm.
 • Samarali Cork massage roller, Yoga tillbehör

  Samarali Cork massage roller, Yoga tillbehör
  Tillverkat av 100% naturmaterial av den finaste portugisiska korken, våra Massagerullar är det perfekta tillskottet till din asana. Våra korktillbehör är ett ekologiskt alternativ för plastyogautrustning. Med tanke på att kork är en biologiskt nedbrytbart material kommer användningen av det inte att skada naturen eller skapa något avfall. Våra produkter och förpackningar har minimal påverkan på naturen. Vi använder inte plast för förpackning utan endast kartong och andra hållbara material. SPECIFIKATIONER: Material: kork Storlek: 30 x 15 cm Vikt: 1650 gram RENGÖRING - Rengöring av våra korktillbehör kräver inte omfattande underhåll Att torka av dem med en våt trasa och tvålvatten räcker för att hålla dem rena. HALKFRI YTA - Ytan är mycket behaglig för huden på grund av det naturliga material som används för dess produktion. De halksäkra egenskaperna gör dina övningar bekvämare också, även under aktiva yogaövningar.
 • JobOut Massagerulle

  JobOut Massagerulle
  JobOut Massagerulle ger en avkopplande massage som stimulerar blodcirkulationen och sänker stressnivån i kroppen. Gummipiggarna masserar effektivt specifika tryckpunkter och löser upp muskelspänningar&hellip:
 • Fascia Roller

  Fascia Roller
  Gymstick Fascia Roller är en grovmönstrad triggerpunktsrulle som erbjuder en mer djupgående stimulans och massage än de traditionella produkterna i samma kategori.
 • Blackroll Standard Massage Roller

  Blackroll Standard Massage Roller
  Massage Roller Standard är en medium-hård roller som masserar och avlägsnar muskelknutor. Köp utrustning för massage och stretch hos Sportproffsen.se
 • vidaXL Studsmatta rund 244x55 cm 100 kg

  vidaXL Studsmatta rund 244x55 cm 100 kg
  Ha roligt och studsa på vår runda studsmatta! Vår studsmatta har säkerhetsnät, entréstege och regnöverdrag. Studsmattan har en ram tillverkad i rostbeständigt och galvaniserat stål med 4 U-formade ben för extra stabilitet och säkerhet. Vår studsmatta är GS-certifierad och tillverkad enligt de högsta säkerhetsnormerna. Studsmattan är dessutom utrustad med högkvalitativ PVC-stoppning med 18 mm EPE-skum för att garantera dina barns säkerhet om de av misstag landar på kanten. Studsmattan har en tvåstegsstege, vilket gör att dina barn lätt kan ta sig upp och ner. Nätet stängs med blixtlås, vilket förhindrar att dina barn ramlar av. Regnskyddet skyddar dessutom mattan för en längre livslängd. Den är enkel att montera. Färg: Svart, grå och blå Rammaterial: Galvaniserat stål Material sidoskydd: PVC-stoppning med 18 mm EPE-skum Material hoppmatta: PP Säkerhetsnätets material: PE Totala mått: 244 x 55 cm (Diameter x H) Hoppmatta: Ø202 cm Med 8 stolpar och 4 U-ben Med tvåstegsstege Maximal belastning: 100 kg Med GS-certifiering Montering krävs: Ja Varning: Endast en användare, kollisionsrisk Varning: Endast för utomhusbruk Kräver ledigt utrymme runt studsmattan Vid leverans ingår: 1 x Studsmatta 1 x 2-stegs stege 1 x Regnöverdrag VARNING: Inte lämplig för barn under 36 månader. VARNING: Endast för hemmabruk.
 • Pure2Improve Pure Cold Massage Roller, Massageroller

