Abilica löparprodukter

Abilica är ett starkt varumärke inom träningsutrustning. De har både konditionsmaskiner och utrustning för styrketräning. Vi har fokuserat på att ta ut bra exempel på prylarna vi som löpare kan ha nytta av så därför är det främst Abilicas löpband du hittar här på sajten.

 • Abilica - TM 45 BT Löpband

  Abilica - TM 45 BT Löpband
  Abilica TM 45 BT är det perfekta löpbandet för dig som har satt tydliga mål för din träning. Med Bluetooth-anslutning till apparna Zwift, Kinomap och iConsole + Training öppnas upp en värld av&hellip:
 • Abilica Stream TM 65, Löpband

  Abilica Stream TM 65, Löpband
  Abilica TM 65 AC BT levereras med 2 hk AC-motor. Löpbandet har en hastighet från 0,8 till 22 km / h och löpbandet mäter 52 × 158 cm. Med en AC-motor och en solid ram är Abilica TM 65 BT ett utmärkt val för idrottare som behöver utrustning för att klara fler och längre träningspass. Löpbandet kommer med 12 förinställda program samt elektronisk höjdjustering i 15 nivåer. Genvägarna för hastighet och lutning gör den lämplig för både intervall och långkörning. Högtalarna har anslutningsmöjligheter för att spela musik. LED-skärmen som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och hjärtfrekvens gör det enkelt att följa träningens utveckling. Abilica TM 65 AC BT kan också anslutas till flera träningsappar. Med Zwift-appen kan du springa i den virtuella världen, där du antingen kan ta en trevlig promenad ensam eller gå med i samhället och jogga med andra. Zwift låter dig också hålla koll på dina träningsplaner. I iConsole + Training-appen kan du enkelt skapa dina egna intervallpass och träningsvägar i ”kartlägg min rutt” och i betalningsappen Kinomap kan du träna för inspirerande videor från spännande träningsvägar från hela världen. Den kraftfulla ramen gör detta till ett riktigt solid löpband och kuddarna under löpbandet ger bra dämpning. Löpbandet är hopfällbart och har hjul för enkel förflyttning.
 • Abilica - XC-Mill 2700 Löpband

  Abilica - XC-Mill 2700 Löpband
  Abilica XC-Mill 2700 är ett prestandalöpband som skiljer sig från andra löpband på marknaden. Det täcker tre användningsområden som är idealiska för seriösa idrottare. Med en bred löpyta och&hellip:
 • Underhållskit Löpband med silikon

  Underhållskit Löpband med silikon
  Det är viktigt att ta hand om sitt löpband och med denna olja får du ditt löpband att hålla längre och behåller känslan av att den är ny.
 • Löpband Premium AC BT, Abilica

  Löpband Premium AC BT, Abilica
  Ett mycket stabilt löpband ur Abilicas Premium-serie som passar både till lätt kommersiellt bruk eller de hemträningsentusiaster som har extra höga krav på sin träningsutrustning!- Löpyta 156 x&hellip:
 • Abilica - Löpbandsolja 30ml med silikon

  Abilica - Löpbandsolja 30ml med silikon
  Löpbandsolja med silikon. 30 ml olja som innehåller silikon. Användning av olja säkerställer en smidig drift av löpbandet. För att kontrollera om löpbandet behöver smörjas, för försiktigt&hellip:
 • Abilica Massagegun Pro, Massagepistol

  Abilica Massagegun Pro, Massagepistol
  Nya Abilica MassageGun Pro är en handhållen massagepistol som är utmärkt för att värma upp musklerna före aktivitet och för att skapa god blodcirkulation till musklerna efter träning, vilket minskar inflammation och muskelspänningar. Den effektiva Abilica MassageGun Pro har 6 massagefrekvenser mellan 1200-2800 repetitioner per minut vilket ger ett bra tillfälle att anpassa vibrationerna så bra som möjligt för en effektiv massage. Den levereras med så många som 5 olika massagehuvuden som är anpassade till olika muskelgrupper för att ge en varierad och bra massage. Massagepistolen är uppladdningsbar och batteritiden är 2-5 timmar. Laddningstiden är cirka 3,5 timmar. Abilica MassageGun Pro är tyst, har en snygg design och kommer i ett praktiskt fodral där alla delar kan lagras tillsammans. Specifikationer Batteri: 2000mah 20W Batteritid: 2-5 timmar Laddningstid: 3,5 timmar Vikt: 700 gram Material: Rostfritt stål, ABS och kiselgel Massagefrekvens: 1200-2800 Massagenivåer Nivå 1: 1200 rpm Nivå 2: 1520 rpm Nivå 3: 1840 rpm Nivå 4: 2160 rpm Nivå 5: 2480 rpm Nivå 6: 2800 rpm Produkten innehåller 1 st Massagepistol 5 olika massagehuvuden 1 laddare 1 fodral för förvaring
 • Löpband TM 65 AC BT, Abilica

  Löpband TM 65 AC BT, Abilica
  Ailicas toppmodell bland löpband för stabil hemträning!Utrustad med kraftig 2.0 HK AC-motor för långa träningspass och Bluetooth-kompatibilitet för att nyttja träningsapparna Zwift, Kinomap och&hellip:
 • Löpband TM 45 BT, Abilica

  Löpband TM 45 BT, Abilica
  Abilica TM 45 BT är ett löpband för dig med tydliga mål för din träning. Bluetooth-anslutning till apparna Zwift, Kinomap och iConsole + Training ger dig bra träningsmöjligheter och extra motivation.-&hellip:
 • Abilica Stream TM 45, Löpband

  Abilica Stream TM 45, Löpband
  Abilica TM 45 BT levereras med 2,5 HK DC motor. Löpbandet har en hastighet från 0,8 till 22 km / h och löpbandet mäter 52 x 155 cm. Med en större löpyta finns det möjlighet till högre hastighet. Därför är Abilica TM 45 BT konstruerad för höghastighets- och intervallträning. Löpbandet har 12 förinställda program och elektronisk höjdjustering i 15 nivåer. Den har kortkommandon för hastighet och lutning samt högtalare med anslutningsmöjligheter för att spela musik. LCD-skärmen som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och hjärtfrekvens gör det enkelt att följa utvecklingen av din träning. Abilica TM 45 BT har också anslutning till flera träningsappar. Med Zwift-appen kan du springa i den virtuella världen, och du kan antingen ta en trevlig promenad ensam eller gå med i samhället och jogga med andra. Zwift låter dig också hålla koll på dina träningsplaner. I iConsole + Training-appen kan du enkelt skapa dina egna intervallpass och träningsvägar i ”kartlägg min rutt” och i betalningsappen Kinomap kan du träna till inspirerande videor från spännande träningspass från hela världen. Den kraftfulla ramen gör detta till ett solid löpband och dämpningskuddarna under löpbandet ger bra dämpning. Löpbandet är hopfällbart och har hjul för enkel förflyttning.
 • Abilica TM 65 AC BT

  Abilica TM 65 AC BT
  Stream TM 65 AC levereras med 2 hk AC-motor. Njut av friheten att kunna välja hastighet från 0,8 till 22 km / h och den breda löpytan på  52 × 158 cm ger dig total frihet. Med en AC-motor och en stabil ram är Abilica TM 65 ett utmärkt val för idrottare som behöver utrustning för att klara fler och längre träningspass. 12 förinställda program samt elektronisk höjdjustering i 15 nivåer öppnar upp för valmöjligheter. Anslut din telefon till högtalarna och lyssna på din musik medan du tränar.  LED-skärmen som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och hjärtfrekvens gör det enkelt att följa träningen. Löpbandet kan också anslutas till flera träningsappar. Med Zwift-appen kan du springa i den virtuella världen, där du antingen kan ta en trevlig promenad ensam längs stranden eller gå med i grupper och jogga med andra. Zwift låter dig också hålla koll på din träningsdata. I iConsole + Training-appen kan du enkelt skapa dina egna träningspass, i ”kartlägg min rutt” och i betalningsappen Kinomap kan du träna med hjälp av inspirerande videor från spännande träningsturer från hela världen. Den kraftfulla ramen gör detta till ett riktigt stadigt löpband och kuddarna under löpbandet ger bra dämpning. Löpbandet är hopfällbart och har hjul för enkel förflyttning.   Fakta och egenskaper:  LED-Display visartid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och hjärtfrekvensHållare för surfplattaMultimedia med stöd för app och bluetoothHögtalare för att lyssna på musik 0,8 till 22 km / h maxhastighetDatorstyrd motståndsjustering Lutning 15 olika nivåer12 förinställda program Kraft 2,0 HP ACHandpulsIntegrerad pulsmottagare för bröstband ( 5,3k Hz mottagare )Transporthjul fram för att enkelt kunna flyttasMax användarvikt 125 kgVikt 89 kgMått LxBxH 191x85x147 cmFällbara mått 111x85x172 cmTrampyta 158x52 cm  
 • Abilica - MassageGun Premium

  Abilica - MassageGun Premium
  Den här massagepistolen har en kraftfull motor som ger sex olika massagefrekvenser, mellan 1200 och 3300 repetitioner per minut. Det ger dig möjlighet att finjustera vibrationerna för att massera musklerna&hellip:
 • Abilica TM 45 BT

  Abilica TM 45 BT
  Abilica TM 45 BT levereras med 2,5 HK DC motor. Löpbandet har en hastighet från 0,8 till 22 km / h och löpbandet mäter 52 x 155 cm. Med en större löpyta finns det möjlighet till högre hastighet. Därför är Abilica TM 45 BT konstruerad för höghastighets- och intervallträning.Löpbandet har 12 förinställda program och elektronisk höjdjustering i 15 nivåer. Den har kortkommandon för hastighet och lutning samt högtalare med anslutningsmöjligheter för att spela musik. LCD-skärmen som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och hjärtfrekvens gör det enkelt att följa utvecklingen av din träning. Abilica TM 45 BT har också anslutning till flera träningsappar. Med Zwift-appen kan du springa i den virtuella världen, och du kan antingen ta en trevlig promenad ensam eller gå med i samhället och jogga med andra. Zwift låter dig också hålla koll på dina träningsplaner. I iConsole + Training-appen kan du enkelt skapa dina egna intervallpass och träningsvägar i kartlägg min rutt och i betalningsappen Kinomap kan du träna till inspirerande videor från spännande träningspass från hela världen. Den kraftfulla ramen gör detta till ett solid löpband och dämpningskuddarna under löpbandet ger bra dämpning. Löpbandet är hopfällbart och har hjul för enkel förflyttning.Abilica TM 45 BT väger 84 kg. Maximal användarvikt är 125 kg.Specifikationer:Högsta hastighet: 22 km/tMotor: 2,5 hkMotor prestanda peak: 5 hkMotortyp: DCLöpyta: 52 x 157 cm.Höjd över golvet: 21 cm.Motoriserad lutning: JaLutnings nivå: 15Lutnings intervall: 11,7 %Flaskhållare: JaJusterbara ben: JaTransport hjul: JaHopfällbar: JaMått monterad (LxBxH): 191 x 87 x147 cm.Mått hopfälld (LxBxH): 124 x 87 x 161 cm.Produkt vikt: 84 kg.Max användarvikt: 125 kg.Abilica Premium: NejDator:Säkerhets nyckel: JaSnabbtangenter hastighet: JaSnabbtangenter lutning: JaBluetooth: JaApp-tillkoppling: Kinomap, Zwift, iConsole+Högtalare: JaTrådlös puls mottagare: Ja - 5,3 hzFläkt: NejPekskärm: NejHållare för surf platta: NejTräningsprogram: 16Förinställda spår profiler: 12Anpassade spår profiler: JaPuls program: JaBMI-test: JaKalorier: JaTid: JaDistans: JaNedräkning: JaHastighet: JaStröm adapter: Ja
 • Abilica Premium AC BT Treadmill, Löpband

