Compeed löparprodukter

 • Compeed Extreme Skavsårsplåster 5 st

  Compeed Extreme Skavsårsplåster 5 st
 • Compeed Skavsårsstift 8 ml

  Compeed Skavsårsstift 8 ml
 • Compeed Skavsårsplåster Underfoot 5 st

  Compeed Skavsårsplåster Underfoot 5 st
 • Compeed Skavsårsplåster Medium Value-pack 10 st

  Compeed Skavsårsplåster Medium Value-pack 10 st
 • Compeed Plåster för behandling av hård hud 6 st

  Compeed Plåster för behandling av hård hud 6 st
  Compeed Hård hud är ett plåster med hydrokollid-teknologi som mjukar upp förhårdnader och förenklar avlägsningen av dem. Plåstret ger dessutom en omedelbar smärtlindring och trycklindring. Innehåller 6 stycken plåster.Om du är diabetiker rekommenderas att du pratar med din läkare innan du börjar använda Compeed Hård hud på infekterade sår.
 • Compeed Skavsårsplåster Mixpack 5 st

  Compeed Skavsårsplåster Mixpack 5 st
 • Compeed Anti Skavsår Stift 8 ml

  Compeed Anti Skavsår Stift 8 ml
  Få saker kan svida och irritera så mycket som ett skavsår. Compeed Anti Skavsårsstift används direkt på huden där du vill förebygga friktion. Stiftet reducerar friktionen omedelbart och förebygger uppkomsten av skavsår. Perfekt att ha nära till hands om du ska gå in ett par nya skor eller har skavsår någon annanstans på kroppen.
 • Compeed Skavsårsplåster Extreme 5 st

  Compeed Skavsårsplåster Extreme 5 st
  COMPEED® Skavsårsplåster Extrem är utformat för mycket smärtsamma blåsor. Plåstret ger snabb smärtlindring och 20 procent extra tryckavlastning jämfört med COMPEED® Skavsårsplåster Medium. Fungerar som ett andra hudlager, är diskret och vattentätt.
 • Compeed Plåster för behandling av blåsor fotsula 5 st

  Compeed Plåster för behandling av blåsor fotsula 5 st
  Med Compeed Skavsårsplåster Fotsula undviker du skavsår under fötterna. Det är ett vanligt problem eftersom att fotsulorna är utsatta för höga vridkrafter, stora rörelser och högre tryck än resten av foten. Blåsor och skavsår ger upphov till mycket obehag men går alltså att förebygga. Denna fotsula har utvecklas särskilt för att skydda fotsulan mot skavsår. De ger en skön stötdämpning som fungerar lindrande och avlastande.
 • Compeed Skavsårsplåster Mixpack 5 st

  Compeed Skavsårsplåster Mixpack 5 st
  Att skavsår kan vara en riktig pina är nog de flesta medvetna om. Du vet säkert också att de kan komma när du minst anar det. Var förberedd på alla typer av skavsår med Compeed Skavsårsplåster i mixpack.Förpackningen innehåller skavsårsplåster i olika storlekar så att du snabbt kan hitta ett för just den delen av foten som råkat ut för ett skavsår. Plåstret avlastar trycket och skyddar skavsåret mot smuts och vatten. Det kan användas i alla faser men det allra bästa är att du applicerar det så fort som möjligt efter det att skavsåret uppstått.I förpackningen:2 stycken medium2 stycken small1 stycken för tåOm du är diabetiker rekommenderas att du pratar med din läkare innan du börjar använda Compeed Skavsårsplåster på infekterade sår.
 • Compeed Plåster för behandling av fingersprickor 10 st

  Compeed Plåster för behandling av fingersprickor 10 st
  Fingersprickor uppstår oftast när huden är torr och kan vara riktigt smärtsamt. Det är vanligast att råka ut för det om vintern då luften är torr och kall. Med Compeed Fingersprickor skyddar du fingertopparna och nagelbandet samtidigt som smärtan från sprickan lindras. Läkningsprocessen påskyndas något och såret skyddas från smuts och bakterier.Om du är diabetiker rekommenderas att du pratar med din läkare innan du börjar använda Compeed Fingersprickor på infekterade sår.
 • Compeed Blåsor/Skavsår medium 5 st

