Massagebollar

Massageboll för triggerpunkt

En massageboll kan ha olika hårdhet och användas för massage på triggerpunkter. Här listar vi bollarna du köper för din triggerpunktsmassage. Det finns olika utformning där vissa är runda, andra har piggar och en del har två klot sammanbundna med varandra.

Populärt inom massagebollar

 • Avkopplande massageboll 9 cm, FitNord

  Avkopplande massageboll 9 cm, FitNord
  Denna massageboll från FitNord har små piggar och tar bort muskelspänning. Kolla in FitNords massageboll på Sportproffsen!
 • Masserande terapiboll 9 cm, FitNord

  Masserande terapiboll 9 cm, FitNord
  En masserande terapiboll är smidig för massage på egen hand! Bollen hjälper till att frigöra muskelspänning. Kolla in FitNords masserande terapiboll på Sportproffsen!
 • Avkopplande massageboll 6 cm, FitNord

  Avkopplande massageboll 6 cm, FitNord
  FitNords massageboll har små piggar och tar bort muskelspänning. Kolla in FitNords massageboll på Sportproffsen!
 • Casall Massageboll Taggar, turkos

  Casall Massageboll Taggar, turkos
  Massageboll med taggar för att lindra muskelspänningar efter träning. Du använder den för att massera triggerpunkter på händer, rygg, nacke och fötter. Storleken är 7,0 x 7,0 x 7,0 centimeter och materialet är PVC. Läs mer på sportproffsen.se!

Fler tips på massagebollar

 • Casall Peanut Massageboll

  Casall Peanut Massageboll
  Dubbel nötformad massageboll som effektivt lindrar muskelspänningar och triggerpunkter. Använd massagebollen för att sträcka ut dina muskler, förbättra blodcirkulationen och lindra eventuell smärta. Den är också den perfekta produkten för uppvärmning och återhämtning. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Casall Massageboll

  Casall Massageboll
  Massageboll designad för att nå de djupa muskelvävnaderna i syfte att lindra stress och spänningar. Använd massagebollen för att värma upp, varva ner, trycka på spända muskler, stretcha muskler, förbättra cirkulationen och lindra eventuell smärta. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Gymstick Massageboll

  Gymstick Massageboll
  Gymstick massageboll är ett lättanvänt hjälpmedel för muskelvård. Den ojämna ytan förstärker effekten av massagen och hjälper mot molande värk i trötta muskler. Diameter 9,5 cm Färg: grå
 • Peanut Ball Back Massage, Black

  Peanut Ball Back Massage, Black
  Peanut Ball Back Massage från Casall är en dubbel massageboll för triggerpunkter. Mycket effektiv mot muskelspänningar.
 • Hyperice Ice Cell Black

  Hyperice Ice Cell Black
  Ice Cell för användning med produkter i Hyperices Ice Compression-kollektion. Ett tjockt silikonmaterial anpassar sig efter kroppsformen och ger en effektiv kylning av hela arbetsområdet. Ice Cell kan tvättas och användas flera gånger.
 • Gymstick Myofascia Ball, Massageboll

  Gymstick Myofascia Ball, Massageboll
  MyoFascia Ball är ett kompakt och effektivt verktyg för att mjuka upp vävnad med hjälp av olika övningar och tekniker. Bollens storlek tillåter användaren att sikta in sig på små punkter och för att penetrera vävnaden djupare. Genom regulär användning kan du uppnå en mer avslappnad kropp, bättre hållning och rörelsemönster. Specifikationer: Diameter: 6 cm
 • Master Fitness Peanut, Massageboll

  Master Fitness Peanut, Massageboll
  Master Massageboll som är timglasformad gör att man enkelt kan använda den på ryggen. Bollen skonar ryggraden samtidigt som den masserar musklerna bredvid själva ryggraden. Denna modell kan man med fördel använda på många ställen över kroppen för att lösa upp ömmande muskler.
 • Titan LIFE Massage Ball, Orange, Massage boll

  Titan LIFE Massage Ball, Orange, Massage boll
  TITAN LIFE Massageboll är 65 mm i diameter. Använd bollen för att öka blodcirkulationen i musklerna. Särskilt bra för mindre ytor som annars är svåråtkomliga.
 • Gymstick Active Spikey Massage Combo, Massageroller