  Abilica Premium AC BT Treadmill, Löpband
  Mycket bra löpband för aktiva användare som ställer höga krav på funktion, tillförlitlighet och komfort. Lämplig för miljöer med flera användningsområden. Solid och pålitlig löpband med enastående prestanda. Kraftfull AC-motor på 3 HK tål mycket och långvarig användning. Topphastigheten på hela 24 km/t och en stor löpyta gör att den också är väl lämpad för intervallträning med höga hastigheter. Datorn har 16 förinställda program, pulsstyrda program och nedräkningsfunktion för kalorier, tid och avstånd. Med Bluetooth-anslutning till apparna Zwift, Kinomap och iConsole + som ger dig bra träningsmöjligheter och extra motivation. iPaden på bilderna ingår inte.
 • Abilica Mill 30, Löpband

  Abilica Mill 30, Löpband
  Abilica Mill 30 är perfekt för dig som gillar att variera sin träning med intervaller och längre lugna träningspass med både promenader och löpning. Ett gediget löpband i modern och utrymmeseffektiv design med ett väl tilltaget löpband och möjlighet att ansluta till motiverande appar. Abilica Mill 30 levereras med en 2.0 HP DC-motor. Löpbandet har en hastighet från 0.8 till 19 km/h och löpbandet mäter 50 x 150 cm. Löpbandet har totalt 12 förinställda program, 3 pulsprogram och 3 program som du kan ställa in själv. Löpbandet har elektronisk höjdjustering i 12 nivåer vilket ger dig de utmaningar du önskar. Den har praktiska hjul för att justera hastighet och lutning. Med detta hjul kan du välja om du vill justera hastigheten 0.1 eller 1.0 km per justering. Detta är perfekt när du vill ha en snabb fartökning under intervaller, eller när du vill pressa dig själv lite extra på långa turer. Den har även snabbval för hastighet och lutning. Abilica Mill 30 har högtalare och anslutningsmöjligheter för att spela musik. En modern LED-skärm som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och puls gör det enkelt att följa dina framsteg i träningen. Abilica Mill 30 kan kopplas till flera träningsappar. Med Zwift-appen kan du springa i den virtuella världen, och du kan antingen ta en skön promenad ensam eller delta i gemenskapen och jogga med andra. Zwift låter dig också hålla koll på dina träningsprogram. I iConsole+ Training-appen kan du enkelt skapa dina egna intervallpass och träningsrutter i map my route och i betalningsappen Kinomap kan du träna till inspirerande filmer från spännande träningsrutter från hela världen. Löpbandet är hopfällbart och har hjul för enkel förflyttning. Abilica Mill 30 väger 71 kg. Max användarvikt är 125 kg. Maxhastighet: 19 km/h Motor: 2,0 hk Motorprestanda topp: 3 hk Motortyp: DC Mått löpband: 50 x 150 cm Höjd (golv - löpyta): 18 cm Motoriserad stigning: Ja Uppstigningsnivåer: 12 Max gradient: 9 % Hopfällbar: Ja Justerbara ben: Ja Transporthjul: Ja Mått uppmonterad: 182 x 81 x 136 cm (L x B x H) Mått hopfällt: 112 x 81 x 153 cm (L x B x H) Produktvikt: 71 kg Max användarvikt: 125 kg
 • Abilica TM 10, Löpband

