RunnersGear » Löpartights » Kompressionstights

Märken på kompressionstights:

Kompressionstights

Att tights sitter tajt säger namnet, men i kompressionstights finns något mer. Kompression kan skalas i olika grader. Här kan du lära dig mer och se förslag på kompressionsbyxor att köpa.

 • Shape Unni 7/8 Tight

  Shape Unni 7/8 Tights är av kompressionsmaterialet Shape, som lyfter och formar. Gele-print, reflex-tejp, nyckelficka bak och justerbara band i midjan.
 • Hyperrecovery Tight No Box

  Optimal återhämtning Dessa tights är designade och framtagna för att minska svullnad efter intensiv träning, du får kompression precis där du behöver det. Detta ventilerande baslager är tänkt att ha under dina träningsbyxor eller shorts. Fler fördelar: - Dri-Fit material som håller fukten borta - Elastiskt midjeband som ger personlig passform - Gradvis kompression som ger stöd där du behöver det Material: 80% Nylon och 20% Spandex
 • Shape Arc 7/8 Tights

  Tights av kompressionsmaterialet Shape, som lyfter och formar. Tightsen har geltryck för extra support på utvalda delar. Svetsade sömmar, reflex-tejp, nyckelficka bak och justerbara band i midjan. Midjan är hög och tightsen är i 7/8 längd.
 • Hi-Rise Compression Tights W

  Hi-Rise Compression har ett lätt och stretchigt material med graderad kompression. Materialet ger bra stöd till musklerna under fysisk aktivitet och har en förstärkt baksida för extra stöd och kompression. Materialet är mycket flexibelt och ger prefekt rörelsefrihet samt att tightsen andas bra. Midjan på 12cm ger bra och extra stöd under aktivitet och bidrar till en bättre kroppshållning och ökad komfort. Modellen har även en stor integretad ficka i midjan med plats för exempelvis en telefon. Perfekta tights för dig som föredrar lite högre midja. Rekommenderade aktiviteter: Generell träning/ Pilates/ Yoga
 • A400 Mens 3/4 Tights

  Våra Skins A400 Men’s ¾ Tights är den perfekta utrustningen för en löptur i den svala morgonluften. De skyddar dina knän från kylan samtidigt som de ger fri rörlighet. Kompressionen i dessa funktionella tights, som innehåller fler än 15 materialpaneler, ökar syretillförseln till musklerna och ger dig stabilitet. Även under hög intensitetsträning förblir dina rörelser kontrollerade och starka, och vibrationer är ett minne blott. 
 • Shape Unni 7/8 Tight

  Shape Unni 7/8 Tights är av kompressionsmaterialet Shape, som lyfter och formar. Gele-print, reflex-tejp, nyckelficka bak och justerbara band i midjan.
 • Compression Tights

  Testa ett par kompressionstights från 2XU du också och du kommer förstå dess omåttliga popularitet! Det kraftiga tyget ger graderad kompression, vilket leder till ökad blodcirkulation och snabbare återhämtning. Vibrationerna och slagen i musklerna reduceras när du springer och därmed blir musklerna inte lika stela och trötta. Tightsen har platta sömmar för att motverka skav, temperaturreglerande egenskaper och är dessutom antibakteriellt behandlade!  
 • Shape Unni 7/8 Tight

  Shape Unni 7/8 Tights är av kompressionsmaterialet Shape, som lyfter och formar. Gele-print, reflex-tejp, nyckelficka bak och justerbara band i midjan.
 • Reflect Compression Tights-M

  2XU Reflect Compression tights är din perfekta träningspartner i höst. Tightsen har ett graderat kompressionsmaterial som ger bra stöd till muskler under fysisk aktivitet. Dessutom har tightsen en 360 graders reflex på nederdelen av benet som ger extra synlighet när du tränar utomhus i mörker. Materialet PWX andas bra och ger dig samtidigt maximal komfort och stöd till musklerna. Tightsen har en bred och stretchig linning och även en integrerad ficka. Rekommenderade aktiveteter: Löpning
 • MCS Cross Training Compression Tight M

