Bumbleride joggingvagnar

Exklusiva joggingvagnen Speed från Bumbleride har ett chassi med låg vikt och i kompakt design, godkänd enligt EN-1888. Innan du börjar springa ska du låsa framhjulet för att ha en säker framfart. Den stora suffletten används för att skydda barnet mot sol, vind och regn.

Återförsäljare online: Jollyroom | Coolshop

Just nu finns det inte några artiklar i produktkategorin.

Spring med Bumbleride Jogging Stroller

När du har skaffat dig en Bumbleride Jogging Stroller finns det ingen ursäkt längre att inte löpträna. Vagnen är godkänd enligt EN-1888 och utrustad med flera säkerhetsfunktioner, som låsbara framhjul för stabil framfart vid löpning, bromssystem med fot- och handbroms samt 5-punktssele för barnets säkerhet. Den stora suffletten är tillverkad av vattenavvisande material och skyddar barnet mot sol, vind och regn.

Bumbleride Speed jämfört med andra joggingvagnar

Två väldigt populära joggingvagnar som ofta jämförs är Bumbleride Speed och Thule Urban Glide 2. Båda vagnarna är ungefär lika i storleken men Bumblerides vagn ger lite mer utrymme för barnet att växa i. Den väger något mer men har å andra sidan högre maxvikt som den klarar av så du kan använda vagnen längre i barnets uppväxt.