Scholl skoinlägg & sulor

Activ och Everyday är skoinlägg och sulor från tillverkaren Scholl. De absorberar stötar med sin Gel Activ. Scholls sulor finns i olika modeller för dam och herr. Inläggen passar i de flesta typer av skor från arbetsskor till vardags- och träningsskor.

Populärt inom Scholl skoinlägg & sulor

 • Scholl Insoles Sport Men 1 par

  Scholl Insoles Sport Men 1 par
  Scholl Gel Activ Sport Man/Kvinna är dubbla gel-inlägg som absorberar stötar och avlastar fötterna från det tryck de utsätts för när du går, motionerar, tränar och idrottar. Med ett ordentligt stöd för fotvalvet samt bra dämpning är sulan noggrant utvecklad för sportskor.
 • Scholl Gel Activ Work Men 1-par

  Scholl Gel Activ Work Men 1-par
  Undvik trötta fötter under jobbdagen (om du står mycket, arbetar på hårt underlag, eller går mycket) med Scholl Gel Activ Work Men som är en gel-sula som avlastar fötterna och absorberar stötar.Scholl Gel Active Work är en sula för män som ger ett bra stöd för fotvalvet och hälen, samt ger god dämpning och stötabsorbering för att minimera tryck när man går eller utför vardagssysslor.Du kan använda Scholl Gel Active Work Men i arbetsskor, vardagsskor och träningsskor.Hur kan man förebygga trötta fötter?Använd skor i rätt passform, för rätt tillfälle för att ge fötterna bra dämpning och stöd.Rör på dig ofta under dagen för att främja blodcirkulationen.När du sitter ner får du gärna placera fötterna högt för att låta dem vila och inte belastas.Scholl Gel Active Work för män passar skor i storleken 40-46,5. Du klipper sulan till rätt storlek.I denna förpackning med Scholl Gel Active Work får du ett par sulor.
 • Scholl Gel Activ Everyday Women 1-par

  Scholl Gel Activ Everyday Women 1-par
  Undvik trötta fötter med Scholl Gel Activ Everyday Women som är en dubbelsidig gel-sula för kvinnor som avlastar fötterna och absorberar stötar. Den fastare gel-delen på Scholl Gel Active Everyday ger ett bra stöd för fotvalvet och hälen, och den mjukare gel-delen ger god dämpning och stötabsorbering för att minimera tryck när man går eller utför vardagssysslor.Du kan använda Scholl Gel Active Everyday Women i fritids- eller arbetsskor, sportskor, sneakers eller lågklackade skor.Hur kan man förebygga trötta fötter?Använd skor i rätt passform, för rätt tillfälle för att ge fötterna bra dämpning och stöd.Rör på dig ofta under dagen för att främja blodcirkulationen.När du sitter ner får du gärna placera fötterna högt för att låta dem vila och inte belastas.Scholl Gel Active Everyday för kvinnor passar skor i storleken 35,5-40,5. Du klipper sulan till rätt storlek.I denna förpackning med Scholl Gel Active Everyday får du ett par sulor.
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv S 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor fotbädd & fotvalv ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska trycket som orsakats av nedsjunkna fotvalv tillsammans med en dämpande kupol för framfoten. Kliniskt beprövad tryckavlastning.Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Small passar skor med storlek 37 - 39,5

Fler tips på Scholl skoinlägg & sulor

 • Scholl Gel Active Sulor Flat Shoes 1 par

  Scholl Gel Active Sulor Flat Shoes 1 par
  Gelsulor speciellt utformade för låga och platta skor. Tryckavlastande och stötdämpande för dubbel komfort. Diskret design.
 • Scholl Gel Activ Everyday Men 1-par