  Gymstick Active Spikey Massage Combo, Massageroller
  Två lätthanterade redskap som du lätt kan plocka med dig vart du vill. Produkterna är tillräckligt hårda för att du ska kunna använda dem till en effektiv djupvävnadsmassage. Den taggiga designen ger dig en bättre blodcirkulation och smärtlindring samt bra kur mot överansträngda muskler. Storlek: 7,5 cm (Boll) Storlek: 15,6 x 7 cm (Dubbel ball) Material: PVC
 • Gaiam Restore 5 Foam Massage Ball, Massageboll

  Gaiam Restore 5 Foam Massage Ball, Massageboll
  Gaiam Restore Foam Massage Ball är en liten massageboll för höfter, nedre rygg och axlar. Perfekt att använda för att frigöra muskelspänningar. Den mönstrade ytan arbetar för att gå djupt in i musklerna och öka blodcirkulationen på områden som är svåra att nå. Massagebollens kompakta storlek gör den lätt att ta med var som helst.
 • TriggerPoint MB1 - 2.5 INCH MASSAGE BALL, Massageboll

  TriggerPoint MB1 - 2.5 INCH MASSAGE BALL, Massageboll
  MB1®-massagebollen ger direkt djupvävnadskompression för snabb lindring av värk, smärtor och muskeltrötthet i små områden. Den kan användas på vilken yta som helst, så att du kan rulla när som helst och var som helst.
 • Casall Peanut Ball Back Massage, Massageboll

  Casall Peanut Ball Back Massage, Massageboll
  Peanut Ball är en dubbel massageboll för triggerpunkter med extra god effekt mot muskelspänningar. Den är stabil och kan användas för massage runt ryggraden, antingen på golvet eller mot en vägg. Använd Casall Peanut Ball Back Massage för att stretcha muskeln, öka blodcirkulationen och lindra smärta. Det här är den perfekta produkten för uppvärmning och för återhämtning efter träningen. Naturgummi, kan innehålla spår av latex. Kärna: Naturkork. Kan vara känslig för solljus, tvättas i kallt vatten. Vänligen notera! Detta är ett träningsredskap, ska inte användas av barn.
 • Hyperice Hypersphere Black

  Hyperice Hypersphere Black
  Jämfört med andra SMR/massagebollar hjälper Hypersphere till att lokalisera och lösa upp triggerpunkter snabbare, djupare och mindre smärtsamt med hjälp av högintensiva vibrationer. Hypersphere är bärbar och 13 cm i diameter, vilket hjälper till att lösa upp spänningar i specifika områden bättre än någon annan rulle. Hypersphere har tre inställningar för högintensiv vibration. Den kan användas för att aktivera, lugna eller lossa muskler/fascia i: fötter, vader, hamstrings, gluteus, höftböjare, axlar, rygg och underarmar. Hypersphere Minis högintensiva vibration låter dig släppa spänningar och specifika områden djupare än en foam roller. Fysiologiska fördelar: Lossar och släpper triggerpunkter eller ömma områden så snabbt som 30 sekunder Kan användas för att lindra plantar fasciit, trånga höfter, övre/nedre ryggspänningar, öm pectoralis eller stram piriformis Betydande minskning av smärta i samband med myofascial frisättning Specifikationer: Vikt: 1,27 kg Storlek: 12,7 x 12,7 x 12,7 cm Batteritid: Upp till 2 timmar vid full effekt Hastighet: 3 vibrationshastigheter Motor: 30W motor med högt vridmoment Flygfrakt: Godkänd för handbagage Vad kommer med den? Hypersphere 18V väggladdare: För snabb och enkel laddning av din Hypersphere Laddningsadaptrar (2): Låter dig ladda din enhet var du än är i världen.
 • SKLZ Foot Massage Ball (Small Massage Ball), Massageboll

  SKLZ Foot Massage Ball (Small Massage Ball), Massageboll
  SKLZ Foot Massage Ball är designad för att öka fot- och fotledningsrörligheten, med en unik struktur som hjälper till att stimulera cirkulationen. Storleken är perfekt för att lindra värk och smärta och nå små muskelgrupper. Vattentålig och lätt att rengöra.
 • Abilica FootMassager, Massageboll

