Inlägg och sulor mot hälsporre

Att gå eller springa med hälsporre gör ont. Smärtan i hälen och fotvalvet begränsar både vardag och fritid då varje steg smärtar. Genom speciella inlägg eller sulor kan man ta ner smärtan och förbättra rörelseförmågan.

Man ska dock inte tro att hälinläggen eller sulorna ger bot för den hälsporre man drabbats av. Se det som en symptomminskande åtgärd som du tillämpar parallellt med stärkande övningar och stretch. Sulorna eller hälkuddarna verkar avlastande för hälen så att inte smärtan blir så stor vid varje stegisättning.

Exempel på skoinlägg vid plantar fasciit

 • Skoinlägg aktiv

  Skoinlägg aktiv
  Skoinlägg med dämpning för häl & framfotDetta är ett par behagliga och mjuka skoinlägg som ger dina hälar avlastning från hårda stötar vid exempelvis hälsporre eller smärta i hälen. Inlägget&hellip:
 • Hälinlägg för hälsporre

  Hälinlägg för hälsporre
  Avlastande och behagligt skoinlägg mot hälsporreEtt par mjuka hälinlägg som avlastar dina hälar och minskar smärta vid exempelvis hälsporre. Inläggen är mjuka och tillverkade i silikongel. De&hellip:
 • Hälinlägg

  Hälinlägg
  Skoinlägg mot hälsporreEtt par mjuka och bekväma skoinlägg för dig som har ont i hälarna. Inläggen är idealiska för exempelvis hälsporre. Hälinläggen passar alla typer av skor från sneakers&hellip:
 • Bauerfeind ViscoSpot Hälsporreinlägg - S

  Bauerfeind ViscoSpot Hälsporreinlägg - S
  Mer information och storleksguide med mätinstruktioner hittar du längre ner på sidan.
 • 52 BONES Hälinlägg GelHeel 2D

  52 BONES Hälinlägg GelHeel 2D
  Hälinlägg från 52 BONES som är designad för dig med ömma, trötta hälar eller hälsmärta.  - Designad med en skålad häl som ger stabilitet - Designad med ett lager av bambu  -  Designad med TPE Comfort Gel som ger stötdämpning - Unik passform för att ge optimal komfort  - Neutraliserar kroppsställningen  Inlägget är utformat efter hälen och är designat för att ge stabilitet och komfort. Inlägget är designat med TPE Comfort Gel som ligger i två lager i sulorna. Vilket ger mjuk komfort och absorberar de stötar som hälen vanligtvis utsätts för. Genom att stötar effektivt absorberas så minimerar det de påfrestningar som fötterna dagligen utsätts för och ger en behaglig känsla till hela foten. Därför passar sulorna dig som går och står mycket, eller för dig som har ont i hälarna, har hälsporre eller trött- och ömhetskänsla i hälarna. Sulorna har även ett lager av bambu som bidrar till att ge fötterna ett fräschare, och friskare klimat att vara i. Perfekt för varma dagar, eller för dig som har besvär med fotsvett.  Tvättråd: Handtvätt Storleksguide: Baseras på skostorlek
 • Springyard Gel Heel Cushion

  Springyard Gel Heel Cushion
  Diskret hälkudde i gel från Springyard som passar de flesta typer av skor. Skoinlägget absorberar stötar och ger dämpning för hälen. Självhäftande. One size. Veganvänlig Material:  100% PU gel  En förpackning innehåller 2st hälkuddar. Skosulor och skoinlägg speciellt utformade för hälen som tillgodoser många olika behov. Exempelvis hälsporre, annan smärta i hälen samt benlängdsskillnad. 
 • Skoinlägg hälsporre

  Skoinlägg hälsporre
  Inlägget minskar smärta vid hälsporreEtt par fantastiskt sköna skoinlägg som tar bort smärta vid hälsporre. Inläggen är tillverkade i hundra procent silikon och förebygger att du får ont i&hellip:
 • Skoinlägg - medi Hälsporre

  Skoinlägg - medi Hälsporre
  Ortopediskt skoinlägg avlastar tryck i hälpartiet och längs med plantarsenan för att lindra smärta på grund av hälsporre eller plantarfasciit. Modellen finns även med metatarsalpelott för stöd&hellip:
 • Skoinlägg - medi Hälsporre Pro

  Skoinlägg - medi Hälsporre Pro
  Ortopediskt hälsporreinlägg avlastar tryck i hälpartiet och längs med plantarsenan för att lindra smärta på grund av hälsporre eller plantarfasciit. Modellen finns även utan metatarsalpelott,&hellip: