Skydd

Löpare kan drabbas av olika typer av skador. Med skydd kan rehabilitering gå fortare och du börja löpträna tidigare.

Här hittar du framförallt knäskydd som håller värme och ger stöd åt knäleden. Du kan också se flera förslag på fotledsskydd (ankelskydd) som kan hjälpa vid fotledsskador.

Populärt inom skydd

 • Knästöd sport

  Knästöd sport
  Elastiskt knästöd för idrott svartEtt rundstickat elastiskt knäskydd speciellt konstruerat för effektiv avlastning och stöd av en smärtande knäled. Knästödet kan exempelvis användas av dig&hellip:
 • Knästöd basic

  Knästöd basic
  Ett stabiliserande knästödEtt knästöd som stabiliserar din knäled varje dag. Knäskyddet avlastar din knäled genom att ge kompression, stabilitet och värme till ett smärtande knä. Stabiliserande&hellip:
 • Knäskydd

  Knäskydd
  Knäskydd för att stabilisera knäEtt stabiliserande knäskydd som passar alla. Hög kvalitet med fästen av kardborre. Ger ett bra stöd åt och avlastning för din knäled. Kan med fördel användas&hellip:
 • Fotledsstöd

  Fotledsstöd
  Två bekväma fotledsstöd Ett par skonsamma ankelskydd som stabiliserar dina anklar. Fotledsskydden ger förutom stabilitet även värme och ökar blodflödet genom foten. Lämpliga för skador på så&hellip:

Fler tips på skydd

 • Elastiskt knäbandage - medi Elastic 601

  Elastiskt knäbandage - medi Elastic 601
  601:an är ett enkelt knäbandage för stöd och kompression runt knät. Resåren är rundstickad och har inga sömmar i knävecket. Området runt knäskålen och knävecket har mjukare sömnad för ökad&hellip:
 • Knäskålsstabiliserande - eLux Patella

  Knäskålsstabiliserande - eLux Patella
  Knäskålsstabiliserande knäskydd - eLux PatellaKnäskydd för dig som behöver ett stabilisering av knäskålen. Knäortosen används som stöd vid patellaluxation, patellofemorala smärtor (PFSS)&hellip:
 • Fotledsbandage - Levamed

  Fotledsbandage - Levamed
  Fotledsbandaget Levamed ger kompression och stöd åt svullna, ömmande fötter samt vid fotledsinstabilitet. Resåren är stickad av erkänd medi-kvalité och håller kompressionsklass 2. Silikonpelotter&hellip:
 • Rehband RX Knee Sleeve 3 mm Black M

  Rehband RX Knee Sleeve 3 mm Black M
 • Rehband RX Knee Sleeve 3 mm Black XL

  Rehband RX Knee Sleeve 3 mm Black XL
 • Rehband Knäskydd Small

  Rehband Knäskydd Small
 • Bauerfeind GenuTrain A3 Knästöd för knäartros

  Bauerfeind GenuTrain A3 Knästöd för knäartros
 • Rehband RX Knee Sleeve 5 mm Black XL

  Rehband RX Knee Sleeve 5 mm Black XL
 • Back On Track Knäskydd X-stretch Svart L 1 st

  Back On Track Knäskydd X-stretch Svart L 1 st
  Lämpligt att använda vid knäskador eller knäsmärtor samt vid artros Tunna nog att användas under tighta kläder Åtsittandeelastiskt knäskydd med en elastisk ring på överdelen av skyddet för att förhindra nedkasning Designad för perfekt passform och oerhört bekväma att använda
 • Venum Kontact Lycra/Gel Knee Pads, Black

  Venum Kontact Lycra/Gel Knee Pads, Black
  Venum Kontact Lycra/Gel Knee Pads erbjuder dig knäskydd med förstärkt stoppning. Allt för att få till en slagkraftig absorption.
 • Fotledsortos - Mueller Lite

  Fotledsortos - Mueller Lite
  Fotledsortos som används för att stabilisera fotleden, skyddar svaga eller skadade vrister. Skyddet väger lite och tar igen plats i skon samtidigt som den inte är skrymmande runt vristen. Rekommenderas&hellip:
 • Mabs Knästrap one size

  Mabs Knästrap one size
  Här hittas ett knästöd för dig som har något av tillstånden hopparknä, schlatterknä eller smärta i knäskålen vid instabilitet. Mabs Knästrap fungerar som ett stödjande bandage och hjälper till att ge avlastning för knät, och stöd till knäskålssenan. Detta skydd från Mabs kommer i en storlek som passar knän med en omkrets på 29-42 cm, vilket innebär att det passar de flesta.
 • DonJoy MalleoForce Fotledsstöd

  DonJoy MalleoForce Fotledsstöd
 • Futuro Justerbar Knärem 1 st

  Futuro Justerbar Knärem 1 st
  Låt inte ditt onda knä hindra dig från att sporta och utföra fysiska aktiviteter! Med Futuro Knärem får ditt knä ett bekvämt stöd som lindrar smärtan som ofta uppstår vid löparknä eller inflammation i knäets senor. Knäremmen är justerbar och därmed enkel att använda och anpassa efter knäet. Tillverkad i material som reglerar fukt och motverkar obehaglig doft.Justerbar storlek: 31,8 - 44,5 cm
 • DonJoy Stabilax knäskydd med skenor

  DonJoy Stabilax knäskydd med skenor
 • Back On Track Knäskydd X-stretch Svart XXL 1 st

  Back On Track Knäskydd X-stretch Svart XXL 1 st
  Lämpligt att använda vid knäskador eller knäsmärtor samt vid artros Tunna nog att användas under tighta kläder Åtsittandeelastiskt knäskydd med en elastisk ring på överdelen av skyddet för att förhindra nedkasning Designad för perfekt passform och oerhört bekväma att använda
 • RX Knee Sleeve, 7mm, Carbon Black

  RX Knee Sleeve, 7mm, Carbon Black
  RX Knee Sleeve, 7mm, Carbon Black - Smidigt knästöd från Rehband med stark kompression och ergonomisk design. Perfekt för atleter med höga krav på rörelsefrihet och stabilitet! Detta knäskydd är framtaget med diskret logo så det kan användas vid tävlingar.
 • Rehband Basic Ankle Support S

  Rehband Basic Ankle Support S
 • Knäskydd Stable - Grått

  Knäskydd Stable - Grått
  Knäskydd Stable är ett stabiliserande och avlastande skydd för knäleden. Det skyddar knäet och håller det varmt så att du kan undvika skador och/eller påskynda rehailiteringen av gammal skada. &hellip:
 • Rehband RX Knee Sleeve 7 mm Black L

  Rehband RX Knee Sleeve 7 mm Black L
 • VoltActive Fotledsstöd Vänster XL 1 st

  VoltActive Fotledsstöd Vänster XL 1 st
  VoltActive fotledsstöd lindrar smärta i vristen, minskar svullnad och stödjer ledmobilitet. Med hjälp av 3D-flat stickningsteknik och en Technogel Pad, har VoltActives fotledsstöd en anatomisk passform som både skyddar och supporterar vristen.VoltActives medicintekniska stödprodukter är läkemedelsfria och innehåller inte neoprene eller latex.Behöver du en produkt som både lindrar din smärta i vristen och kan möjliggöra en aktiv återhämtning? Köp VoltActive fotledsstöd.Storlek XL = 25-27 cm runt vristen.
 • Rehband UD Schlatterband

  Rehband UD Schlatterband
 • Rehband RX Knästöd 5mm

  Rehband RX Knästöd 5mm
 • Storlek XXS -Genu-GO Knäskydd för minskad svullnad.

  Storlek XXS -Genu-GO Knäskydd för minskad svullnad.
  Genu-go är ett enkelt och mycket tunt knäskydd som ger god kompression,  minskar svullnad och lindrar smärtan vid ledinstabilitet, stukningar av de laterala ligamenten, postoperativ och kronisk irritation,&hellip:
 • Knäskydd Light Support - Grått

  Knäskydd Light Support - Grått
  Knäskydd Light Support är ett stabiliserande och avlastande knäbandage. Skyddar knäet och håller det varmt så att du kan undvika skador och minska smärta.  Skyddet omsluter knäet och ger god&hellip:
 • Storlek S - Knäskydd artros - Stabilogen

  Storlek S - Knäskydd artros - Stabilogen
  Bort SELECT StabiloGen knäskydd stabiliserar och avlastar knäleden och fungerar att ha på sig hela dagen.  De stabiliserande sidofjädrarna ger lateralt stöd och håller ortosen i position. Teknik&hellip:
 • Futuro Sport Knärem