  Abilica TM 10, Löpband
  Abilica TM 10 är ett löpband för dig som vill komma igång med träning eller vill hålla dig i form. Abilica TM 10 levereras med en 2HP-motor som levererar en hastighet från 0,8 till 18 km / t. Löpmattan mäter 140 x 48 cm. TM 10 har snabbtangenter för både hastighet och lutning som gör att du snabbt och enkelt kan ändra motståndet med en knapptryckning. Löpbandet har 12 förinställda program, 3 användarstyrda program och elektronisk höjdjustering på 12 nivåer. Datorn har en 5,5-tums LCD-skärm som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och hjärtfrekvens när man använder handsensorerna på löpbandet. TM 10 är hopfällbar och har hjul för enkel förflyttning av löpbandet. Löpbandet väger 70 kg. Maximal användarvikt är 120 kg. Spesifikationer: Högsta hastighet: 18 km/t Motor: 2 hk Motor prestanda peak: 4 hk Motortyp: DC Löpyta: 48 x 145 cm. Höjd över golvet: 16 cm. Motoriserad lutning: Ja Lutnings nivå: 12 Lutnings intervall: 14,8 % Flaskhållare: Ja Justerbara ben: Ja Transport hjul: Ja Hopfällbar: Ja Mått monterad (LxBxH): 179 x 75 x139 cm. Mått hopfälld (LxBxH): 90 x 75 x 156 cm. Produkt vikt: 70 kg. Max användarvikt: 120 kg. Abilica Premium: Nej Dator: Säkerhets nyckel: Ja Snabbtangenter hastighet: Ja Snabbtangenter lutning: Ja Bluetooth: Nej App-tillkoppling: Nej Högtalare: Nej Trådlös puls mottagare: Nej Fläkt: Nej Pekskärm: Nej Hållare för surf platta: Nej Träningsprogram: 15 Förinställda spår profiler: 12 Anpassade spår profiler: Ja Puls program: Nej BMI-test: Ja Kalorier: Ja Tid: Ja Distans: Ja Nedräkning: Ja Hastighet: Ja Ström adapter: Ja
 • Abilica Premium Mill 90

  Abilica Premium Mill 90
  Abilica Premium Mill 90 är Abilicas nya toppmodell! Ett kraftfullt och driftsäkert löpband som passar lika bra för den aktiva löparen hemma som för företagets träningscenter. Den stora löpytan&hellip:
 • Abilica - FoamRoller Pro

  Abilica - FoamRoller Pro
  Abilica FoamRoller Pro är en mångsidig foamroller med en medium hårdhet och olika strukturer som kan användas för att massera och sträcka ut hela kroppen, samt lindra muskelspänningar. Den har&hellip:
 • Abilica - FoamRoller Mini

  Abilica - FoamRoller Mini
  Abilica FoamRoller Mini är en massagestav med handtag för bra grepp och korrekt tryck. Rulla dina vader och lår, både på undersidan och utsidan. Tryck så hårt som din kropp tillåter och känn skillnaden&hellip:
 • Abilica Acupoint Ball, Massageboll

  Abilica Acupoint Ball, Massageboll
  Abilica AcuPoint Ball ger effektiv massage av ömma punkter som är svåra att nå. Bollen är hård för att uppnå maximal effekt. 6 cm i diameter. Tillverkad i TPR-material.
 • Abilica AcuPoint Duo, Massageboll

  Abilica AcuPoint Duo, Massageboll
  Ger effektiv massage av ömma punkter som är svåra att nå. Den hårda bollen har en ergonomisk design anpassad för ryggraden så att tryck skapas på de ömma punkterna på ryggen. 13 cm lång och 6 cm i diameter. Tillverkad i TPR-material.
 • Abilica - XC-Mill 2700 BT Computer

  Abilica - XC-Mill 2700 BT Computer
  New and great design with possibilities to connect to different apps. The apps, in addition to the programs that are already built in, give you an incredible tool to adapt exactly the type of training&hellip:
 • Abilica Premium Mill 90