  Pure2Improve Pure Cold Massage Roller, Massageroller
  Pure2Improve Cold Massage-roller kombinerar riktad massage med isterapi för att minska inflammation och ge snabb återhämtning. Placera helt enkelt Cold Massage Roller i frysen i 2 timmar, och du är redo för 5 timmar unikt kylt, fritt rullande massagearbete. Det enkla greppbashandtaget och den kompakta storleken gör att du kan nå muskelsmärta och knutor var som helst från fötterna till dina axlar.
 • Gymstick Massage Pillow, Massageroller

  Gymstick Massage Pillow, Massageroller
  Bekväm massagekudde aktiverar blodcirculation i nackområdet. Kuddens effekt bygger sig på vibrationer. Kudden är tillverkad av hög kvalitet, mjuk lycra som andas och är bekväm mot huden. Kudden drivs med hjälp av en motor som innehåller sex olika vibrationsprogram. Stängs av automatiskt efter 20 minuter. Batterierna (2 x AA, ingår ej) är lätta att byta.
 • Gymstick Tratac vibrationsrulle

  Gymstick Tratac vibrationsrulle
  Gymstick Tratac är en massagerulle med motor. Gymstick Tratac vibrationsrulle är nästa generations massageredskap för komplett underhåll av hela kroppen. Vibrationsrullen kan användas på gymmet, hemma eller vid rehabilitering och aktiverar både balans och djupmuskulatur. Vibrationen i kombination med rullning är avslappnande och förbättrar rörligheten.
 • JobOut Fotmassagerulle, Massageroller

  JobOut Fotmassagerulle, Massageroller
  Produktbeskrivning JobOut Fotmassagerulle är ergonomiskt utformad för att lindra smärta i trötta och stela fötter. Fotrullen ger full kontakt med fotsulan och stimulerar blodcirkulationen. Kan även användas för att stimulera muskler i underarm. Specifikationer Färg Turkos Storlek 21 x 9 x 9 Material EVA, PVC
 • FitNord Fascia Rulle för djupmassage

  FitNord Fascia Rulle för djupmassage
  Deep Tissue Massage Roller, Fitnord, är avsedd för effektiv djupmassage på egen hand. Kolla in FitNords Deep Tissue Massage Roller på Sportproffsen!
 • Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart

  Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart
  Pilatesrulle 10 x 50 cm, rödsvart Plast-Team Oy KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR
 • Hyperice Hypersphere Green/Black, Massageroller

  Hyperice Hypersphere Green/Black, Massageroller
  Hypersphere Med hjälp av högintensiva vibrationer hjälper Hypersphere till att lokalisera och lösa upp triggerpunkter snabbare, djupare och mindre smärtsamt än andra SMR / massagebollar på marknaden. Hypersphere är portabel och endast 12.7cm i diameter vilket gör att den mjukar upp spänningar i specifika områden bättre än någon annan roller. Tre högintensiva vibrationslägen Kan användas för att aktivera, lindra och mjuka upp muskler/fascia i: fötter, vader, baksidalår, gluteus, höfter, axlar, rygg och underarmar. Med Hyperspheres högintensiva vibrationer kan du mjuka upp spänningar och nå områdenbättre och djupare än med en vanlig foamroller. Gjord i två olika material (greppvänlig struktur i silikon plus tätt skal)för optimal användning. Tekniska specifikationer och funktioner Tre vibrationslägen: 45, 68, 92 HZ-Uppladdningsbart lithium-ion-batterier som ger över 2 timmars användning per laddning. 12.7cmi diameter, en ideal storlek för att mjuka upp triggerpunkter. Resevänlig –TSA-godkänd för carry-on, lätt och kompakt. Fysiologiska fördelar Mjukar upp triggerpunkter eller ömma områden så snabbt som på 30 sekunder. Kan användas för att lindra inflammerade bindvävshinnor, stela höfter, spänningar i rygg eller träningsvärk i bröstmuskler. Signifikant minskning av smärta associeradmed myofascial release.
 • Abilica Footmassager, Massageroller

