Bombus Raw Protein energibars

Bombus Raw Protein är bars fyllda med 20% protein från veganska källor. Du kan köpa Bombus Raw i flera olika smaker som kakao, salt karamell, banan och jordnötssmör. Om du har en favoritsmak kan du fynda storpack med 20 st energibars hos återförsäljare till Bombus Raw Protein online.

Populärt inom Bombus Raw Protein energibars

 • Bombus Raw Protein Raw Proteinbar Kokos & Kakao 20-pack

  Bombus Raw Protein Raw Proteinbar Kokos & Kakao 20-pack
  En naturlig proteinboost med 20% protein! Innehåller risprotein som är rent vegetabiliska proteiner, kompletteras i denna bar med kokos och kakao.  Glutenfri, vegansk och utan tillsatt socker.  
 • Bombus Raw Protein Raw Proteinbar Kakaobönor 20-pack

  Bombus Raw Protein Raw Proteinbar Kakaobönor 20-pack
  En naturlig proteinboost med 20% protein! Innehåller risprotein som är rent vegetabiliska proteiner. Kakao stödjer också koncentration och ger en fyllig chokladsmak. Glutenfri, vegansk och utan tillsatt socker. 
 • Bombus Raw Protein Raw Proteinbar Peanut Butter 20-pack

  Bombus Raw Protein Raw Proteinbar Peanut Butter 20-pack
  En naturlig proteinboost med 20% protein! Innehåller smaskigt jordnötssmör och risprotein som är rent vegetabiliska proteiner. Glutenfri, vegansk och utan tillsatt socker.  
 • Bombus Raw Protein Raw Proteinbar Banan 20-pack

  Bombus Raw Protein Raw Proteinbar Banan 20-pack
  En naturlig proteinboost med 20% protein! Innehåller risprotein som är rent vegetabiliska proteiner, kompletteras i denna bar med bananer, kokos och dadlar. Bananer är en viktig källa till kalium, som är viktig i ämnesomsättningen och skyddar kroppen från trötthet eller muskelproblem. Glutenfri, vegansk och utan tillsatt socker. 

Fler tips på Bombus Raw Protein energibars

 • Bombus Raw Protein Proteinbar Salty Caramel 20-pack

  Bombus Raw Protein Proteinbar Salty Caramel 20-pack
  Raw proteinbar. Glutenfri, vegansk och fri från tillsatt socker. Kommer med en god smak av salt karamell och innehåller 20% protein.