  2XU MCS Cross Training Compression Tights är gjord i ett kraftfullt graderat kompressionsmaterial kombinerat med den revolutionerande MCS (Muscle Containment Stamping) stödstrukturen. På insidan av tightsen har 2XU utvecklat en MCS-struktur som stödjer och stabiliserar muskulaturen ännu mer och minimerar risk för muskelskador. MCS strukturen är fäst på insidan av tightsen som följer muskelstrukturen, senor och nervgrupper på framsida/baksida lår, sätes- och vadmuskulatur. Tightsen erbjuder en helt ny komfort av stöd och ger stabilisering för att motverka muskelskador under intensiv fysisk aktivitet samtidigt som den är komfortabel och flexibel. Tightsen har en bredare linning med justerbar resår (3.5cm). Allt detta i kombination skapar dina nya favorittights.
 • Craft Delta Compression Short Tights Dam - Svart/Lila - Utförsäljning

  Craft Delta Compression Tights för Er som ställer höga krav på sin utrustning!
 • Zero Point Power Comp Tights Kompressionstights Herr - Utförsäljning

  Zero Point kompressionskläder är framtaget för att möta behoven för atleter som kräver det bästa.
 • Compression Tights

  Långa kompressionstights som ger ökad blodcirkulation för att du ska kunna få ut maximal prestanda. Kompressionsteknologi ger ett graderat tryck genom hela plagget för att ge optimala fördelar under och efter träning. Genom att öka blodcirkulationen genom venerna levereras mer syrerikt blod till de muskler som behöver det mest. Samtidigt rensas slaskprodukter och mjölksyra snabbare bort från musklerna vilket leder till minskad trötthet och kortare återhämtningstid. Långa Kompressions Tights som ger ökad blodcirkulation för att du ska kunna få ut maximal prestanda. Kompressionsteknologi ger ett graderat tryck genom hela plagget för att ge optimala fördelar under och efter träning. Genom att öka blodcirkulationen genom venerna levereras mer syrerikt blod till de muskler som behöver det mest. Samtidigt rensas slaskprodukter och mjölksyra snabbare bort från musklerna vilket leder till minskad trötthet och kortare återhämtningstid. Reflexer, dragsko i midjan och liten ficka till nyckel.
 • 3/4 Compression Tights

  Testa ett par kompressionstights från 2XU du också och du kommer förstå dess omåttliga popularitet! Det kraftiga tyget ger graderad kompression, vilket leder till ökad blodcirkulation och snabbare återhämtning. Vibrationerna och slagen i musklerna reduceras när du springer och därmed blir musklerna inte lika stela och trötta. Tightsen har platta sömmar för att motverka skav, temperaturreglerande egenskaper och är dessutom antibakteriellt behandlade! 
 • Elite MCS Compression Shorts

  2XU presenterar nästa generations kompressionsteknologi - MCS (Muscle Containment Stamping) - där 2XU har lyft standarden för kompressionskläder till en helt ny nivå. MCS är ett revolutionerande, starkt målinriktat textilsystem som erbjuder användaren ett plagg som bättre än någonsin tidigare stabiliserar de muskler som behöver det mest. Detta har 2XU möjliggjort genom att utgå från hur de stora muskelgrupperna, senorna och bindväven är ihopsatta. Me
 • Isochrone Compression Tights

  Kompressionstights som maximerar din prestation! Fördelar:Kompression som håller muskler och vävnader på plats under tunga pass.Resårlinning som håller tightsen på platsSnygg tvåfärgad design.Material: 68% Polyamid, 32% ElastanStorlekshjälp: Modellen bär storlek M och är 186cm lång.
 • Rush Compression Short

  Kompressionsshorts från Wilson för tjejer. Ger stöd åt de stora muskelgrupperna och bidrar till snabbare återhämtning.
 • Mid-Rise Compression Print Tights W

  Höstens nyhet Mid-Rise Print Compression tights with storage (med ficka) är lätt, stretchig med perfekt passform samtidigt som tightsen ger mycket god support för musklerna med den graderade kompressionen. Den breda linningen är tillverkad i powermesh material föra tt öka komforten och samtidigt ge dig en bättre kroppshållning. Fickan har även en integrerad ficka där du kan bära med dig exempelvis en telefon. En allsidig och flexibel tights som passar lika bra till löpning, hård träning som för promenad. Rekommenderade aktiviteter: Generell träning/ Löpning
 • Power Epic Lucx Tight Print