  Abilica Footmassager, Massageroller
  Abilica FootMassager kan användas stående och sittande och den mjukar upp strama och trötta muskler i fötterna före och efter träning. Fotmassage kan användas mot många olika problem. Abilica FootMassager har hjul för optimal rörlighet och struktur för goda resultat. Produkten är tillverkad av TPE- och PP-material. Längd 16 cm och 8 cm i diameter.
 • Fitwood M-Roll 35, Massageroller

  Fitwood M-Roll 35, Massageroller
  M-ROLL 35 passar i inredningen av ditt hem och fungerar samtidigt som ett praktiskt motionsredskap som främjar muskelkonditionen. Massagerullen som är tillverkad av stadig cellplast är avsedd som hjälpredskap för massage på egen hand. Vid sidan av de goda bruksegenskaperna har massagerullen en elegant design och behöver inte gömmas undan efter användning. Massagerullen är tillverkad av stadiga skivor av grafitgrå polyetencellplast som inte har pressats ihop och som ger rullen en konstruktion som lämpar sig för hållbar och hård användning. M-ROLL består av en stång av trä omkring vilken de staplade cellplastskivorna stramas åt mot varandra med ändarna av trä. Jämfört med de mest populära finländska pilatesrullarna är M-ROLL tillverkad av tredubbelt så tät cellplast. Med andra ord väger och bär samma volymmässiga mängd M-ROLL-material tredubbelt mer jämfört med råmaterialet för en vanlig inhemsk mjukare pilatesrulle. Materialet är även lite elastiskt så att fingertoppen sjunker in några millimeter om du trycker på massagerullen. Ytbeläggning: Massagerullens ändar har stängts till med skivor av björkfaner. I fanerskivans mitt finns en aluminiumbakgrund.
 • Adidas Massage Ball, Massageroller

  Adidas Massage Ball, Massageroller
  Adidas Massage Ball får dina muskler att slappna av för mindre värk och smärta genom att trycka på kroppen med bollen. Bollen är 8,3 cm i diameter, och kan användas överallt på kroppen. Den har samma funktion som massage på djupet. Används mot golvet, väggen eller annan hård yta så du kan fokusera specifika muskelområden med smärta. Specifikationer: Mått: 8,3 x 8,3 x 8,3 cm
 • Massagestång med rulle, Pure Massage Stick

  Massagestång med rulle, Pure Massage Stick
  Massagestång med rulle, Pure Massage Stick är ett praktiskt redskap för att massera och öppna upp besvärliga triggerpunkter och muskler. Tack vare stångens utformning är det lätt att nå även svåra ställen, som mellan axlarna. Rullarna glider behagligt på huden utan att skava. Massage av spända muskler får dig att slappna av både till kropp och själ. Massagen hjälper till att lösa upp spänningstillstånd och tillhörande smärta, stimulerar ämnesomsättningen i vävnaderna och tar bort ansamlade slaggprodukter och överflödig vätska.
 • Massagerulle med bollar, Gymstick

  Massagerulle med bollar, Gymstick
  Massagerullen med bollar är ett massageredskap med två piggbollar som rullar på massagetullen. Mjukgöt spända muskler eller massera musklerna till exempel mot träningsmattan eller genom att skjuta framåt med händerna. Bollen ökar den ytliga blodcirkulationen och frigör därmed giftiga slaggprodukter i kroppen.   Ta hand om din kropp och beställ din egen massagerulle!  
 • vidaXL Fotmassageapparat shiatsu FM 885 antracit

  vidaXL Fotmassageapparat shiatsu FM 885 antracit
  Medisana shiatsu-fotmassageapparat FM 885 använder en uppfriskande fotmassage för att utföra mirakel. Fotmassage är en traditionell terapi som lindrar smärta, förbättrar blodcirkulationen och ger en allmän känsla av välbefinnande. FM 885 är särskilt lämplig för personer som sitter, står eller går hela dagen och har trötta eller ömma fötter på kvällen. Dessutom kombinerar massageapparaten en shiatsu fotmassage och en tryckmassage på ovansidan och sidorna av dina fötter vilket resulterar i en känsla av välbefinnande som strålar ut från fötterna genom hela kroppen. Färg: Antracit Material: Syntetiskt Mått: 40,2 x 37,5 x 17,7 cm (L x B x H) Strömförsörjning: 220-240 V~, 50/60 Hz Effekt: 28 W Intensiv fotmassage 3 valbara intensitetsnivåer Valbar värme i shiatsu-massagehuvuden Kompressionsmassage på fotens ovansida och sidor Platsbesparande mjukt överdrag Förbättrar blodcirkulationen och är uppiggande Bekväm att använda
 • Gymstick Active Cold Massager, Massageroller

  Gymstick Active Cold Massager, Massageroller
  Massage och kall behandling i ett. Minskar svullnaden i musklerna efter träning, sportskador, ledinflamationer och mer. Efter frysning av den rostfria rullbollen håller den sig kall längre än en isbit. Den smälter inte så du kan lindra muskelspänningar utan att bli blöt. Innehåller: Ergonomiskt formade handtag och rostfri stålboll med kylgel inuti. Bolldiameter: 5 cm Frystid: max 5 timmar per gång
 • Adidas Massage Roller

  Adidas Massage Roller
  Har du mycket mjölksyra i musklerna efter hård träning? Med adidas Massage Roller kan du främja blodflödet före och efter träning. Adidas Massage Roller är ett verktyg för att enkelt massera specifika muskler. Adidas Massage Roller är 49,5 cm lång, bidrar till att främja återhämtning, minimera värk och smärta, och därmed snabbare få dig att träna igen.
 • Theragun Wave Roller, Massage roller

  Theragun Wave Roller, Massage roller
  Wave Roller från Theragun kombinerar kraftfull vibrationsterapi och en innovativ vågstruktur för att leverera den mest kraftfulla, effektiva skumvalsupplevelsen för hela kroppen. Med denna Bluetooth®-aktiverade vibrerande skumrulle kan du ansluta till Therabody-appen för personliga återställningsrutiner, vilket frigör spänningar och ökar rörligheten där du behöver det mest. Stora muskelgrupper Wave Roller maximerar kontakten med kroppen, vilket gör det till ett extremt effektivt alternativ att rulla ut stora muskelgrupper som hamstrings, quads och back. Helkroppsåterhämtning Den nyttjar ytarean för att möjliggöra en fullständig helkroppsrulle, perfekt för dem som vill öka spänningsfrisättningen och återhämtningen mer generellt över kroppen. Höfter och övre rygg Wave Rollers asymmetriska, vågformade spår ger den struktur och dragkraft som behövs för att applicera optimalt tryck över kroppsdelar med varierande ytarea, som höft och övre rygg. Skum med hög densitet för bullerdämpning illustration mobil enhet Smart enhet med Bluetooth®-anslutning illustration av batterier 5 anpassningsbara vibrationsfrekvenser illustration av batteri 3-timmars batteritid för långvarig användning illustration av nio cirklar Hypo-allergiframkallande yta illustration av 12 tum mätning 30 cm för helkroppsstöd Specifikationer Detta ingår Wave Roller, Deluxe bärväska och nätadapter Mått 30 cm x 13 cm Vikt 1,5 kg Material 3,3 Hypoallergen EVA skum med hög densitet Batterilivslängd och Laddningstid 180 minuter Batterityp 12V Internt litiumjonbatteri Garanti 2 års begränsad garanti
 • vidaXL Enkel massagerulle 7x16 cm

  vidaXL Enkel massagerulle 7x16 cm
  Denna enkla massagerulle från Pure2Improve har särskilt utformats för att lindra smärre muskelsmärtor och värk på delar av kroppen som är svåråtkomliga för traditionella produkter för bindvävsmassage, såsom nacken, armarna och bröstet. Massagerullen har speciella strukturer för att återskapa de tekniker som används vid bindvävsmassage och är utformad för akut lindring av bindväven. Du kan lindra smärre smärtor och värk genom att rotera, knacka, rulla och trycka ihop rullen. Dess praktiska storlek gör den perfekt att ta med sig varhelst du beger dig. Färg: Svart Material: Gummi och plast Mått: 7 x 16 cm (Diameter x L)
 • Gymstick Piggrulle

