Gorilla Sports löparprodukter

Tyska Gorilla Sports startades 2005 för att tillverka och sälja träningsutrustning som alla ska ha råd med. I Sverige är det Fryskap AB som har agenturen att driva Gorilla Sports. Stort fokus på gymutrustning där det vi hittar intressant för löpning är springband och massageprylar.

 • Gorilla Sports GHN5400, Löpband

  Gorilla Sports GHN5400, Löpband
  Löpband från Gorilla Sports med tre olika nivåer av lutning och körhastighet på mellan 1-12km/h. Detta hopfällbara löpand har möjlighet att spela mp3, den har två sensorer som mäter din puls och är utrustad med saftey key som snabbt kan bryta strömmen om nödvändigt. På displayen kan du se tid, hastighet distans, antal förbrända kalorier och puls och vill du finns det tolv inprogrammerade program att välja mellan med olika svårighetsgrad. Övrig information LCD-skärm: 5tums med blå bakgrundsbelysning MP3-anslutning Förpackningsdimensioner(LxBxH): 158x74x26,5 cm
 • Gorilla Sports GHN5400, Löpband

  Gorilla Sports GHN5400, Löpband
  Löpband från Gorilla Sports med tre olika nivåer av lutning och körhastighet på mellan 1-12km/h. Detta hopfällbara löpand har möjlighet att spela mp3, den har två sensorer som mäter din puls&hellip:
 • Gorilla Sports Christopeit TM 550S, Löpband

  Gorilla Sports Christopeit TM 550S, Löpband
  En kvalitativ konditionsmaskin som möjliggör bekväm löpträning så att uthållighetsträningen blir av oavsett väder. Löpbandet har en vibrationsdämpad löpyta och ett integrerat säkerhetsbandstopp,&hellip:
 • Gorilla Sports RunMaxx 7.1, Löpband

  Gorilla Sports RunMaxx 7.1, Löpband
  Löpband från MAXXUS som har en löpyta på 130x46cm, väger 69kg och är hopfällbart gör sig bra både i hemmet och i företagsgymmet. Motorn är på 2,5hk och gör sig bra för dig som kommer använda&hellip:
 • Gorilla Sports Christopeit TM 550S, Löpband

  Gorilla Sports Christopeit TM 550S, Löpband
  En kvalitativ konditionsmaskin som möjliggör bekväm löpträning så att uthållighetsträningen blir av oavsett väder. Löpbandet har en vibrationsdämpad löpyta och ett integrerat säkerhetsbandstopp, allt för säker och bekväm träning. Skärmen på löpbandet visar många relevanta värden så du har bra överblick när du tränar. De intergrerade handpulsgivarna som sitter i handtagen kan användas för att övervaka pulsen under träning och knapparna som sitter i anslutning till pulsgivarna kan användas för att justera hastigheten i steg om 0,1km/h och lutningen i 15 steg. Övrig information Anslutningsalternativ för MP 3-spelare inklusive högtalare Hastighet justerbar i steg om 0,1km/h Pulsgivare integrerade i handtagen Blå bakgrundsbelyst LCD-skärm Mottagare för trådlös pulsband Tekniska detaljer Strömförsörjning: Nätanslutning 220-240V / 50-60Hz / 900 watt Nödstoppfunktion med säkerhetsnyckel GS-godkänd
 • Gorilla Sports Massageboll - 10cm

  Gorilla Sports Massageboll - 10cm
  Massagebollen från Gorilla Sports har en diameter på ca 10cm och kommer med det åt ställen som en foam roller bara rullar över. Bollen gör att du kan komma åt djupare in mellan muskler och lösa upp knutar och mjuka upp kroppen igen, antingen inför eller efter träningspasset. Hur det fungerar? Kläm fast bollen mellan kroppen och väggen/golvet. Leta efter smärtsama ställen och håll positionen i några sekunder. Antingen rör du berörd kroppsdel samtidigt som du håller bollen hårt pressad mot eller så står/ligger du bara still.
 • Gorilla Sports Dubbel Massageboll

  Gorilla Sports Dubbel Massageboll
  En felaktig hållning i vardagen orsakar ofta smärta i nacke och ryggrad. Genom effektiv självmassage kan spänningar och knölar lösas och mjukas upp. Med formen på den dubbla massagebollen går det att komma åt ordentligt längs ryggraden då ryggraden får plats mellan bollarna. Även skulderbladen och vaderna passar något bättre att rulla med den dubbla bollen istället för den enkla. Dubbel Massageboll i svart Massera ryggrad, skulderblad och vader Kommer åt på djupet
 • Gorilla Sports RunMaxx 7.1, Löpband

  Gorilla Sports RunMaxx 7.1, Löpband
  Löpband från MAXXUS som har en löpyta på 130x46cm, väger 69kg och är hopfällbart gör sig bra både i hemmet och i företagsgymmet. Motorn är på 2,5hk och gör sig bra för dig som kommer använda det två till tre gånger i veckan till promenader och lättar jogging. Hastigheten går mellan 0,8-18km/h och lutningen går att justera mellan 0-15 i totalt 31 olika steg. Det som avgör vilket löpband du ska köpa är hur många gånger i veckan du ska använda det och hur lång tid du ska använda det. Detta för att veta styrkan på motorn som kommer krävas för att hantera träningsbelatningen den kommer utsättas utan att den slits ut allt för fort. Men det är inte bara motorn som påverkas av träningen utan även dina leder. Så mycket som upp till tre gånger kroppsvikt verkar på lederna under promenadträning och fem till sju gånger kroppsvikt när du springer utan lutning. Därför är även dämpningen en viktig detalj och till det här löpbandet har vi dämpningssystemen CUSHION FLEX PRO & CUSHION FLEX. Löpbandet är även utrustat med säkerhetsavstängning om olyckan är framme. Träningsprogram Snabbstartsfunktion Tre manuella program Elva förinställda program Två hjärtfrekvensstyrda program Möjlighet att ställa in och spara ett eget program Puls Löpbandet har även sensorer för att mäta puls och de är ergonomiskt placerade så att du enkelt ska kunna använda dem under träningspasset för att mäta pulsen. Utöver sensorerna är löpbandet även utrustat med en mottagare som är POLAR®-kompatibel vilket innebär att du kan springa med pulsband och se pulsen på skärmen. För att använda de hjärtfrekvensstyrda programmen behöver du ett pulsband. Handpulsmätning via sensorerna fungerar inte till att använda hjärtfrekvensprogrammen.
 • Gorilla Sports Faciapaketet - Foam Roller Massageboll

  Gorilla Sports Faciapaketet - Foam Roller Massageboll
  Genom självmassage med denna träningsutrustning ökar du blodcirkulationen och stimulerar fascian vilket gör den mer flexibel och elastisk och du ger dig själv möjlighet till ökat rörelseomfång i olika övningar.