Reebok löparprodukter

Reeboks löparprodukter kan hjälpa dig att nå en bättre form. De har allt från löpband och träningskläder till olika tillbehör för träning.

 • Reebok Treadmill Sl 8.0, Löpband

  Reebok Treadmill Sl 8.0, Löpband
  Reebok SL8.0 ser i och med SubLite-teknologin till att varje steg dämpas för optimal komfort och stabilitet. Utrustat med en motor på 3 HK har löpbandet en maxhastighet på 20 km/h och 18 olika lutningsnivåer för tuff fysisk träning. Kompatibel med Reebok Fitness App så att du kan skräddarsy och föja med dina träningspass som virtuellt följer rutter från den verkliga världen. 24 förinställda program som du får variation i din träning. Med en fullt integrerad mediehub kan du lyssna på musik via 5W högtalare medan du t.ex. laddar din telefon. Den 7.3 breda tablet-ställningen gör också att du kan underhålla dig med annat under din optimala hemmaträning. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • Reebok Treadmill Jet300, Löpband

  Reebok Treadmill Jet300, Löpband
  Reebok Jet 300 fungerar med en luftbaserad fjädringsteknologi på den 150 x 51 cm stora löpytan. De stötabsorberande luftkuddarna anpassar sig till löparens steg och rörliga luftkanaler reducerar hårda stötar för att förminska skaderisken. Ett löpår utan skador står högt uppe på varje löpares önskelista och Reebok Jet 300 är ett toppenidé för att lyckas med detta. Löpbandet drivs av en 2,5 HK stark motor och bjuder på en topphastighet på 20 km/t. Du kan lätt välja rätt hastighet via snabbknapparna eller genom att gradvis ändra på den via displayen. Löpbandet kan ställas in på 15 olika lutningsnivåer och bjuder på hela 27 program, och varje träningssession visas tydligt på displayen. Löpbandet är till 95% färdigt ihopsatt vid leverering och den sista 5% är lätt att sätta ihop. Jet 300 går att vika ihop och har en säker soft-drop-mekanism vilket sparar dig plats i hemmet. Ett bekvämt alternativ till gymresor eller joggingturer ute på mörka och hala stigar. Du kan naturligtvis lyssna på din favoritmusik från din MP3-spelare genom de integrerade högtalarna för att ytterligare höja träningsupplevelsen.
 • Löpband Reebok Treadmill JET300

  Löpband Reebok Treadmill JET300
  Reebok Jet 300-löpbandet har integrerat den nyaste "air-motion"-teknologin under löpytan för att ge riktigt bra stötabsobering.De absorberande luftkuddarna?
 • Löpband Reebok ZJet 460 Bluetooth

  Löpband Reebok ZJet 460 Bluetooth
  Reebok Z-Jet 460 löpband lanseras med "luftrörelseteknologi" som ger riktigt bra stötdämpning. Luftteknik reducerar slag och stötar på dina leder och minskar därför risken för belastningsskador.?
 • Reebok Treadmill Sl 8.0, Löpband

  Reebok Treadmill Sl 8.0, Löpband
  Reebok SL8.0 ser i och med SubLite-teknologin till att varje steg dämpas för optimal komfort och stabilitet. Utrustat med en motor på 3 HK har löpbandet en maxhastighet på 20 km/h och 18 olika lutningsnivåer&hellip:
 • Reebok Treadmill ZJET 460, Bluetooth

  Reebok Treadmill ZJET 460, Bluetooth
  Nu är den här, löpbandet som erbjuder ”luftrörelseteknologi”, som beskrivs som den bästa stötdämpningen. Reebok Treadmill Z-Jet 460 är här för att stanna och erbjuder dig enbart det bästa för dig och din träning
 • Reebok Flexagon Force 4, Vector Navy / Cold Grey / Cold Grey 6

  Reebok Flexagon Force 4, Vector Navy / Cold Grey / Cold Grey 6
 • Reebok Treadmill JET300

  Reebok Treadmill JET300
  Treadmill Jet 300 från Reebok är ett löpband med stor löpyta och luftbaserad fjädringsteknologi som anpassar sig till löparens steg.
 • Reebok Treadmill Jet300, Löpband

  Reebok Treadmill Jet300, Löpband
  Reebok Jet 300 fungerar med en luftbaserad fjädringsteknologi på den 150 x 51 cm stora löpytan. De stötabsorberande luftkuddarna anpassar sig till löparens steg och rörliga luftkanaler reducerar&hellip:
 • Reebok Treadmill ZJET 460, Löpband

  Reebok Treadmill ZJET 460, Löpband
  Reebok Z-Jet 460 löpband lanseras med "luftrörelseteknologi" som beskrivs som den bästa stötdämpningen. Luftteknik reducerar slag och stötar på dina leder och minskar därför risken för belastningsskador.&hellip:
 • Women's Lux Racer Vector Sports Bra

  Women's Lux Racer Vector Sports Bra
  Material: 85% återvunnen polyester och 15% elastan *Figursydd passform; medium impact *Framtagen för: medelintensiv träning *Rund halsringning *Urtagbara kupor *Brottarrygg i mesh *Vinklade sidosömmar och brett band under bysten
 • Reebok Classic Logo Tights, Night Black

