Hansaplast plåster

Ett av de bredaste sortimenten av plåster hittar du hos Hansaplast. De har flera sorters flexibla plåsters som vi aktiva människor behöver. Välj Elastic när du behöver plåstra om ett knä och vill fortsätta springa. Sätt Hansaplasts filtringar på ömma områden på foten så minskar smärtan i dina steg.

Populärt inom Hansaplast plåster

 • Hansaplast Sensitive 20 st

  Hansaplast Sensitive 20 st
  Mycket hudvänliga plåster och smärtfria att ta bort. Lämpliga som skydd till alla typer av mindre sår.
 • Hansaplast Elastic 20 st

  Hansaplast Elastic 20 st
  Hansaplast Elastic är ett extra flexibelt plåster som anpassar sig efter alla dina rörelser. Lämpliga för alla typer av mindre sår. Idealiskt för leder och rörliga kroppsdelar med ett textilmaterial som andas. Sårdynan är inte vidhäftande och skyddar såret. Den starka häftmassan gör att plåstret sitter på plats
 • Hansaplast Sensitive 1mx6cm 10 st

  Hansaplast Sensitive 1mx6cm 10 st
  Hansaplast Sensitive plåster är mycket hudvänligt och lämpligt att använda som skydd till alla typer av mindre sår. Det bekväma materialet är mycket hudvänligt och flexibelt. Den skyddande sårdynan fastnar inte i såret. Den hudvänliga häftmassan säkerställer att plåstret håller sig på plats men är samtidigt smärtfritt att ta bort. Sensitive plåster finns som förband som kan klippas till i rätt storlek. Även lämpliga för känslig hud.
 • Hansaplast Elastic Finger Strips 16 st

  Hansaplast Elastic Finger Strips 16 st
  Extra långa och flexibla fingerplåster för extrahållbart grepp. Täcker och skyddar mindre sår.Blockerar 99% av bakterierna*.  Starkhäftförmåga Vattenavvisande Lindas runtfingret två gånger för extra greppAndningsbar * Hansaplast plåster skyddar motsmuts och bakterier.

Fler tips på Hansaplast plåster

 • Hand mix pack strips 20 st

  Hand mix pack strips 20 st
  Förpackningsmix av flexibla, vattenavvisande och vattentäta plåster som täcker och skyddar mindre sår på fingrar och händer.