JobOut löparprodukter

 • Massageboll - Jobout

  Massageboll - Jobout
  Massageboll som ökar blodcirkulationen samt lindrar stress och spänningar i hand-, nack- och ryggmuskler. Kan användas i förebyggande syfte för att motverka musarm. Enkel och smidig att ta med sig&hellip:
 • Massageboll Hård - JobOut

  Massageboll Hård - JobOut
  JobOut Massageboll är ett effektivt och lätthanterligt verktyg för att lindra muskelspänningar och muskelknutor. Använd golvet, väggen eller en annan hård yta för att stabilisera bollen och massera&hellip:
 • Massagerulle - JobOut

  Massagerulle - JobOut
  JobOut Massagerulle ger en avkopplande massage som stimulerar blodcirkulationen och sänker stressnivån i kroppen. Gummipiggarna masserar effektivt specifika tryckpunkter och löser upp muskelspänningar&hellip:
 • JobOut Fotmassagerulle, Svart

  JobOut Fotmassagerulle, Svart
  JobOut Fotmassagerulle är ergonomiskt utformad för att lindra smärta i trötta och hårda fötter. Rullen ger full kontakt med fotsulan och stimulerar omedelbart blodcirkulationen. Kan användas både&hellip:
 • JobOut Fotmassagerulle, Massageroller

  JobOut Fotmassagerulle, Massageroller
  Produktbeskrivning JobOut Fotmassagerulle är ergonomiskt utformad för att lindra smärta i trötta och stela fötter. Fotrullen ger full kontakt med fotsulan och stimulerar blodcirkulationen. Kan även användas för att stimulera muskler i underarm. Specifikationer Färg Turkos Storlek 21 x 9 x 9 Material EVA, PVC
 • JobOut Massagekrok

  JobOut Massagekrok
  Formen på JobOut Massagekrok gör det enkelt att applicera tryck på svåråtkomliga delar av ryggen. Massagekulan hjälper till att stimulera musklerna på djupet vilket ger energi, ökad blodcirkulation samt minskar värk och muskelspänningar. Vikt: 237 g Längd: 41 cm Bredd: 24 cm Höjd: 4 cm Material: Järn, TPR