  Abilica FootMassager, Massageboll
  Abilica FootMassager kan användas stående och sittande och den mjukar upp strama och trötta muskler i fötterna före och efter träning. Fotmassage kan användas mot många olika problem. FootMassager med hjul för optimal rörlighet och struktur för goda resultat. Produkten är tillverkad av TPE- och PP-material. Längd 16 cm och 8 cm i diameter.
 • Gymstick Active Fascia Ball Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Ball Cork, Massageroller
  Slappna av spända muskler och få bättre rörlighet och kroppshållning med denna fasciaboll i kork. Passar för behandling av muskler och muskelhinnor i hela kroppen och med bollens kompakta storlek nås även de minsta smärtområden. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork. Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar. Hygienisk och hudvänlig. Mått: 6,5 cm.
 • Gorilla Sports Massageboll - 10cm

  Gorilla Sports Massageboll - 10cm
  Massagebollen från Gorilla Sports har en diameter på ca 10cm och kommer med det åt ställen som en foam roller bara rullar över. Bollen gör att du kan komma åt djupare in mellan muskler och lösa upp knutar och mjuka upp kroppen igen, antingen inför eller efter träningspasset. Hur det fungerar? Kläm fast bollen mellan kroppen och väggen/golvet. Leta efter smärtsama ställen och håll positionen i några sekunder. Antingen rör du berörd kroppsdel samtidigt som du håller bollen hårt pressad mot eller så står/ligger du bara still.
 • Hyperice Shoulder Right Black

  Hyperice Shoulder Right Black
  Få handsfree avlastning med Hyperice Shoulder wrap, med vår patenterade luftutlösningsventil för att släppa ut luft och hålla kallt in. Finns i höger och vänster. En maskintvättbar premium Plush™ neoprenomslag använder kompression för att hålla en ultratunn antimikrobiell iscell var du än behöver den som mest. Iscellen har en patenterad luftutlösningsventil för att hålla isen på plats för extra kall ytkontakt. Specifikationer: Vikt: 0,68 kg Mått: 24,6 cm Målområde: Axel TSA-godkänd: Godkänd av TSA för handbagage Vad ingår? Hyperice Shoulder Behållaren på 25,4 x 25,4 cm för Hyperice Fuel eller vanlig is
 • Gymstick Active Mini Massage Ball, Massageboll

  Gymstick Active Mini Massage Ball, Massageboll
  Effektivt redskap som du lätt kan plocka med dig vart som helst. Perfekt för att massera djupvävnad. Bollen hjälper dig att öka blodcirkulationen, lindra ömma punkter och arbeta med överansträngda muskler. Diameter: 4,8 cm.
 • Abilica Acupoint Ball, Massageboll

  Abilica Acupoint Ball, Massageboll
  Abilica AcuPoint Ball ger effektiv massage av ömma punkter som är svåra att nå. Bollen är hård för att uppnå maximal effekt. 6 cm i diameter. Tillverkad i TPR-material.
 • Samarali Yoga Cork massage ball, Yoga tillbehör

  Samarali Yoga Cork massage ball, Yoga tillbehör
  Tillverkad av naturliga material kan denna yogaboll användas under massage för att hjälpa dig att koppla av efter en stressig dag. Korkmassagebollen är tillverkad av kork som skördas och produceras 100% i Portugal. Denna korkboll är ett perfekt verktyg för att massera dina fötter, armar, rygg och andra delar av kroppen. Den är lätt och förbrukar mycket litet utrymme, så den kan transporteras till vilken plats du vill utan mycket krångel och ansträngning. Vi är ett miljömedvetet varumärke, och därför har alla våra produkter och förpackningar en minimal inverkan på naturen. Vi använder inte plast för förpackning utan endast kartong eller annat hållbart material. SPECIFIKATIONER Diameter: 7,5 cm Vikt: 50 gram Ländstycke Material: kork
 • Massage Ball 7cm, Turqouise, Onesize, Träningstillbehör

  Massage Ball 7cm, Turqouise, Onesize, Träningstillbehör
  Massageboll. Lindra spänningar och öka återhämtningen med Casall Massage Ball 7cm! Lindrar miskelvärk och stelhetDiameter: 7 cmVikt: 0,053 kgDenna massageboll är utformad för att lindra muskelvärk&hellip:
 • Hyperice Venom Shoulder Right Black