  Scholl Gel Activ Everyday Men 1-par
  Undvik trötta fötter med Scholl Gel Activ Everyday Men som är en dubbelsidig gel-sula som avlastar fötterna och absorberar stötar.Scholl Gel Active Everyday är en sula för män som ger ett bra stöd för fotvalvet och hälen, samt ger god dämpning och stötabsorbering för att minimera tryck när man går eller utför vardagssysslor.Du kan använda Scholl Gel Active Everyday Men i fritids- eller arbetsskor, sportskor, sneakers eller lågklackade skor.Hur kan man förebygga trötta fötter?Använd skor i rätt passform, för rätt tillfälle för att ge fötterna bra dämpning och stöd.Rör på dig ofta under dagen för att främja blodcirkulationen.När du sitter ner får du gärna placera fötterna högt för att låta dem vila och inte belastas.Scholl Gel Active Everyday för män passar skor i storleken 40-46,5. Du klipper sulan till rätt storlek.I denna förpackning med Scholl Gel Active Everyday får du ett par sulor.
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv L 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor fotbädd & fotvalv ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska trycket som orsakats av nedsjunkna fotvalv tillsammans med en dämpande kupol för framfoten. Kliniskt beprövad tryckavlastning. Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gång Storlek Large passar skor med storlek 42,5-45  
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg L 2 st
  Scholl Sulor Hälinlägg minskar stötar på ledband och senor för att på så vis bidra till att lindra smärta i hälen. Inläggen anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar. Hälinläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Large passar skor med storlek 42,5 - 45.
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl M 1 par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl M 1 par
  Lindrar spänningar i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. 1. Dämpar omedelbart de stötar som går genom nedre delen av kroppen när du går2. Anpassar sig till fötternas form så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar3. Stabiliserar foten och underlättar en naturlig gångrörelseMedicinteknisk produkt.
 • Scholl Insoles Sport Woman 1 par

  Scholl Insoles Sport Woman 1 par
  Scholl Gel Activ Sport Man/Kvinna är dubbla gel-inlägg som absorberar stötar och avlastar fötterna från det tryck de utsätts för när du går, motionerar, tränar och idrottar. Med ett ordentligt stöd för fotvalvet samt bra dämpning är sulan noggrant utvecklad för sportskor.
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl L 1 par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl L 1 par
  Lindrar spänningar i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. 1. Dämpar omedelbart de stötar som går genom nedre delen av kroppen när du går2. Anpassar sig till fötternas form så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar3. Stabiliserar foten och underlättar en naturlig gångrörelseMedicinteknisk produkt.
 • Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg L 2 st
  De nya In-Balance från Scholl har utvecklats i samarbete med experter inom biomekanik. De hjälper till att få korrekt fotställning genom att stabilisera foten. Sulan ger ett behagligt stöd genom att trycka lätt på fotvalvet. Detta hjälper till att fördela kroppsvikten jämnare över foten, vilket minskar belastningen på ryggen.Sulorna har stötdämpande effekt och främjar din naturliga gång.Finns i flera storlekarStorleksguide:Storlekar SkostorlekSmall 37,5-39,5Medium 40-42Large 42,5-45Användning:Se till att sulorna sitter korrekt i skon. Sulans häl placeras på bak på skon.För vissa kan det ta lite tid att vänja sig vid sulorna. Börja sulorna några timmar per dag och öka gradvis tills du känner att du kan gå i dem en hel dag.OBS:Om du lider av diabetes eller dålig cirkulation kan du utveckla fotrelaterade komplikationer. Vi rekommenderar att du konsulterar din vårdgivare innan du använder produkten.
 • Scholl GelActiv Sport Women - Stöd, dämpning och komfort vid träning

  Scholl GelActiv Sport Women - Stöd, dämpning och komfort vid träning
  Nu kan du äntligen ta dina träningspass till en helt ny nivå med Scholl GelActiv Sport Women. Dessa fantastiska skosulor är designade för att ge dig den ultimata komforten och stödet under aktiviteter. Med sin dubbla gelteknologi och stödjande båge kommer du kunna prestera på topp utan att behöva oroa dig för trötta eller smärtande fötter. Oavsett om du joggar, tränar på gymmet eller spelar din favoritsport, kommer Scholl GelActiv Sport Women att vara din bästa träningskompis.Scholl Gel Active Sport Women är utformad för skostorlekar 35,5 - 40,5 och kan enkelt klippas till den perfekta passformen.
 • Scholl Insoles Liquiflex Extra Support L 1 par

  Scholl Insoles Liquiflex Extra Support L 1 par
  Minnesskum och GelActiv™-teknik för att anpassa sig till dina fötters form och ge fantastisk komfort och stöd.
 • Scholl Gel Active Sulor Everyday Women 2 st

  Scholl Gel Active Sulor Everyday Women 2 st
  Dessa iläggssulor från Scholl hjälper till att förhindra trötta och ömma fötter och ben. Everyday-sulan tar bort mindre stötar och stöder dina fötter så att de känns behagliga hela dagen. Innersulorna passar en skostorlek 35,5-40,5, och passar i både vardagsskor, stövletter och sportskor.Egenskaper: Förebygger trötta och ömma fötter och benLämpliga för dagligt brukTar bort mindre stötar när du gårPassar en skostorlek 35,5-40,5Passar både vardagsskor, stövletter och sportskorAnvändning: Sulorna klipps i ena änden efter den storleksmarkering som passar till dina skor. Byt ut iläggssulorna när du ser tecken på slitage. Det rekommenderas att byta ut sulorna ca var sjätte månad.
 • Scholl Gel Activ Work Women 1-par

  Scholl Gel Activ Work Women 1-par
  Scholl Gel Activ Work Women är en sula för dig som går eller står mycket när du arbetar eller för arbete på hårt underlag, inomhus eller utomhus. Scholl Gel Activ Work är inlägg utvecklade för att effektivt absorbera stötar och avlasta fötterna när de belastas hårt under långa perioder. Sulornas GelActivTM-teknik ger god stötabsorbering hela dagen, särskilt på hårda underlag. Sulorna kan användas i arbetsskor, vardagsskor och träningsskor.Tips för att förebygga trötta fötter:Använd skor som har rätt passform och ger bra dämpning och stödSe till att röra på dig ofta för att främja blodcirkulationenSitt ned och placera gärna fötterna högt när du har rast Passar storlek 35,5 - 40,5. Klipps till rätt storlek Förpackningen innehåller ett par sulor.
 • Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg S 2 st
  De nya In-Balance från Scholl har utvecklats i samarbete med experter inom biomekanik. De hjälper till att få korrekt fotställning genom att stabilisera foten. Sulan ger ett behagligt stöd genom att trycka lätt på fotvalvet. Detta hjälper till att fördela kroppsvikten jämnare över foten, vilket minskar belastningen på ryggen.Sulorna har stötdämpande effekt och främjar din naturliga gång.Finns i flera storlekarStorleksguide:Storlekar SkostorlekSmall 37,5-39,5Medium 40-42Large 42,5-45Användning:Se till att sulorna sitter korrekt i skon. Sulans häl placeras på bak på skon.För vissa kan det ta lite tid att vänja sig vid sulorna. Börja sulorna några timmar per dag och öka gradvis tills du känner att du kan gå i dem en hel dag.OBS:Om du lider av diabetes eller dålig cirkulation kan du utveckla fotrelaterade komplikationer. Vi rekommenderar att du konsulterar din vårdgivare innan du använder produkten.
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg M 2 st
  Scholl Sulor Hälinlägg minskar stötar på ledband och senor för att på så vis bidra till att lindra smärta i hälen. Inläggen anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar. Hälinläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Medium passar skor med storlek 40-42.
 • Scholl GelActiv Sport Men - Stöd, dämpning och komfort vid träning

  Scholl GelActiv Sport Men - Stöd, dämpning och komfort vid träning
  Maximera din komfort och prestanda med Scholl GelActiv Sport Men. Denna revolutionerande innersula är speciellt designad för att ge stöd och dämpning under intensiv fysisk aktivitet. Den unika gel-teknologin absorberar, stötar och minskar trycket på fötterna - vilket ger dig en oöverträffad känsla av lätthet och komfort. Med Scholl Gel Activ Sport Men kan du nu ta din träning till nästa nivå utan att kompromissa med din fotkomfort. Scholl GelActive Sport Man är utformad för skostorlekar 40,5 - 46,5 och kan enkelt klippas till den perfekta passformen.
 • Scholl Gel Active Sulor Work Women 2 st

