TheraBody löparprodukter

 • Theragun Massager Elite, Black

  Theragun Massager Elite, Black
  Denna massagepistol har inte bara elegant design. Den märkbart tysta Elite från Theragun arbetar kraftfullt mot muskelspänningar. Elite är den mest tystlåtna av Theraguns produkter.
 • Therabody Power Dot. Magnetic Pad Red 2.0

  Therabody Power Dot. Magnetic Pad Red 2.0
  Få ut det mesta av din muskelstimulering genom att se till att dina elektroddynor är i bästa skick. Detta påfyllningspaket innehåller 2st rektangulära elektroddynor och 4st runda elektroddynor. Varje förpackning innehåller 2st rektangulära elektroddynor, 4st runda elektroddynor Endast kompatibel med PowerDot 2.0 För att din PowerDot ska fungera optimalt rekommenderar vi att du använder en torkduk med alkohol eller koksaltlösning för att rengöra huden före användning. Applicera kuddarna på ren, torr hud, var noga med att torka bort svett eller naturliga hudoljor. För att förlänga livslängden på dina elektroddynor rekommenderar vi att du regelbundet rengör den klibbiga sidan med antiseptiska alkoholservetter för att ta bort hår och olja. Fäst dynorna på säkerhetsfilmen när de inte används. Förvara alltid svalt.
 • Theragun Massager mini, Black

  Theragun Massager mini, Black
  Mini från Theragun är massagepistolen i fickformat. Den kompakta massageenheten är fylld med kraft och är utan tvekan den smidigaste varianten att ta med sig!
ilead