NordicTrack löpband

NordicTrack är en tillverkare av löpband som har modeller för alla. Modeller som X22I, T25 och Pro 3000 köps in till många gym och till löpentusiaster som vill ha något riktigt bra hemma för löpträning.

Upp till 40% lutning på NordicTrack X22i

Löpning i uppförsbacke ger massvis med högre belastning på hjärta och muskler. Däremot sliter det mindre på leder och senor. X22i är ett löpband som klarar otroliga 40% lutning uppåt. De skriver att kaloriförbrukningen ökar med 5 ggr jämfört med plattlöpning.

Det som är lite unikt är att NordicTrack i löpbandet också tillåter nerförslut, upp till 6%. Löpning i nerförsbacke ger också en annan typ av belastning än platt och uppför. Du kan med andra ord träna dig till att bli en mer komplett löpare.

Många professionella löpband från Nordic Track

NordicTrack har även andra modeller med kraftiga motorer och många träningsprogram. De flesta modeller kan koppla upp sig mot iFit Live för att köra interaktiva träningsprogram online. I översikten här nedanför kan du se banden som finns att köpa online idag. Jämför priser och modeller som ger dig bästa möjliga löpträning.

T8.5 T25 Pro3000 X22i
Maxfart 22 km/h 22 km/h 22 km/h 20 km/h
Lutning ▲ 0-12% 0-15% 0-15% 0-40%
Lutning ▼ nej 0-3% nej 0-6%
Löpyta (cm) 51x152 56x152 50x152 55x152
Program 50 28 40 44
iFit Live Ja Ja Ja Ja

Populärt inom NordicTrack löpband

 • Löpband X22i

  Löpband X22i
  Gå i form med NordicTrack x22i - bränna upp till 500% fler kalorier med maximal lutning! iFit INTERAKTIV TRÄNINGHär ingår 100 tals olika video träningsprogram med instruktör samt möjlighet att skapa egna löpbanor med Google maps. 1 års abonnemang ingår! För mer information, besök ifit.com  4,0 CHP DRIVE SYSTEMDen 4,0 CHP DurX ™ Commercial Pro Motor är konstruerad för att leverera kraft och hållbarhet för högintensiva träningspass.PULSMÄTNINGRikta in en specifik hjärtfrekvenszon med hjälp av de inbyggda pulsensorer i handtaget eller medföljande iFit® Bluetooth® trådlösa bröstband så att du kan nå dina fitnessmål.ONETOUCH® CONTROLSJustera din hastighet och lutning enkelt med en knapptryckning så att du kan hålla fokus på ditt träningspass.0 - 40% INCLINEBränn upp till fem gånger fler kalorier genom att använda den imponerande 40% lutningen och få dig närmare att nå dina fitnessmål.  0 - 6% DECLINELägg till variation i ditt träningspass och simulera den verkliga terrängen med 0 till -6% lutning.55 X 152 CM LÖPYTABandet har en bredare, extra lång löpyta - den perfekta storleken för alla löpare och är byggd för att hålla mil efter mil.2,5 "PRECISION MASKINERADE OCH BALANCERADE NON-FLEX ROLLERSMed 2,5-tums precisionsbearbetade och balanserade valsar reducera friktionen, vilket ger mindre slitage på drivsystemet och minskar ljudet från bandet.22 "SMART HD TOUCHSCREENMed den stora 22" inbyggd pekskärm kan du titta på passerande landskapet på din iFit Coach Plus-träning eller se din träningsstatistik på den kristallklara display.REFLEX ™ CUSHIONINGSpeciell "Reflex" dämpning under löpytan minska belastning som du kan få på knä och rygg vid löpning och ger en extra skonsam löpkänsla.0 - 20 KM / H SPEEDOavsett om du gå, jogga eller springa, kan X22i göra allt med upp till 20 km / t hastighet, vilket enkelt kan justeras med hjälp av Digital Quick ™ - snabbknappar.AUXILIARY MUSIC PORTAnslut din mobil och kör medan du lyssnar på din favoritmusik genom de inbyggda dubbla 3-tums högtalarna.
 • Löpband T 8.5 S

