TriggerPoint massagebollar

Populärt inom TriggerPoint massagebollar

 • Trigger Massage Ball, Red

  Trigger Massage Ball, Red
  Trigger Point Massage Ball Röd - Är en praktisk massageboll från Trigger Point för effektiv och djupgående muskelmassage och smärtlindring. Smidigt format med halksäker yta för alla underlag!
 • TriggerPoint THE GRID BALL - ORANGE, Massage boll

  TriggerPoint THE GRID BALL - ORANGE, Massage boll
  TriggerPoint GRID Ball® sammanför GRID®-mönstret med en 5-tums massagekula för riktad lättnad i kompakt storlek. GRID Ball® är perfekt för alla som söker mild, målinriktad massage för att lindra muskelsmärta och täthet i svåråtkomliga områden som höfter och axlar.
 • TriggerPoint MB1 - 2.5 INCH MASSAGE BALL, Massageboll

  TriggerPoint MB1 - 2.5 INCH MASSAGE BALL, Massageboll
  MB1®-massagebollen ger direkt djupvävnadskompression för snabb lindring av värk, smärtor och muskeltrötthet i små områden. Den kan användas på vilken yta som helst, så att du kan rulla när som helst och var som helst.
 • TriggerPoint MBX - 2.5 INCH MASSAGE BALL - RED/BLACK, Massageboll

  TriggerPoint MBX - 2.5 INCH MASSAGE BALL - RED/BLACK, Massageboll
  MBX® massageboll ger intensiv djupvävnadskompression för ultimat lindring av värk och smärta. MBX® Massage Ball är utformad för att replikera trycket i en massageterapeutens armbåge och är idealisk för att rikta extrema obehag i isolerade områden som kalvar, piriformis och pecs.

Fler tips på TriggerPoint massagebollar

 • TriggerPoint MOBIPOINTT, Trigger

  TriggerPoint MOBIPOINTT, Trigger
  MobiPoint®-massagebollen är utformad för att frigöra täthet, stimulera cirkulationen och lugna obehag, särskilt i små områden som hand och fot. Diametern är 5 cm och vikten är 54 gram.
 • Trigger Massage ball, Green

  Trigger Massage ball, Green
  Trigger Point Massage Ball - Är en praktisk massageboll från Trigger Point för effektiv och djupgående muskelmassage och smärtlindring. Smidigt format med halksäker yta för alla underlag!
 • TriggerPoint MB5 - 5.0 INCH MASSAGE BALL - GREEN/BLACK/WHITE, Massageboll

  TriggerPoint MB5 - 5.0 INCH MASSAGE BALL - GREEN/BLACK/WHITE, Massageboll
  MB5®-massagebollen replikerar trycket från en massagebehandares armbåge för att lindra täthet och återställa rörelse i svåråtkomliga muskler som glutes, höfter och axlar. Den 5-tums diameter höjer kroppen för att rikta sig och frigöra muskelspänningar för ökat rörelseområde.
ilead