Bluetens tens

Med Bluetens system för elektrostimulering kan du förbättra prestation och återhämtning. Duo Sport är ett komplett kit för TENS och den har över 100 olika stimuleringsprogram. Man kan styra och köra olika program på olika delar av kroppen.

Populärt inom Bluetens tens

 • Bluetens Masterpack + All Accessories, TENS

  Bluetens Masterpack + All Accessories, TENS
  MASTERPACK innehåller en Bluetensenhet och alla accessoarer – allt samlat i en unik box Paketet innehåller: 1 Bluetensenhet med accessoarer 1 förpackning med 8 återanvändningsbara elektroder i storlek S & M 1 kabel för att koppla elektroderna till enheten 1 USB-kabel för att ladda enheten 1 Användarmanual 1 Skyddspåse i plast 1 Skyddsfodral För att kunna skydda och bära med dig Bluetensenheten och accessoarerna överallt 1 Bälteshållare En hållare för att kunna fästa Bluetensenheten i bältet 1 Trådlös hållare Den här nya hållaren gör att du kan använda Bluetensenheten utan den ursprungliga elektrodkabeln. Sätt Bluetens enheten i den trådlösa hållaren, anslut den till en av specialelektroderna och använd den direkt på din hud.
 • Bluetens + Accessories Sport, TENS

  Bluetens + Accessories Sport, TENS
  Bluetens har utvecklats av ett franskt team, är medicinskt certifierad och hjälper dig att må bättre. Bluetens genererar en elektrisk ström som, beroende på frekvens, intensitet och längd, kommer att behandla dig, få dig att slappna av och stärka dig - i total frihet. Oavsett om du behöver ett naturligt smärtstillande medel, aktivt återställa eller stärka eller bara för att koppla av - så är Bluetens lösningen för dig. Avslappning - Efter en tuff fysisk aktivitet eller en stressig tröttsam dag, hjälper Bluetens avslappnande massage dig att varva ner, och återställer en känsla av välbefinnande. Lindrar smärta och hjälper kroppen återhämta sig - Sjukgymnastikprogram särskilt skapade av experter, lindrar smärta och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare från skador. En mild, 100% naturlig åtgärd också använd av terapeuter. Träning - Olika program utformade för att förbereda musklerna inför träning. Bluetens stärker dina muskler, och förbättrar dina prestationer, där du behöver det som mest.
 • Bluetens pack Duo-Sport, TENS

  Bluetens pack Duo-Sport, TENS
  Här är Bluetens senaste tillskott till familjen: Duo Sport är trådlös och gör det möjligt för dig att återhämta och förstärka fina muskler eller lindra smärta snabbare! Njut av Bluetens effektiva elektrostimulering dubblerat! -> Kontrollera enheterna tillsammans ellersjälvständigt -> Kör olika program på två olika delar av kroppen -> Dubbel display -> Hoppa över uppvärmnings och återhämtningsfaserna i varje program -> Över 100 program -> Ny del av kroppen: bröstmuskeln -> Elektrodernas placering visas på anatomiska bilder -> Ny funktion: statistik -> Intensitetskontroll i appen eller på enheten -> Gratis app! Dubbelt så kraftfull, dubbelt så effektiv Duo Sport Bluetens: 2 kraftfulla enheter för att definitivt Bli bättre!
 • Bluetens + Accessories Ce, TENS