  Snabb och funktionell.Nike Power Epic Lux Running Tights för kvinnor ger support och ventilation under dina mest utmanande rundor, medan de också ger funktionell förvaring för viktiga nödvändigheter.Nike Power-materialet ger stretch och support.Ventilerande benpaneler ger zonindelad svalka.Flertalet fickor ger lätt åtkomst till viktiga föremål.Dri-FIT-teknologi i hela plagget transporterar bort svett från din hud och håller dig torr och behaglig.Platt elastisk midjeresår med invändig dragsko ger en personlig passform.Svängd fåll på baksidan av vaden ger en obehindrad passform.Hela plagget är täckt med Butterfly Marble-våttryck med en speciell färg som är tunnare än traditionellt screen-tryck. Resultatet ger en matt yta som är mer flexibelt.78% nylon22% elastan
 • A400 Mens 1/2 Tights

  Behöver du något kortare än vanliga långa tights men ändå vill stödja dina lår- och hamstringmuskler? Våra Skins A400 Men’s Half Tights har utvecklats för att förbättra din prestation på fältet, i gymmet och på banan.Våra Skins A400 Men’s Half Tights är tillverkade av fem olika teknologiska material som möjliggör optimal dynamisk komprimering till dina större benmuskler. De ger också ett kontrollerat tryck och st&o
 • MCS Cross Training Compression Tights W

  2XU MCS Cross Training Compression Tights är gjord i ett kraftfullt graderat kompressionsmaterial kombinerat med den revolutionerande MCS (Muscle Containment Stamping) stödstrukturen. På insidan av tightsen har 2XU utvecklat en MCS-struktur som stödjer och stabiliserar muskulaturen ännu mer och minimerar risk för muskelskador. MCS strukturen är fäst på insidan av tightsen som följer muskelstrukturen, senor och nervgrupper på framsida/baksida lår, sätes- och vadmuskulatur. Tightsen erbjuder en helt ny komfort av stöd och ger stabilisering för att motverka muskelskador under intensiv fysisk aktivitet samtidigt som den är komfortabel och flexibel. Tightsen har en bredare linning med justerbar resår (4cm). Allt detta i kombination skapar dina nya favorittights.
 • Craft Compression Tights W BLACK

  Kompressionstights med graderad kompression för att främja blodcirkulationen.
 • Zero Point Power Comp Tights Kompressionstights Dam - Utförsäljning

  Zero Point kompressionskläder är framtaget för att möta behoven för atleter som kräver det bästa.
 • 2XU TR2 Compression Tights M Black/Silver

 • Compression Tights

  Testa ett par kompressionstights från 2XU du också och du kommer förstå dess omåttliga popularitet! Det kraftiga tyget ger graderad kompression, vilket leder till ökad blodcirkulation och snabbare återhämtning. Vibrationerna och slagen i musklerna reduceras när du springer och därmed blir musklerna inte lika stela och trötta. Tightsen har platta sömmar för att motverka skav, temperaturreglerande egenskaper och är dessutom antibakteriellt behandlade!  
 • Recovery Compression Tights

  Tights speciellt framtagna för att påskynda återhämtning genom att de ökar blodcirkulationen i benen. Har du problem med svullna fötter eller ben kan du även använda dessa hela dagen som vanliga tights. För bästa återhämtning kan du sova i dom, de är sköna och mjuka. Det kraftiga tyget ger graderad kompression, vilket leder till ökad blodcirkulation och snabbare återhämtning. Vibrationerna och slagen i musklerna reduceras när du springer och därmed blir musklerna inte lika stela och trötta. Tightsen har platta sömmar för att motverka skav, temperaturreglerande egenskaper och är dessutom antibakteriellt behandlade.   
 • CrossFit Compression Tight

  En kompressionstights som ger stöd för dina muskler. Material: Polyester/elastan medel kompression. CORDURA® paneler för hållbarhet. Mesh på baksidan ger ökad ventilation. CrossFit specifik passform från Reeboks Crossfit kollektion.
 • Hypercool Compression 3/4 Tight

