Hyperice massagepistoler

Hyperice Hypervolt

Hypervolt och Hypervolt Plus är populära massagepistoler från Hyperice. Här kan du jämföra olika versioner av massagepistol och deras pris. Det finns flera återförsäljare till Hyperice sortiment här i Sverige, på nätet. Du kan läsa alla detaljer och tekniska specifikationer på återförsäljarens hemsida. Du kommer dit genom att klicka på produktbilden på den Hypervolt du är intresserad av.

Populärt inom Hyperice massagepistoler

 • Hyperice Hypervolt Massagepistol GO

  Hyperice Hypervolt Massagepistol GO
  Hypervolt GO har imponerande kraft och är nästan helt tyst under användning. Med sin ultralätta vikt på 0,7 kg och 30% mindre storlek än Hypervolt är Hypervolt GO den perfekta resepartnern. Med endast en knapp för att starta och justera de tre hastigheterna är den samtidigt enkel att använda.
 • Hyperice HyperVolt Plus Massagepistol Bluetooth

  Hyperice HyperVolt Plus Massagepistol Bluetooth
  Extremt kraftfull, oerhört tyst och nu även Bluetooth uppkopplad! Hypervolt Plus har en uppgraderad motor och är 30% mer kraftfull än Hypervolt. Detta är marknadens ledande massageverktyg som hjälper till att lindra träningsvärk samt främja cirkulationen för snabbare återhämtning.
 • Hyperice HyperVolt Massagepistol Bluetooth

  Hyperice HyperVolt Massagepistol Bluetooth
  Lindra muskelvärken och förbättra din cirkulation med massagepistolen Hypervolt BT. Nu även med bluetooth uppkoppling! Massagepistolen Hypervolt BT gör det möjligt att själv massera olika muskelgrupper på ett smidigt sätt i hemmet.
 • Hyperice Hypervolt BT, Massagepistol

  Hyperice Hypervolt BT, Massagepistol
  Samma fantastiska egenskaper som Hypervolt, men nu även fullt uppkopplad. Den prisbelönta massagepistolen med QuietGlide™ teknologi, patenterad pressure sensor och Bluetooth® uppkoppling. Para din Hypervolt Bluetooth® massagepistol med Hyperice Appen, starta ett program och låt HyperSmart™ analysera din träningsdata. Hastigheten på Hypervolten kommer automatiskt justeras under ditt program för optimal uppvärmning och återhämtning.

Vanliga frågor om Hyperice massagepistoler

Vad är skillnaden på Hypervolt och Hypervolt Plus?

Hypervolt Plus har en uppgraderad motor och är 30% mer kraftfull än Hypervolt. Designen är i övrigt lika mellan modellerna och ställer man de bredvid varandra är det endast färgen som skiljer de åt.

Vad betyder beteckningen BT i vissa modellnamn?

Vissa återförsäljare kallar massagepistolerna för Hypervolt BT eller Hypervolt Plus BT. Med det menas att de har Bluetooth (BT) och därmed kan paras ihop med din smartphone och appen Hyperice.

Vad kan man göra med Hyperic App?

Om du parat ihop din massagepistol med bluetooth till din smartphone och Hyperice App får du ut mer av din träning och återhämtning. Genom att synka med träningsappar som Strava eller Apple Health får du rekommenderade program för uppvärmning och återhämtning av dina muskler.

ilead