HRM-Fit: Garmins pulsband speciellt för kvinnor

En nyhet från Garmin för 2024 är deras pulsband specifikt för kvinnor. HRM-Fit fäster du på din sport-bh och en mer bekväm lösning än tidigare.

Pulsbandet fästs i nedre kanten på Sport-bh, bild på kvinna som bär Garmin HRM-fit fastsatt på Under Armour sportbhPulsbandet fästs i nedre kanten på din Sport-bh

Två stycken klämmor sitter i ytterkanterna på bandet och sedan är det sportbehåns nedre kant runt bröstkorgen som håller den på plats. För att mätning ska funka måste behån ha medel till hög support så att mätelektroderna kommer i kontakt med huden.

Fram- och baksida på nya Garmin HRM-fit pulsband för kvinnorFram- och baksida visar fästpunkterna och klämmorna som håller Garmin HRM-fit på plats.

Med pulsbandet kan du skicka data om puls till din Garmin smartklocka eller cykeldator och annan utrustning som är kompatibel.

Det finns inbyggt minne i pulsbandet, som kan logga steg, kalorier, minuter och puls. När du kommer i närheten av din träningsklocka och kopplar upp dig så skickas datat från minnet.

Garmin HRM-Fit har också de löpfunktioner som är intressanta att mäta så som kadens, balans, markkontakttid och steglängd.