Thor Fitness löpband

Thor Fitness Racer Fit Air Runner är ett motorlöst löpband som drivs av löparens energi. Ett löparband helt utan hastighetsbegränsning så det går att springa i lugnt tempo men också sprintfart. Bandet ingår i produktportföljen hos Nordic Fighter och finns att köpa hos återförsäljare i Sverige.

Populärt inom Thor Fitness löpband

  • Thor Fitness Racer Fit Air Runner, Löpband

    Thor Fitness Racer Fit Air Runner, Löpband
    Thor Fitness Racer Fit Air Runner är ett löpband utan motor - det drivs av kraften från löparens energi och behöver därför behövs det inte någon motor. Löpbandet är mycket ett mycket skonsamt alternativ. Samtidigt som löparen tränar sin kondition tränas också balansen och bålstabiliteten precis som vid löpning utomhus. Thor Fitness Airrunner passar utmärkt till allt från lugn löpning till intervallträning och det finns inga hastighetsbegränsningar vilket gör att du kan maxa din träning utan hinder. Thor Fitness Racer Fit Air Runner håller hög kvalitet och finns på flertalet kommersiella anläggningar.

Hur känns det att springa på Air Runner?

I jämförelse med ett motordrivet löpband är det lite annorlunda att springa på Air Runner. Det kräver övning för att hitta balansen i löpningen. Dels för att bandet svarar på din ansträngning och kraft istället för att du måste svara på löpbandets fart. Sen är bandet något böjt så fotisättningen blir lite annorlunda.

Tekniska data för Air Runner löpband

Egenskap Spec
Löpyta längd 150 cm
Löpyta bredd 43 cm
Max vikt 150 kg
Hopfällbar Nej
Transporthjul Ja
Bluetooth Ja
Mätning Tid
Distans
Kcal
Puls