  Överlägsen ventilation Lättare och mer ventilerande än dess föregångare, dessa tights ger dig den svalkande effekten av Dri-Fit Max och har ett meshtyg som är hållbart.Fler fördelar: - Dri-Fit material som håller dig torr - Platta sömmar som minskar irritationen mot huden - Meshtyg i 4-vägsstretch för ökad rörelsefrihetMaterial: 92% Polyester och 8% Spandex
 • Power Epic Lux Mesh Tight

  Snabb och funktionell.Nike Power Epic Lux Running Tights för kvinnor ger support och andningsförmåga under dina mest utmanande rundor, medan de också ger funktionell förvaring för viktiga nödvändigheter.Nike Power-materialet ger stretch och support.Zonindelad ventilation ger svalka.Sidoficka ger lätt åtkomst till mobiltelefonen.Mindre ficka insydd i midjeresåren ger behändig förvaring för små föremål.Blixtlåsficka med ångspärr skyddar föremål från svett.Svängd fåll vid ankeln ger en obehindrad passform.Platt elastisk midjeresår med invändig dragsko ger en personlig passform.78% nylon22% elastan
 • DNAmic Long Tights

  Mjukt midjeband, powermeshpaneler för ökad andningsförmåga och komfort, nyckelficka i midjeband, strömlinjeformad för en smickrande passform, fokuserad muskelsupport under aktivitet Materialkomposition: 76% Nylon, 24% Elastane
 • Swix Kompression Tights Short - Herr - Utförsäljning

  Dessa shorts/tights från Swix har kompression utvecklad och testat tillsammans med vårt team av elitidrottare på Swix . Denna detaljerade processen garanterar optimal passform och rörlighet, samtidigt som den perfekta platsen för tryckpunkter . Blandningen av kompressions tyg och tejp från Italien erbjuder en fantastisk kombination!..Färg: Black/Cold Print
 • Swix Kompression Tights Short - Dam

  Dessa shorts/tights från Swix har kompression utvecklad och testat tillsammans med vårt team av elitidrottare på Swix . Denna detaljerade processen garanterar optimal passform och rörlighet, samtidigt som den perfekta platsen för tryckpunkter . Blandningen av kompressions tyg och tejp från Italien erbjuder en fantastisk kombination!..Färg: Black/Fire Print
 • Craft Delta Compression Tights W Black/Multip - Utförsäljning

  Tights i kompressionsmaterial som fokuserar muskelkraften och bidrar till optimal kroppsposition. ne
 • 2XU Accelerate Compression Tights M Black/Silver - Utförsäljning

 • 2XU Accelerate Print Compression Tights M Duffel Camo/Nero

  Nyheten Accelerate Print Compression tights kommer med en linning designad för bra komfort oavsett typ av aktivitet. PWX materialet ger en god kombination av stöd och komfort. Ny snygg design för hösten 2017.
 • 2XU Fitness Compression Tights Storage Dark Char/Tomato - Utförsäljning

  Vår populära 2XU Fitness Tights kommer nu med en större ficka och bättre förvaringsmöljligheter integrerat i den breda midjan. Den milda kompressionen och det mjuka, stretchiga materialet ger dig maximal komfort under fysisk aktivitet eller i din aktiva vardag.
 • 2XU Recovery Compression Tights

  2XU M´s Recovery Compression Tights - Herr....Perfekta för återhämtning efter hård träning och tävling
 • Swix Kompression Tights Long - Herr - Utförsäljning

  Dessa kompressionstights från Swix är utvecklade och testade tillsammans med vårt team av elitidrottare på Swix . Denna detaljerade processen garanterar optimal passform och rörlighet, samtidigt som den perfekta platsen för tryckpunkter ...Färg: Black/Cold Print 
 • Swix Kompression Tights Short - Herr - Utförsäljning

  Dessa shorts/tights från Swix har kompression utvecklad och testat tillsammans med vårt team av elitidrottare på Swix . Denna detaljerade processen garanterar optimal passform och rörlighet, samtidigt som den perfekta platsen för tryckpunkter . Blandningen av kompressions tyg och tejp från Italien erbjuder en fantastisk kombination!..Färg: Black/Cold Print
 • 2XU TR 2 Compression Tights Herr Black/Nero

