Orthoteh löparprodukter

 • Fotledsstöd - standard

  Fotledsstöd - standard
  Standard fotledshållare från "Orthoteh" ger effektiv stabilisering med hjälp av två anatomiskt formade plastelement. De har en bekväm stoppning av memory foam som gör att de kan bäras hela dagen. Passformen kan justeras med spännen med hjälp av två remsor av oelastisk velour. För bättre fixering av fotleden bör längden på remsan under hälen justeras efter hälens bredd. Beställning Placera fotleden och foten mellan de två stabiliserande plastelementen. Justera längden på remsan under hälen efter hälens bredd. Dra åt remsorna genom spännena och fäst först den nedre och sedan den övre remsan. Dra åt remsorna igen om det behövs. Underhåll: Placera kardborreelementen mot varandra före tvätt. Ta bort de två insatserna före tvätt. Produkten ska handtvättas i 30°C. Använd inte blekmedel! Försiktig torkning utan att vrida ur produkten ökar dess livslängd. Vi rekommenderar att produkten torkas i rumstemperatur utan direkt värmekälla. Får inte torktumlas! Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har tillverkat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och stilrent sortiment av tekniska produkter för ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är exklusivt utformade för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra välbefinnandet hos våra användare. För tillverkning av bandage och stödprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa och högkvalitativa produkter.
 • Fotledsstöd Standard | 40803 - S

  Fotledsstöd Standard | 40803 - S
  Vi introducerar Orthoteh Fotledsstöd Standard | 40803, din go-to-lösning för fotledsstöd och stabilitet! Fotledsstödet är tillverkat med precision och har en bekväm anatomisk design tillverkad av lätt och andningsaktivt elastiskt tyg som garanterar en bekväm användarupplevelse under alla dina aktiviteter. Kombinationen av elastiska och oelastiska stabiliserande element ger optimalt stöd och gör den idealisk för hantering av lätta till måttliga stukningar i fotledsområdet. Orthoteh Fotledsstöd Standard är utformat för att tillgodose en mängd olika behov och är perfekt för både sportentusiaster och personer som deltar i dagliga aktiviteter. Den mångsidiga konstruktionen gör den lämplig för kronisk instabilitet och osteoartrit i tidigt stadium, och ger tillförlitligt stöd där det behövs som mest. Det som särskiljer detta fotledsstöd är det genomtänkta införandet av ett Y-format oelastiskt element på den traumatiserade sidan, vilket effektivt minskar risken för ytterligare skador. Det omslutande elastiska bandet ger ett extra lager av stabilisering till den övergripande konstruktionen och säkerställer en säker passform.
 • Knäband - Stark | 40703 - XS

  Knäband - Stark | 40703 - XS
  Detta bandage är bra för: Stöd knäet genom mindre eller medelsvåra förstuvningar och vridningar. Minska knäsmärta under sport. Problem med menisken. Minska svullnad. Stöd knäet genom att känna instabilitet i leden. Stabilisering av ligamenten Kan öppnas upp helt och därmed anpassas till ditt ben Lätt, andningsbart och flexibelt material Vadderad ring runt knäskålen för extra stabilitet på denna Begränsar inte din rörelsefrihet runt knäleden Så tar du på dig stödet: För upp knäbandet runt knäet så att den vadderade ringen sitter tätt runt knäskålen Stäng knäbandet längst ner först och sedan upptill Dra åt den nedre remmen runt knäet Dra åt den övre remmen ovanför knäet https://www.youtube.com/watch?v=LvdtD-tJBNs 'Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har producerat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och utsökt urval av produkter med teknisk ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet. Du kan läsa mer om Orthoteh här. Innehåll i paketet 1 st. Knäband - Stark. Skötsel och rengöring Produkten måste tvättas manuellt vid 30°C.  Använd inte tvättmedel! Torka försiktigt utan att vrida produkten för att öka produktens livslängd. Det rekommenderas att produkten torkar vid rumstemperatur utan en direkt värmekälla. Torktumla inte.
 • Knäband med hängslen | 40702 - XS

