Scholl skoinlägg & sulor

Activ och Everyday är skoinlägg och sulor från tillverkaren Scholl. De absorberar stötar med sin Gel Activ. Scholls sulor finns i olika modeller för dam och herr. Inläggen passar i de flesta typer av skor från arbetsskor till vardags- och träningsskor.

Populärt inom Scholl skoinlägg & sulor

Fler tips på Scholl skoinlägg & sulor

 • Scholl Gel Active Sulor Work Women 2 st

  Scholl Gel Active Sulor Work Women 2 st
  Inläggssulor för arbetsskor och ojämn terrängGår du många timmar på jobbet och får ofta ömma, tunga och trötta fötter? Work-inläggssulor från Scholl hjälper till att förhindra trötta och ömma fötter och ben. Work-sulan är speciellt utvecklad för arbete som belastar fötterna. Dessutom lämpar sig sulorna även för hård och ojämn terräng. Sulan minskar tunga belastningar på fötterna som kommer under gång på jobbet eller i ojämn terräng. Innersulorna passar en skostorlek 35,5-40,5, och passar i både arbets-, fritids- och träningsskor.EgenskaperFörebygger trötta och ömma fötter och benLämpliga för arbetsbrukLämpliga för hård och ojämn terrängMinskar tunga belastningar på fötternaPassar en skostorlek 35,5-40,5Passar i både arbets-, fritids- och träningsskorAnvändning:Sulorna klipps i ena änden efter den storleksmarkering som passar till dina skor. Byt ut iläggssulorna när du ser tecken på slitage. Det rekommenderas att byta ut sulorna ca var sjätte månad.
 • Scholl Gel Active Sulor Work Men 2 st

  Scholl Gel Active Sulor Work Men 2 st
  Går du många timmar på jobbet och får ofta ömma, tunga och trötta fötter? Work-inläggssulor från Scholl hjälper till att förhindra trötta och ömma fötter och ben. Work-sulan är speciellt utvecklad för arbete som belastar fötterna. Dessutom lämpar sig sulorna även för hård och ojämn terräng. Sulan minskar tunga belastningar på fötterna som kommer under gång på jobbet eller i ojämn terräng. Innersulorna passar en skostorlek 40-46,5 och passar i både arbets-, fritids- och träningsskor.EgenskaperFörebygger trötta och ömma fötter och benLämpliga för arbetsbrukLämpliga för hård och ojämn terrängMinskar tunga belastningar på fötternaPassar en skostorlek 40-46,5Passar i både arbets-, fritids- och träningsskorAnvändning:Sulorna klipps i ena änden efter den storleksmarkering som passar till dina skor. Byt ut iläggssulorna när du ser tecken på slitage. Det rekommenderas att byta ut sulorna ca var sjätte månad.
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv M 2 st
  Scholl Sulor Fotbädd & Fotvalv är iläggssulor som ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska det tryck som nedsjunkna fotvalv kan orsaka. Inläggen har en dämpande kupol för framfoten och stabiliserar foten för att underlätta en naturlig gång. Inläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Medium skor med storlek 40 - 42.
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl Small stl. 37-39,5 1-par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl Small stl. 37-39,5 1-par
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl Large stl. 42,5-45 1-par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl Large stl. 42,5-45 1-par
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl M 1 par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl M 1 par
  Lindrar spänningar i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. 1. Dämpar omedelbart de stötar som går genom nedre delen av kroppen när du går2. Anpassar sig till fötternas form så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar3. Stabiliserar foten och underlättar en naturlig gångrörelseMedicinteknisk produkt.
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl S 1 par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl S 1 par
  Lindrar spänningar i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. 1. Dämpar omedelbart de stötar som går genom nedre delen av kroppen när du går2. Anpassar sig till fötternas form så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar3. Stabiliserar foten och underlättar en naturlig gångrörelse.Medicinteknisk produkt.
 • Scholl Gel Activ Everyday Women 1-par