  Hyperice Venom Shoulder Right Black
  Venom Shoulder är en banbrytande, digitalt ansluten bärbar enhet som kombinerar värme och vibrationer för att värma, lossa och lugna muskler. Digitala pekskärmskontroller, justerbara temperaturnivåer och tre olika vibrationsmönster gör att du har full kontroll, så att du kan få den perfekta behandlingen varje gång. Gå, böj och sträck på dig, eller bara luta dig tillbaka och slappna av. Venom-serien är designad för att röra sig med dig, för handsfree, bärbar behandling när det behövs. Funktioner: Nanoteknik värms upp till 70 °C inom 90 sekunder Värmebehandling med full täckning av axeln Tre vibrationstyper: konstant, pulserande och variation Litiumjonbatteriet driver Venom i upp till 2 timmars användning Stängs av automatiskt efter 20 minuter (optimal session) En storlek passar alla Specifikationer: Vikt: 0,90 kg Hastighet: 3 vibrationshastigheter Batteritid: Upp till 2 timmar Nanoteknologisk värmeeffekt: Nivå 1, (55C) / Nivå 2, (63C) / Nivå 3, (72C) Digital pekskärm: Låter dig justera vibrationsläge, temperatur och tid Flygfrakt: Godkänd för handbagage Vad kommer med den? Venom Shoulder wrap Venom Shoulder Pod: Enhet för värme och vibrationer Laddare: För att ladda din Venom Laddningsuttag (2): Låter dig ladda Venom var du än är i världen
 • Gymstick Massage Ball, Massageboll

  Gymstick Massage Ball, Massageboll
  Ett lättanvänt och snyggt verktyg som erbjuder deep-tissue massage. Spik-designen hjälper att förbättra blodcirkulation och lindra ömma, överarbetade muskler. Specifikationer: Mått diameter: 9,5 cm Material: PVC
 • Abilica AcuPoint Duo, Massageboll

  Abilica AcuPoint Duo, Massageboll
  Ger effektiv massage av ömma punkter som är svåra att nå. Den hårda bollen har en ergonomisk design anpassad för ryggraden så att tryck skapas på de ömma punkterna på ryggen. 13 cm lång och 6 cm i diameter. Tillverkad i TPR-material.
 • Gymstick Emotion Massage Ball, Massageboll

  Gymstick Emotion Massage Ball, Massageboll
  Ett lättanvänt mobilitetsverktyg som är tillräckligt fast för att ge en djup vävnadsmassage. Den piggiga designen hjälper till att förbättra cirkulationen och lindra ömma, överarbetade muskler. Diameter: 9,5 cm Material: PVC
 • Gymstick Myofascia Ball 12cm, Massageboll

  Gymstick Myofascia Ball 12cm, Massageboll
  Snygg triggerpoint- och massageboll från Gymstick. Tack vare sin storlek kan användaren nå små och ömma punkter som man inte når med, till exempel, en traditionell foamroller. Specifikationer: Diameter: 12 cm Vikt: 0,09 kg Material: EVA
 • Peanut Ball Back Massage, Black, Onesize, Träningstillbehör

  Peanut Ball Back Massage, Black, Onesize, Träningstillbehör
  Material: 100% Naturgummi Perfekt för att värma upp, stretcha, öka blodcirkulationen och lindra smärta. TräningsredskapStorlek: 13,5 x 6,5 x 6,5 cmVikt: 0,16 kgPeanut Ball är en dubbel massageboll&hellip:
 • Gymstick Active Fascia Doubleball Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Doubleball Cork, Massageroller
  Slappna av spända muskler och få bättre rörlighet och kroppshållning med denna fasciaboll i kork. Strukturen på bollen hjälper att rehabilitera muskler speciellt i nacke, rygg, axlar och vader. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork. Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar. Hygienisk och hudvänlig. Mått: 6,5 x 13,5 x 6,5 cm.
 • Casall Massage Ball 7cm, Massageboll

  Casall Massage Ball 7cm, Massageboll
  En liten massageboll som gör underverk för din kropp. Ta med den överallt för massage av händer, nacke, rygg och fotsulor. Få spända muskler att slappna av och stimulera blodcirkulationen var och när som helst med detta unika redskap. Specifikation Storlek: Diameter 6,5 cm. Vikt: 0,05 kg. Material: PVC med ftalatfria mjukningsmedel. Skötselråd: Tvättas för hand i kallt vatten
 • Barebells RockBalls, Massageboll

  Barebells RockBalls, Massageboll
  RockBalls är ett utmärkt sätt att massera dina muskler på egen hand med exakt precision. RockBalls säljs som ett par med en spikboll och en mindre slät boll. Med varje köp följer en instruktionsbok med lämpliga övningar. Det bästa av två världar Två är definitivt bättre än en. En spikboll och en mindre slät boll ger dig två verktyg för att bryta igenom stela muskler. Bekvämligt bärbara… Övningar kan och bör utföras vart som helst och när som helst. Använd RockBalls hemma, på jobbet eller under resan. Instruktioner Varje uppsättning RockBalls innehåller ett häfte som innehåller information hur du använder RockBalls på bästa sätt: Så här använder du RockBalls Detaljerade rörelser och övningar Praktiska tips Specifikation En spikboll – 8,9cm diameter En slät boll – 6,3cm diameter Båda bollarna är gjorda av gummi
 • Gymstick Spikey Massage Ball Combo, Massageboll

  Gymstick Spikey Massage Ball Combo, Massageboll
  Två lättanvända Gymstick-massageverktyg som ger djup penetration i muskelvävnader. Taggarna på bollarna aktiverar ämnesomsättningen och ger lättnad för trötta och trånga muskler. Perfekt design för att nå dolda muskelutlösningspunkter som annars kan vara svåra att nå. Storlek: 7,5 cm (enkel boll), 15,6 x 7 cm (dubbel boll) Material: pvc
 • Gorilla Sports Dubbel Massageboll

  Gorilla Sports Dubbel Massageboll
  En felaktig hållning i vardagen orsakar ofta smärta i nacke och ryggrad. Genom effektiv självmassage kan spänningar och knölar lösas och mjukas upp. Med formen på den dubbla massagebollen går det att komma åt ordentligt längs ryggraden då ryggraden får plats mellan bollarna. Även skulderbladen och vaderna passar något bättre att rulla med den dubbla bollen istället för den enkla. Dubbel Massageboll i svart Massera ryggrad, skulderblad och vader Kommer åt på djupet
 • Hyperice Back Black

  Hyperice Back Black
  Produktlinjen som startade allt. Gör isbildning på ryggen sömlös och enkel att göra när du är på språng med den fullt bärbara och bekväma Hyperice Back. En maskintvättbar premium Plush™ neoprenomslag använder kompression för att hålla en ultratunn antimikrobiell iscell var du än behöver den som mest. Iscellen har en patenterad luftutlösningsventil för att hålla isen på plats för extra kall ytkontakt. Specifikationer: Vikt: 0,90 kg Mått: 24,6 cm Målområde: Tillbaka TSA-godkänd: Godkänd av TSA för handbagage Vad ingår: Hyperice tillbaka Iscell: Behållaren på 25,4 x 25,4 cm för Hyperice Fuel eller vanlig is
 • Hyperice Utility Black

  Hyperice Utility Black
  Hyperice Utility är utformad för att behandla och/eller förebygga: vristvrickning, tennisarmbåge, artrit, artros eller stukad handled. Hyperice Utility är en lättanvänd, bärbar tvådelad kryoterapienhet. Genom att kombinera en plysch neoprenomslag och iscell med en patenterad luftventil formar Hyperice Utility isen perfekt runt fotleden, armbågen, smalbenet eller handleden. Kompressionslindning: 3 mm premium kompressionsneopren med plyschyta Stretchig design tillåter större rörelseomfång och rörlighet under isbildning Ger optimal kompression samtidigt som den behåller en bekväm passform Maskintvättbar Iscell: Tryckknappen för luftventilen möjliggör maximal kompression Ultratunna, hållbara celler överförs kyla snabbt till det specifika området Flexibla isceller formar sig efter kroppens konturer för maximal kyleffekt Antimikrobiell yta förhindrar tillväxten av mikrober (bakterier, svampar) Bred munöppning gör den lätt att fylla med is 20 x 20 cm yta för kylning Specifikationer: Vikt: 0,68 kg Storlek: 24,6 cm Lämplig för: Ankel, armbåge, handled Flygfrakt: Godkänd för handbagage Vad kommer med den? Hyperice Utility Iscell: 25,4 x 25,4 cm behållare som kan fyllas med Hyperice Fuel eller vanlig is
 • Massageboll Kork Ø6.5 cm - Sveltus

