BH Fitness löpband

Bh Fitness har löpband i olika serier som RC och LK. Modeller för hemmalöparen men också gymband finns i produktkatalogen. Vissa löpband från BH Fitness har Touch & Fun (TFT) med Wifi för ökad underhållningsvärde under löpträningen. Modellnamn med I. som t ex i.RC09 betyder att det är ett löpband med i.concept system och bluetooth.

Med Bluetooth kan du koppla ihop sin smartphone med löpmaskinens dator och få ut det mesta av olika träningsappar. Vi har inkluderat demonstrationsvideos på de olika systemen lite längre ner på sidan.

Populärt inom BH Fitness löpband

 • Fällbart Löpband NYDO (ZWIFT-KOMPATIBEL) - BH FITNESS

  Fällbart Löpband NYDO (ZWIFT-KOMPATIBEL) - BH FITNESS
 • BH Fitness PIONEER R9, Löpband

  BH Fitness PIONEER R9, Löpband
  Ett bra val för användare som vill hålla sig i form hemma. Med sin 4.0CV motor och hastighet på 22 km/h kommer detta löpband att hålla i gång dig. Den inbyggda fläkten hjälper till att reglera din kroppstemperatur under ditt träningspass och med den lättanvända LCD-skärmen håller du koll på all data. Löpmattan är bred och bekväm vilket säkrar ett bra löppass.
 • BH Fitness F8 TFT, Löpband

  BH Fitness F8 TFT, Löpband
  Njut av detta löpband speciellt utformat för att förbereda triatlonidrottare med ett stort utbud multimediainnehåll som ingår i den nya Touch & Fun-tekniken. RUN + DAMPING SYSTEM Elastomerer med en speciell densitet som undviker rebound-effekten. TOUCH & FUN TECHNOLOGY Öka det roliga under träningen med anslutning och specialfunktioner: internet, TV, videor etc. HELT ANPASSAD PROGRAMVARA Njut av en helt anpassad programvara, med möjlighet att anpassa de bästa träningsprogrammen och apparna via en TFT-pekskärm. HOPFÄLLBAR Vik och förvara din maskin enkelt.
 • BH Fitness PIONEER R7, Löpband

  BH Fitness PIONEER R7, Löpband
  Ett bra val för användare som vill hålla sig i form hemma. Med sin 3,5CV motor och hastighet på 20 km/h kommer detta löpband att hålla i gång dig. Den inbyggda fläkten hjälper till att reglera din kroppstemperatur under ditt träningspass och med den lättanvända LCD-skärmen håller du koll på all data. Löpmattan är bred och bekväm vilket säkrar ett bra löppass.

Fler tips på BH Fitness löpband

 • BH Fitness i.F2W DUAL, Löpband

  BH Fitness i.F2W DUAL, Löpband
  BH Fitness F2W Dual Löpband är designat för att erbjuda dig den ultimata löpupplevelsen och är det bästa alternativet för bekväm och säker träning. De personliga träningsprogrammen tillsammans med den snabba återkopplingen möjliggör totalt kontroll av träningspasset. Konstruerad med en extra bred löpyta i ett kompakt chassi ger detta löpband den högsta komforten i minimiutrymme. Träningsmaskinen har även ett ECO-läge som möjliggör en minskad genomsnittlig strömförbrukning på ca 25%. Finns även att köpa med Dual Kit som gör om din träningsmaskin till i.Concept. i.Concept är ett spännande nytt träningskoncept utvecklat av BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverande, 100% hälsosamt. Tack vare i.Concept BH Fitness-utbudet av träningsmaskiner kan användare njuta av det bästa av två världar kombinerat till en: underhållning och hälsa.
 • BH Fitness PIONEER R9 TFT, Löpband

  BH Fitness PIONEER R9 TFT, Löpband
  BH Fitness PIONEER R9 TFT är den största medlemmen i Pioneer-familjen och har alla anslutningar och underhållning som tillhandahålls av Touch & Fun Technology. Tack vare TFT-teknologin får du tillgång till internet, tv, videos och annat roligt under din träning. Dessutom får du njuta av en helt skräddarsydd programvara som erbjuder flertalet program via pekskärmen. Dess breda löpmatta gör träningen bekväm och motorn som tillåter en hastighet på upp till 22 km/h säkerställer att du får en effektiv löprunda.
 • BH Fitness RC09 TFT, Löpband

  BH Fitness RC09 TFT, Löpband
  Med RC09 TFT kommer du att kunna uppnå alla dina träningsmål utan att lämna ditt hem. Med funktioner och utrustning för ett professionellt löpband och med Touch & Fun-tekniken kan du njuta av dina träningspass som aldrig förr. STÖRRE LÖPYTA Löpbandets breda design möjliggör en bredare löpyta (155x55 cm), vilket möjliggör en bekvämare träning. FLEX SYSTEM + SMART KONIK Slagabsorption utförs i två steg, varigenom rebound-effekten på ytan och risken för skador minskas. TOUCH & FUN TEKNOLOGI Öka det roliga under träningen med anslutningar och specialfunktioner: internet, TV, videor etc. HELT ANPASSAD PROGRAMVARA Njut av en helt anpassad programvara, med möjlighet att anpassa de bästa träningsprogrammen och apparna via en TFT-pekskärm.
 • BH Fitness PIONEER S2, Löpband

  BH Fitness PIONEER S2, Löpband
  Enkelt vikbart löpband som är lämpligt för användare som vill komma igång. Den täcker alla grundläggande behov för alla användare, med upp till 14 km / h hastighet och 12 förinställda program. 2HK MOTOR Med en hastighet mellan 1 och 14 km / h med maximal tystnad. LÖPYTA Med en löpyta på 130x41cm är detta löpband perfekt för promenader och långsam löpning. MASKIN En mycket lättanvänd produkt med 12 förinställda program och Body Fat Test. HOPFÄLLBAR Vik och förvara din maskin enkelt.
 • BH Fitness SLIMRUN, Löpband

  BH Fitness SLIMRUN, Löpband
  Fällbart löpband för dig som vill gå eller börja jogga på ett stabilt och säkert löpband. Det vertikala vikningssystemet gör det perfekt för personer med problem med förvaringsutrymmet hemma. 2,5 HP MOTOR Med en hastighet mellan 1 och 16 km / h med maximal tystnad. LÖPYTA Med en löpyta på 51x120cm är detta löpband perfekt för nybörjare. LÄTTANVÄND KONSOL En mycket lättanvänd konsol med USB-laddare, MP3-kontakt och högtalare. HOPFÄLLBAR Vik och förvara din maskin lätt (20 cm bred).
 • BH Fitness i.RC12, Löpband

  BH Fitness i.RC12, Löpband
  Löpbandet iRC12 har allt du behöver för ett intensivt och krävande träningspass. Dess styva struktur och kraftfulla motor säkerställer en högpresterande träning. Den har en toppfart på 22 km / h och ett ortopediskt band som minskar belastningen på lederna. PROFESSIONELL STRUKTUR Styvt chassi och löpyta på 155x55. FLEX SYSTEM + SMART KONIK Slagabsorption utförs i två steg, varigenom rebound-effekten på ytan och risken för skada minskas. I.CONCEPT SYSTEM i.Concept-maskin med Bluetooth 4.0-teknik. Få ut mesta möjliga av dina favoritappar. LCU Halvprofessionell garanti. Speciellt utformad för att klara mer än 20 timmars träning varje vecka.
 • BH Fitness i.F8 DUAL, Löpband

  BH Fitness i.F8 DUAL, Löpband
  BH Fitness F8 DUAL är speciellt designad för triathlonträning. Triathlon-träningsprogrammet och den breda löpytan ger kraftfulla funktioner som garanterar en bekväm och intensiv träning. Löpbandet är utrustat med en motor som tillåter en hastighet på upp till 22 km/h och en löpmatta som dämpar hårda stötar mot fötter och ben. Tack vare de inbyggda fläktarna håller du kroppstemperaturen reglerad under dina träningspass. Finns att köpa med Dual Kit som gör om din träningsmaskin till i.Concept. i.Concept är ett spännande nytt träningskoncept utvecklat av BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverande, 100% hälsosamt. Tack vare i.Concept BH Fitness-utbudet av träningsmaskiner kan användare njuta av det bästa av två världar kombinerat till en: underhållning och hälsa.
 • BH Fitness RC09 TFT, Löpband

  BH Fitness RC09 TFT, Löpband
  Med RC09 TFT kommer du att kunna uppnå alla dina träningsmål utan att lämna ditt hem. Med funktioner och utrustning för ett professionellt löpband och med Touch &: Fun-tekniken kan du njuta av&hellip:
 • BH Fitness i.RC09, Löpband

  BH Fitness i.RC09, Löpband
  Detta fullutrustade löpband från BH Fitness erbjuder precis det du behöver för att få det perfekta träningspasset och nå dina fitnessmål. i.RC09 är löpbandet som tar lite plats med samtidigt&hellip:
 • BH Fitness MAGNA PRO, Löpband

  BH Fitness MAGNA PRO, Löpband
  Det här löpbandet är perfekt för den seriösa tränaren och ger dig alla fördelarna med ett träningspass för träning av kondition (struktur, styrka och kraft) i bekvämligheten av ditt eget hem.&hellip:
 • Löpband RS900 Multimedia - BH FITNESS

  Löpband RS900 Multimedia - BH FITNESS
 • Självgående Löpband - BH Fitness

  Självgående Löpband - BH Fitness
 • BH Fitness PIONEER R9 TFT, Löpband

  BH Fitness PIONEER R9 TFT, Löpband
  BH Fitness PIONEER R9 TFT är den största medlemmen i Pioneer-familjen och har alla anslutningar och underhållning som tillhandahålls av Touch &: Fun Technology. Tack vare TFT-teknologin får du&hellip:
 • Löpband G688 LED - BH Fitness

  Löpband G688 LED - BH Fitness
 • BH Fitness RC12 TFT, Löpband

  BH Fitness RC12 TFT, Löpband
  Träna hemma med marknadens kraftfullaste och mest motståndskraftiga löpband. Njut av funktionerna i ett professionellt löpband utan att lämna ditt hem. Alla funktioner i Touch &: Fun-tekniken får&hellip:
 • BH Fitness i.RC12, Löpband

  BH Fitness i.RC12, Löpband
  Löpbandet iRC12 har allt du behöver för ett intensivt och krävande träningspass. Dess styva struktur och kraftfulla motor säkerställer en högpresterande träning. Den har en toppfart på 22 km&hellip:
 • BH Fitness F8 DUAL, Löpband

  BH Fitness F8 DUAL, Löpband
  Speciellt utformad för triatlonträning. Triathlon-träningsprogrammet och den breda löpytan ger kraftfulla funktioner som garanterar bekväma och intensiva träningspass. KRAFTFULL MOTOR Få ut det&hellip:
 • BH Fitness F2W DUAL, Löpband

  BH Fitness F2W DUAL, Löpband
  F2W Dual Löpband är designat för att erbjuda dig den ultimata löpupplevelsen och är det bästa alternativet för bekväma och säkra träningsälskare. De personliga träningsprogrammen tillsammans&hellip:
 • BH Fitness F9R TFT, Löpband

  BH Fitness F9R TFT, Löpband
  Träna intensivt med denna träningsmaskin från BH Fitness som erbjuder dig allt du behöver för att uppnå dina mål med upp till 22 km/h hastighet och Touch & Fun-tekniken för att hålla dig motiverad under träningen. Dess breda design och löpytan på 155x55 cm tillåter väldigt bekväma löpsessioner. Touch & Fun-tekniken säkerställer att du håller dig uppkopplad under ditt träningspass och kan njuta av specialfunktioner: internet, TV, videor etc. Dessutom erbjuder programvaran flertalet skräddarsydda träningsprogram och kopplingar med träningsappar som alla styrs från TFT-pekskärmen.
 • BH Fitness i.RC09, Löpband

  BH Fitness i.RC09, Löpband
  Detta fullutrustade löpband från BH Fitness erbjuder precis det du behöver för att få det perfekta träningspasset och nå dina fitnessmål. i.RC09 är löpbandet som tar lite plats med samtidigt behåller alla funktioner i ett professionellt löpband. Med sin breda löpyta och extra tjocka löpbälte får du alltid en komfortabel träning som minimerar onödiga påfrestningar på fötter och benen. Löpbandet är även utrustat med en DOT MATRIX +6 LED-skärm som visar all nödvändig data och i.Concept, som är ett spännande nytt träningskoncept utvecklat av BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverande, 100% hälsosamt. Tack vare i.Concept BH Fitness-utbudet av träningsmaskiner kan användare njuta av det bästa av två världar kombinerat till en: underhållning och hälsa.
 • BH Fitness PIONEER R7 TFT, Löpband

  BH Fitness PIONEER R7 TFT, Löpband
  BH Fitness PIONEER R7 TFT är den största medlemmen i Pioneer-familjen och har alla anslutningar och underhållning som tillhandahålls av Touch &: Fun Technology. Tack vare TFT-teknologin får du&hellip:
 • BH Fitness i.Magna RC, Löpband

  BH Fitness i.Magna RC, Löpband
  Den helt nya Magna RC är det perfekta löpbandet för att genomföra de mest intensiva träningspassen tack vare AC motor och i.Concept-anslutningen. Länka din elektroniska enhet via Bluetooth för att&hellip:
 • BH Fitness RC12 TFT, Löpband

  BH Fitness RC12 TFT, Löpband
  Träna hemma med marknadens kraftfullaste och mest motståndskraftiga löpband. Njut av funktionerna i ett professionellt löpband utan att lämna ditt hem. Alla funktioner i Touch & Fun-tekniken får dig att njuta av ett nytt löpkoncept. PROFESSIONELL STRUKTUR Styvt chassi och löpyta på 155x55. Njut av en professionell träning. ORTOPEDISKT BAND Ökar komforten under foten och minimerar påverkan på foten. TOUCH & FUN TECHNOLOGY Öka det roliga under träningen med anslutning och specialfunktioner: internet, TV, videor etc. HELT ANPASSAD PROGRAMVARA Njut av en helt anpassad programvara, med möjlighet att anpassa de bästa träningsprogrammen och apparna via en TFT-pekskärm.
 • BH Fitness PIONEER R3, Löpband

  BH Fitness PIONEER R3, Löpband
  Fällbart löpband med elektrisk lutning, 2,75 hk och upp till 18 km / h hastighet för dig som vill gå eller börja jogga med ett stabilt och säkert löpband. Tack vare den inbyggda fläkten håller du kroppstemperaturen reglerad under ditt träningspass. Löpbandet är även utrustat med en dämpande löpmatta som säkerställer en bekväm löpning för dina leder.
 • BH Fitness F8 TFT, Löpband

  BH Fitness F8 TFT, Löpband
  Njut av detta löpband speciellt utformat för att förbereda triatlonidrottare med ett stort utbud multimediainnehåll som ingår i den nya Touch &: Fun-tekniken. RUN + DAMPING SYSTEM Elastomerer med&hellip:
 • BH Fitness PIONEER R7 TFT, Löpband

  BH Fitness PIONEER R7 TFT, Löpband
  BH Fitness PIONEER R7 TFT är den största medlemmen i Pioneer-familjen och har alla anslutningar och underhållning som tillhandahålls av Touch & Fun Technology. Tack vare TFT-teknologin får du tillgång till internet, tv, videos och annat roligt under din träning. Dessutom får du njuta av en helt skräddarsydd programvara som erbjuder flertalet program via pekskärmen. Dess breda löpmatta gör träningen bekväm och motorn som tillåter en hastighet på upp till 20 km/h säkerställer att du får en effektiv löprunda.
 • Löpband TR1000 SmartFocus 22" 4K - BH Fitness

  Löpband TR1000 SmartFocus 22
 • BH Fitness PIONEER R7, Löpband

  BH Fitness PIONEER R7, Löpband
  Ett bra val för användare som vill hålla sig i form hemma. Med sin 3,5CV motor och hastighet på 20 km/h kommer detta löpband att hålla i gång dig. Den inbyggda fläkten hjälper till att reglera&hellip:
 • Löpband G588 LED - BH Fitness