  Scholl Gel Activ Everyday Women 1-par
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg S 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor hälinlägg minskar stötar på ledband och senor som därmed hjälper till att lindra smärta i hälen. Kliniskt beprövad tryckavlastning. Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Small passar skor med storlek 37 - 39,5
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg L 2 st
  Scholl Sulor Hälinlägg minskar stötar på ledband och senor för att på så vis bidra till att lindra smärta i hälen. Inläggen anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar. Hälinläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Large passar skor med storlek 42,5 - 45.
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv L 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor fotbädd & fotvalv ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska trycket som orsakats av nedsjunkna fotvalv tillsammans med en dämpande kupol för framfoten. Kliniskt beprövad tryckavlastning.Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Large passar skor med storlek 42,5-45
 • Scholl Gel Active Sulor Flat Shoes 1 par

  Scholl Gel Active Sulor Flat Shoes 1 par
  Gelsulor speciellt utformade för låga och platta skor. Tryckavlastande och stötdämpande för dubbel komfort. Diskret design.
 • Scholl Gel Active Sulor Everyday Men 2 st

  Scholl Gel Active Sulor Everyday Men 2 st
  Dessa iläggssulor från Scholl hjälper till att förhindra trötta och ömma fötter och ben. Everyday-sulan tar bort mindre stötar och stöder dina fötter så att de känns behagliga hela dagen. Innersulorna passar en skostorlek 40-46,5 och passar i både vardagsskor, ankelboots och sportskor.Egenskaper: Förebygger trötta och ömma fötter och benLämpliga för dagligt brukTar bort mindre stötar när du gårPassar en skostorlek 40-46,5Passar både vardagsskor, ankelboots och sportskorAnvändning: Sulorna klipps i ena änden efter den storleksmarkering som passar till dina skor. Byt ut iläggssulorna när du ser tecken på slitage. Det rekommenderas att byta ut sulorna ca var sjätte månad.
 • Scholl Insoles Sport Woman 1 par

  Scholl Insoles Sport Woman 1 par
 • Scholl Insoles Liquiflex Extra Support L 1 par

  Scholl Insoles Liquiflex Extra Support L 1 par
 • Scholl Gel Activ Work Women 1-par

