Gymleco löpband

Vilken modell av löpband passar i ditt gym? Gymleco har löparbanden som tål många mils nötande. Jämför L3000, L2008 och motorlösa LHR500 via någon av länkarna här nedanför.

Populärt inom Gymleco löpband

  • Gymleco Motorlöst LHR500, Löpband

    Gymleco Motorlöst LHR500, Löpband
    GYMLECO motorlösa löpband LHR500 är ett nytt koncept där löpbandet drivs utan motor. Det vill säga, den startar genom gravitation och accelererar kontrollerat efter löpstegen. På löpbandet finns det en batteridriven display där tid, hastighet, kalorier och distans visas. Batteriet på displayen laddas automatiskt av bandets drift. Löpbandet är ultimat för funktionell träning. Löpbandet är skonsamt för knän och passar därför utmärkt för rahabiliteringsträning. Löpbandet är även ett ekonomiskt alternativ där elkostnader helt upphör. Det stötabsorverande lamelltekniken gör att bandet slits mycket långsammare än ett traditionellt band, vilket leder till låga service kostnader och en längre livslängd. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har "fötter". Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi på Träningsmaskiner. com rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
L3000 LHR500 LN8T
Motor 3,0-4,8 hk Motorlös 4 hk
Hastighet 1-20 km/h x 1-25 km/h
Lutning 0-20% 0 0-20%
Löpyta cm 63x162 44x155 57x160
Hopfällbar Nej Nej Nej
Program 10 st Nej Ja
Pulsstyrning Ja Nej ?
Målgrupp Företagsgym Företagsgym Företagsgym

L2008 och L3000

Både L3000 och L2008 är trotjänare som kan rulla många, många mil under fötterna på gymbesökare. Det är därför som dessa modeller köps in som löpband till kommersiella verksamheter som gym, hotell och företagshälsovård.

De har både ungefär samma basegenskaper med hastighetsinställning från 1-20 km/h. L3000 kan ställas i upp till 22% lutning medan L2008 stannar på 12%. L3000 har också en större löpyta, vilket är bra vid högre hastigheter.

Motorlösa LHR500 använder gravitationskraft

I Gymlecos LHR500 finns ingen motor. Där är det gravitationen och löpstegen som ökar eller minskar farten. En klar fördel är att det inte behövs elnät för att driva den.

Displayen på bandet drivs av ett batteri som laddas vid användning. Elförbrukningen är alltså noll med detta löpband, men å andra sidan kostar den lite mer i inköp. Det kan dock kompenseras för tack vare längre livslängd med stötabsorberande lamellteknik.