Hyperice massagepistoler

Hyperice Hypervolt

Hypervolt och Hypervolt Plus är populära massagepistoler från Hyperice. Här kan du jämföra olika versioner av massagepistol och deras pris. Det finns flera återförsäljare till Hyperice sortiment här i Sverige, på nätet. Du kan läsa alla detaljer och tekniska specifikationer på återförsäljarens hemsida. Du kommer dit genom att klicka på produktbilden på den Hypervolt du är intresserad av.

Populärt inom Hyperice massagepistoler

 • Hyperice Hypersphere Black

  Hyperice Hypersphere Black
 • Hypervolt Massagepistol 2 Pro

  Hypervolt Massagepistol 2 Pro
  Hypervolt Massagepistol 2 Pro är en massagepistol som hjälper dig att prestera bättre och återhämta dig snabbare efter dina träningspass.
 • Hypervolt 2 Pro Charging Dock

  Hypervolt 2 Pro Charging Dock
  Här har du det nya hemmet för ditt viktigaste föremål när det kommer till återhämtning. Hypervolt 2 Pro Charging Dock är perfekt för dig som vill ha ett enkelt sätt att ladda din massagepistol på, utan sladdar som är i vägen.
 • Hyperice HyperVolt Plus Massagepistol Bluetooth

  Hyperice HyperVolt Plus Massagepistol Bluetooth
  Extremt kraftfull, oerhört tyst och nu även Bluetooth uppkopplad! Hypervolt Plus har en uppgraderad motor och är 30% mer kraftfull än Hypervolt. Detta är marknadens ledande massageverktyg som hjälper till att lindra träningsvärk samt främja cirkulationen för snabbare återhämtning.

Fler tips på Hyperice massagepistoler

 • Hypervolt Massagepistol GO 2

  Hypervolt Massagepistol GO 2
  Hypervolt Massagepistol GO 2 är det ultimata bärbara återhämtningsredskapet som du alltid kan bära med dig. Den är lätt, mångsidig och elegant designad. Allt för att du ska kunna ha med dig den vart du än är.
 • Hypervolt 2 Case

  Hypervolt 2 Case
  Stilrena Hyperice 2 Case erbjuder skydd åt din HyperVolt 2 eller HyperVolt 2 Pro så du kan bära den med dig eller använda som förvaringsväska hemma.OBS: Massagepistolen på bilden ingår ej.
 • Hyperice Hypervolt GO

  Hyperice Hypervolt GO
 • Hyperice HyperVolt Massagepistol Bluetooth

  Hyperice HyperVolt Massagepistol Bluetooth
  Lindra muskelvärken och förbättra din cirkulation med massagepistolen Hypervolt BT. Nu även med bluetooth uppkoppling! Massagepistolen Hypervolt BT gör det möjligt att själv massera olika muskelgrupper på ett smidigt sätt i hemmet.
 • Hyperice Hypervolt BT

  Hyperice Hypervolt BT
 • Hypervolt Massagepistol 2

  Hypervolt Massagepistol 2
  Med att lägga till Hypervolt Massagepistol 2 i din träningsrutin kan du nästan omedelbart lindra muskelspänningar och ömhet. Hypervolt Massagepistol 2 kommer från och med nu alltid vara din to-go-to.

Vanliga frågor om Hyperice massagepistoler

Vad är skillnaden på Hypervolt och Hypervolt Plus?

Hypervolt Plus har en uppgraderad motor och är 30% mer kraftfull än Hypervolt. Designen är i övrigt lika mellan modellerna och ställer man de bredvid varandra är det endast färgen som skiljer de åt.

Vad betyder beteckningen BT i vissa modellnamn?

Vissa återförsäljare kallar massagepistolerna för Hypervolt BT eller Hypervolt Plus BT. Med det menas att de har Bluetooth (BT) och därmed kan paras ihop med din smartphone och appen Hyperice.

Vad kan man göra med Hyperic App?

Om du parat ihop din massagepistol med bluetooth till din smartphone och Hyperice App får du ut mer av din träning och återhämtning. Genom att synka med träningsappar som Strava eller Apple Health får du rekommenderade program för uppvärmning och återhämtning av dina muskler.

ilead