Teint plåster

Textilplåstren från Teint finns i olika färgtoner från ljus till mörk. Du kan välja ett hudplåster som du tycker passar din hudfärg. Köp en sorts hudfärgade plåster eller en multimix med flera färger.

Populärt inom Teint plåster

 • Teint Textilplåster Raw 20 st

  Teint Textilplåster Raw 20 st
  Raw är Teints näst mörkaste plåster och har en varm chokladbrun ton. Teint hudtonsanpassade plåster är speciellt utformade för att skydda dina sår och färgmässigt smälta in i din hud. Tack vare dess textilmaterial och elastiska egenskaper kommer Teint plåster att se och kännas sömlösa på din kropp. För att förbättra din upplevelse, tack vare dess patenterade förpackningsdesign, kommer du att med endast en hand kunna dra ut plåstrena ur förpackningen enkelt och smidigt. Den är perfekt att ha med i väskan!
 • Teint Textilplåster Au Naturel 20 st

  Teint Textilplåster Au Naturel 20 st
  Au Naturel är har en röd, varm underton och är en av Teints två beiga toner. Teint är hudtonsanpassade plåster, speciellt utformade för att skydda dina sår och färgmässigt smälta in i din hud. Tack vare textilmaterial och elastiska egenskaper kommer Teint plåster att se och kännas sömlösa på din kropp. För att förbättra din upplevelse, tack vare dess patenterade förpackningsdesign, kommer du att med endast en hand kunna dra ut plåstrena ur förpackningen enkelt och smidigt. Den är perfekt att ha med i väskan!
 • Teint Textilplåster Naked 20 st

  Teint Textilplåster Naked 20 st
  Naked har en gul underton och är en av våra två beiga toner. Teint hudtonsanpassade plåster är speciellt utformade för att skydda dina sår och färgmässigt smälta in i din hud. Tack vare dess textilmaterial och elastiska egenskaper kommer Teint plåster att se och kännas sömlösa på din kropp. För att förbättra din upplevelse, tack vare dess patenterade förpackningsdesign, kommer du att med endast en hand kunna dra ut plåstrena ur förpackningen enkelt och smidigt. Den är perfekt att ha med i väskan!
 • Teint Textilplåster Multipack 100 st

  Teint Textilplåster Multipack 100 st
  Varför välja en plåsterton om du kan få alla fem! Teint hudtonsanpassade plåsterdispenser är perfekt för ditt hem, din arbetsplats, skola, gym och andra sociala platser. Lätt att montera på väggen tack vare sin integrerade upphängningsanordning. Teint dispenser kan dessutom enkelt fyllas på med Teints individuella plåster förpackningar för en mer hållbar förbrukning. Teint hudtonsanpassade plåster är speciellt utformade för att skydda dina sår och färgmässigt smälta in i din hud. Tack vare dess textilmaterial och elastiska egenskaper kommer Teint plåster att se och kännas sömlösa på din kropp.

Fler tips på Teint plåster

 • Teint Textilplåster Nude 20 st

  Teint Textilplåster Nude 20 st
  Nude är Teints mörkaste plåster och har en mustig mörkbrun ton. Teint hudtonsanpassade plåster är speciellt utformade för att skydda dina sår och färgmässigt smälta in i din hud. Tack vare dess textilmaterial och elastiska egenskaper kommer Teint plåster att se och kännas sömlösa på din kropp. För att förbättra din upplevelse, tack vare dess patenterade förpackningsdesign, kommer du att med endast en hand kunna dra ut plåstrena ur förpackningen enkelt och smidigt. Den är perfekt att ha med i väskan!
 • Teint Textilplåster Bare 20 st

  Teint Textilplåster Bare 20 st
  Bare har en neutral underton och är Teints ljusaste plåster. Teint är hudtonsanpassade plåster, speciellt utformade för att skydda dina sår och färgmässigt smälta in i din hud. Tack vare textilmaterial och elastiska egenskaper kommer Teint plåster att se och kännas sömlösa på din kropp. För att förbättra din upplevelse, tack vare dess patenterade förpackningsdesign, kommer du att med endast en hand kunna dra ut plåstrena ur förpackningen enkelt och smidigt. Den är perfekt att ha med i väskan!