  Gymstick Piggrulle
  Piggrulle, Gymstick Spike Roller är precis vad det låter som: en massagerulle med piggar! Spike Roller bygger på konceptet med spikmatta som framgångsrikt används för avslappning, avlägsnande av muskelsmärtor och ökning av ämnesomsättningen.    De 10 000 piggarna i piggrullen är skonsammare än en spikmatta, så rullningen är säker och behaglig. De små piggarna aktiverar effektivt den ytliga blodcirkulationen och ämnesomsättningen, så piggrullen är till stor hjälp för återhämtning, stabilisering och borttagning av slaggprodukter och svullnader!  Piggrullens användningsområden Avslappning Eliminering av muskelspänningar och frigörande av spänningstillstånd Smärtlindring Lindrar huvudvärk och migrän Påskyndar återhämtning efter fysisk ansträngning Energisering Förbättrar blodcirkulationen Stimulerar ämnesomsättningen och bränner fett Förbättrar sömnkvaliteten Lindrar stress Sänker blodtrycket Förstärker motståndskraften Piggrullen är lämplig för användare i alla åldrar. Undvik användning om det finns inflammationer, skadad hud eller stora födelsemärken på hudområdet som ska behandlas. Särskilt på överkroppen och i början rekommenderas att ha ett tunt tyg mellan rullen och huden för att ge huden tid att vänja sig. Användningen bör inledas försiktigt och med lätt tryck. Öka trycket lite i sänder genom att känna efter. Beställ en Gymstick piggrulle nu och ta din kroppsvård till en ny nivå!
 • Gymstick Active Fascia Roll Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Roll Cork, Massageroller
  Med Active Fascia Roll Cork masserar du muskelhinnor för bättre rörlighet och elasticitet i musklerna. Ett perfekt redskap för stretching och mobilisering. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar Hygienisk och hudvänlig Mått: 10,5 x 30 x 10,5 cm
 • Hyperice Venom - Shoulder, Massageroller

  Hyperice Venom - Shoulder, Massageroller
  Hyperice Venom Shoulder är en banbrytande – portabel värmeenhet! Den kombinerar värme och vibrationer för uppvärmning och behandling av stela axlar. En behandling på 20 minuter ger dig optimal uppvärmning som förbereder kroppen för fysiska aktiviteter tack vare dess avslappnande effekt för stela och ömma muskler. Den värmande massagen är både avslappnande och uppvärmande – perfekt inför träning, som avslappning i hemmet eller under långa flygresor. Med Hyperice Venom Shoulders användarvänliga touchscreen styr du enkelt värme och vibrationer. Den är enkel att fästa med hjälp av smidig karborrestängning. Materialet Premium Neoprene ger extra värme och isolering. Digital pekskärmskontroll Portabel Nanoteknisk värme med justerbara temperaturnivåer Flera frekvenslägen för vibrationer Drivs av ett uppladdningsbart litiumjonbatteri Premium plysch neopren Nanoteknik värmer upp till 71 grader på 90 sekunder Fästs enkelt med kardborre Storlek: One size – vänster/höger
 • Hyperice Venom - Leg, Massageroller

  Hyperice Venom - Leg, Massageroller
  Hyperice Venom Leg är en banbrytande – portabel värmeenhet! Den kombinerar värme och vibrationer för uppvärmning av knän, vadmuskler, bak- och framsida av lår. En behandling på 20 minuter ger dig en optimal uppvärmning som förbereder kroppen för fysiska aktiviteter och ger en avslappnande effekt till stela och ömma muskler. Dess värmande massage är både avslappnande och uppvärmande. Perfekt inför träning, i hemmet, under långa flygresor eller på arbetet. Med Hyperice Venom Legs användarvänliga touchscreen styr du enkelt värme och vibrationer. Den är enkel att fästa via karborrestängning med ett material som ger extra värme och isolering. Digital pekskärmskontroll Nanoteknisk värme med justerbara temperaturnivåer Flera frekvenslägen för vibrationer Drivs av ett uppladdningsbart litiumjonbatteri Premium plysch neopren Nanoteknik värmer upp till 71 grader på 90 sekunder Storlek: One size
 • Hyperice Relaxroll Achillx, Massageroller

