Vulkan knäskydd

Airxtend och 3011 är två modeller av knäskydd från Vulkan. De kan användas vid lindriga knäskador för stöd och lätt kompression men vissa saker skiljer knästöden åt.

Populärt inom Vulkan knäskydd

 • Knäskydd vid korsbandsskada

  Knäskydd vid korsbandsskada
  Stabilt knäskydd  från Vulkan med dubbelledade skenor i kolfiber på båda sidor knäet som ger medial och lateral stabilitet (utsida/insida). De dubbelledande skenorna ger en bättre passform, en&hellip:
 • Knäskydd med öppen patella

  Knäskydd med öppen patella
  TILLFÄLLIGT SLUT HOS LEVERANTÖR. TILLBAKA I LAGER EFTER ÅRSSKIFTET. Bekvämt knäskydd i universalstorlek som är anpassat för att ge extra stöd för överansträngda knän, lindrigare ledbandsskador. slitna&hellip:
 • Knäskydd Vulkan

  Knäskydd Vulkan
  Knäskydd för behandling av lättare knäskador, t. ex. mindre allvarliga ledbandsskador och stukningar. Skyddet ger mycket god stabilitet och kompression. Materialet bibehåller kroppstemperaturen i&hellip:

Vulkanskydd 3011 vs Airxtend för knä

Knäskydd 3011 är tillverkad i neoprene medan Airxtend har en mix av Airprene och Coolmax, vilket gör det till ett knäskydd du kan ha hela dagen.

En till skillnad är att Airxtend har tre remmar för att justera passformen och kompressionen. Dessutom har den en öppning över patella och extra vaddering för att stabilisera knäskålen.

Vulkanskydd 3011 säljs i olika storlekar och för att hitta vilken som passar dig mäter du omkretsen runt knäskålen. Storlekstabell finns på Vulkans återförsäljares produktsida. AirXtend säljs i en one size fits all eftersom du själv justerar passformen för ditt knä med remmarna.