JobOut löparprodukter

 • Rock - Massageboll

  Rock - Massageboll
  Massageboll som ökar blodcirkulationen samt lindrar stress och spänningar i hand-, nack- och ryggmuskler. Kan användas i förebyggande syfte för att motverka musarm. Enkel och smidig att ta med sig&hellip:
 • Hardrock - Massageboll Hård

  Hardrock - Massageboll Hård
  JobOut Massageboll är ett effektivt och lätthanterligt verktyg för att lindra muskelspänningar och muskelknutor. Använd golvet, väggen eller en annan hård yta för att stabilisera bollen och massera&hellip:
 • Rollin´ - Massagerulle

  Rollin´ - Massagerulle
  JobOut Massagerulle ger en avkopplande massage som stimulerar blodcirkulationen och sänker stressnivån i kroppen. Gummipiggarna masserar effektivt specifika tryckpunkter och löser upp muskelspänningar&hellip:
 • Wave - Fotmassagerulle

  Wave - Fotmassagerulle
  JobOut Fotmassagerulle är ergonomiskt utformad för att lindra smärta i trötta och hårda fötter. Rullen ger full kontakt med fotsulan och stimulerar omedelbart blodcirkulationen. Kan användas både&hellip:
 • JobOut Massageboll, Ergonomi

  JobOut Massageboll, Ergonomi
  Produktbeskrivning JobOuts Massageboll Mjuk ökar blodcirkulationen samt lindrar stress och spänningar i hand-, nack- och ryggmuskler. Kan användas i förebyggande syfte för att motverka musarm. Specifikationer Färg Svart Storlek 7 x 7 x 7 Material PVC
 • JobOut Massageboll Hård, Ergonomi

  JobOut Massageboll Hård, Ergonomi
  Produktbeskrivning JobOut Massageboll Hård är ett effektivt och lätthanterligt verktyg för att lindra muskelspänningar och muskelknutor. Använd golvet, väggen eller en annan hård yta för att stabilisera bollen och massera direkt på smärtpunkten. Specifikationer Färg Turkos Storlek 6,5 Material TPR