  Bluetens + Accessories Ce, TENS
  Bluetens har utvecklats av ett franskt team, är medicinskt certifierad och hjälper dig att må bättre. Bluetens genererar en elektrisk ström som, beroende på frekvens, intensitet och längd, kommer att behandla dig, få dig att slappna av och stärka dig - i total frihet. Oavsett om du behöver ett naturligt smärtstillande medel, aktivt återställa eller bara för att koppla av - så är Bluetens lösningen för dig. Avslappning - Efter en tuff fysisk aktivitet eller en stressig tröttsam dag, hjälper Bluetens avslappnande massage dig att varva ner och återställer en känsla av välbefinnande. Lindrar smärta och hjälper kroppen återhämta sig - Sjukgymnastikprogram särskilt skapade av experter, lindrar smärta och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare från skador. En mild, 100% naturlig åtgärd också använd av terapeuter. Specifikationer Behandlar 15 kroppsområden Tre arbetssätt: lindra smärta, avslappna, träna Fem effekter: friktion, knådning, tryck, slående, kontraktion Styrs med app för Apple och Android Liten och portabel - 4 x 6 cm och 25 g En timmes laddning håller upp till 15 dagar 2 års garanti

Fler tips på Bluetens tens

 • Bluetens Wireless Holder, TENS

  Bluetens Wireless Holder, TENS
  Den här nya hållaren gör att du kan använda Bluetens utan den ursprungliga elektrodkabeln. Sätt Bluetens enheten i den trådlösa hållaren, anslut den till en av specialelektroderna och använd den direkt på din hud. Elektroderna säljs separat.
 • Bluetens Electrodes Butterfly, TENS

  Bluetens Electrodes Butterfly, TENS
  Specialelektroder att använda med en Trådlös hållare. Elektroder i hög kvalitet för bättre ledningsförmåga och effektspridning. Med Bluetensenheten och den trådlösa hållaren kan du koppla fjärilselektroden direkt till det värkande området som ett ”elektroterapiplåster”. Behandla enkelt större områden som lår, vader eller rygg.
 • Bluetens pack Of 12 Electrodes S, TENS

  Bluetens pack Of 12 Electrodes S, TENS
  Elektroder i hög kvalitet för bättre ledningsförmåga och effektspridning. Placera elektroderna på den del av kroppen du vill och följ instruktionerna i appen. Elektroderna i storlek S passar för alla delar av kroppen.
 • Bluetens pack Of 8 Electrodes M, TENS

  Bluetens pack Of 8 Electrodes M, TENS
  Elektroderna i storlek M är perfekt för de största delarna av kroppen eller för att bearbeta två delar av kroppen samtidigt (ben, armar). Elektroder i hög kvalitet för bättre ledningsförmåga och effektspridning. 4 uppsättningar med 3 elektroder
 • Bluetens Electrodes Surf, TENS

  Bluetens Electrodes Surf, TENS
  Specialelektroder att använda med Trådlös hållare. Elektroder i hög kvalitet för bättre ledningsförmåga och effektspridning. Med Bluetensenheten och den trådlösa hållaren kan du koppla fjärilselektroden direkt till det värkande området som ett ”elektroterapiplåster”. Behandla enkelt mindre delar av kroppen som fotled, handled, armbåge mm som kan vara svårt att behandla med de klassiska elektroderna.
 • Bluetens Belt Clip, TENS

  Bluetens Belt Clip, TENS
  Tillbehör till Bluetens enheter. Lägg in din enhet i hållaren och fäst snabbt och enkelt på dina kläder för att slippa hålla eller dra runt på enheten medan den används.
 • Bluetens Electrodes Combo-pack, TENS

  Bluetens Electrodes Combo-pack, TENS
  Specialelektroder för Duo Sport i hög kvalitet för bättre ledningsförmåga och effektspridning. Specifikationer Innehåll i förpackningen: 4 Elektroder i storlek M (100×50 mm) 8 Elektroder i storlek S (50×50 mm) Instruktioner Sammansättning: Tyg: bomull / PET Gel: hydrogel
 • Bluetens Hardcase Bag, TENS

  Bluetens Hardcase Bag, TENS
  Det hårda fodralet för att kunna bära med dig Bluetens och accessoarerna överallt. I gymväskan? På resan? För helgen? Ta med ditt favoritsällskap för ditt välmående! Väskan gör det möjligt att bära Bluetensenheten, elektrodkablarna, USB-kabeln och en uppsättning elektroder Hårt fodral Storlek 14×14 cm Vikt 128 gram
ilead