Leukoplast löparprodukter

 • Leukosilk Silkeshäfta 2,5 cm x 5 m

  Leukosilk Silkeshäfta 2,5 cm x 5 m
  Leukosilk Silkeshäfta 2,5 cm x 5 m är en medicinsk tejp speciellt anpassad för känslig hud. Den hudvänliga häftan fäster väl mot huden och sitter på plats även vid rörelse. Kan enkelt klippas eller rivas av för en enkel och snabb applicering. Lämnar inga tejprester på huden.
 • Leukoplast Professinal Strong 6 cm x 1 m

  Leukoplast Professinal Strong 6 cm x 1 m
  Plåster med stark vidhäftningsförmåga för att sitta ordentligt på plats. God absorption och sårdyna som inte fastnar i såret. Klipps till önskad bredd.Innehåller latex.
 • Leukoplast Soft White 20 st

  Leukoplast Soft White 20 st
  Leukoplast Soft White är smidiga och mjuka plåster som passar dig med känslig hud. Sårdynan har god absorptionsförmåga utan att fastna i själva såret, vilket gör att plåstret är både lätt och skonsamt att ta bort. Dessutom har plåstret en mycket god luftgenomsläpplighet.Förpackningen innehåller totalt 20 st plåster i två olika storlekar:12 st i storlek 19x72 mm8 st i storlek 38x72 mm
 • Leukoplast Kids Mixpack 12 st

  Leukoplast Kids Mixpack 12 st
  Färgglada barnplåster med skojiga djurmotiv. Plåstren skyddar mot smuts och vatten och passar utmärkt för skärsår och ytliga skrubbsår. De är skonsamma att ta bort eftersom sårdynan inte fastnar i själva såret.Förpackningen innehåller totalt 12 st plåster i två olika storlekar:4 st i storlek 38x63 mm8 st i storlek 19x56 mmIcke allergiframkallande.
 • Leukoplast Barrier Mixpack 20 st

  Leukoplast Barrier Mixpack 20 st
  Leukoplast barrier är ett vattentätt och bekvämt plåster för mindre sår såsom skärsår och skrubbsår. Plåstret ger en skyddande, smutsavvisande barriär och sitter säkert även när du tvättar dig. Det ser till att hålla både smuts och bakterier borta samtidigt som det låter huden andas. Själva sårdynan fäster inte i såret.Förpackningen innehåller totalt 20 st plåster i tre olika storlekar:8 st i storlek 38x63 mm8 st i storlek 22x72 mm4 st i storlek 38x38 mm
 • Leukoplast Elastic Strips 28 x 72 mm 20 st

  Leukoplast Elastic Strips 28 x 72 mm 20 st
  Elastiska plåster som passar utmärkt för kroppens rörliga partier. De är mycket flexibla och sitter säkert på plats även när du rör på dig. Leukoplast Elastic har en god absorptionsförmåga med en sårdyna som inte fastnar i såret.Förpackningen innehåller 20 st plåster som är 28 x 72 mm.
 • Leukoplast Leukomed Absorberande Sårförband 5 cm x 7,2 cm 5 st

  Leukoplast Leukomed Absorberande Sårförband 5 cm x 7,2 cm 5 st
  Leukoplast Leukomed är ett sterilt förband med absorberande sårdyna som inte fastnar i såret. Det passar mindre typer av sår såsom skärsår och skrubbsår. Förbandet fäster skonsamt, låter huden andas och lämnar inga rester när du tar bort det. Det skyddar och låter såret läka i fred. Kan användas av dig med normal och känslig hud.Förpackningen innehåller 5 stycken plåster i storlek 5 cm x 7,2 cm.