  Knäband med hängslen | 40702 - XS
  Denna moderna sportortos erbjuder aktiva människor en säker stabilisering av knäleden. Även om detta knäband också kan kallas knäbandage, knästöd eller knäortos, har bandet samma stabiliserande och stödjande effekt. Knäbandet styr på ett tillförlitligt sätt knäskålen med en silikonring, vilket minskar trycket på patella. De tre extra remmarna stärker ortosens stabiliserande effekt och säkerställer en korrekt passform. Den högteknologiska sportortosen stöder läkningsprocessen, stabiliserar knäleden efter skador, såsom meniskskada, korsbandsbrott och broskproblem, och främjar känslan av säkerhet hos användaren. Kraftfull stabilisering av ligamenten med hängslen Öppen och justerbar konstruktion Kan anpassas till ditt ben med de två elastiska kardborrebanden Lämplig för vardag och sport 3-lagers andningsbart, elastiskt material Så tar du på dig stödet: Dra upp ortoserna via sidorna där aluminiumelementen sitter Dra den över knäet och se till att knäskålsringen sitter runt knäskålen Dra sedan åt den nedre remmen och sedan den övre på baksidan av knäet Dra slutligen åt den övre remmen framtill Ordningen för hur man drar åt remmarna syns på produkten https://www.youtube.com/watch?v=b1Ix9Gy_3A8 Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har producerat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och utsökt urval av produkter med teknisk ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet. Du kan läsa mer om Orthoteh här. Innehåll i paketet 1 st. Knäband med hängslen. Skötsel och rengöring Produkten måste tvättas manuellt vid 30°C.  Använd inte tvättmedel! Torka försiktigt utan att vrida produkten för att öka produktens livslängd. Det rekommenderas att produkten torkar vid rumstemperatur utan en direkt värmekälla. Torktumla inte.
 • Knärem för hopparknä | 40202

  Knärem för hopparknä | 40202
  Anatomiskt korrekt silikonplatta Viskoelastiskt tryck på knäskålsledband Lyfter knäskålen och minskar smärta Hämmar inte rörelsefriheten och stannar på plats under sport Andningsbart material med antibakteriell funktion Så tar du på dig stödet: Placera silikonkudden direkt under knäskålen Dra åt remmen så att den sitter bekvämt https://www.youtube.com/watch?v=UxrsGoDbUAM Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har producerat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och utsökt urval av produkter med teknisk ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet. Du kan läsa mer om Orthoteh här. Innehåll i paketet 1 st. Knärem för hopparknä. Skötsel och rengöring Produkten måste tvättas manuellt vid 30°C.  Använd inte tvättmedel! Torka försiktigt utan att vrida produkten för att öka produktens livslängd. Det rekommenderas att produkten torkar vid rumstemperatur utan en direkt värmekälla. Torktumla inte.
 • Fotledsstöd - Ekstra kraftig | 40804 - S