  Reebok Classic Logo Tights, Night Black
 • Reebok Treadmill ZJET 460, Löpband

  Reebok Treadmill ZJET 460, Löpband
  Reebok Z-Jet 460 löpband lanseras med luftrörelseteknologi som beskrivs som den bästa stötdämpningen. Luftteknik reducerar slag och stötar på dina leder och minskar därför risken för belastningsskador. Löpbandet har en genrös löpytan på 140 x 46 cm. En kraftfull motor med en maximal effekt på 2,5 hk, en toppfart på 20 km och 15 stigningsintervall, gör löpbandet absolut intressant för back och intensiva intervallträningar. Detta löpband rekommenderas för alla typer av träning, långdistans, uthållighet eller högintensivlöpning. Med 24 program kan du fritt välja vilken typ av träning du vill göra. Reebok Zjet 460 kommer med Reebok Fitness Training App. Du kan spela in och lagra dina träningspass och naturligtvis följa dem praktiskt i Google Maps och Street view. Hastighet och lutning ställs enkelt in via knapparna på skärmen, så att du snabbt kan komma upp eller ner i hastighet och lutning. LCD-skärm ger en snabb översikt över all viktiga träningsdata här och nu. Pulsen läses i tid och du kan se till att träningen sker i din egen valda pulszon. Mp3 kan anslutas och spelas med rikt ljud på de två 5Watt-högtalarna. Reebok Z-Jet 460 är utrustad med en inbyggda fläkt. Löpbandet kan fälla och med hjälp av en liten hydraulfjäder kan det göras utan svårigheter. När det måste gå ner igen finns det ett inbyggt soft Close -system som låter bandet sjunka lugnt så att det inte utgör någon fara för någon.
 • Reebok FR30 Floatride Treadmill, Löpband

  Reebok FR30 Floatride Treadmill, Löpband
  FR30 Floatride har det senaste inom löpbandsteknik för att förbättra löpbandupplevelsen hemma. Löpbandet FR30 är utformat i en elegant och minimalistisk design och byggd för att passa in i alla hemmiljöer. Löpbandet FR30 har den senaste Reebok-ekokinetiska motorn som drar kraft från en kompakt och energieffektiv strömförsörjning. Motorn kan nå en maximal effekt på 4,0 hk, vilket leder löparen till högre hastigheter på upp till 20 km / h (12,4 mph). Motorns uthållighet har testats noggrant för att säkerställa maximal tillförlitlighet under löpbandets livslängd. Floatride har dämpningszoner längs däcket, vilket minskar belastningen på lederna och förbättrar energieffektiviteten för att ge en bättre körupplevelse. Löpbandet har 15 lutningsnivåer, 24 träningsprogram och 3 hjärtfrekvensförstärkningsprogram, som alla hjälper till att göra körningen enklare och effektivare. Löpbandet kan till och med synkroniseras med Reeboks Fitness App och genom detta kan personliga träningsprogram skapas. Det är således möjligt att spela musik och titta på TV genom att ansluta mediedockan till den smarta enheten Löpbandet har också en justerbar fläkt som håller löparen sval och bekväm på språng. Löparen kan spåra sina framsteg via LED-konsolen, som inkluderar en mängd olika live feedback-mätvärden som hastighet, avstånd, tid, kalorier, hjärtfrekvens och mer. Ytterligare data kan spåras och analyseras med hjälp av den kompatibla Reebok Fitness-appen för att hjälpa löparen att utveckla sin konditionsresa och nå sina mål. Hastighet mellan 0,5 - 20 km / h Snabba hastighets- och lutningsknappar placerade vid handledsstödet för snabb och enkel justering Touch-respons LED-skärm med justerbar vridfunktion och upplyst ram Handpulsgivare placerade vid handledsstödet för enkel spårning Inbyggd mottagare för löpare som vill använda ett bröstbälte för att mäta hjärtfrekvensen Integrerat surroundljudhögtalarsystem med Bluetooth USB-laddningsport för surfplattor och smartphones Rymlig löpyta (150 cm (L) x 51 cm (B) Maxvikt 150 kg. Enkel och enkel installation på 15 minuter, enkla instruktioner och alla verktyg ingår Bekvämt förvaringsutrymme för små föremål bakom konsolen Golvjustering för att säkerställa en solid markanslutning och en stabil löpplattform
 • Reebok Classic Logo Tights, Blue

  Reebok Classic Logo Tights, Blue
 • Reebok Classic Logo Tights, Pink

  Reebok Classic Logo Tights, Pink
 • Reebok Flexagon Force 4, Black

  Reebok Flexagon Force 4, Black
 • Reebok Flexagon Force 4, Core Black / Pure Grey 5 / Cloud White

  Reebok Flexagon Force 4, Core Black / Pure Grey 5 / Cloud White
 • Reebok FR30 Floatride Treadmill, Löpband

  Reebok FR30 Floatride Treadmill, Löpband
  FR30 Floatride har det senaste inom löpbandsteknik för att förbättra löpbandupplevelsen hemma. Löpbandet FR30 är utformat i en elegant och minimalistisk design och byggd för att passa in i alla&hellip:
 • Women's Workout Ready Seamless Sports Bra

  Women's Workout Ready Seamless Sports Bra
  *Lätt stöd *Passar bäst för lågintensiv träning *Urtagbara kupor *Speedwick tekniken absorberar fukt och torkar fortMaterial: 89% polyamid, 10% elastan, 1% polyester
ilead