Inlägg och sulor mot hälsporre

Att gå eller springa med hälsporre gör ont. Smärtan i hälen och fotvalvet begränsar både vardag och fritid då varje steg smärtar. Genom speciella inlägg eller sulor kan man ta ner smärtan och förbättra rörelseförmågan.

Man ska dock inte tro att hälinläggen eller sulorna ger bot för den hälsporre man drabbats av. Se det som en symptomminskande åtgärd som du tillämpar parallellt med stärkande övningar och stretch. Sulorna eller hälkuddarna verkar avlastande för hälen så att inte smärtan blir så stor vid varje stegisättning.

Exempel på skoinlägg vid plantar fasciit

 • Skoinlägg aktiv

  Skoinlägg aktiv
  Skoinlägg med dämpning för häl & framfotDetta är ett par behagliga och mjuka skoinlägg som ger dina hälar avlastning från hårda stötar vid exempelvis hälsporre eller smärta i hälen. Inlägget&hellip:
 • Hälinlägg för hälsporre

  Hälinlägg för hälsporre
  Avlastande och behagligt skoinlägg mot hälsporreEtt par mjuka hälinlägg som avlastar dina hälar och minskar smärta vid exempelvis hälsporre. Inläggen är mjuka och tillverkade i silikongel. De&hellip:
 • Hälinlägg

  Hälinlägg
  Skoinlägg mot hälsporreEtt par mjuka och bekväma skoinlägg för dig som har ont i hälarna. Inläggen är idealiska för exempelvis hälsporre. Hälinläggen passar alla typer av skor från sneakers&hellip:
 • Scholl In-Balance Smärtlindrande Hälinlägg

  Scholl In-Balance Smärtlindrande Hälinlägg
  Stötdämpande hälinlägg från Scholl In-Balance® Pain Relief. Hälinläggen hjälper till att stabilisera foten och främjar en naturlig och avlastad gångstil, samtidigt som inläggen omedelbart dämpar de stötar som går genom underkroppen när du går. Speciellt framtagna för att motverka smärta i underkroppen som härstammar från fötterna. Hälinläggen anpassar sig efter dina fötter, vilket hjälper till att ge en jämnare fördelning av kroppsvikten, vilket minskar belastningen på fötter, leder och senor. De kan även hjälpa till att lindra smärta i hälen. Hälpartiet är förhöjt och minskar belastning av hälsenan, vilket gör hälinläggen passande vid besvär med hälseneinflammation. Framtagna av Scholl i samarbete med experter på biomekanik - alla smärtlindrande sulor är designade med Motion Control Structure® - en teknologi med en genomtänkt form och kombination av material för att ge optimalt stöd åt specifika områden på foten. Hälinläggen har dubbla lager gel med behaglig stötdämpning för ett flexibelt stöd som också hjälper till att lindra hälsmärta eller besvär med hälsporre eller plantar fasciit. Storleksguide: S - 37-39,5 M - 40-42 L - 42,5 - 45 En förpackning innehåller 1 par sulor.
 • Bauerfeind ViscoSpot Hälsporreinlägg - S

  Bauerfeind ViscoSpot Hälsporreinlägg - S
  ViscoSpot är ett par viskoelastiska hälkuddar, som effektivt lindrar smärta vid kroniska besvär i fot och häl, särskilt vid problem med hälsporre. Vid varje steg du tar dämpar de stötarna och&hellip:
 • Springyard Gel Heel Cushion

  Springyard Gel Heel Cushion
  Diskret hälkudde i gel från Springyard som passar de flesta typer av skor. Skoinlägget absorberar stötar och ger dämpning för hälen. Självhäftande. One size. Veganvänlig Material:  100% PU gel  En förpackning innehåller 2st hälkuddar. Skosulor och skoinlägg speciellt utformade för hälen som tillgodoser många olika behov. Exempelvis hälsporre, annan smärta i hälen samt benlängdsskillnad. 
 • Skoinlägg hälsporre

  Skoinlägg hälsporre
  Inlägget minskar smärta vid hälsporreEtt par fantastiskt sköna skoinlägg som tar bort smärta vid hälsporre. Inläggen är tillverkade i hundra procent silikon och förebygger att du får ont i&hellip:
 • Skoinlägg - medi Hälsporre

  Skoinlägg - medi Hälsporre
  Inlägget avlastar tryck i hälpartiet och längs med plantarsenan för att lindra smärta på grund av hälsporre eller plantarfasciit. Modellen finns även med metatarsalpelott för stöd och avlastning&hellip:
 • Skoinlägg - medi Hälsporre Pro

  Skoinlägg - medi Hälsporre Pro
  Inlägget avlastar tryck i hälpartiet och längs med plantarsenan för att lindra smärta på grund av hälsporre eller plantarfasciit. Modellen finns även utan metatarsalpelott, se medi Hälsporre Skoinlägg.&hellip: