Hyperice löparprodukter

 • Hyperice Hypervolt Massagepistol GO

  Hyperice Hypervolt Massagepistol GO
  Hypervolt GO har imponerande kraft och är nästan helt tyst under användning. Med sin ultralätta vikt på 0, 7 kg och 30% mindre storlek än Hypervolt är Hypervolt GO den perfekta resepartnern. Med endast en knapp för att starta och justera de tre hastigheterna är den samtidigt enkel att använda.
 • Hyperice HyperVolt Plus Massagepistol Bluetooth

  Hyperice HyperVolt Plus Massagepistol Bluetooth
  Extremt kraftfull, oerhört tyst och nu även Bluetooth uppkopplad! Hypervolt Plus har en uppgraderad motor och är 30% mer kraftfull än Hypervolt. Detta är marknadens ledande massageverktyg som hjälper till att lindra träningsvärk samt främja cirkulationen för snabbare återhämtning.
 • Hyperice Hypervolt Plus BT, Massagepistol

  Hyperice Hypervolt Plus BT, Massagepistol
  Extremt kraftfull, väldigt tyst och nu även Bluetooth uppkopplad. Hypervolt Plus är 30% mer kraftfull är Hypervolt. Para din Hypervolt Plus Bluetooth® massagepistol med Hyperice Appen, starta ett program och låt HyperSmart™ analysera din träningsdata. Hastigheten på Hypervolten kommer automatiskt justeras under ditt program för optimal uppvärmning och återhämtning.
 • Hyperice Relaxroll Spherex, Massageroller

  Hyperice Relaxroll Spherex, Massageroller
  Hyperice SphereX är en lätt massagekula tillverkad av 100% återvinningsbart EPP-material som kan massera specifika områden med mer djupgående massage till exempel på rygg, höft, axlar, fötter och andra koncentrerade platser på kroppen för att lindra spänningen. Hyperice SphereX är den ideala lilla massagekulan för att lossa myos nacke och rygg. SphereX är tillverkad av ultralätt EPP-material som är 100% återvinningsbart och fritt från skadliga ämnen och kemikalier. KORT OCH GOTT OM HYPERICE RELAXROLL SPHEREX: Liten och lätt massageboll Perfekt för specifika områden Lindrar spänningar och myoser Bra för rygg, nacke, axlar och fötter 100% återvinningsbart EPP-material Vikt: 32 g Tillverkad i Tyskland
 • Hyperice Venom - Leg, Massageroller

  Hyperice Venom - Leg, Massageroller
  Hyperice Venom Leg är en banbrytande – portabel värmeenhet! Den kombinerar värme och vibrationer för uppvärmning av knän, vadmuskler, bak- och framsida av lår. En behandling på 20 minuter ger dig en optimal uppvärmning som förbereder kroppen för fysiska aktiviteter och ger en avslappnande effekt till stela och ömma muskler. Dess värmande massage är både avslappnande och uppvärmande. Perfekt inför träning, i hemmet, under långa flygresor eller på arbetet. Med Hyperice Venom Legs användarvänliga touchscreen styr du enkelt värme och vibrationer. Den är enkel att fästa via karborrestängning med ett material som ger extra värme och isolering. Digital pekskärmskontroll Nanoteknisk värme med justerbara temperaturnivåer Flera frekvenslägen för vibrationer Drivs av ett uppladdningsbart litiumjonbatteri Premium plysch neopren Nanoteknik värmer upp till 71 grader på 90 sekunder Storlek: One size
 • Hyperice Hypervolt massagepistol

  Hyperice Hypervolt massagepistol
  Vi kan varmt rekommendera Hyperice enormt populära Hypervolt massage pistol med ”Quiet Glide ™” teknik för dig som vill förbättra din rörlighet och bli av med stelhet. Handla idag från Sportproffsen.se!
 • Hyperice HyperVolt Plus

  Hyperice HyperVolt Plus
  Hypervolt Plus – marknadens ledande massageverktyg. Detta är den senaste versionen av den tidigare massagepistolen Hypervolt. Hypervolt Plus ger en kraftigare effekt med hjälp av sin uppgraderade motor.
 • Hyperice HyperVolt Massagepistol Bluetooth

  Hyperice HyperVolt Massagepistol Bluetooth
  Lindra muskelvärken och förbättra din cirkulation med massagepistolen Hypervolt BT. Nu även med bluetooth uppkoppling! Massagepistolen Hypervolt BT gör det möjligt att själv massera olika muskelgrupper på ett smidigt sätt i hemmet.
 • Hyperice Hypervolt BT, Massagepistol

