Fodrade löpartights

Att lägga löparskorna på hyllan bara för att det blivit kallt ute är inget en inbiten löpare gör. Med vinterlöpartights kan du stå emot kylan. Fodrade löpartightsen håller benmusklerna varma under många och långa träningspass vintertid.

Löpartights för vinter, mot kyla

Nyckeln ligger i att ha lager på lager och att kunna reglera värmen utifrån dagens temperatur. Ett par fodrade löpartights är då bra att kunna plocka fram när kylan biter i. De kan kallas för vinterlöpartights eller thermo leggings.

Ett alternativ är såklart att ha underställsbyxor och sina vanliga löpartights men kall vind kan ta sig igenom de alltför tunna tightsen. Fodringen stoppar kylande vind mycket bättre och det finns även tights med windstopper för den som vill ha det.

Dam löpartights vinter

 • Women's Tights Winter

  Women's Tights Winter
  Material: 31% ull, 66% polyester, 3% elastanMaterial 2: 100% polyester
 • Women's Long Power Tights

  Women's Long Power Tights
  Snabbtorkande och stretchiga som fungerar lika bra direkt mot huden som ovanpå ett par långkalsonger. Perfekta en kall dag i skidbacken eller som löpartights under vintertid. Kan också användas som leggings.Material57% polyester, 33% polyamid, 10% elastan.

Löpartights Vinter Herr

 • Men's Tights Winter

  Men's Tights Winter
  Material: 31% ull, 66% polyester, 3% elastanMaterial 2: 100% polyester
 • Cln Expose Ws Winter Tights, Black, M

  Cln Expose Ws Winter Tights, Black, M
  Tightsen har en en skön kompressionskänsla och den mjukt borstade insidan bidrar till extra värme under årets kallare månader. värmande kvalitetnormal midjadragskoreflekterande logovarma och sköna&hellip:
 • Cln Perma Winter Tights, Black, M

  Cln Perma Winter Tights, Black, M
  Cln Perma Winter Tights, Black, M. Finns i storleken M, i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från CLN Athletics.