  Futuro Sport Knärem
 • Futuro Classic Knästöd Large

  Futuro Classic Knästöd Large
 • Knäskydd - Genu-Hit RS

  Knäskydd - Genu-Hit RS
  Knäskydd Genu-Hit RS - Stabiliserande knäbandageKnäskyddet Genu-Hit RS är ett knäbandage som är tillverkad i behaglig resår och är vävd utan sömmar. Kompressionen från knäortosen ökar proprioseptionen&hellip:
 • Bauerfeind GenuTrain Knästöd

  Bauerfeind GenuTrain Knästöd
 • VoltActive Knästöd L 1 st

  VoltActive Knästöd L 1 st
  VoltActive knästöd lindrar knäsmärta, minskar svullnad och stödjer ledrörligheten. Med hjälp av 3D-flat stickningsteknik och en Technogel Pad, har VoltActives knästöd en anatomisk passform som både skyddar och supporterar knäskålen.VoltActives medicintekniska stödprodukter är läkemedelsfria och innehåller inte neoprene eller latex.Behöver du en produkt som både lindrar din knäsmärta och kan möjliggöra en aktiv återhämtning? Köp VoltActive knästöd.
 • DonJoy Patella X Strap Schlatterband

  DonJoy Patella X Strap Schlatterband
 • Elastiskt knäbandage - medi Elastic 605

  Elastiskt knäbandage - medi Elastic 605
  Knäbandage medi Elastic 605 stödjer och och ger kompression åt stela och ömmande knän efter överbelastning, svullnad eller lättare artros. Dubbla spiralfjädrar på båda sidor ger ökad stabilitetskänsla&hellip:
 • VoltActive Knästöd M 1 st

  VoltActive Knästöd M 1 st
  VoltActive knästöd lindrar knäsmärta, minskar svullnad och stödjer ledrörligheten. Med hjälp av 3D-flat stickningsteknik och en Technogel Pad, har VoltActives knästöd en anatomisk passform som både skyddar och supporterar knäskålen.VoltActives medicintekniska stödprodukter är läkemedelsfria och innehåller inte neoprene eller latex.Behöver du en produkt som både lindrar din knäsmärta och kan möjliggöra en aktiv återhämtning? Köp VoltActive knästöd.
 • Futuro Knästöd Med Skenor M 1 st

  Futuro Knästöd Med Skenor M 1 st
  Instabila och överansträngda leder kan orsaka smärta och göra att du känner dig hämmad. Futuro Knästöd ger ett bekvämt stöd som minskar smärtan vid fysisk aktivitet samt bidrar till att förebygga framtida skador. Knästödet är utformat med dubbla skenor som stöttar utan att begränsa din rörelseförmåga. Panelen bakom knät minskar veckning och gör användningen av knästödet bekväm. Lätt att dra på och av. Kan användas på både höger och vänster knä.- Öppning över knäskålen- Omedelbar kompression och stabilisering- Ventilerande material- Passar både vänster och höger knäStorlek Medium passar dig med omkrets 36,8 - 43,2 cm. Mät strax ovanför knät.
 • Mabs Elastiskt knäbandage L/XL

  Mabs Elastiskt knäbandage L/XL
  Vid värk eller skador i knäet kan det vara skönt att avlasta leden och dess muskler med ett skydd som stabiliserar och är mjukt på samma gång. Mabs knä stödbandage ger ett kraftfullt stöd för knät, och används ofta vid lättare ledbandsskador, vid ledförslitning, muskelinflammation och instabilitet. Skyddet kan tvättas i 40° tillsammans med andra kläder, men gärna i tvättpåse för extra skydd. Använd ett skydd som passar din knäled.Storlek L/XL har en omkrets på 36-44 cm.
 • OS1st KS7 Knästöd

  OS1st KS7 Knästöd
 • Fotledsskydd - QD Ankle Support 3mm Svart

  Fotledsskydd - QD Ankle Support 3mm Svart
  Fotledsskydd - QD Ankle Support 3mm SvartQD Ankle Support 3mm från Rehband är ett flexibelt och mjukt fotledsskydd som lindrar smärta och stabiliserar fotledsområdet. Produkten klassificeras som&hellip:
 • Bauerfeind GenuTrain S Knäskydd med skenor