  Fotledsstöd - Ekstra kraftig | 40804 - S
  Viktiga egenskaper: Elastisk stabilisering: Upplev exceptionellt stöd med den elastiska stabiliseringen av både mediala och laterala fotledsligament. Orthoteh Fotledsstöd Extra ger en säker passform för optimal prestanda. Omfattande täckning: Vårt stöd sticker ut med långa elastiska band som tätt omsluter foten och fotleden, vilket ger fullständig täckning och stöd där det behövs som mest. Lätt och ventilerande: Vi förstår hur viktigt det är med komfort. Det är därför Orthoteh Fotledsstöd Extra är tillverkat av lätt och andningsbart elastiskt tyg, vilket säkerställer att du får det stöd du behöver utan att kompromissa med komforten. Mångsidig användning: Oavsett om du återhämtar dig från akuta ligament- och senskador, hanterar stabila fotledsfrakturer, står inför problem som kapsulit och tendinit eller hanterar osteoartrit med instabilitet, är detta stöd din pålitliga följeslagare. Anatomiskt placerade element: Designen omfattar två dubbla elastiska element som är strategiskt placerade i anatomiskt korrekta fickor bakom fotledens utsprång. Detta säkerställer en anpassad och säker passform som är skräddarsydd efter din anatomi. Tryck med bred bas: Våra långa och breda elastiska band lindas runt fotleden och ger ett jämnt tryck med bred bas. Detta förbättrar inte bara stabiliteten, utan hjälper också till att lindra svullnad, vilket gör den lämplig för vardagsaktiviteter. Upplev tryggheten som kommer med ett överlägset fotledsstöd. Orthoteh Fotledsstöd Extra är inte bara ett stöd - det är ett åtagande för ditt välbefinnande och din prestation.
 • Knäband – Standard | 40701 - XS

  Knäband – Standard | 40701 - XS
  Knäband – Standard från Ortoteh är tillverkad av ett lätt, andningsbart och elastiskt tyg, vilket säkerställer en bra stabilisering av knäet. Den anatomiskt formade utskärningen för knäskålen ligger som ett bra stöd så att knäbandet inte glider ner och ger stabilitet och komfort. Knäbandet har fyra platta elastiska element – två på varje sida av knäet – för att stödja ligamenten. Allt hålls på plats av två elastiska band - över och under knäleden. Stabilisering av ligamenten Anatomiskt formad för att passa runt knäskålen Begränsar inte rörelsefriheten i knäleden Lätt, andningsbart och elastiskt material Bra för vardagen och sport Så tar du på dig stödet: Dra knäbandet upp till knäet via silikonelementen på sidan och hela vägen upp på låret och se till att formen runt knäskålen sitter rätt på knäskålen Dra åt den nedre remmen först och sedan den övre Dra åt remmarna så att de stöder dig på bäst möjliga sätt och så att knäbandet sitter bekvämt https://www.youtube.com/watch?v=lVLuOLyl50I Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har producerat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och utsökt urval av produkter med teknisk ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet. Du kan läsa mer om Orthoteh här. Innehåll i paketet 1 st. Knäband – Standard Skötsel och rengöring Produkten måste tvättas manuellt vid 30°C.  Använd inte tvättmedel! Torka försiktigt utan att vrida produkten för att öka produktens livslängd. Det rekommenderas att produkten torkar vid rumstemperatur utan en direkt värmekälla. Torktumla inte.
 • Komfort knästöd | 40201 - M

  Komfort knästöd | 40201 - M
  Knästöd Comfort | 40201 - Din lösning för bekvämt knästöd! Upplev optimal stabilisering av knäleden med knästödet Komfort från Orthoteh. Deras specialdesignade knästöd prioriterar din komfort och ditt välbefinnande. Viktiga egenskaper inkluderar: Bekväm stabilisering: Vårt stöd ger överlägsen komfort samtidigt som det stabiliserar knäleden så att du kan röra dig med tillförsikt. Patellastabiliserande ring: Den innovativa designen har en patellastabiliserande ring med en unik öppning. Den elastiska ringen ger stabilitet åt knäskålen utan överdrivet tryck, vilket effektivt minskar smärtan i och runt knäet. Individuell justering: Stödets öppna konstruktion möjliggör personlig justering på tre nivåer som anpassar sig till lårets omkrets. Detta säkerställer en säker och anpassad passform som uppfyller dina behov. Mångsidigt stöd: Vårt knästöd Komfort är idealiskt för tillstånd som patellofemoral artrit, gonartros och mjukdelsskador i knäområdet och ger ett mångsidigt stöd för olika knärelaterade problem. Lätt och andningsbart: Knästödet är tillverkat av ett lätt och andningsbart material som ger utmärkt ventilation och fukthantering. Håll dig bekväm och torr, även vid långvarig användning.