  Hyperice Hypervolt BT, Massagepistol
  Samma fantastiska egenskaper som Hypervolt, men nu även fullt uppkopplad. Den prisbelönta massagepistolen med QuietGlide™ teknologi, patenterad pressure sensor och Bluetooth® uppkoppling. Para din Hypervolt Bluetooth® massagepistol med Hyperice Appen, starta ett program och låt HyperSmart™ analysera din träningsdata. Hastigheten på Hypervolten kommer automatiskt justeras under ditt program för optimal uppvärmning och återhämtning.
 • Hyperice Hypersphere Mini, Massageroller

  Hyperice Hypersphere Mini, Massageroller
  Hypersphere Mini är en kompakt elektrisk självmassage-boll som lindrar stelhet och smärta förknippat med myofascial release och som ökar rörlighet samt flexibilitet. Den är enkel att ta med sig och ger effektiv behandling av till exempel hälsporre, stela höfter och rygg samt träningsvärk i bröstmuskler. Elektrisk massageboll Digital kontroll med 3 hastighetsnivåer Högintensiva vibrationer Uppladdningsbart lithium-ion-batteri som ger över två timmars användning per laddning Utsida i silikon
 • Hyperice Relaxroll Achillx, Massageroller

  Hyperice Relaxroll Achillx, Massageroller
  AchillX utvecklades för att tillgodose de fysiska behoven hos toppidrottare, idrottsläkare och fysioterapeuter. AchillX är ergonomiskt utformat för vader, fötter, underarmar och Achillessenor. Använd AchillX före och efter träningen för att minska ömheten och återhämta sig snabbare.
 • Hyperice Relaxroll, Massageroller

  Hyperice Relaxroll, Massageroller
  Relaxroll är en foam roller som är utformad efter din kropp. Den patenterade kontur-designen anpassar sig efter kroppens kurvade rygg och nacke för bekväm användning. Tillverkad i 100% återvinningsbart EPP-material och framtagen utan skadlig förorening eller kemikalier. Foam roller Mått: 33x14x14 cm Reducerar tryck längs med ländryggen Enkel att ta med sig på resa 100% återvinningsbart EPP-material
 • Hyperice Hypervolt Förvaringsväska, Tillbehör massagepistol

  Hyperice Hypervolt Förvaringsväska, Tillbehör massagepistol
  Förvara din Hypervolt smidigt och snyggt!
 • Hyperice Hypervolt Acc Applicator Kit, Tillbehör massagepistol

  Hyperice Hypervolt Acc Applicator Kit, Tillbehör massagepistol
  Hypervolt har fyra huvudfästen som är utformade för specifika behandlingar, inklusive kula, gaffel, runda och platta fästen. Bullet - för specifika knutar och triggerpunkter Gaffel - att arbeta runt en specifik muskelgrupp(er) Boll - större ytarea, bästa fästet att börja med Flat-mindre ytarea, bra att använda på tätare muskelgrupper
 • Hyperice Hypervolt Acc Battery, Tillbehör massagepistol

  Hyperice Hypervolt Acc Battery, Tillbehör massagepistol
  Hypervoltbatteriet har ett 24V litiumjonbatteri och säkrar använding av Hypervolt i upp till tre timmar.
 • Hyperice Hypervolt Acc Display Stand, Tillbehör massagepistol

  Hyperice Hypervolt Acc Display Stand, Tillbehör massagepistol
  Förvara din Hypervolt snyggt och prydligt med den portabla laddningsdocka.
 • Hyperice Hypervolt Acc Charger, Tillbehör massagepistol

  Hyperice Hypervolt Acc Charger, Tillbehör massagepistol
  Ladda din Hypervolt vart du än går – under två timmar.
 • Hyperice Hypersphere Green/Black, Massageroller

