Vulkan knäskydd

Airxtend och 3011 är två modeller av knäskydd från Vulkan. De kan användas vid lindriga knäskador för stöd och lätt kompression men vissa saker skiljer knästöden åt.

Populärt inom Vulkan knäskydd

  • Knäskydd vid korsbandsskada

    Knäskydd vid korsbandsskada
    FINNS INTE DIN STORLEK? jUST NU HAR VI LEVERANSPROBLEM FÖR VISSA AV STORLEKARNA. REKOMMENDERAD ERSÄTTNINGSPRODUKT ÄR: 422 från McDavid eller  Knäskydd Stable ----- Stabilt knäskydd  från Vulkan med&hellip:
  • Vulkan skydd 3029 Knä 3Mm

    Vulkan skydd 3029 Knä 3Mm
    Vulkan Knäskydd 3mm Formsytt och 3-delad design ger optimal passform. Perfekt för mindre allvarliga sen och ledbandskador, stukningar och vrickningar. Lätt, komfortabelt skydd som inte begränsar rörelseförmågan. Storlek i centimeter: Extra Small 26-30 Small 30-35 Medium 35-40 Large 40-45 Extra Large 45-50 Mät med lätt böjt knä över knäskålen och under enligt bilden

Vulkanskydd för knä: Airxtend vs 3011

Knäskydd 3011 är tillverkad i neoprene medan Airxtend har en mix av Airprene och Coolmax, vilket gör det till ett knäskydd du kan ha hela dagen.

En till skillnad är att Airxtend har tre remmar för att justera passformen och kompressionen. Dessutom har den en öppning över patella och extra vaddering för att stabilisera knäskålen.

Vulkanskydd 3011 säljs i olika storlekar och för att hitta vilken som passar dig mäter du omkretsen runt knäskålen. Storlekstabell finns på Vulkans återförsäljares produktsida. AirXtend säljs i en one size fits all eftersom du själv justerar passformen för ditt knä med remmarna.