  Massageboll Kork Ø6.5 cm - Sveltus
  Sveltus Cork massage ballSveltus Cork massage ball Ø6.5 cm är perfekt för att lindra sk. myofascial smärta - smärta  muskler och senor.Dess storlek gör den ultimat att använda för massage&hellip:
 • Abilica Foamball, Massageboll

  Abilica Foamball, Massageboll
  Abilica FoamBall är en mjuk skumboll som snabbt får i gång nöjet att röra på sig! Med endast 12 cm i diameter är den lätt att greppa, även för små händer och är perfekt för inomhusaktiviteter. Aktiverar hela kroppen. Produkten finns i Abilica Active, en produktserie för att få barn i mer aktivitet.
 • Gymstick Myofascia Rope Ball, Massageboll

  Gymstick Myofascia Rope Ball, Massageboll
  Snygg och funktionell Rope Ball från Gymstick. Tack vare dess smarta design kan du använda vilken av de två bollarna du tycker passar bäst för just dina behov. Repet tillåter små och precisa rörelser för att masera små öma punkter i till exempel ryggen. Längd: 40 cm
 • SKLZ Universal Massage Roller (Extremities Roller), Massageroller

  SKLZ Universal Massage Roller (Extremities Roller), Massageroller
  Uppvärmning och återhämtning är nyckeln till att upprätthålla en hälsosam kropp. Och bättre kroppsvård börjar med SKLZ Universal Massage Roller. Den unika texturen är utformad för att stimulera cirkulationen och öka rörligheten, med dess ergonomiska form gör att du kan rikta muskler och leder i hela kroppen, även de svårtillgängliga muskler som omger ryggraden. Specifikationer Ergonomisk design lindrar led- och muskelspänning från huvud till tå för att minska risken för skador och återhämtningstider Unik form och storlek gör att du kan nå hårda muskler som nacke och rygg Tydlig konsistens stimulerar cirkulationen och ökar rörligheten som hjälper till för återhämtning Bärbar och enkel att använda Vattentålig och lätt att rengöra
 • Trigger Massage ball, Green

  Trigger Massage ball, Green
  Trigger Point Massage Ball - Är en praktisk massageboll från Trigger Point för effektiv och djupgående muskelmassage och smärtlindring. Smidigt format med halksäker yta för alla underlag!
 • Flowlife Cork Peanut Ball, Massageboll

  Flowlife Cork Peanut Ball, Massageboll
  Effektiv för ömma muskler Peanut Ball är en massageboll som hjälper dig att lösa upp ömma muskler. Massagebollen är timglasformad och skonar ryggraden samtidigt som musklerna bredvid masseras. Peanut Ball är av 100% naturkork och helt biologiskt nedbrytbart. Naturmaterial i kork och naturgummi Återställer hållningen Djupvävnadsmassage Triggerpunktsmassage Massera båda sidorna av ryggraden samtidigt Peanut Ball har en form som möjliggör enkel massage på båda sidor av ryggraden.
 • Gymstick Massage Ball Set (3pcs), Massageboll

  Gymstick Massage Ball Set (3pcs), Massageboll
  Tre olika och lättanvända Gymstick-massageverktyg i ett paket. Smart design som aktiverar ämnesomsättningen och ger lättnad för trötta och trånga muskler. Den släta fascia-bollen har utvecklats för muskelmembran-behandling och muskelmassage. Storlek: röd boll 9,1 cm, svart boll 7,7 cm, svart slät boll 6,5 cm Material: spikey bollar (pvc), slät boll (tpr)
 • Ecobody Fascia Boll 10 cm, Massageredskap

  Ecobody Fascia Boll 10 cm, Massageredskap
  Eco Body Fasciaboll är ett simpelt men fungerande redskap när det gäller muskelvård. Bollen är lätt att bära med sig till pausgymnastiken och att användas te x mellan ryggen och stolens ryggstöd, där den slappnar av musklerna
 • Gymstick Active Recovery Twin Ball, Massageboll

