Compeed skavsårsplåster

Ett starkt varumärke när det gäller skavsår är Compeed. Många tänker direkt på det märket när man säger skavsårsplåster. De har lite olika plåstertyper men de fungerar på liknande eller samma sätt. Det finns stora plåster för hälen och små för tår eller sidan av fotbladet.

Populärt inom Compeed skavsårsplåster

 • Compeed Antiskavsår stift 8 ml

  Compeed Antiskavsår stift 8 ml
  Compeed Anti skavsårsstift reducerar omedelbart friktion helt osynligt och förebygger på så sätt skavsår. Kan användas på fötter eller andra krioppsdelar där du önskar att förebygga friktion.
 • Compeed Plåster Value Pack Skavsårsplåster. 10 st.

  Compeed Plåster Value Pack Skavsårsplåster. 10 st.
  Compeed® Value pack innehåller 10 st skavsårsplåster . Compeed® Value pack fungerar som en andra hud och hjälper den naturliga fuktbalansen att: Lindra smärta omedelbart, skydda och tryckavlasta från skoskav samt påskynda läkningsprocessen.
 • Compeed Plåster f beh av blåsor fotsula 5 st

  Compeed Plåster f beh av blåsor fotsula 5 st
  Ett skavsårsplåster som skapar en dämpande zon under foten – dämpar blåsor och ger smärtlindring. Passar särskilt bra för dig som utövar t ex tennis, badminton, squash, basket och kampsport. Plåstret fungerar som en andra hud och hjälper den naturliga fuktbalansen. 5-pack. COMPEED® Fotsula är designad för att passa under fötterna och skydda mot skavsår på fotsulan. De har en zon med extra stötdämpning som avlastar trycket och lindrar smärtan.
 • Compeed Plåster f beh av blåsor extrem 5 st

  Compeed Plåster f beh av blåsor extrem 5 st
  Ett extra tryckavlastande skavsårsplåster som fungerar som en andra hud och ger omedelbar smärtlindring. Nätmönstrad struktur gör avlastningen ännu bättre och påskyndar läkeprocessen. Kan sitta kvar flera dagar, hur länge skiljer sig dock från person till person. COMPEED® Skavsårsplåster Extrem är det ultimata skyddet när du sportar. Plåstret ger snabb smärtlindring och 20 procent extra tryckavlastning

Fler tips på Compeed skavsårsplåster

 • Compeed Plåster f beh av blåsor medium 5 st

  Compeed Plåster f beh av blåsor medium 5 st
  Ett elastiskt och fuktabsorberande skavsårsplåster som avlastar och skyddar ömma och utsatta hud- och sårområden i samband med fysisk aktivitet. Plåstret bildar en tryckavlastande kudde och ger snabb lindring. 5-pack, medium. Låt sitta kvar tills det faller av. Compeed® Skavsårsplåster Medium ger dig snabb smärtlindring och skön tryckavlastning. Plåstret fungerar som ett andra hudlager, skyddar mot bakterier, är diskret och vattentätt.
 • Compeed Plåster f beh av blåsor mix 5 st

  Compeed Plåster f beh av blåsor mix 5 st
  Compeed Skavsårsplåster lindrar snabbt, skyddar och påskyndar läkningsprocessen. Plåstret ger skön tryckavlastning och minskar smärtan från första stund. Det fungerar som en andra hud och kan sitta kvar tills det faller av.Compeed Mixpack innehåller 5 skavsårsplåster, för olika skavsår på foten: 2 Medium, 2 Small och 1 Tå. Compeed skavsårsplåster i ett mixpack med plåster i olika storlekar: 2 st medium, 2 st small och 1 st tå. Compeed plåster appliceras på skavsåret/blåsan och fungerar som ett extra hudlager som avlastar, minskar smärtan och skyddar mot vatten, smuts och bakterier. Compeed är effektivt i blåsans alla faser, men ju tidigare du applicerar plåstret, desto snabbare läker blåsan.
 • Compeed Plåster f beh av blåsor small 6 st

  Compeed Plåster f beh av blåsor small 6 st
  Ett elastiskt och fuktabsorberande skavsårsplåster som avlastar och skyddar ömma och utsatta hud- och sårområden i samband med fysisk aktivitet. Plåstret bildar en tryckavlastande kudde och ger snabb lindring. 6-pack, small. Låt sitta kvar tills det faller av. Plåstret fungerar som ett andra hudlager. Det absorberar fukt och avlastar, vilket ger omedelbar smärtlindring och optimala läkningsförhållanden.
 • Compeed Plåster Högklackat 5 st

  Compeed Plåster Högklackat 5 st
  Compeed® High heel är ett skavsårsplåster med form anpassad för högklackade skor samt ballerinaskor. Compeed® High heel fungerar som en andra hud och hjälper den naturliga fuktbalansen att: Lindra smärta omedelbart, skydda och tryckavlasta från skoskav samt påskynda läkningsprocessen.

Hur fungerar Compeed?

Compeed skavsårsplåster funkar som en andra hud när din egna är skadad. Smärtan lindras direkt och skavsåret skyddas mot ytterligare nötning eller smuts. Compeed har även viss tryckavlastande egenskaper och kan påskynda läkningen.

Med den så kallade hydrokolloid-tekniken kan plåstret suga upp vätska och kapsla in det i en gel. Det underlättar för blåsor att läka ut och man kan låta plåstret sitta kvar i flera dagar, till skillnad från vanliga plåster.

Ska man låta Compeed sitta kvar?

Ja, huden läker under plåstret och när det läkt färdigt lossnar skavsårsplåstret av sig självt. Compeedplåster har en Hydrokolloidteknologi som består av gel med partiklar som absorberar fukt.

Compeed skavsårsstift verkar förebyggande

För att förebygga skavsår finns Compeed Anti, ett stift med ingredienser som minskar friktion (Hydrogenated vegetable oil, stearyl alcohol, octyldodecanol, phenoxyethanol, parfum). Det kan man smörja på fötter där man brukar få skav men vill undvika det under en långtur eller ultralopp.