LP Support knäskydd

Populärt inom LP Support knäskydd

 • Knäband för hopparknä

  Knäband för hopparknä
  Band för hoppare Inflammation i patellasen (knäskålen). Osgood-Schlatter störning. Stödet utmärks särskilt av Är lätt att använda och dra åt tätt med 2 kardborrband. Kan användas på både höger och vänster knä. Knäbandet kan hjälpa till att lindra lätt knäsmärta. Knäbandet används efter skada eller smärta under knäskålen. Bandet sätter press på patellasen och håller knäskålen bättre på plats. Det minskar smärtan. Korrekt användning av knäband: Lossa båda remmarna, stick benet i knäbandet och placera det under knäet. Dra åt ett band i taget tills önskad kompression har uppnåtts. Vid hopparknä kan detta stöd hjälpa till genom t.ex. fotboll, handboll, löpning, badminton - alla sporter. Stödet fungerar för såväl vuxna som barn och ungdomar. Innehållet i paketet: Knäband i svart färg. Tvättinstruktioner: Tvätta bandet för hand med kallt vatten och eventuellt en mild tvål. Skölj noga efteråt. Torka produkten i rumstemperatur. Använd inte tvättmaskin eller torktumlare. Om du får utslag eller irritation från produkten, sluta använda den och sök hjälp från din läkare. Produktmaterial: 75% CoolPrene® (neoprengummi), 25% stretchig nylon. Produkten är utvecklad i USA och tillverkad i Taiwan. Du kan se produkterna på LP Support här. Vad är ett hopparknä? Titta på den här fantastiska videon som visar vad hopparknä är: Vi är redo att hjälpa till. Ring oss eller skriv här på chatten.
 • Neopren knäskydd med kudde | 777 - XL

  Neopren knäskydd med kudde | 777 - XL
  Knäskyddet används för För att skydda knäet under träning av inomhussporter, särskilt handboll och andra sporter med fall på golvet För att undvika skada Produkten utmärks särskilt av Neoprenmaterialet som ger lätt kompression och håller skyddet på plats Det kraftfulla skyddet är tillverkat av kevlarfibrer, vilket ger sublimt skydd och säkerställer lång hållbarhet Håll dig varm och ökar blodcirkulationen Kan användas på både höger och vänster knä Knäskålen används främst för att skydda mot slag och fall i inomhussporter, särskilt handboll. Detta knäskydd är gjort av det bästa neopren som finns. Båda sidor är täckta med nylon för bäst möjliga komfort. Neopren är ett supermaterial för att uppnå bra kompression samtidigt som värmen bibehålls, vilket säkerställer bättre cirkulation. Se även vårt matchande armbågsskydd här eller vårt armbågsskydd med kevlarskydd här. Lämplig för följande sporter Alla inomhussporter, särskilt handboll, volleyboll, brottning, fotboll Innehåll i paketet Knäskydd i färg blå med svart kudde Tvättinstruktioner Tvätta bandet för hand med kallt vatten och eventuellt en mild tvål. Skölj noga efteråt. Torka produkten i rumstemperatur. Använd inte tvättmaskinen eller torktumlaren. Om du får utslag eller irritation från produkten, sluta använda den och sök hjälp från din läkare. Produktmaterial 75% neopren (slutet cellskum), 25% töjbar nylon Produkten är utvecklad i USA och tillverkad i Taiwan. Du kan se produkten på LP Support här.
 • Knäbandage - 756

  Knäbandage - 756
  Det stängda knästödet är enkelt att ta på och av. Med hjälp av kardborrebanden kan du justera knästödet individuellt till din knäled - en sömlös anpassning. Rörelsefriheten är garanterad. Det luftiga materialet minimerar svettning och ger hög bärförmåga. Stödet är användbart både för att lindra skador och för att förebygga skador och smärta. LP-Support 756 lindrar belastningssmärta vid milda kroniska tillstånd, som exempelvis begynnande knäartros. Det ger kompression vid lätt till måttlig instabilitet, är optimalt för irriterade knäleder och svullna knän, samt minskar smärta vid knäöverbelastning. Varumärke: LP Support Färg: Svart eller BlåEn storlek = omkrets knäcentrum 33,0 cm - 41,9 cmKan användas på både höger och vänster knä.