Reebok löpband

Jet300 och SL 8.0 treadmill är två exempel på professionella löpband från Reebok. Luftbaserad fjädring och Sublite Cushioning är teknologier som bakats in i dessa modeller för att absorbera stötarna när du springer.

Reeboks löparband går att ställa i olika hastigheter från 1-20 km/h och vill du göra passet ännu tyngre ökar du lutningen. Med integrerade högtalare kan du lyssna på musik eller podcasts under hela träningspasset på din treadmill.

Populärt inom Reebok löpband

 • Reebok JET300 Löpband

  Reebok JET300 Löpband
  Löpband Reebok Jet 200 har en stor löpyta, 27 program samt 15 lutningsnivåer. Maxhastighet 20 km/h. Enkelt att vika, löpbandets fjädringsteknologi anpassar sig efter löparens steg.
 • Löpband Reebok Treadmill SL 8.0

  Löpband Reebok Treadmill SL 8.0
  Reebok SL8.0 ser i och med SubLite-teknologin till att varje steg dämpas för optimal komfort och stabilitet.SL8.0 är utrustad med en motor på 3 hk vilket ger?
 • Löpband Reebok Treadmill JET300

  Löpband Reebok Treadmill JET300
  Reebok Jet 300-löpbandet har integrerat den nyaste "air-motion"-teknologin under löpytan för att ge riktigt bra stötabsobering.De absorberande luftkuddarna?
 • Löpband Reebok ZJet 460 Bluetooth

  Löpband Reebok ZJet 460 Bluetooth
  Reebok Z-Jet 460 löpband lanseras med "luftrörelseteknologi" som ger riktigt bra stötdämpning. Luftteknik reducerar slag och stötar på dina leder och minskar därför risken för belastningsskador.?

Fler tips på Reebok löpband

 • Reebok Treadmill Jet300, Löpband

  Reebok Treadmill Jet300, Löpband
  Reebok Jet 300 fungerar med en luftbaserad fjädringsteknologi på den 150 x 51 cm stora löpytan. De stötabsorberande luftkuddarna anpassar sig till löparens steg och rörliga luftkanaler reducerar&hellip:
 • Reebok Treadmill Sl 8.0, Löpband

  Reebok Treadmill Sl 8.0, Löpband
  Reebok SL8.0 ser i och med SubLite-teknologin till att varje steg dämpas för optimal komfort och stabilitet. Utrustat med en motor på 3 HK har löpbandet en maxhastighet på 20 km/h och 18 olika lutningsnivåer&hellip:
 • Reebok Treadmill JET300

  Reebok Treadmill JET300
  Treadmill Jet 300 från Reebok är ett löpband med stor löpyta och luftbaserad fjädringsteknologi som anpassar sig till löparens steg.
 • Reebok Treadmill ZJET 460, Bluetooth

  Reebok Treadmill ZJET 460, Bluetooth
  Nu är den här, löpbandet som erbjuder ”luftrörelseteknologi”, som beskrivs som den bästa stötdämpningen. Reebok Treadmill Z-Jet 460 är här för att stanna och erbjuder dig enbart det bästa för dig och din träning
 • Reebok Treadmill FR30 Floatride

  Reebok Treadmill FR30 Floatride
  Med den senaste löpbandstekniken tar Reebok Treadmill FR30 Floatride, dig på en löpupplevelse utöver det vanliga. Din löpkänsla och hemmaträning, kommer att nå en helt annan nivå av träning med hjälp av detta löpband
 • Reebok Treadmill Jet300, Löpband

  Reebok Treadmill Jet300, Löpband
  Reebok Jet 300 fungerar med en luftbaserad fjädringsteknologi på den 150 x 51 cm stora löpytan. De stötabsorberande luftkuddarna anpassar sig till löparens steg och rörliga luftkanaler reducerar hårda stötar för att förminska skaderisken. Ett löpår utan skador står högt uppe på varje löpares önskelista och Reebok Jet 300 är ett toppenidé för att lyckas med detta. Löpbandet drivs av en 2,5 HK stark motor och bjuder på en topphastighet på 20 km/t. Du kan lätt välja rätt hastighet via snabbknapparna eller genom att gradvis ändra på den via displayen. Löpbandet kan ställas in på 15 olika lutningsnivåer och bjuder på hela 27 program, och varje träningssession visas tydligt på displayen. Löpbandet är till 95% färdigt ihopsatt vid leverering och den sista 5% är lätt att sätta ihop. Jet 300 går att vika ihop och har en säker soft-drop-mekanism vilket sparar dig plats i hemmet. Ett bekvämt alternativ till gymresor eller joggingturer ute på mörka och hala stigar. Du kan naturligtvis lyssna på din favoritmusik från din MP3-spelare genom de integrerade högtalarna för att ytterligare höja träningsupplevelsen.
 • Reebok Treadmill Sl 8.0, Löpband

  Reebok Treadmill Sl 8.0, Löpband
  Reebok SL8.0 ser i och med SubLite-teknologin till att varje steg dämpas för optimal komfort och stabilitet. Utrustat med en motor på 3 HK har löpbandet en maxhastighet på 20 km/h och 18 olika lutningsnivåer för tuff fysisk träning. Kompatibel med Reebok Fitness App så att du kan skräddarsy och föja med dina träningspass som virtuellt följer rutter från den verkliga världen. 24 förinställda program som du får variation i din träning. Med en fullt integrerad mediehub kan du lyssna på musik via 5W högtalare medan du t.ex. laddar din telefon. Den 7.3"" breda tablet-ställningen gör också att du kan underhålla dig med annat under din optimala hemmaträning. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har "fötter". Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi på Träningsmaskiner. com rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.

Tekniska specikationer på Reeboks löpband

Egenskap Jet300 Sl 8.0 FR30
Motor 2,5 hk 3,0 hk 4,0 hk
Löpyta 51x150 cm 52x152 cm 51x150 cm
Hastighet 1-20 km/h 1-20 km/h 1-20 km/h
Träningsprogram 27 st 24 st 24 st
Lutning 0-15% 0-18% 0-15%
Max vikt 140 kg 150 kg 150 kg
Högtalare Ja Ja Ja
Hopfällbar Ja Nej Nej

En närmare titt på Reebok Treadmill SL 8.0

Det är många som frågor oss om just den här modellen och Reebok Treadmill SL 8.0 är ett band som tål tuff träning. Bandet är kompatibelt med Reebok Fitness App där du kan springa virtuella rutter med avstånd och höjdmeter från den riktiga världen.

För dig som vill ha underhållning under tiden du tränar ger Treadmill SL 8.0 möjlighet att lyssna på musik i de integrerade högtalarna. Det finns också en hållare för 7,3 tums skärmar så du kan montera en tablet (iPad m fl).

I jämförelse med Jet300, som också är ett populärt löparband från Reebok, så har SL 8.0 några fler graders lutning (18% vs 15%). Maxhastigheten är densamma på båda dessa och går att köra i 20 km/h. Jet300 har inte heller hållaren för tablet.

ilead