  Hyperice Hypersphere Green/Black, Massageroller
  Hypersphere Med hjälp av högintensiva vibrationer hjälper Hypersphere till att lokalisera och lösa upp triggerpunkter snabbare, djupare och mindre smärtsamt än andra SMR / massagebollar på marknaden. Hypersphere är portabel och endast 12.7cm i diameter vilket gör att den mjukar upp spänningar i specifika områden bättre än någon annan roller. Tre högintensiva vibrationslägen Kan användas för att aktivera, lindra och mjuka upp muskler/fascia i: fötter, vader, baksidalår, gluteus, höfter, axlar, rygg och underarmar. Med Hyperspheres högintensiva vibrationer kan du mjuka upp spänningar och nå områdenbättre och djupare än med en vanlig foamroller. Gjord i två olika material (greppvänlig struktur i silikon plus tätt skal)för optimal användning. Tekniska specifikationer och funktioner Tre vibrationslägen: 45, 68, 92 HZ-Uppladdningsbart lithium-ion-batterier som ger över 2 timmars användning per laddning. 12.7cmi diameter, en ideal storlek för att mjuka upp triggerpunkter. Resevänlig –TSA-godkänd för carry-on, lätt och kompakt. Fysiologiska fördelar Mjukar upp triggerpunkter eller ömma områden så snabbt som på 30 sekunder. Kan användas för att lindra inflammerade bindvävshinnor, stela höfter, spänningar i rygg eller träningsvärk i bröstmuskler. Signifikant minskning av smärta associeradmed myofascial release.
 • Hyperice Venom Back V2, Massageroller

  Hyperice Venom Back V2, Massageroller
  Vila dina ryggmuskler och leder med Hyperice Venom Back vibrerande ryggvärmare. Ryggvärmaren kombinerar värme- och vibrationsbehandling för att mjuka upp spända senor, värma upp dina muskler innan träning och lindra värkande leder. Digital touchscreen låter användaren skräddarsy temperatur, vibrationer, riktningar och tid efter behov. Används för att mjuka upp atleter under träning eller tävling. Gjord i plysch-neoprene för att kunna justera passform efter behov. Nano-teknologi värmer upp VENOM på 90 sekunder. Pods med tre olika vibrationslägen.
 • Hyperice Vyper 2.0 Black, Massageroller

  Hyperice Vyper 2.0 Black, Massageroller
  Vyper 2 är världens mest kraftfulla vibrerande fitnessroller, den har vunnit flera prestigefulla utmärkelser och används av både vardagsmotionärer och atleter runt om i världen. Använd Vyper 2 för att värma upp inför träningen eller återhämta dig på ett effektivt sätt. Tre intensiva vibrationslägen Värmer upp muskler Lindrar muskelvärk Foam rolling är ett vanligt sätt att både förbereda musklerna och applicera massage efter ett hårt träningspass. Vyper 2 fungerar precis som en foamroller men med fördelen att den har en inbyggd vibrator. Denna gör det möjligt att mjuka upp musklerna på ett mer effektivt sätt, vilket gör den dubbelt så effektiv jämfört med vanliga foamrollers. Du har tre vibrationslägen vilket gör det enklare för dig att hitta ett läge som känns bekvämt. Detta är marknadens mest kraftfulla foamroller med vibration. Vibrationerna, i kombination med trycket från din kropp, gör det möjligt att öka blodcirkulationen, minska träningsvärken och förbättra musklernas flexibilitet. Använd Vyper 2 för att värma upp musklerna inför träning eller efter träningen för att återhämta dig. Det uppladdningsbara batteriet räcker för två timmars kontinuerligt användande. Ytan har områden med ett räfflat mönster vilket gör att du kan variera ditt användande. Det är Hyperice som har utvecklat Vyper 2, ett amerikanskt företag som har specialiserat sig på att utveckla träningsredskap för musklernas återhämtning. Garanti: 1 år
 • Hyperice Venom - Shoulder, Massageroller

  Hyperice Venom - Shoulder, Massageroller
  Hyperice Venom Shoulder är en banbrytande – portabel värmeenhet! Den kombinerar värme och vibrationer för uppvärmning och behandling av stela axlar. En behandling på 20 minuter ger dig optimal uppvärmning som förbereder kroppen för fysiska aktiviteter tack vare dess avslappnande effekt för stela och ömma muskler. Den värmande massagen är både avslappnande och uppvärmande – perfekt inför träning, som avslappning i hemmet eller under långa flygresor. Med Hyperice Venom Shoulders användarvänliga touchscreen styr du enkelt värme och vibrationer. Den är enkel att fästa med hjälp av smidig karborrestängning. Materialet Premium Neoprene ger extra värme och isolering. Digital pekskärmskontroll Portabel Nanoteknisk värme med justerbara temperaturnivåer Flera frekvenslägen för vibrationer Drivs av ett uppladdningsbart litiumjonbatteri Premium plysch neopren Nanoteknik värmer upp till 71 grader på 90 sekunder Fästs enkelt med kardborre Storlek: One size – vänster/höger
ileadilead