  Gymstick Active Recovery Twin Ball, Massageboll
  Två lätthanterade redskap som du lätt kan plocka med dig vart du vill. Använda dem till en effektiv djupvävnadsmassage. Ger dig en bättre blodcirkulation och smärtlindring samt bra kur mot överansträngda muskler. Specifikation Längd: 15,7 cm Diameter: 8 cm Material: EPP
 • TriggerPoint MB5 - 5.0 INCH MASSAGE BALL - GREEN/BLACK/WHITE, Massageboll

  TriggerPoint MB5 - 5.0 INCH MASSAGE BALL - GREEN/BLACK/WHITE, Massageboll
  MB5®-massagebollen replikerar trycket från en massagebehandares armbåge för att lindra täthet och återställa rörelse i svåråtkomliga muskler som glutes, höfter och axlar. Den 5-tums diameter höjer kroppen för att rikta sig och frigöra muskelspänningar för ökat rörelseområde.
 • Gorilla Sports Fasciapaketet - Foam Roller Massageboll

  Gorilla Sports Fasciapaketet - Foam Roller Massageboll
  Genom självmassage med denna träningsutrustning ökar du blodcirkulationen och stimulerar fascian vilket gör den mer flexibel och elastisk och du ger dig själv möjlighet till ökat rörelseomfång i olika övningar.
 • MG 10, Massage Ball

  MG 10, Massage Ball
  MG10, Massageboll från Beurer hjälper dig att slappna av i spända muskler genom vibrationer.
 • Hyperice Shoulder Left Black

  Hyperice Shoulder Left Black
  Få handsfree avlastning med Hyperice Shoulder wrap, med vår patenterade luftutlösningsventil för att släppa ut luft och hålla kallt in. Finns i höger och vänster. En maskintvättbar premium Plush™ neoprenomslag använder kompression för att hålla en ultratunn antimikrobiell iscell var du än behöver den som mest. Iscellen har en patenterad luftutlösningsventil för att hålla isen på plats för extra kall ytkontakt. Specifikationer: Vikt: 0,68 kg Mått: 24,6 cm Målområde: Axel TSA godkänd: Godkänd av TSA för handbagage Vad ingår? Hyperice Shoulder Behållaren på 25,4 x 25,4 cm för Hyperice Fuel eller vanlig is

Triggerboll för fotmassage

En mindre massageboll är utmärkt för fotmassage. Placera bollen på golvet, ställ foten på den och använd den för att massera trötta fotmuskler och senor. Många anser att det är en effektiv behandling för att lindra smärta vid plantar fasciit.

Utöver att vara effektiv mot plantar fasciit kan triggerbollar även hjälpa till att förbättra blodcirkulationen i fötterna och lindra smärta från hälsporre eller trötta fotsulor. Regelbunden användning av en triggerboll kan bidra till att förebygga fotrelaterade problem och stärka fotens muskulatur.

Massageboll med vibration

För extra uppmjukande effekt har vissa massagebollar vibration. Det är skönt för den som vill aktivera ömma och stela muskler. Vibrationen kan ge en djupare stimulering och vissa bollar har flera frekvenser man kan välja på.

Vibrerande massagebollar kan användas på flera olika kroppsdelar, såsom rygg, axlar, nacke och ben. De kan även bidra till att lösa upp muskelknutor och spänningar, vilket i sin tur kan förbättra rörligheten och minska risken för skador. Vibrationen kan även hjälpa till att stimulera lymfsystemet och främja kroppens naturliga återhämtning.

Massagebollar med handtag

Några tillverkare har utvecklat massageverktyg som inkluderar handtag på varje sida av en eller två massagebollar. Detta designval gör det enklare att utföra massagen självständigt eller med hjälp av någon annan.

Massagebollar med handtag är särskilt praktiska för att nå svåråtkomliga områden på kroppen, som till exempel området mellan skulderbladen eller längs ryggraden. Tack vare handtagen får användaren större kontroll och precision, vilket gör att massagen kan anpassas efter personens unika behov och preferenser.

Dessa massageverktyg med handtag kan fungera som ett utmärkt komplement till traditionella massagebollar, eftersom de erbjuder möjligheten att variera massageteknikerna och nå ytterligare områden på kroppen.

ilead