Core massagepistoler

Core Massage Gun kan påskynda återhämtningen efter träning. Detta är en typ av massagepistol som används flitigt av löpare idag. Core massagepistol har också ett bra användningsområde som uppvärmning av stela muskler, senor och leder inför ett träningspass.

Populärt inom Core massagepistoler

  • Core Massage Gun Light, Massagepistol

    Core Massage Gun Light, Massagepistol
    Återhämta dig snabbt efter träningen med Core-massagepistolen. Många professionella idrottare använder en massagepistol dagligen och du kan hitta en i många mottagningar hos sjukgymnaster och kiropraktorer. Du kan använda en massagepistol för första uppvärmningen och återhämtningen. Massera dina muskler, senor och leder med fyra olika massagehuvuden eller stimulera blodcirkulationen. Du kan välja lämplig massagenivå från 5 olika alternativ. Core Massage Gun Light är en högkvalitativ och effektiv massagepistol som gör din återhämtning trevlig och enkel! Tillbehör och användningsområden: Boll: riktad massage för musklerna i axelområdet, nacken, skinkorna och benen. Gaffel: För rygg, kalvar, lår, anklar och armmuskler. Platt: Lår-, gluteal- och bröstmuskler Sting: Trigger point massage, palm muskler Produktinformation 5 olika hastighetsnivåer (1500/1800/2100/2400/2700 RPM) 4 olika massagehuvuden Maximal effekt: 60N Motor: 12V, 2000mAh Driftstid: 4 timmar Laddningstid: 4 timmar Högkvalitativ ram gjord av PC Alloy

Tester av Core Massage Gun

Ett test av Core Massage Gun gjordes 2020 av Aftonbladet som då korade den till Bästa Köp och gav den 5 av 5. I testet var deras skriftliga omdöme:

Core Massage gun upplevs bekväm med alla nivåer på hastighet och alla munstycken. I och med att den har så pass många hastighetsnivåer så tycker jag att den går att anpassa till olika muskelgrupper på ett helt annat sätt än de massagepistoler som endast har 3-5 hastighetsnivåer. Maskinen har en bra balans och är bekväm att hålla i.

Tekniska detaljer om Core massagepistol

Egenskap Information
Skärm LCD pekskärm
Hastighet 1200-3300 rpm
Slaglängd 10 mm
Batteri 2500 mAh
Laddningstid 2,5-3h
Massagehuvuden 4 olika
Massagenivåer 20 olika