  Hyperice Relaxroll Achillx, Massageroller
  AchillX utvecklades för att tillgodose de fysiska behoven hos toppidrottare, idrottsläkare och fysioterapeuter. AchillX är ergonomiskt utformat för vader, fötter, underarmar och Achillessenor. Använd AchillX före och efter träningen för att minska ömheten och återhämta sig snabbare.
 • Blackroll Groove Pro foam roller

  Blackroll Groove Pro foam roller
  Back Black Roller Roll Groove Pro är en 50% hårdare version av standard rullen Black Roll Groove och är därför bäst lämpad för de något mer erfarna användarna. Den formade ytan aktiverar blodcirkulationen och förstärker effekten av massagen. Rullen passar för trigger massage och är även utmärkt för att öppna upp större muskelgrupper. Rullen behandlar på djupet individuella smärtpunkter. Du kan exempelvis använda den mot överansträngda vad och lår muskler som ofta blir stela efter mycket gång och löpträning. Du kan exempelvis också öppna skuldror och bröstrygg genom trycket mellan golv, rullen och kroppens tyngd. Musklernas rörlighet ökar då spända muskelknutor lösgörs. Produkterna tillverkas i Tyskland och de högklassiga muskelvårdsredskapen passar användare på alla nivåer. De är populära även bland professionella idrottare, vilket är ett bevis på produktkvaliteten! Beställ din rulle idag och bli kvitt spända, överansträngda muskler genom ökad blodcirkulation!
 • Hyperice Venom Back V2, Massageroller

  Hyperice Venom Back V2, Massageroller
  Vila dina ryggmuskler och leder med Hyperice Venom Back vibrerande ryggvärmare. Ryggvärmaren kombinerar värme- och vibrationsbehandling för att mjuka upp spända senor, värma upp dina muskler innan träning och lindra värkande leder. Digital touchscreen låter användaren skräddarsy temperatur, vibrationer, riktningar och tid efter behov. Används för att mjuka upp atleter under träning eller tävling. Gjord i plysch-neoprene för att kunna justera passform efter behov. Nano-teknologi värmer upp VENOM på 90 sekunder. Pods med tre olika vibrationslägen.
 • Exceed Massage Roller, Small

  Exceed Massage Roller, Small
  Exceed Massage Roller är ett mångsidigt verktyg som kan användas för myofascial massage och sportmassage för att behandla muskelspänningar och trigger points, används även för pilates och yoga stretching. En mönstrad spårdesign gör att du kan rikta musklerna och styra massage och intensitet för en personiferad upplevelse. Den slitstarka och fasta gummiytan är lätt att rengöra. Den lilla storleken är perfekt för vader, knän och quads, samt övre rygg och axlar.
 • Casall Foam roll large - Black

  Casall Foam roll large - Black
  Casall Foam roll medium har en något lägre hårdhet jämfört med exempelvis Casall Tube roll, vilket är lämpligt för de som vanligtvis uppskattar mindre tryck på musklerna även vid traditionell?
 • Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller

  Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller
  Active Cold Recovery Roller är ett effektivt redskap för rehabilitering nacke, rygg, händer och ben. Rullen är tillverkad av stål och kan frysas. Behandling med kyla lindrar inflammation och svullnader efter träningsrelaterade skador. Med kallbehandling förebygger man ytterligare skador samt rehabiliterar muskler för bättre elasticitet, rörlighet och prestation. Specifikation Material: Stål och kylgel Mått: 4,8 x 43 x 4,8 cm Färg: Krom-svart
 • Hyperice Hypersphere Mini, Massageroller

  Hyperice Hypersphere Mini, Massageroller
  Hypersphere Mini är en kompakt elektrisk självmassage-boll som lindrar stelhet och smärta förknippat med myofascial release och som ökar rörlighet samt flexibilitet. Den är enkel att ta med sig och ger effektiv behandling av till exempel hälsporre, stela höfter och rygg samt träningsvärk i bröstmuskler. Elektrisk massageboll Digital kontroll med 3 hastighetsnivåer Högintensiva vibrationer Uppladdningsbart lithium-ion-batteri som ger över två timmars användning per laddning Utsida i silikon
 • Gymstick Active Massage Hook, Massageroller

  Gymstick Active Massage Hook, Massageroller
  Massage kroken är en lättvikts verktyg för egen-massage som är både hållbar och enkel att använda. Kroka den över dina axlar eller runt din kropp för att massera stela och smärtande muskler för lindring direkt. Kroken har även en rulle vid slutet vilket innebär att du även kan rulla dina muskler.
 • FoamRoller Wave

  FoamRoller Wave
  FoamRoller i EPP-material och med hål kärna gör att den har väldigt låg vikt. Väger endast 115 gram! Vågformad struktur och hård konsistens. Storlek: 32 x 14 cm. Mönster i svart/vit färg.
 • Foam roll 64 cm - Casall

  Foam roll 64 cm - Casall
  Casall Foam Roll är ett mångsidigt träningsredskap.Lägg dig antingen på rygg eller mage och rulla fram o tillbaka för att öka din flexibilitet, stärka dina muskler eller för?
 • Trigger Point Grid, orange

  Trigger Point Grid, orange
  Trigger Point Grid är en lätt, urholkad skumgummirulle som ger massage av olika intensitet.
 • Gymstick Active Spikey Massage Combo, Massageroller

  Gymstick Active Spikey Massage Combo, Massageroller
  Två lätthanterade redskap som du lätt kan plocka med dig vart du vill. Produkterna är tillräckligt hårda för att du ska kunna använda dem till en effektiv djupvävnadsmassage. Den taggiga designen ger dig en bättre blodcirkulation och smärtlindring samt bra kur mot överansträngda muskler. Storlek: 7,5 cm (Boll) Storlek: 15,6 x 7 cm (Dubbel ball) Material: PVC
 • Gymstick Active Fascia Massager, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Massager, Massageroller
  Active Fascia Massager ger snabb rehabilitering och lindring av muskelvärk. Redskapet består av två rullande massagebollar med sitt stabila ställ. Halkfri för bekväm behandling av händer, vader, nacke och rygg. Regulär användning förbättrar rörlighet och kroppshållning samt försnabbar återhämtning av träningspass. Specifikation Material: Tpr Mått: 19 x 13 x 11,5 cm Färg: Svart-blå
 • Gymstick Foot & Hand, Massageroller

  Gymstick Foot & Hand, Massageroller
  Lindra och spänn av muskelsmärta, träningsvärk och trötta fötter med denna kompata massagerollern. Gymstick Foot & Hand massager är specifikt designad för anvädning på fötter och underarm men kan användas på hela kroppen. Speciellt hjälpsam för hälsporre, kroniskt trötta fötter, stela benmuskler och dålig blodcirkulation. Dess ergonomiska form ger en komfortabel men effektiv massage. Specifikationer Material: PVC, EVA och PP Mått längd: 17 cm Mått diameter: 7 cm
 • vidaXL Fotmassageapparat FM 888 vit

  vidaXL Fotmassageapparat FM 888 vit
  Medisana fotmassageapparat FM 888 använder en uppfriskande fotmassage för att utföra mirakel. Fotmassage är en traditionell terapi som lindrar smärta, förbättrar blodcirkulationen och ger en allmän känsla av välbefinnande. FM 888 är särskilt lämplig för personer som sitter, står eller går hela dagen och har trötta eller ömma fötter på kvällen. FM 888 kombinerar en shiatsu fotmassage och en tryckmassage på toppen och sidorna av dina fötter vilket resulterar i en känsla av välbefinnande som strålar ut från fötterna genom hela kroppen. Färg: Vit Material: Plast Mått: 41,7 x 35,7 x 22,4 cm (L x B x H) Strömförsörjning: 220-240 V~, 50/60 Hz Effekt: 50 W Intensiv fotmassage 2 valbara massagetyper: Shiatsumassage på fotsula och häl Kompressionsmassage på fotens ovansida och sidor Passar till skostorlekar upp till 12,5 (UK herr)/46 (Euro)
 • Pilatesrulle 14 x 40 cm, rödsvart

  Pilatesrulle 14 x 40 cm, rödsvart
  Pilatesrullen är ett bra och trevligt redskap för massage, träning av kroppshållning och rehabilitering. Denna 40 cm rulle är en mindre storlek av den mest populära Pilatesrulle 14cm x 94cm i röd och svart. Pilatesrullen är tillverkad i Finland och materialet är Nomalen polyetencellskum, som är behagligt mjukt och hållbart. Den här rullen är perfekt för olika pilatesövningar och massage. Den är mjukare än vanliga massagerullar, så den passar för dem som vill ha mjukare massage och för nybörjare. Förutom videofilmerna i förpackningen finns det massor av instruktionsvideor på YouTube om rörelser du kan göra med Pilatesrullen. Använd sökordet foam roller. Mått: - Längd 40 cm - diameter 14 cm
 • FitNord Tube Roller massagerulle, 14 x 33 cm

  FitNord Tube Roller massagerulle, 14 x 33 cm
  Massagerullen Tube Roller (Rumble Roller) har ett skiftande mönster med både jämnare mer räfflade partier. Kolla in FitNords Tube Roller (Rumble Roller) på Sportproffsen!
 • Gymstick Massage Roller

  Gymstick Massage Roller
  Massage Roller är ett bekvämt och effektivt verktyg för avslappning av spända muskler samt aktivering och stimulering av blodcirkulation och metabolism. Speciellt för långa muskler och ryggområdet. Mjuka handtag minskar trycket på h änderna under massage. Kan användas själv eller parvis. Specifikationer: Mått (L): 42 cm Diameter: 9 cm
 • Terapirulle 14 x 38 cm, rödsvart

  Terapirulle 14 x 38 cm, rödsvart
  Terapirullen är ett bra och behagligt hjälpmedel för massage. Rullen har en tandad yta som gör att rullen biter bättre på muskelspänningar än Pilatesrullen. De sex hårdare tandade cellplastskikten på terapirullen ökar rullens masserande effekt. Genom att att vrida på bitarna får du olika ytmönster på rullen. Förpackningen inkluderar illustrerade beskrivningar av flera användbara rörelser du kan göra med redskapet. Pilatesrullen är tillverkad i Finland och materialet är Nomalen polyetencellskum. Mått: - Längd 38 cm - Diameter 14 cm
 • Casall Tube roll bamboo 32 x 13 cm - Natural

  Casall Tube roll bamboo 32 x 13 cm - Natural
  Minska risken för skador och öka rörligheten genom att rulla Tube Roll längs varje enskild muskelgrupp. Ägna lite extra tid åt särskilt ömma punkter. Producerad med 25% Bamboo?
 • Fotmassagerulle - JobOut

  Fotmassagerulle - JobOut
  JobOut Fotmassagerulle är ergonomiskt utformad för att lindra smärta i trötta och hårda fötter. Rullen ger full kontakt med fotsulan och stimulerar omedelbart blodcirkulationen. Kan användas både&hellip:

Ett alternativ till massagerulle är massagebollar, vilka ger mer av djupmassage. Både rullar och bollar är manuella och kräver att du rullar musklerna över de eller tvärtom. En massagepistol tillför vibrationer som kan ha ytterligare mjukgörande effekt.

ileadilead