  Löpband T 8.5 S
  Nytt för 2020!NordicTrack T8.5S löpbandet har allt man kan önska sig!* En stark 3,5 HK motor med hastigheter från 1-20 km/t och lutning från 0-12% som kan styras via snabbknappar på konsolen * Inbyggd 10" pekskärm med iFit app funktion - marknadens vassaste interaktiv funktion för löpband.  Här kan koppla löpbandet via Wifi till iFit.com och få tillgång till 100 tals olika video träningsprogram med instruktör. Via appen kan du även skapa egna program med Google maps (1 års abbg ingår)* Inbyggd fläkt samt högtalare gör träning med behaglig och underhållande* Speciell FlexSelect dämpningssystem för att minska belastning på ledarna * Med EasyLift kan bandet lätt fällas ihop och minska längden med ca 50% 
 • Löpband Commercial 2950

  Löpband Commercial 2950
  NordicTrack Commercial 2950 löpband är någon för en löparens dröm när det gäller löpband. En kraftfull 4,25 CHP-motor möjliggör en topphastighet på 22 km/h, medan den innovativa -3-15% lutningen gör det möjligt att inte bara klättra på kullar utan också gå nerförsbacke. Du kan inte få mer variation än så! Konsolen är en massiv 21,5-tums kapacitiv pekskärm. Att mata tillbaka alla dina viktigaste träningsstatistik, det är nu lättare än någonsin att hålla dig uppdaterad med dina framsteg i mitten av sessionen. Få den träning du vill ha med över 300 inbyggda video program som är utformade av en certifierad personlig tränare för att hjälpa dig att nå dina fitnessmål. Dessa program kräver ett iFit abbg - första året ingår gratis med produkten. Som om det inte vare nog, är 2950 iFit aktiverat (abonnemang krävs), så att du kan springa runt en annan stad med varje träningspass med hjälp av Google Maps och ger dig tillgång till över 1000 nedladdningsbara träningspass. Du kan noggrant övervaka din hjärtfrekvens via de inbyggda styrsensorerna och använda de inbyggda högtalarna för att lyssna på din favoritmusik. NordicTrack 2950 löpband har en bekväm Space Saver-design, så att du kan lagra maskinen i vertikal position, medan EasyLift Assist hjälper till att fälla ned bandet igen upp med ett enkelt tryck.
 • Löpband T 14.0

  Löpband T 14.0
  NordicTrack T 14.0 är byggd med ett 3.0 CHP-drivsystem och en 5 cm precisionsbearbetad och balanserad non-flex-rulle.Komplett med digitala snabblutning från 0-12% och digital snabbhastighetskontroll från 0-22 KPH. NordicTrack T 14.0 erbjuder massor av träningsmöjlighet, vilket passar allt från en långsam promenad till högdrivna backsprinten.NordicTrack T 14.0 är också utformad med en löpyta på 51 x 152 cm, vilket gör den idealisk för många användare, tillsammans med FlexSelect Dämpning som gör att du kan växla mellan dämpad slagminskning för en fastare yta för att replikera en väg.Med 32 förinställda träningsappar är du bortskämd med valet med varje träningssession, så att du kan utmana dig själv mer och mer varje gång du hoppar på T14.0.Få exakta pulsavläsningar med EKG-grepppulsfunktionen och övervaka all träningsdata via den smarta och eleganta 7 "fullfärgade kapacitiva pekskärmen. Som om det inte räcker är T14.0 iFit® Bluetooth Smart (BLE ) aktiverat, så att du kan få tillgång till en ny träning varje dag, automatiskt spåra dina framsteg, replikera verkliga körningar med Google Maps ™, tävla med dina vänner och anpassa din träning efter dina specifika mål (prenumeration ingår inte) .Dessutom har den här maskinen iPod-kompatibelt ljud tillsammans med 2 - 3 "högtalare - vilket möjliggör mer avancerad användarinteraktivitet och håller dig underhållen och motiverad medan du tränar.
ilead