DKCity löpband

Tron501 Treadmill är en modell av gåband som har skrivbordsyta. DK City har tagit fram bandet för den växande trenden av kontorsarbete i rörelse. Stillasittande arbete har ju visat sig vara en riskfaktor för ohälsa.

På det främre stativet finns en väl tilltagen yta med plats för laptop, kaffekopp, mobilen och eluttag. Motorn i Tron501 är på 1,25 hk vilket räcker för att få upp farten till max 6 km/h vilket är ganska rask promenadtakt. Man kan ställa hastigheten i intervall från 0,5-6,0 km/h.

Populärt inom DKCity löpband

  • Kontorslöpband/skrivbordsgåband Tron501, DK-City

    Kontorslöpband/skrivbordsgåband Tron501, DK-City
    Bred arbetsytaDen breda skrivbordsytan ger dig gott om plats för både dator och dokument. Skivan är 78 x 100 cm MDF med PVC-foliering.De praktiskt placerade eluttagen gör att du enkelt kan ladda dina elektroniska enheter.Justerbart bordsstativMed ett justerbart bordsstativ är det enkelt att manuellt anpassa bordets höjd så att du hittar en bekväm position som passar dig. Räckvidden är mellan 95 135 centimeterRymlig löpyta och längdDen breda och långa löpytan ger ett fritt utrymme att träna på under arbete.Kontrollpanel med bildskärmKontrollpanelen visar din träningsdata så att du kan övervaka din träningsstatus. Säkerhetsnyckeln finns på plats för att undvika att du utsätts för någon fara när du använder löpbandet.