  Löpband G588 LED - BH Fitness
 • BH Fitness MAGNA PRO, Löpband

  BH Fitness MAGNA PRO, Löpband
  Det här löpbandet är perfekt för den seriösa tränaren och ger dig alla fördelarna med ett träningspass för träning av kondition (struktur, styrka och kraft) i bekvämligheten av ditt eget hem. BH Fitness MAGNA PRO garanterar högpresterande träning för de flesta krävande löpälskare. Löpbandet är utrustat med lättillgängliga knappar på instrumentbrädan som ger snabbt åtkomst till flera olika funktioner. BH Fitness MAGNA PRO lämpar sig även för semi-professionellt bruk. Den är dessutom speciellt framtagen för att klara mer än 20 timmars användning i veckan och passar därför bra i mindre gymanläggningar eller föreningar.
 • BH Fitness F9R DUAL, Löpband

  BH Fitness F9R DUAL, Löpband
  Träna som en atlet med run+ -systemet för att skydda dina leder och den extra stora ramen gör att du får en extra bra träningsupplevelse. BH Fitness F9R är speciellt framtagen för att ge en bekväm löptur eftersom löpmattan, tack vare Run+, ger en dämpande effekt. Löpmattan är dessutom extra bred och tjock. Finns även att köpa med Dual Kit som gör om din träningsmaskin till i.Concept. i.Concept är ett spännande nytt träningskoncept utvecklat av BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverande, 100% hälsosamt. Tack vare i.Concept BH Fitness-utbudet av träningsmaskiner kan användare njuta av det bästa av två världar kombinerat till en: underhållning och hälsa.
 • BH Fitness i.Magna RC, Löpband

  BH Fitness i.Magna RC, Löpband
  Den helt nya Magna RC är det perfekta löpbandet för att genomföra de mest intensiva träningspassen tack vare AC motor och i.Concept-anslutningen. Länka din elektroniska enhet via Bluetooth för att utföra virtuella utbildningar med deras fitnessappar. Träningsmaskinen är utrustad med en löpmatta som ökar komforten under foten för att minimera påverkan på leder. Denna BH Fitness träningsmaskin lämpar sig även för semi-professionellt bruk och passar därför bra i mindre gymanläggningar eller föreningar.
 • BH Fitness PIONEER R9, Löpband

  BH Fitness PIONEER R9, Löpband
  Ett bra val för användare som vill hålla sig i form hemma. Med sin 4.0CV motor och hastighet på 22 km/h kommer detta löpband att hålla i gång dig. Den inbyggda fläkten hjälper till att reglera&hellip:
 • BH Fitness SLIMRUN, Löpband

  BH Fitness SLIMRUN, Löpband
  Fällbart löpband för dig som vill gå eller börja jogga på ett stabilt och säkert löpband. Det vertikala vikningssystemet gör det perfekt för personer med problem med förvaringsutrymmet hemma.&hellip:
 • BH Fitness PIONEER S2, Löpband

  BH Fitness PIONEER S2, Löpband
  Enkelt vikbart löpband som är lämpligt för användare som vill komma igång. Den täcker alla grundläggande behov för alla användare, med upp till 14 km / h hastighet och 12 förinställda program.&hellip:
 • BH Fitness F9R TFT, Löpband

  BH Fitness F9R TFT, Löpband
  Träna intensivt med denna träningsmaskin från BH Fitness som erbjuder dig allt du behöver för att uppnå dina mål med upp till 22 km/h hastighet och Touch &: Fun-tekniken för att hålla dig motiverad&hellip:
 • BH Fitness F9R DUAL, Löpband

  BH Fitness F9R DUAL, Löpband
  Träna som en atlet med run+ -systemet för att skydda dina leder och den extra stora ramen gör att du får en extra bra träningsupplevelse. BH Fitness F9R är speciellt framtagen för att ge en bekväm&hellip:
 • BH Fitness PIONEER R3, Löpband

  BH Fitness PIONEER R3, Löpband
  Fällbart löpband med elektrisk lutning, 2,75 hk och upp till 18 km / h hastighet för dig som vill gå eller börja jogga med ett stabilt och säkert löpband. Tack vare den inbyggda fläkten håller&hellip:

i.Concept från BH Fitness

Touch & Fun