Vulkan knäskydd

Airxtend och 3011 är två modeller av knäskydd från Vulkan. De kan användas vid lindriga knäskador för stöd och lätt kompression men vissa saker skiljer knästöden åt.

Vulkanskydd 3011 vs Airxtend för knä

Knäskydd 3011 är tillverkad i neoprene medan Airxtend har en mix av Airprene och Coolmax, vilket gör det till ett knäskydd du kan ha hela dagen.

En till skillnad är att Airxtend har tre remmar för att justera passformen och kompressionen. Dessutom har den en öppning över patella och extra vaddering för att stabilisera knäskålen.

Vulkanskydd 3011 säljs i olika storlekar och för att hitta vilken som passar dig mäter du omkretsen runt knäskålen. Storlekstabell finns på Vulkans återförsäljares produktsida. AirXtend säljs i en one size fits all eftersom du själv justerar passformen för ditt knä med remmarna.

Populärt inom Vulkan knäskydd

 • Knäskydd med öppen patella Vulkan Classic

  Knäskydd med öppen patella Vulkan Classic
  Formsytt knäskydd med patellaöppning som stabiliserar och håller knäskålen på plats. Öppningen lindrar också trycket på knäskålen och begränsar dess rörelser. Tillverkat i neopren, ett material&hellip:
 • Knäskydd Vulkan

  Knäskydd Vulkan
  Knäskydd för behandling av lättare knäskador, t. ex. mindre allvarliga ledbandsskador och stukningar. Ger mycket god stabilitet och kompression. Materialet bibehåller kroppstemperaturen i det skadade&hellip:
 • Knäskydd vid korsbandsskada

  Knäskydd vid korsbandsskada
  Stabilt knäskydd för främre korsbandsskador. Justerbara kompressionsband som ger bästa passform och stöd. Löstagbara skenor (ledade) i kolfiber. Idealiskt för sporter som alpin skidåkning och fysiska&hellip:
 • Knäskydd med öppen patella

  Knäskydd med öppen patella
  Bekvämt knäskydd i universalstorlek. Perfekt vid överansträngda knän, lindrigare ledbandsskador och stukningar/vrickningar. Skyddet har tre kardborreband som gör det enkelt att justera passformen.&hellip: