Prim knäskydd

Prim tillverkar och säljer knäskydd för aktiva idrotter. De kombinerar innovation med kvalitet för att möta idrottarnas behov. Deras knäskydd med kevlarskydd är särskilt populärt för inomhussporter som handboll och volleyboll.

Populärt inom Prim knäskydd

  • Knäskydd med kevlarskydd | 507CA - XL

    Knäskydd med kevlarskydd | 507CA - XL
    Knäskålen används för För att skydda knäet under träning av inomhussporter; särskilt handboll, volleyboll och andra sporter med fall på golvet Undvik skada Ger knä komprimering Smärtlindring efter mindre skador Produkten utmärks särskilt av Minskar risken för slag- och fallskador avsevärt Slag och fall dämpas kraftigt av skydd Bekväm att använda – delvist på grund av gjutet skum på insidan Stöd musklerna i knäregionen Har en kevlarbeläggning som gör produkten starkare och mer hållbar Tillverkad av CoolPrene® och COOLMAX® - patenterade material som ger dig ökad komfort och värmeurladdning Knäskålen används främst för att skydda mot slag och fall i inomhussporter; särskilt handboll. Skyddet är tillverkat av ett utsökt kompressormaterial, som inte bara är bekvämt att bära, men minskar också knäts inverkan på hösten. I knäskålen är det stickade tyget extra ventilerat så att fukt lättare kan komma ut. Bandaget är tillverkat av CoolPrene® och COOLMAX®. Det ger en extremt bekväm komfort när den används och är en innovativ nyhet i sportbandage. Även om bandaget är tätt kan huden fortfarande andas och fukten leds snabbt ut genom materialet. Anatomiskt anpassar sig skyddet till knäet och stabiliserar hela knäet. Vid användning av muskler eller vid rörelse expanderar bandaget och återgår snabbt till "neutral" position igen. Se även vårt matchande armbågsskydd  här eller vår armbågsplatta med kevlarskydd här. Lämplig för följande sporter Alla inomhussporter; särskilt handboll Innehåll i paketet Knäskydd i svart Tvättinstruktioner Tvätta bandaget för hand med kallt vatten och eventuellt en mild tvål. Skölj noga efteråt. Torka produkten i rumstemperatur. Använd inte tvättmaskin eller torktumlare. Om du får utslag eller irritation från produkten, sluta använda den och sök hjälp från din läkare eller sjukgymnast. Produktmaterial 70% CoolPrene® (neoprengummi), 15% polyester, 15% stretchig nylon. Produkten är utvecklad i USA och tillverkad i Taiwan. Du kan se produkterna på LP Support här.
  • Knäbandage med stålfjädrar | 170XT - XXL

    Knäbandage med stålfjädrar | 170XT - XXL
    Knäbanedaget används för För att stödja knäet i mindre eller medelstora stukningar och vridningar För att minska knäsmärta i sport Problem med meniskerna För att minska svullnad För att stödja knäet vid känsla av instabilitet i leden Produkten utmärks särskilt av Tillverkad av 3-lagers vävt material som helt enkelt ger utmärkt komfort Ger komprimering för att muskulaturen runt knäet styrkas så mycket som möjligt Knäskålens form är speciellt gjord så att bandaget inte stör - även med böjda knän Kanten upptill och i botten vävs lite mjukare för extremt god komfort när den används Knäbandaget används efter skada, för knäsmärta eller för skadeförebyggande; särskilt bra att använda vid överbelastning av knäet eller vid känsla av instabilitet, t.ex. efter skador. Bandaget är tillverkat av ett otroligt läckert och hållbart 3-lagers väv. Materialet är väldigt bekvämt att bära, och är samtidigt bra för att ventilera och att få fukt som att ledas ut ur bandaget. Kompressionen ger en fin tajt känsla utan att klämma. Pelot (ringen runt knäskålen) ser till att hålla knäskålen på plats. Mycket har tänkts på vid detaljerna i detta bandage och just detta gör att det är väldigt bekvämt att ta på sig. Anatomiskt anpassar bandaget sig till knäet och stabiliserar hela leden. Det vävda materialet innebär bland annat att bandaget inte "skärs" in i huden. Bandaget rekommenderas ofta av läkare och sjukgymnaster av dessa skäl. Stödet fungerar för såväl vuxna som barn och ungdomar. Se även vårt knäband med 2 skenor och gångjärn här. LP-stöd X-TREMUS X-TREMUS-serien använder avancerad teknik, vävning med 3 dimensioner i kombination med vävning med 3 densitet och ger inte bara lämpligt stöd för dina specifika sportaktiviteter, utan förbättrar också din idrottsprestation och gemensamma stabilitet tack vare de inbyggda metallstöden. Se LP-supportens egen introduktionsvideo nedan. 40% off right now and I have been fantasising about going to Las Palmas again it looks strangely affordable right now. function execute_YTvideo(){return youtube.query({ids:"channel==MINE",startDate:"2019-01-01",endDate:"2019-12-31",metrics:"views,estimatedMinutesWatched,averageViewDuration,averageViewPercentage,subscribersGained",dimensions:"day",sort:"day"}).then(function(e){},function(e){console.error("Execute error",e)})}Powered by Embed YouTube Video                     Lämplig för följande sporter Alla sporter. T.ex. fotboll, handboll, löpning & badminton Innehåll i paketet Knäbandage i svart färg Tvättinstruktioner Tvätta bandaget för hand med kallt vatten och eventuellt en mild tvål. Skölj noga efteråt. Torka produkten i rumstemperatur. Använd inte tvättmaskinen eller torktumlaren. Om du får utslag eller irritation från produkten, sluta använda den och sök hjälp från din läkare eller sjukgymnast. Produktmaterial 64% nylon, 12% spandex, 10% silikon, 5% stål, 5% bomull, 4% TPU (Termoplastisk polyuretan) Produkten är utvecklad i USA och tillverkad i Taiwan. Du kan se mer på LP Support här.

Materialet CoolPrene® och COOLMAX® garanterar ökad komfort och hållbarhet. För de som behöver extra stöd finns det knäbandage med stålfjädrar, medan deras neoprenbandage erbjuder lindring för de med artros eller artrit.