  Compeed Blåsor/Skavsår medium 5 st
 • Compeed Skavsårsplåster Small 6 st

  Compeed Skavsårsplåster Small 6 st
 • Compeed Skavsårsplåster Högklackat 5 st

  Compeed Skavsårsplåster Högklackat 5 st
 • Compeed Skavsårsplåster Medium 5 st

  Compeed Skavsårsplåster Medium 5 st
  Skavsår och blåsor på fötterna är aldrig kul. Tursamt nog finns det skavsårsplåster som kan ge omedelbar smärtlindring. Compeed Skavsårsplåster Medium är ett tjockt plåster som agerar som ett andra hudlager. Du kan applicera plåstret på blåsor och sår samt på problemområden innan du utför aktiviteter som kan leda till skavsår eller blåsor. Det tjocka plåstret ger huden tryckavlastning och har även andra bra egenskaper. Det är diskret, vattentätt och skyddar huden mot bakterier. Om du vet att dina skor är obekväma och misstänker att du kommer att få skavsår kan du sätta på ett plåster för att förebygga obehaget.
 • Compeed Skavsårsplåster Högklackat 5 st

  Compeed Skavsårsplåster Högklackat 5 st
  Compeed High heel är ett skavsårsplåster med en form som är speciellt anpassad för högklackade skor och ballerinaskor. Det ger en skön tryckavlastning och omedelbar smärtlindring. Den unika fjärilsformade designen med genomskinliga kanter formar sig perfekt och är dessutom diskret att använda. Skavsårsplåstret bidrar med såkallad hydrokolloidteknologi, vilket består av en aktiv gel med fuktabsorberande partiklar. Det gör att plåstret fungerar som ett extra hudlager och stöder den naturliga fuktbalansen. Passar alla skavsår orsakade av högklackade skor.
 • Compeed Skavsårsplåster Small 6 st

  Compeed Skavsårsplåster Small 6 st
  Skoskav kan verkligen vara en riktig pina. Med Compeed Skavsårsplåstret avlägsnar du tryck samtidigt som blåsan skyddas från vatten och smuts. På så vis kan du gå och röra dig utan att besväras av smärtan som skavsåret orsakar.Storlek Small är ett mindre skavsårsplåster som är lämplig på såväl mindre skavsår som mindre ytor. Plåstret sitter väl på plats och påskyndar även läkningen något. Kan användas i alla faser men det allra bästa är att du applicerar det så fort som möjligt efter det att skavsåret uppstått.Om du är diabetiker rekommenderas att du pratar med din läkare innan du börjar använda Compeed Skavsårsplåster på infekterade sår.
 • Compeed Skavsårsplåster On Toes 8 st

  Compeed Skavsårsplåster On Toes 8 st
  Compeed On Toes är plåster för skavsår på tårna och fungerar som ett andra hudlager, vilket lindrar smärta och ger goda läkningsförhållanden.  Compeed Oskavsårsplåster är fuktabsorberande och avlastar skavet, vilket ger omedelbar smärtlindring och optimala läkningsförhållanden. Appliceras på tårna där du vill förebygga eller lindra skavsår. Samma teknik som övriga skavsårsplåster men formen är anpassad för att passa skavsår på eller mellan tårna.Förpackningen innehåller 8 st plåster!
 • Compeed Skavsårsplåster Medium Value Pack 10 st

  Compeed Skavsårsplåster Medium Value Pack 10 st
  Compeed skavsårsplåster fungerar som ett extra hudlager och stöder den naturliga fuktbalansen. De ger en skön tryckavlastning och omedelbar smärtlindring. Compeed har en avsmalnande kant så att den blir extra följsam mot hudens yta. Detta minskar friktionen och säkerställer att läkningsprocessen görs utan smärta.Förpackningen innehåller 10 st skavsårsplåster.