NatraCure löparprodukter

 • NatraCure Förfotsskydd & Tådelare 1 par

  NatraCure Förfotsskydd & Tådelare 1 par
  Avlastar dina fötter och trampdynor samt förbättrar blodcirkulationen och skonar fotsulan mot hårda stötar. Hjälper för nedsjunket fotvalv, Mortons neurom, tunn fettkudde och liktornar.Av 100% medicinsk mineralolja med vitamin E och F forte samt Sheasmör och Aloe Vera som berikar, skyddar och återfuktar huden. Passar nästan alla fötter och skor. Tvätt- och återanvändbar.
 • NatraCure Hälkopp L/XL 1 par

  NatraCure Hälkopp L/XL 1 par
  NatraCure Hälkopp är ett skoinlägg som används för att ge lindring och stöd vid smärta i hälen. Hälkoppen hjälper till vid hälsporre, plantar fasciit, sprucken hälkudde, hälsene- och slemsäcksinflammation samt allmän hälsmärta på grund av överbelastning.Hälinläggen är anatomiskt utformade för optimal stötdämpning och support.NatraCure Hälkopp är tillverkad av 100% viskoelastisk silikongel med en soft spot - en extra mjuk punkt som avlastar och fördelar trycket jämnt över hälen.De höga sidorna ökar stabiliteten, rätar upp och förebygger felställning av hälbenet. NatraCure Hälkopp skyddar mot tryck och stötar och minskar hälsmärta samt påskyndar läkning. Hälkoppen är lätt att flytta mellan olika skor och kan användas både till vardags, t ex om du står och går mycket på jobbet, och till träning. Inlägget passar de flesta fötter och i de flesta skor.Storlek L/XL passar från storlek 40.
 • NatraCure Förfotsskydd med öppen tå M 1 par

  NatraCure Förfotsskydd med öppen tå M 1 par
  NatraCure All-Gel Ball of Foot Protector är ett förfotsskydd med tådelare som kan användas vid nedsjunket fotvalv, Mortons neurom, Hallux valgus, tunn fettkudde och liktornar. Skyddet lindrar smärta i främre delen av foten och avlastar fötter och trampdynor samt förbättrar blodcirkulationen.NatraCures förfotsskydd med en mjuk gelkudde skonar fotsulan mot hårda stötar samtidigt som tådelaren hjälper till att räta upp stortån. Skyddet är tillverat av 100% medicinsk mineralolja med vitamin E och och aloe vera som skyddar och återfuktar huden. Doftfri och latexfri.Storlek small/medium. Passar i de flesta skor. Kan tvättas för hand och återanvändas.
 • NatraCure Förfotsskydd Med Öppen Tå S 1 par

  NatraCure Förfotsskydd Med Öppen Tå S 1 par
  Ett par fantastiskt mjuka och avlastande förfotsskydd som ger avlastning och smärtlindring till framfoten. Framfotsskyddet är tillverkat i mjukt silikon och har en fantastisk stötupptagningsförmåga.
 • NatraCure Hälkopp S/M 1 par

  NatraCure Hälkopp S/M 1 par
  NatraCure Hälkopp är ett skoinlägg som används för att ge lindring och stöd vid smärta i hälen. Hälkoppen hjälper till vid hälsporre, plantar fasciit, sprucken hälkudde, hälsene- och slemsäcksinflammation samt allmän hälsmärta på grund av överbelastning.Hälinläggen är anatomiskt utformade för optimal stötdämpning och support.NatraCure Hälkopp är tillverkad av 100% viskoelastisk silikongel med en soft spot - en extra mjuk punkt som avlastar och fördelar trycket jämnt över hälen.De höga sidorna ökar stabiliteten, rätar upp och förebygger felställning av hälbenet. NatraCure Hälkopp skyddar mot tryck och stötar och minskar hälsmärta samt påskyndar läkning. Hälkoppen är lätt att flytta mellan olika skor och kan användas både till vardags, t ex om du står och går mycket på jobbet, och till träning. Inlägget passar de flesta fötter och i de flesta skor.Storlek S/M, passar upp till storlek 40.