  Tightsen passar för alla typer av aktiviteter och för återhämtning. Dessa graderade tights har många bra egenskaper och fördelar, de andas och är lätta samtidigt som de ger stöd åt de största muskelgrupperna. .. ..
 • 2XU Hyoptik Midrise Compression Tights Dam Black/Black Reflective

  Tightsen kommer i ett kraftfullt graderat kompressionsmaterial som ger mycket bra stöd till de arbetande musklerna. Tightsen har en förstärkt baksida genom kraftigare kompression. Materialet är mycket flexibelt och ger optimal rörlighet. 
 • Zoot Ultra Compressrx RecoveryTights Unisex - Kompressionstights

  Zoot Ultra Compressrx RecoveryTights Unisex - Kompressionstights i Unisexutförande med graderad kompression där det behövs för snabbare återhämtning
 • Brace Compression Tights

  Kompressionstights som maximerar din prestation! Fördelar: - Kompression som håller muskler och vävnader på plats under tunga pass. - Elastiskt band upptill håller tightsen på plats. - Snygg tvåfärgad design ton i ton mönster partivis. - Guldreflexdetaljer för god synlighet. Material: 68% Polyamid, 32% Elastan
 • Power Fast Tight GX

  Full fart i elegant stil.Nike Power Speed 7/8 Running Tights för kvinnor har en följsam passform och ger elegant täckning och support under din löparrunda samtidigt som du har lättillgängliga fickor for personliga föremål inom nära räckhåll.Nike Power-tyget ger stretch och support.Uppvikbar midjeresår ger en mångsidig passform.7/8-längd som sitter lågt på vaden för täckning.Istoppningsficka till höger kan förvara mobilen.Istoppningsficka till vänster kan förvara mindre föremål.74% polyester26% elastan
 • Craft Delta Compression Short Tights Herr - Svart/Gul - Utförsäljning

  Craft Delta Compression Tights för Er som ställer höga krav på sin utrustning!
 • Craft Delta Compression Tights M Black/Floura - Utförsäljning

  Tights i kompressionsmaterial som fokuserar muskelkraften och bidrar till optimal kroppsposition.
 • 2XU Hyoptik Midrise Compression Tights Dam Black/Black Reflective

  Tightsen kommer i ett kraftfullt graderat kompressionsmaterial som ger mycket bra stöd till de arbetande musklerna. Tightsen har en förstärkt baksida genom kraftigare kompression. Materialet är mycket flexibelt och ger optimal rörlighet. 
 • 2XU Wind Defence Compression Tights-M

 • Zero Point Power Comp Tights Kompressionstights Herr - Utförsäljning

  Zero Point kompressionskläder är framtaget för att möta behoven för atleter som kräver det bästa.
 • 2XU Mid Rise Print Compression Tights-W White Vertical Curve/White

 • Accelerate Print Comp Tights M

  2XU Accelerate Print Compression tights har ett graderat kompressionsmaterial. Tightsen har det lätta och kraftiga PWX materialet, med 70 denier fram och 105 denier bak. Denna kombinationen ger dig bra stöd under aktivitet samtidigt att materialet andas bra. Tightsen passar den som tränar regelbundet eller på annat sätt är i behov av kompressionskläder. Rekommenderade aktiviteter: Generell träning/ Bollsport/ Löpning
 • 2XU Thermal Compression Tights - Herr

  2XU Thermal compression tights - herr. För kallare dagar under höst och vinter.

Vad är syftet med kompressionskläder?

Med kompression vill man åstadkomma ett ökat tryck på musklerna. Det kan till exempel minska vibrationer vid löpning och ge bättre muskelminne.

Kompressionen sägs också bidra till ökad syresättning både under och efter träning. En del använder kompressionstights för att påskynda återhämtningen efter tuffare träningspass.

Vetenskapliga studier pekar åt lite olika håll i dagsläget. Det finns inget entydigt resultat som främjar användandet av kompressionskläder framför andra tajta löparplagg. De som använder kläderna tycker dock att känslan blir bättre och det kan ju vara nog så bra det.

Vi rekommenderar att man köper löparkläder man trivs i. Det må vara svarta, korta löpartights eller långa, blommiga löparbyxor med kompression. Allt som får dig att komma ut i löpspåret är bra löparkläder!