  Bauerfeind GenuTrain S Knäskydd med skenor
 • Mabs Elastiskt knäbandage S/M

  Mabs Elastiskt knäbandage S/M
  Vid värk eller skador i knät kan det vara skönt att avlasta leden och dess muskler med ett skydd som stabiliserar och är mjukt på samma gång. Mabs Knä stödbandage ger ett kraftfullt stöd för knät och används ofta vid lättare ledbandsskador, vid ledförslitning, muskelinflammation och instabilitet. Skyddet kan tvättas i 40° tillsammans med andra kläder, men gärna i tvättpåse för extra skydd. Använd ett skydd som passar din knäled.Storlek S/M har en omkrets på 29-35 cm.
 • Rehband RX Knästöd 3mm

  Rehband RX Knästöd 3mm
 • Rehband Basic Ankle Support XL

  Rehband Basic Ankle Support XL
 • Bauerfeind GenuTrain S Knäskydd med skenor

  Bauerfeind GenuTrain S Knäskydd med skenor
 • Knäskydd - Buttress Support

  Knäskydd - Buttress Support
  Ortosen används för stöd och kompression runt knät samtidigt som knäskålen behöver stöd. Den har en kraftig pelott som kan justeras för lateralt, medialt eller distalt tryck. Öppningen framtill&hellip:
 • Bauerfeind GenuTrain A3 Knästöd för knäartros

  Bauerfeind GenuTrain A3 Knästöd för knäartros
 • Mabs Elastiskt knäbandage beige L/XL

  Mabs Elastiskt knäbandage beige L/XL
  Mabs Elastiskt Knäbandage avlastar, ger ett lätt stöd och kompression till knäleden och används vid inflammation, instabilitet, smärta och ledförslitning. Bandaget ger också värme och kan användas vid knäartros och meniskskador. Storleken på knäbandaget är L/XL och färgen är beige.
 • VoltActive Fotledsstöd Höger S 1 st

  VoltActive Fotledsstöd Höger S 1 st
  VoltActive fotledsstöd lindrar smärta i vristen, minskar svullnad och stödjer ledmobilitet. Med hjälp av 3D-flat stickningsteknik och en Technogel Pad, har VoltActives fotledsstöd en anatomisk passform som både skyddar och supporterar vristen.VoltActives medicintekniska stödprodukter är läkemedelsfria och innehåller inte neoprene eller latex.Behöver du en produkt som både lindrar din smärta i vristen och kan möjliggöra en aktiv återhämtning? Köp VoltActive fotledsstöd.Storlek S = 19-21 cm runt vristen.
 • Knäskydd - Stabimed

  Knäskydd - Stabimed
  Stabimed är en omlottmodell med stabila skenor och polycentrisk Physioglide-led. Airtex materialet är luftigt och bekvämt. Omlottlösningen förenklar applicering och förbättrar passformen oavsett&hellip:
 • Fotledsstöd sport

  Fotledsstöd sport
  Fotledsstöd sport (2st)Ett par ankelstöd för sport och idrott som ger ultimat stöd för ankel och fotled. Ankelstöden används i förebyggande syfte och vid rehabilitering efter skada av ankel, fotled&hellip:
 • Rehband Knäskydd L

  Rehband Knäskydd L
  Dessa knäskydd från Rehband förebygger och lindrar dina symtom vid knäproblem. De ger värme och stöd och ditt knä får en skön avlastning. Skydden är tillverkade i 3 mm tjock Neopren och passar för lindrigare skador. De ger ett bra stöd när du rör på dig och möjliggör en mer smidig och långvarig träning. Large = 36-39 cm i omkrets.
 • Fotledsbandage - medi Elastic 501

  Fotledsbandage - medi Elastic 501
  Ett tunt och smidigt fotledsbandage för stöd av svullna, ömmande och lätt instabila fotleder. Resåren är stickad av erkänd medi-kvalité och håller kompressionsklass 2. Ytterpartiet vid vrist och&hellip:
 • RX Knee Sleeve, 7mm, Carbon Black

  RX Knee Sleeve, 7mm, Carbon Black
  RX Knee Sleeve, 7mm, Carbon Black - Smidigt knästöd från Rehband med stark kompression och ergonomisk design. Perfekt för atleter med höga krav på rörelsefrihet och stabilitet! Detta knäskydd är framtaget med diskret logo så det kan användas vid tävlingar.
ilead