Hålfotsinlägg

Smärta i hålfoten är ganska vanligt men är ofta något som kan avhjälpas. Med ett hålfotsinlägg kan du skapa stöd i skon för din hålfot. Foten får avlastning genom att trycket dämpas under fotvalvet. Tänk dock på att om du har mycket problem att uppsöka specialistvård för att utreda orsaken till hålfotssmärtan.

Populärt inom hålfotsinlägg

 • Hålfotsinlägg

  Hålfotsinlägg
  Hålfotsinlägg för hålfoten (2st)Ett par underbara hålfotsinlägg som avlastar dina fotvalv och gör att du slipper ha ont i fötterna. Du som ofta får ont under fötterna, exempelvis som resultat&hellip:
 • Skoinlägg hålfot

  Skoinlägg hålfot
  Skoinlägg hålfot (2st)Ett par (2st) bekväma skoinlägg som stödjer hålfoten och som avlastar dina fötter genom att lätta på trycket och ge stöd under foten. Dessa skoinlägg är av modell 3/4e-delssula&hellip:
 • Hålfotsinlägg

  Hålfotsinlägg
  Skosulor med hålfotsinlägg (2st)Ett par mjuka hålfotsinlägg som ger stöd till dina fotvalv vilket gör att du får en behaglig fotnedsättning i varje steg. När du använder dessa underbara skoinlägg&hellip:
 • Hålfotsinlägg

  Hålfotsinlägg
  Hålfotsinlägg med mjuk dämpningEtt par (2st) fantastiska hålfotsinlägg som avlastar dina fötter genom att lätta på trycket under hålfoten. Hålfotsstödet träs över foten som en strumpa och&hellip:

Fler tips på hålfotsinlägg

 • Hålfotsinlägg pronation

  Hålfotsinlägg pronation
  Korrigerar ett pronerande stegDrygt 70% av oss människor har ett pronerande steg när vi står, går eller springer. Den som därifrån utvecklar en överpronation kan få oanade besvär som sträcker&hellip:
 • Hålfotsinlägg barn

  Hålfotsinlägg barn
  Hålfotsinlägg barnDessa skoinlägg för barn ger stöd till hålfoten och en behaglig fotnedsättning. Sulorna ger foten en korrekt och naturlig position för att minska eventuella smärtor i fötterna.Skoinlägg&hellip:
 • Hålfotsinlägg-paket

  Hålfotsinlägg-paket
  Ordinarie pris 566 kr. Spara 167 kronor.Fyra olika hålfotsinläggEtt rabatterat paket med allt du behöver för att minska smärta under hålfoten. Dessa hålfotsinlägg ger dig stöd och en bekväm&hellip:
 • Skoinlägg hålfotsstöd

  Skoinlägg hålfotsstöd
  Skoinlägg för arbetet eller vardagenEtt par komfortabla skoinlägg till dina vardags skor eller arbetsskor med extra stöd för hålfoten och med bra stötdämpning i hälen. Dessa sulor är beklädda&hellip:
 • Aircast ActyToe Lift Hålfotsinlägg

  Aircast ActyToe Lift Hålfotsinlägg

Visste du att ordet gelänk är en synonym till hålfotsinlägg. Ordet kommer från tyska språket och betyder egentligen "led". En skomakare förstår ordet och vet vad en gelänk i skon är.

Det finns olika orsaker till att man kan få hjälp av inlägg i skorna. Det finns skoinlägg för dig med plattfot exempelvis.