  Scholl Gel Active Sulor Work Women 2 st
  Inläggssulor för arbetsskor och ojämn terrängGår du många timmar på jobbet och får ofta ömma, tunga och trötta fötter? Work-inläggssulor från Scholl hjälper till att förhindra trötta och ömma fötter och ben. Work-sulan är speciellt utvecklad för arbete som belastar fötterna. Dessutom lämpar sig sulorna även för hård och ojämn terräng. Sulan minskar tunga belastningar på fötterna som kommer under gång på jobbet eller i ojämn terräng. Innersulorna passar en skostorlek 35,5-40,5, och passar i både arbets-, fritids- och träningsskor.EgenskaperFörebygger trötta och ömma fötter och benLämpliga för arbetsbrukLämpliga för hård och ojämn terrängMinskar tunga belastningar på fötternaPassar en skostorlek 35,5-40,5Passar i både arbets-, fritids- och träningsskorAnvändning:Sulorna klipps i ena änden efter den storleksmarkering som passar till dina skor. Byt ut iläggssulorna när du ser tecken på slitage. Det rekommenderas att byta ut sulorna ca var sjätte månad.
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl S 1 par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl S 1 par
  Lindrar spänningar i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. 1. Dämpar omedelbart de stötar som går genom nedre delen av kroppen när du går2. Anpassar sig till fötternas form så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar3. Stabiliserar foten och underlättar en naturlig gångrörelse.Medicinteknisk produkt.
 • Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg M 2 st
  De nya In-Balance från Scholl har utvecklats i samarbete med experter inom biomekanik. De hjälper till att få korrekt fotställning genom att stabilisera foten. Sulan ger ett behagligt stöd genom att trycka lätt på fotvalvet. Detta hjälper till att fördela kroppsvikten jämnare över foten, vilket minskar belastningen på ryggen.Sulorna har stötdämpande effekt och främjar din naturliga gång.Finns i flera storlekarStorleksguide:Storlekar SkostorlekSmall 37,5-39,5Medium 40-42Large 42,5-45Användning:Se till att sulorna sitter korrekt i skon. Sulans häl placeras på bak på skon.För vissa kan det ta lite tid att vänja sig vid sulorna. Börja sulorna några timmar per dag och öka gradvis tills du känner att du kan gå i dem en hel dag.OBS:Om du lider av diabetes eller dålig cirkulation kan du utveckla fotrelaterade komplikationer. Vi rekommenderar att du konsulterar din vårdgivare innan du använder produkten.
 • Scholl Gel Active Sulor Work Men 2 st

  Scholl Gel Active Sulor Work Men 2 st
  Går du många timmar på jobbet och får ofta ömma, tunga och trötta fötter? Work-inläggssulor från Scholl hjälper till att förhindra trötta och ömma fötter och ben. Work-sulan är speciellt utvecklad för arbete som belastar fötterna. Dessutom lämpar sig sulorna även för hård och ojämn terräng. Sulan minskar tunga belastningar på fötterna som kommer under gång på jobbet eller i ojämn terräng. Innersulorna passar en skostorlek 40-46,5 och passar i både arbets-, fritids- och träningsskor.EgenskaperFörebygger trötta och ömma fötter och benLämpliga för arbetsbrukLämpliga för hård och ojämn terrängMinskar tunga belastningar på fötternaPassar en skostorlek 40-46,5Passar i både arbets-, fritids- och träningsskorAnvändning:Sulorna klipps i ena änden efter den storleksmarkering som passar till dina skor. Byt ut iläggssulorna när du ser tecken på slitage. Det rekommenderas att byta ut sulorna ca var sjätte månad.
 • Scholl Insoles Liquiflex Extra Support S

  Scholl Insoles Liquiflex Extra Support S
  Minnesskum och GelActiv™-teknik för att anpassa sig till dina fötters form och ge fantastisk komfort och stöd.
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv M 2 st
  Scholl Sulor Fotbädd & Fotvalv är iläggssulor som ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska det tryck som nedsjunkna fotvalv kan orsaka. Inläggen har en dämpande kupol för framfoten och stabiliserar foten för att underlätta en naturlig gång. Inläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Medium skor med storlek 40 - 42.
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg S 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor hälinlägg minskar stötar på ledband och senor som därmed hjälper till att lindra smärta i hälen. Kliniskt beprövad tryckavlastning. Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Small passar skor med storlek 37 - 39,5
 • Scholl Gel Active Sulor Everyday Men 2 st

  Scholl Gel Active Sulor Everyday Men 2 st
  Dessa iläggssulor från Scholl hjälper till att förhindra trötta och ömma fötter och ben. Everyday-sulan tar bort mindre stötar och stöder dina fötter så att de känns behagliga hela dagen. Innersulorna passar en skostorlek 40-46,5 och passar i både vardagsskor, ankelboots och sportskor.Egenskaper: Förebygger trötta och ömma fötter och benLämpliga för dagligt brukTar bort mindre stötar när du gårPassar en skostorlek 40-46,5Passar både vardagsskor, ankelboots och sportskorAnvändning: Sulorna klipps i ena änden efter den storleksmarkering som passar till dina skor. Byt ut iläggssulorna när du ser tecken på slitage. Det rekommenderas att byta ut sulorna ca var sjätte månad.

Fler produkter från Scholl