Orthoteh löparprodukter

 • Fotledsstöd - standard

  Fotledsstöd - standard
  Standard fotledshållare från "Orthoteh" ger effektiv stabilisering med hjälp av två anatomiskt formade plastelement. De har en bekväm stoppning av memory foam som gör att de kan bäras hela dagen. Passformen kan justeras med spännen med hjälp av två remsor av oelastisk velour. För bättre fixering av fotleden bör längden på remsan under hälen justeras efter hälens bredd. Beställning Placera fotleden och foten mellan de två stabiliserande plastelementen. Justera längden på remsan under hälen efter hälens bredd. Dra åt remsorna genom spännena och fäst först den nedre och sedan den övre remsan. Dra åt remsorna igen om det behövs. Underhåll: Placera kardborreelementen mot varandra före tvätt. Ta bort de två insatserna före tvätt. Produkten ska handtvättas i 30°C. Använd inte blekmedel! Försiktig torkning utan att vrida ur produkten ökar dess livslängd. Vi rekommenderar att produkten torkas i rumstemperatur utan direkt värmekälla. Får inte torktumlas! Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har tillverkat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och stilrent sortiment av tekniska produkter för ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är exklusivt utformade för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra välbefinnandet hos våra användare. För tillverkning av bandage och stödprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa och högkvalitativa produkter.
 • Knärem för hopparknä | 40202

  Knärem för hopparknä | 40202
  Anatomiskt korrekt silikonplatta Viskoelastiskt tryck på knäskålsledband Lyfter knäskålen och minskar smärta Hämmar inte rörelsefriheten och stannar på plats under sport Andningsbart material med antibakteriell funktion Så tar du på dig stödet: Placera silikonkudden direkt under knäskålen Dra åt remmen så att den sitter bekvämt Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har producerat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och utsökt urval av produkter med teknisk ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet. Du kan läsa mer om Orthoteh här. Innehåll i paketet 1 st. Knärem för hopparknä. Skötsel och rengöring Produkten måste tvättas manuellt vid 30°C.  Använd inte tvättmedel! Torka försiktigt utan att vrida produkten för att öka produktens livslängd. Det rekommenderas att produkten torkar vid rumstemperatur utan en direkt värmekälla. Torktumla inte.
 • Knäband - Stark | 40703 - XS

  Knäband - Stark | 40703 - XS
  Detta bandage är bra för: Stöd knäet genom mindre eller medelsvåra förstuvningar och vridningar. Minska knäsmärta under sport. Problem med menisken. Minska svullnad. Stöd knäet genom att känna instabilitet i leden. Stabilisering av ligamenten Kan öppnas upp helt och därmed anpassas till ditt ben Lätt, andningsbart och flexibelt material Vadderad ring runt knäskålen för extra stabilitet på denna Begränsar inte din rörelsefrihet runt knäleden Så tar du på dig stödet: För upp knäbandet runt knäet så att den vadderade ringen sitter tätt runt knäskålen Stäng knäbandet längst ner först och sedan upptill Dra åt den nedre remmen runt knäet Dra åt den övre remmen ovanför knäet Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har producerat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och utsökt urval av produkter med teknisk ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet. Du kan läsa mer om Orthoteh här. Innehåll i paketet 1 st. Knäband - Stark. Skötsel och rengöring Produkten måste tvättas manuellt vid 30°C.  Använd inte tvättmedel! Torka försiktigt utan att vrida produkten för att öka produktens livslängd. Det rekommenderas att produkten torkar vid rumstemperatur utan en direkt värmekälla. Torktumla inte.
 • Knäband med hängslen | 40702 - XS

  Knäband med hängslen | 40702 - XS
  Denna moderna sportortos erbjuder aktiva människor en säker stabilisering av knäleden. Även om detta knäband också kan kallas knäbandage, knästöd eller knäortos, har bandet samma stabiliserande och stödjande effekt. Knäbandet styr på ett tillförlitligt sätt knäskålen med en silikonring, vilket minskar trycket på patella. De tre extra remmarna stärker ortosens stabiliserande effekt och säkerställer en korrekt passform. Den högteknologiska sportortosen stöder läkningsprocessen, stabiliserar knäleden efter skador, såsom meniskskada, korsbandsbrott och broskproblem, och främjar känslan av säkerhet hos användaren. Kraftfull stabilisering av ligamenten med hängslen Öppen och justerbar konstruktion Kan anpassas till ditt ben med de två elastiska kardborrebanden Lämplig för vardag och sport 3-lagers andningsbart, elastiskt material Så tar du på dig stödet: Dra upp ortoserna via sidorna där aluminiumelementen sitter Dra den över knäet och se till att knäskålsringen sitter runt knäskålen Dra sedan åt den nedre remmen och sedan den övre på baksidan av knäet Dra slutligen åt den övre remmen framtill Ordningen för hur man drar åt remmarna syns på produkten Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har producerat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och utsökt urval av produkter med teknisk ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet. Du kan läsa mer om Orthoteh här. Innehåll i paketet 1 st. Knäband med hängslen. Skötsel och rengöring Produkten måste tvättas manuellt vid 30°C.  Använd inte tvättmedel! Torka försiktigt utan att vrida produkten för att öka produktens livslängd. Det rekommenderas att produkten torkar vid rumstemperatur utan en direkt värmekälla. Torktumla inte.
 • Knäband – Standard | 40701 - XS

  Knäband – Standard | 40701 - XS
  Knäband – Standard från Ortoteh är tillverkad av ett lätt, andningsbart och elastiskt tyg, vilket säkerställer en bra stabilisering av knäet. Den anatomiskt formade utskärningen för knäskålen ligger som ett bra stöd så att knäbandet inte glider ner och ger stabilitet och komfort. Knäbandet har fyra platta elastiska element – två på varje sida av knäet – för att stödja ligamenten. Allt hålls på plats av två elastiska band - över och under knäleden. Stabilisering av ligamenten Anatomiskt formad för att passa runt knäskålen Begränsar inte rörelsefriheten i knäleden Lätt, andningsbart och elastiskt material Bra för vardagen och sport Så tar du på dig stödet: Dra knäbandet upp till knäet via silikonelementen på sidan och hela vägen upp på låret och se till att formen runt knäskålen sitter rätt på knäskålen Dra åt den nedre remmen först och sedan den övre Dra åt remmarna så att de stöder dig på bäst möjliga sätt och så att knäbandet sitter bekvämt Om Orthoteh Orthoteh är en bulgarisk tillverkare som har producerat stödprodukter i mer än 15 år. Idag erbjuder Orthoteh ett modernt och utsökt urval av produkter med teknisk ortopedi och mobilitetshjälpmedel. Produkterna följer alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade och moderna designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har Orthoteh alla nödvändiga maskiner och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet. Du kan läsa mer om Orthoteh här. Innehåll i paketet 1 st. Knäband – Standard Skötsel och rengöring Produkten måste tvättas manuellt vid 30°C.  Använd inte tvättmedel! Torka försiktigt utan att vrida produkten för att öka produktens livslängd. Det rekommenderas att produkten torkar vid rumstemperatur utan en direkt värmekälla. Torktumla inte.