  Abilica Premium Mill 90
  Abilica Premium Mill 90 är en banbrytande löpbandsserie från Abilica, utformad för att möta behoven hos både den entusiastiske löparen och företag som prioriterar sina anställdas hälsa och fitness. Detta imponerande löpband erbjuder en generös löpyta och en imponerande maxhastighet på 22 km/tim, vilket tillfredsställer även de mest kräsna löparna med höga krav på prestanda och komfort. Med en kraftfull AC-motor på 2 hk är Abilica Premium Mill 90 redo för långa och intensiva träningspass, oavsett om det är förberedelser inför ett maraton eller intensiv intervallträning. Med sina 36 förinställda program och möjligheten att skapa egna, anpassade träningspass ger detta löpband en enastående variation för användaren. Den intuitiva LED-skärmen ger tydlig och omfattande information om tid, hastighet, distans, puls och mer under träningspasset. Snabbtangenter möjliggör enkel justering av hastighet och lutning, vilket ger en sömlös träningsupplevelse. För att ytterligare förbättra användarupplevelsen kan Abilica Premium Mill 90 integreras med flera träningsappar. AnyRun-appen erbjuder ett brett utbud av träningsprogram, medan Zwift-appen tar löpning till en virtuell värld där användare kan njuta av ensamma promenader eller delta i gemensamma träningspass med andra löpare. Kinomap-appen erbjuder inspirerande träningsrutter från hela världen genom filmer, vilket ger användarna en mångsidig och engagerande träningsupplevelse. Även om Abilica Premium Mill 90 inte är hopfällbar, är den utrustad med transporthjul för enkel förflyttning vid behov. Med en vikt på 164 kg och en max användarvikt på 150 kg är detta löpband robust och pålitligt för alla användare. Med dess imponerande funktioner och användarvänliga design är Abilica Premium Mill 90 det perfekta valet för seriösa löpare och företag som värdesätter sina anställdas hälsa och välbefinnande.Fakta och egenskaper Display som visar tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning mm Kopplas till apparna Zwift, Kinomap och AnyRun 36 träningsprogram Hastighet 1-22 km/h Slitstark AC Motor på max effekt 4 HK träningsprogram Mottagare för trådlöst pulsbälte (bältet är tillbehör) Löpyta på 155x56 cm ger gott om utrymme att springa på Löpytans höjd över golvet 23 cm Motoriserad justering av stigning i 15 nivåer Max lutning 9% Kan inte fällas ihop vilket gör den stadigare Benen är justerbara för eventuella ojämnheter Transporthjul för att enklare kunna flyttas Mått LxBxH 212x90x159 cm Vax användarvikt 160 kg Vikt 165 kg
 • Abilica - Mill 30 Löpband

  Abilica - Mill 30 Löpband
  Abilica Mill 30 är perfekt för dig som gillar att variera sin träning med intervaller och längre lugna träningspass med både promenader och löpning. Ett gediget löpband i modern och utrymmeseffektiv&hellip:
 • Abilica - FoamRoller 60 cm

  Abilica - FoamRoller 60 cm
  Denna FoamRoller är tillverkad av EPP-material och har en längd på 60 cm och diameter på 15 cm. Trots sin längd väger den endast 300 gram, vilket gör den lätt att bära med dig till din yogastudio&hellip:
 • Löpband Mill 30 *Bäst i test 2024*, Abilica

  Löpband Mill 30 *Bäst i test 2024*, Abilica
  Ett solitt löpband för hemmabruk från Abilica med en modern och platsbesparande design.- Hopfällbar funktion - kompakt för hemmet!- Flera snabbknappar för hastighet och lutning- Viktkapacitet 125&hellip:
 • Löpband Premium Mill 90, Abilica

  Löpband Premium Mill 90, Abilica
  Premium Mill 90 är den nya toppmodellen bland Abilicas löpband som passar lika bra på arbetsplatsens gym som för de hemmalöpare med extra höga krav!- Viktkapacitet 150 kg- Maxhastighet 22 km/h- Kompatibel&hellip:
 • Löpband Mill 2.0, Abilica

