Scholl löparprodukter

 • Scholl Hydra Gel Skavsårsplåster Mixed 5 st

  Scholl Hydra Gel Skavsårsplåster Mixed 5 st
  Scholls Skavsårsplåster med Hydra-Guard-tekniken skyddar blåsan genom att lägga sig som ett skyddslager som förhindrar friktion och skav och håller blåsans hud fuktig och elastisk. De har stor självhäftande yta och otrolig töjbarhet. Ger lindring och skydd mot smuts och bakterier. Scholls Skavsårsplåster med Hydra-Guard-teknik skyddar blåsan genom att lägga sig som ett skyddslager som förhindrar friktion och skav och håller blåsans hud fuktig och elastisk. De har stor självhäftande yta och otrolig töjbarhet. Ger lindring och skydd mot smuts och bakterier.
 • Scholl In-Balance Smärtlindrande Hälinlägg

  Scholl In-Balance Smärtlindrande Hälinlägg
  Stötdämpande hälinlägg från Scholl In-Balance® Pain Relief. Hälinläggen hjälper till att stabilisera foten och främjar en naturlig och avlastad gångstil, samtidigt som inläggen omedelbart dämpar de stötar som går genom underkroppen när du går. Speciellt framtagna för att motverka smärta i underkroppen som härstammar från fötterna. Hälinläggen anpassar sig efter dina fötter, vilket hjälper till att ge en jämnare fördelning av kroppsvikten, vilket minskar belastningen på fötter, leder och senor. De kan även hjälpa till att lindra smärta i hälen. Hälpartiet är förhöjt och minskar belastning av hälsenan, vilket gör hälinläggen passande vid besvär med hälseneinflammation. Framtagna av Scholl i samarbete med experter på biomekanik - alla smärtlindrande sulor är designade med Motion Control Structure® - en teknologi med en genomtänkt form och kombination av material för att ge optimalt stöd åt specifika områden på foten. Hälinläggen har dubbla lager gel med behaglig stötdämpning för ett flexibelt stöd som också hjälper till att lindra hälsmärta eller besvär med hälsporre eller plantar fasciit. Storleksguide: S - 37-39,5 M - 40-42 L - 42,5 - 45 En förpackning innehåller 1 par sulor.
 • Scholl Skavsårsplåster HydraGuard Mixed

  Scholl Skavsårsplåster HydraGuard Mixed
  Skavsårsplåster från Scholl. Avancerat plåster för skydd av blåsor som använder en revolutionerande Hydra Guard-teknologi med dubbla lager. 1. Den hårda utsidan skyddar blåsan mot friktion och skav. 2. Den mjuka gelkärnan har en dämpande effekt och påskyndar läkningen genom att återfukta blåsan och hålla den mjuk och smidig. Skavsårsplåstret ger omedelbar lindring, är vattentäta och genomskinliga samt är lätta att sätta på. En förpackning innehåller 2 stora, 2 små och 1 tåplåster. Skavsårsplåster kan användas för att skydda och avlasta belastade områden på foten. Skavsårsplåster kan även användas för att påskynda läkning av skavsår och blåsor. Skavsårsplåster lägger sig som en skyddade hinna över huden, låter den andas och samtidigt skyddar mot smuts och fukt. Plåster mot skavsår kan även fungera som en snabb smärtlindring och är en effektiv behandling mot olika skavsår som foten kan utsättas för.  Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen. Scholl erbjuder också ett stort sortiment utav praktiska fotvårdsprodukter. Scholl fotvård består bland annat utav fotfilar, mjukgörande krämer och allt du kan tänka dig behöva för ett avkopplande fotbad.