AMAZFIT löparklockor

Amazfit smartwatch GTR och GTS är smartklockor som kan mäta din träning, syremättnad i blodet, temperatur och mycket mer. Deras smarta klockor kan registrera bland annat löpning och med fyra olika satellitsystem (GPS m fl) får du bra koll på både distans och höjdmeter.

Populärt inom AMAZFIT löparklockor

 • Amazfit GTR 2 Sport Smartklocka med always-on-display Svart

  Amazfit GTR 2 Sport Smartklocka med always-on-display Svart
  Amazfit GTR 2 Sport är en stilren smartklocka som fyllts med flera smarta funktioner för såväl träning som till vardags. Den stora, vackra skärmen presenterar allt du kan tänkas behöva under dagen och är inramad i en diskret och slitstark aluminiumram. Perfekt för en aktiv livsstil med GPS, puls- och blodsyremätare (SpO2) för att få full koll på kroppen och hälsan. Para ihop med trådlösa hörlurar för att ta musiken med dig på löprundan! Sport-modell med lägre vikt, endast 31,5 g!
 • Amazfit GTR 4 Superspeed

  Amazfit GTR 4 Superspeed
  Amazfit GTR 4 Superspeed är en kraftfull upplevelse i ett kraftfullt format. Håller inte bara koll på hälsan under träning utan också 24/7-mätning av puls, blodsyrenivåer och stress. Med en stor och färgrik 1,43”-HD AMOLED-skärm är det enkelt att bläddra i menyer, läsa notiser och få en snabb och informativ överblick kring ditt träningspass. Välj mellan 150 olika sportlägen och lämna mobilen hemma – GTR 4 Superspeed håller koll på din distans och position med inbyggd GPS.
 • Amazfit Band 7 Aktivitetsarmband

  Amazfit Band 7 Aktivitetsarmband
  Amazfit Band 7 är ett smidigt aktivitetsarmband som inte bara håller koll på hälsan under träning men också 24/7-mätning av puls, blodsyrenivåer och stress. En stor men diskret 1,47 HD AMOLED-skärm gör det enkelt att bläddra i menyer, läsa notiser och få uppdateringar kring till ditt välmående. Välj mellan 120 olika sportaktiviteter och tävla mot ditt senaste resultat med Virtual Pacer.
 • Amazfit GTS 4 mini Aktivitetsarmband med GPS

  Amazfit GTS 4 mini Aktivitetsarmband med GPS
  Amazfit GTS 4 mini är en kraftfull upplevelse i ett litet format. Håller inte bara koll på hälsan under träning utan också 24/7-mätning av puls, blodsyrenivåer och stress. Med en färgrik 1,65” HD AMOLED-skärm är det enkelt att bläddra i menyer, läsa notiser och få uppdateringar kring ditt välmående. Välj mellan 120 olika sportaktiviteter och lämna mobilen hemma – GTS 4 mini håller koll på din distans och sträcka med inbyggd GPS.

Fler tips på AMAZFIT löparklockor

 • Amazfit GTS 4 Infinite Aktivitetsarmband

  Amazfit GTS 4 Infinite Aktivitetsarmband
  Amazfit GTS 4 Infinite är en kraftfull upplevelse i ett stilrent format. Håller inte bara koll på hälsan under träning utan också 24/7-mätning av puls, blodsyrenivåer och stress. Med en stor och färgrik 1,75”-HD AMOLED-skärm är det enkelt att bläddra i menyer, läsa notiser och få en snabb och informativ överblick kring ditt träningspass. Välj mellan 150 olika sportlägen och lämna mobilen hemma – GTS 4 Infinite håller koll på din distans och position med inbyggd GPS.
 • Amazfit Bip 3 Pro Aktivitetsarmband med GPS

  Amazfit Bip 3 Pro Aktivitetsarmband med GPS
  Amazfit Bip 3 Pro är ett diskret och kapabelt aktivitetsarmband som mäter puls, blodsyrenivåer och stress. Med en stor och färgrik 1,69”-display är det enkelt att bläddra i menyer, läsa notiser och hålla dig uppdaterad kring ditt välmående. Välj mellan 60 olika aktiviteter och utmana dig själv att nå nya resultat vid varje träningstillfälle. Upp till 2 veckors batteritid vid normal användning. Inbyggd GPS för träningspass utan mobiltelefonen.
 • Amazfit GTR 3 Pro Brun

  Amazfit GTR 3 Pro Brun
  Amazfit GTR 3 Pro är en pålitlig, mångsidig och avancerad smartklocka som finns där för dig oavsett om du ska till jobbet, gymmet eller ut med vänner. Håll dig informerad med den otroligt högupplösta och ljusstarka skärmen. Få koll på hälsan 24/7 med avancerade sensorer som mäter alla viktiga värden under dagen – och natten.

Skillnaden på Amazfit GTR3 vs GTS3

Funktion Amazfit GTS 3 Amazfit GTR 3
Skärm Ultra HD AMOLED, 1,75 tum, 341 ppi, 1000 nits HD AMOLED, 1,39 tum, 326 ppi, 1000 nits
Hälsoövervakning 24/7 översikt, BioTracker TMPPG 3.0 sensor för blodsyre, hjärtfrekvens, stressnivåer och sömn 24/7 översikt, BioTracker TMPPG 3.0 sensor för blodsyre, hjärtfrekvens, stressnivåer och sömn
Träningsfunktioner 150+ inbyggda sportlägen, 5 satellitnavigationssystem 150+ inbyggda sportlägen, 5 satellitnavigationssystem
Operativsystem Zepp OS med Alexa röstassistent Zepp OS med Alexa röstassistent
Batteritid Upp till 21 dagar normal användning, 12 dagar regelbunden användning Upp till 21 dagar normal användning, 35 dagar grundläggande klockläge
Fysisk design 8,8 mm tunn, aluminiumlegering, 24,4 g, böjd glasskärm, roterbar krona, silikonarmband Klassisk rund kropp, aluminiumlegering, 32 g, böjd glasskärm, roterbar krona
Musikfunktioner Upp till 470 låtar, styr telefonmusik (Ej specificerat)
Anslutning Bluetooth 5.1 BLE, NFC Bluetooth 5.1 BLE, NFC
Navigering GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS
Vattentålighet 5 ATM 5 ATM
Storlek och band 42,4x36x8,8 mm, 22 mm band 45,8x10,8,0 mm, 22 mm band

Vad har förbättrats till version 4?

Det är ganska mycket som är likt eller helt samma mellan version 3 och 4. Du kan välja på lite nyare färger på band och klockhus. Skärmen har blivit något större och är nu 1,43 tum mot tidigare 1,39, vilket medför en större upplösning.

Du kan i GTR4 välja på över 200 olika utseenden på klockfönstret medan den gamla GTR3 "bara" hade 100. Batterikapacitet har förbättrats till 475 mAh. Trots det så är batteritiden försämrad för den nya klockan drar mer ström.

Hälsomätaren integrerad i GTR4 är en nyare generation (BioTracker 4.0 PPG). Klockan har fått WiFi så nu kan du synka direkt utan att behöva gå via telefon. Det finns nu också stöd för att streama musik till högtalare.

ilead