  Löpband Mill 2.0, Abilica
  Smidigt löpband för hemmabruk!- Blåtandsfunktioner såsom FitShow, Kinomap och Zwift- 110kg max användarvikt- 1-16km/h hastighetsintervall
 • Abilica - MassageGun Advanced

  Abilica - MassageGun Advanced
  Abilica Massagepistol Advanced är en massagepistol med en kraftfull motor på 20W och 6 olika massageprogram. Levereras med 5 utbytbara massagehuvuden för effektiv muskelmassage.Abilica Massagepistol&hellip:
 • Abilica Vibrating MassageBall, Massageboll

  Abilica Vibrating MassageBall, Massageboll
  Abilica Vibrating MassageBall är en 360-graders massageboll, perfekt för att lösa upp stela och bedövade muskler före och efter träning. Massagebollen har tre vibrationsnivåer som indikeras av ljus, som du enkelt kan styra med en knapp. Ett automatiskt program. Den laddas med den medföljande USB-kabeln och är fulladdad efter 2 timmar. Fullt batteri ger upp till 2 timmars användning. Mjuk, gummerad yta med struktur runt hela massagekulan. Diameter: 11 cm.
 • Abilica FootMassager, Massageboll

  Abilica FootMassager, Massageboll
  Abilica FootMassager kan användas stående och sittande och den mjukar upp strama och trötta muskler i fötterna före och efter träning. Fotmassage kan användas mot många olika problem. FootMassager med hjul för optimal rörlighet och struktur för goda resultat. Produkten är tillverkad av TPE- och PP-material. Längd 16 cm och 8 cm i diameter.
 • Abilica Foamball, Massageboll

  Abilica Foamball, Massageboll
  Abilica FoamBall är en mjuk skumboll som snabbt får i gång nöjet att röra på sig! Med endast 12 cm i diameter är den lätt att greppa, även för små händer och är perfekt för inomhusaktiviteter. Aktiverar hela kroppen. Produkten finns i Abilica Active, en produktserie för att få barn i mer aktivitet.
 • Abilica MassageGun Premium, Massagepistol

  Abilica MassageGun Premium, Massagepistol
  Kraftfull motor som ger 6 olika massagefrekvenser mellan 1200-3300 repetitioner per minut. Detta ger dig en bra möjlighet att justera vibrationerna så bra som möjligt för att massera musklerna effektivt. Den levereras också med 6 olika massagehuvuden som är anpassade för de olika muskelgrupperna. Två handtag som gör det enkelt att komma till musklerna på axlar och rygg och som gör den lämplig både för självmassage eller för att massera andra. Massagepistolen är laddningsbar och batteritiden är 3-5 timmar. Laddningstiden är cirka 3.5 timmar. Levereras i ett fodral med stålram för enkel förvaring och frakt. 30W motor Batteri: 2600mAh Batteritid: 3-5 timmar Laddningstid: 3,5 timmar Massagefrekvens: 1200-3300 Massage nivåer: 6 Utslag: 12 mm Produkten innehåller: 1 väska för förvaring 1 massagepistol 5 massagehuvuden 1 laddare Vikt: 1,09 kg Material: Rostfritt stål + ABS + Silica Gel Ljudnivå: 60 db Styrkor / intervaller nivå 1-6: Nivå 1: 1200 Nivå 2: 1620 Nivå 3: 2040 Nivå 4: 2460 Nivå 5: 2880 Nivå 6: 3300
 • Abilica Vibrating MassageRoller, Massageroller

  Abilica Vibrating MassageRoller, Massageroller
  Abilica Vibrating MassageRoller är perfekt för att lösa upp stela och domnade muskler före och efter träning. Massagerullen har 3 vibrationsnivåer som du enkelt kan styra med en knapp och består av 3 delar som kan rotera oberoende. Ett automatiskt program. Den laddas med den medföljande USB-kabeln och är fulladdad efter 2-2,5 timmar. Fullt batteri ger upp till 2 timmars användning. Mjuk, gummerad yta med struktur. Längd: 16 cm. Diameter: 9 cm.