  Scholl Gel Activ Work Women 1-par
 • Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor fotbädd och fotvalv S 2 st
  Scholls nya smärtlindrande sulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i samarbete med experter på biomekanik. Scholl smärtlindrande sulor fotbädd & fotvalv ger ett mjukt stöd till fotvalvet för att minska trycket som orsakats av nedsjunkna fotvalv tillsammans med en dämpande kupol för framfoten. Kliniskt beprövad tryckavlastning.Innersulan verkar på tre sätt: -Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går -Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar -Stabiliserar foten och underlättar naturlig gångStorlek Small passar skor med storlek 37 - 39,5
 • Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg S 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg S 2 st
  De nya In-Balance från Scholl har utvecklats i samarbete med experter inom biomekanik. De hjälper till att få korrekt fotställning genom att stabilisera foten. Sulan ger ett behagligt stöd genom att trycka lätt på fotvalvet. Detta hjälper till att fördela kroppsvikten jämnare över foten, vilket minskar belastningen på ryggen.Sulorna har stötdämpande effekt och främjar din naturliga gång.Finns i flera storlekarStorleksguide:Storlekar SkostorlekSmall 37,5-39,5Medium 40-42Large 42,5-45Användning:Se till att sulorna sitter korrekt i skon. Sulans häl placeras på bak på skon.För vissa kan det ta lite tid att vänja sig vid sulorna. Börja sulorna några timmar per dag och öka gradvis tills du känner att du kan gå i dem en hel dag.OBS:Om du lider av diabetes eller dålig cirkulation kan du utveckla fotrelaterade komplikationer. Vi rekommenderar att du konsulterar din vårdgivare innan du använder produkten.
 • Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg M 2 st
  De nya In-Balance från Scholl har utvecklats i samarbete med experter inom biomekanik. De hjälper till att få korrekt fotställning genom att stabilisera foten. Sulan ger ett behagligt stöd genom att trycka lätt på fotvalvet. Detta hjälper till att fördela kroppsvikten jämnare över foten, vilket minskar belastningen på ryggen.Sulorna har stötdämpande effekt och främjar din naturliga gång.Finns i flera storlekarStorleksguide:Storlekar SkostorlekSmall 37,5-39,5Medium 40-42Large 42,5-45Användning:Se till att sulorna sitter korrekt i skon. Sulans häl placeras på bak på skon.För vissa kan det ta lite tid att vänja sig vid sulorna. Börja sulorna några timmar per dag och öka gradvis tills du känner att du kan gå i dem en hel dag.OBS:Om du lider av diabetes eller dålig cirkulation kan du utveckla fotrelaterade komplikationer. Vi rekommenderar att du konsulterar din vårdgivare innan du använder produkten.
 • Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg L 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor ländrygg L 2 st
  De nya In-Balance från Scholl har utvecklats i samarbete med experter inom biomekanik. De hjälper till att få korrekt fotställning genom att stabilisera foten. Sulan ger ett behagligt stöd genom att trycka lätt på fotvalvet. Detta hjälper till att fördela kroppsvikten jämnare över foten, vilket minskar belastningen på ryggen.Sulorna har stötdämpande effekt och främjar din naturliga gång.Finns i flera storlekarStorleksguide:Storlekar SkostorlekSmall 37,5-39,5Medium 40-42Large 42,5-45Användning:Se till att sulorna sitter korrekt i skon. Sulans häl placeras på bak på skon.För vissa kan det ta lite tid att vänja sig vid sulorna. Börja sulorna några timmar per dag och öka gradvis tills du känner att du kan gå i dem en hel dag.OBS:Om du lider av diabetes eller dålig cirkulation kan du utveckla fotrelaterade komplikationer. Vi rekommenderar att du konsulterar din vårdgivare innan du använder produkten.
 • Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg M 2 st

  Scholl Smärtlindrande sulor hälinlägg M 2 st
  Scholl Sulor Hälinlägg minskar stötar på ledband och senor för att på så vis bidra till att lindra smärta i hälen. Inläggen anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar. Hälinläggen passar till de flesta skotyper.Storlek Medium passar skor med storlek 40-42.
 • Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl L 1 par

  Scholl Smärtlindrande Sulor Knä till Häl L 1 par
  Lindrar spänningar i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. 1. Dämpar omedelbart de stötar som går genom nedre delen av kroppen när du går2. Anpassar sig till fötternas form så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar3. Stabiliserar foten och underlättar en naturlig gångrörelseMedicinteknisk produkt.
 • Scholl Insoles Liquiflex Extra Support S

  Scholl Insoles Liquiflex Extra Support S
 • Scholl Gel Active Sulor Everyday Women 2 st

  Scholl Gel Active Sulor Everyday Women 2 st
  Dessa iläggssulor från Scholl hjälper till att förhindra trötta och ömma fötter och ben. Everyday-sulan tar bort mindre stötar och stöder dina fötter så att de känns behagliga hela dagen. Innersulorna passar en skostorlek 35,5-40,5, och passar i både vardagsskor, stövletter och sportskor.Egenskaper: Förebygger trötta och ömma fötter och benLämpliga för dagligt brukTar bort mindre stötar när du gårPassar en skostorlek 35,5-40,5Passar både vardagsskor, stövletter och sportskorAnvändning: Sulorna klipps i ena änden efter den storleksmarkering som passar till dina skor. Byt ut iläggssulorna när du ser tecken på slitage. Det rekommenderas att byta ut sulorna ca var sjätte månad.

Fler produkter från Scholl