Vulkan knäskydd

Airxtend och 3011 är två modeller av knäskydd från Vulkan. De kan användas vid lindriga knäskador för stöd och lätt kompression men vissa saker skiljer knästöden åt.

Populärt inom Vulkan knäskydd

 • Knäskydd vid korsbandsskada

  Knäskydd vid korsbandsskada
  FINNS INTE DIN STORLEK? jUST NU HAR VI LEVERANSPROBLEM FÖR VISSA AV STORLEKARNA. REKOMMENDERAD ERSÄTTNINGSPRODUKT ÄR: 422 från McDavid eller  Knäskydd Stable ----- Stabilt knäskydd  från Vulkan med&hellip:
 • XS - Knäskydd Vulkan

  XS - Knäskydd Vulkan
  Knäskydd för behandling av lättare knäskador, t. ex. mindre allvarliga ledbandsskador och stukningar. Skyddet ger mycket god stabilitet och kompression. Materialet bibehåller kroppstemperaturen i&hellip:
 • Vulkan Airxtend Knäskydd 3515 One Size

  Vulkan Airxtend Knäskydd 3515 One Size
  Tre remmar för att justera passform och kompression. Öppen patella för att stabilisera knäskålen, anatomisk design. Skyddande extravaddering runt knä. Vid lindriga idrottsskador, reumatiska sjukdomar, subluxation av patella. One Size Fits All
 • Vulkan Knäskålsband Universal 1 st

  Vulkan Knäskålsband Universal 1 st
  Vulkan knäskålsband för avlastning av patellarsenan. Används främst vid hopparknä, men även vid schlatter. Universalstorlek som passar alla. Enkel att applicera

Fler tips på Vulkan knäskydd

 • XL - Knäskydd Vulkan

  XL - Knäskydd Vulkan
  Perfekt knäskydd för dig med mindre allvarliga ledbandsskador och stukningar/vrickningar. Ger ett mycket gott stöd samt värme och kompression. Tillverkat av neopren för bästa passform och optimal&hellip:

Vulkanskydd för knä: Airxtend vs 3011

Knäskydd 3011 är tillverkad i neoprene medan Airxtend har en mix av Airprene och Coolmax, vilket gör det till ett knäskydd du kan ha hela dagen.

En till skillnad är att Airxtend har tre remmar för att justera passformen och kompressionen. Dessutom har den en öppning över patella och extra vaddering för att stabilisera knäskålen.

Vulkanskydd 3011 säljs i olika storlekar och för att hitta vilken som passar dig mäter du omkretsen runt knäskålen. Storlekstabell finns på Vulkans återförsäljares produktsida. AirXtend säljs i en one size fits all eftersom du själv justerar passformen för ditt knä med remmarna.