TriggerPoint massagebollar

Populärt inom TriggerPoint massagebollar

 • TriggerPoint MB1 - 2.5 INCH MASSAGE BALL - GREEN/BLACK/WHITE, Massageboll

  TriggerPoint MB1 - 2.5 INCH MASSAGE BALL - GREEN/BLACK/WHITE, Massageboll
  MB1®-massagebollen ger direkt djupvävnadskompression för snabb lindring av värk, smärtor och muskeltrötthet i små områden. Den kan användas på vilken yta som helst, så att du kan rulla när som helst och var som helst.
 • TriggerPoint MB2T ROLLER - Twice The Relief, Massageroller

  TriggerPoint MB2T ROLLER - Twice The Relief, Massageroller
  Lås upp två gånger lättnad med MB2 Roller®. MB2 Roller® är utformad med två inställningar för att underlätta trånga muskler och stelhet i nacke och rygg, och stöder korrekt hållning och rörelse i övre delen av ryggen.
 • TriggerPoint MOBIPOINTT, Trigger

  TriggerPoint MOBIPOINTT, Trigger
  MobiPoint®-massagebollen är utformad för att frigöra täthet, stimulera cirkulationen och lugna obehag, särskilt i små områden som hand och fot. Diametern är 5 cm och vikten är 54 gram.
 • TriggerPoint THE GRID BALL - ORANGE, Massage boll

  TriggerPoint THE GRID BALL - ORANGE, Massage boll
  TriggerPoint GRID Ball® sammanför GRID®-mönstret med en 5-tums massagekula för riktad lättnad i kompakt storlek. GRID Ball® är perfekt för alla som söker mild, målinriktad massage för att lindra muskelsmärta och täthet i svåråtkomliga områden som höfter och axlar.

Fler tips på TriggerPoint massagebollar

 • TriggerPoint MB5 - 5.0 INCH MASSAGE BALL - GREEN/BLACK/WHITE, Massageboll

  TriggerPoint MB5 - 5.0 INCH MASSAGE BALL - GREEN/BLACK/WHITE, Massageboll
  MB5®-massagebollen replikerar trycket från en massagebehandares armbåge för att lindra täthet och återställa rörelse i svåråtkomliga muskler som glutes, höfter och axlar. Den 5-tums diameter höjer kroppen för att rikta sig och frigöra muskelspänningar för ökat rörelseområde.
 • TriggerPoint Handheld Massage Ball, Massageboll

  TriggerPoint Handheld Massage Ball, Massageboll
  TriggerPoint handhållen massageboll ger en lätt självmassage och smärtlindring på resande fot. Den kompakta storleken gör den handhållna massagebollen bekvämt bärbar i en handväska, gymväska, portfölj eller handväska för smärtlindring när du är på språng. Ergonomiskt konturerat handtag gör det enkelt att använda och passar bekvämt i handen. Handhållen rulle låter dig applicera önskad mängd tryck, varierande från lätt yttryck till djupt i muskelvävnaden. Den friktionskulan glider smidigt över bar hud eller kläder utan motstånd. Tryck hårt på gummiknappen ovanpå rullen för att förhindra att bollen rör sig och skapa en korsfriktionsmassage för ökad lättnad. Konstruerad med högkvalitativa material som är motståndskraftiga mot sprickor eller klyvning. Mått 3 tum x 3 tum och väger 0,5 pund vilket gör det bekvämt bärbart. Produkten täcks av ett års begränsad tillverkargaranti. Besök Tpthrerapy.com/watch för att få tillgång till det gratis onlineinstruktionsvideobiblioteket om bästa metoder för skumrullning från experterna.
 • TriggerPoint MBX - 2.5 INCH MASSAGE BALL - RED/BLACK, Massageboll

  TriggerPoint MBX - 2.5 INCH MASSAGE BALL - RED/BLACK, Massageboll
  MBX® massageboll ger intensiv djupvävnadskompression för ultimat lindring av värk och smärta. MBX® Massage Ball är utformad för att replikera trycket i en massageterapeutens armbåge och är idealisk för att rikta extrema obehag i isolerade områden som kalvar, piriformis och pecs.